תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 13:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 888 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחלקת הנוער עונת 16/17
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 17:23 
הסגל עוד לא סגור, לא יצאו למחנה אימונים אבל אנחנו כבר אחרי 3 משחקי אימון ונראה שיש כבר כיוון.
על הנייר הקבוצה נחלשה עם העלייה של שנתון 97' החזק ועם ההקפצה הצפויה לבוגרים של אנאס מחאמיד (ואולי גם רז שלמה), אבל התחזקנו מאוד על הקווים ויש כמה שחקנים בשנתון 98' שהתחשלו בעונה שעברה והשנה יכולים לעשות את הפריצה. עם הקישור החזק (מאוד) שיש לנו, הקבוצה צריכה להיות דומיננטית מול הרוב המוחלט של הקבוצות בליגה.

את המאמן שלומי מיטלקה (אהוב ליבו של המשתמש גבעתיים) החליף שמעון ביטון שהיה העוזר של אלישע לוי בבאר שבע ובשתי העונות האחרונות אימן שם את קבוצת הנוער, ולקח סגל בינוני מינוס לסיים נקודה פחות מסגל ה"כוכבים" שלנו. בב"ש לא החזיקו ממנו יותר מידי למרות שבין היתר כסקאוט היה לו חלק משמעותי ב'גילוי' של אוגו והובאן. העוזר יהיה ניב סידי שאימן וזכה בגביע בעונה שעברה בנערים ג', ולהערכתי מכינים אותו להיות מאמן הנוער הבא.
עוד לא נסגר ב-100% מי יהיו חריגי הגיל העונה, אך מסתמן שאלו יהיו דודי אלון, רועי דיין, אנואר מוראד, דסה טגניה, איברהים ספורי ואולי גם רז יצחק/איציק שולמייסטר.

שוערים – דודי אלון יהיה השוער השלישי בבוגרים ומסתמן שיישאר שוער ראשון בנוער, כחריג גיל. מי שהיו אמורים לקפוץ להרכב במקומו, דניאל אוזלבו ורוי בייגל (שוער הנבחרת של השנתון שלו, חבל מאוד), שוחררו. במשחקי אימון שיחקו שני נבחנים, אחד מהם יישאר שוער שני.

מגן שמאלי – זו העמדה של איציק שולמייסטר, בני טרידובסקי ופאדי נג'אר, רק שכרגע אף אחד מהם לא משחק שם: איציק מרשים בבוגרים, בני יצא לאקדמיה של נייקי בלונדון ויחזור רק בינואר/פברואר, ופאדי מתופקד כבלם בגלל ההיעדרות של מור נעמן ורז שלמה. אם רז יחזור לנוער כבלם, נג'אר יחזור להיות מגן. פאדי שחקן נבחרת הנוער שהגיע אלינו בינואר מנתניה יחד עם שוינפלד, ואותי לא הרשים במיוחד. מקווה שעכשיו הוא כבר מרגיש בבית ויעלה את הרמה ובמיוחד את משחק הרגל. אם בסוף הוא יישאר בלם, המחליף שלו בעמדת המגן השמאלי יהיה מוחמד גוף, בן-דוד של רמזי ואיברהים ספורי, חלוץ/קשר שעשה הסבה למגן. בסגל יש גם את ליאל לוי, קשר שמאל שיכול לשמש גם כמגן וכבש שער יפה במשחקי אימון וכנראה יקבל הזדמנות, וגם את ניב ברששת שהרשים במשחקי אימון.

בלמים – דסה, נג'אר, רז שלמה ומור נעמן. את דסה קיוויתי מאוד לראות אותו בלם רביעי בסגל הבוגרים, אבל פציעה שספג בסוף העונה (ומנעה ממנו לשחק בגמר הגביע) עיכבה את החזרה שלו לכושר משחק לכן יישאר כחריג גיל. בלם מנוסה מאוד (פותח עונה רביעית בנוער!) אבל מעט פזיז ביציאות לתיקולים. מקווה שבינואר יעלה לבוגרים או יושאל. מור נעמן התאמן אצל הבוגרים ויצא למחנה שם אפילו בישל שער, אבל נפצע ויצטרך לעבור ניתוח במיניסקוס ולהיעדר חודש עד חצי שנה. יש לו אופי חזק ואני בטוח שיתאושש ויחזור להרכב. רז שלמה קפטן קבוצת נערים א' בעונה שעברה וקשר אחורי בנבחרת הנוער, מתאמן עם הבוגרים אך ברגע שיחתימו שם שחקן הגנה נוסף אני מעריך שיחזור לנוער וימשיך להיות מוסט למרכז ההגנה בגלל החיסורים הרבים ובגלל העומס בקישור.

מגן ימני – כרגע הנקודה החלשה בסגל. במשחקי האימון ובמשחקונים הפנימיים ניסו את בנימין אמבה ועומרי גרינפס, שניהם קשרים במקור. אותי הכי הרשים בנימין – שחקן חכם שיודע איפה לעמוד במגרש, מתי להיכנס לאמצע כדי לעזור לבלמים, עם יכולות טכניות של קשר שאמורות לבוא לידי ביטוי בהתקפה. עילאי מוסאיוף הוא המגן הימני הטבעי הכמעט יחידי בסגל, ואם יישאר בריא (קרע פעמיים את הצולבת תוך שנתיים) יקבל הזדמנות.

קישור אחורי / אמצע – העמדה הכי חזקה ועמוסה בסגל. מוראד ורועי דיין הם שני חריגי גיל שהם באנקרים בהרכב, שי אליאס ורז שלמה עלו מנערים א' כבר בעונה שעברה וגם הם ראויים, כשגם איברהים ספורי נכנס לאמצע לפעמים מהעמדה הקבועה שלו בכנף ימין. רועי דיין סבל מפציעה קשה בסוף העונה שעברה וההיעדרות שלו בגמר הגביע הייתה הסיבה המרכזית ללמה נראינו כל כך אנמיים. הוא ואנואר מוראד יתופקדו בקביעות ואני מקווה ששניהם גם יקבלן את סרט הקפטן העונה. רז שלמה קיבל הזדמנות להתאמן עם הבוגרים והרשים מאוד את גוטמן לכן יצא למחנה, וגם שם לא אכזב. רז בשנתון הצעיר של הנוער ויש לו מקום בהרכב גם כבלם וגם כקשר אחורי או 50/50. מנהיג, מאוד ווקאלי, מתאמן חזק ונותן הכול על המגרש. את שי אליאס ראינו מוקפץ לנוער כבר בסוף העונה שעברה. קשר אמצע חזק עם גוף גדול שמשלב יצירתיות עם תאקל איכותי. שניהם שחקנים של מאמן. מעריך שאחד משניהם יפתחו בהרכב לצד אחד מחריגי הגיל (מוראד/דיין). מקווה שגם דניאל קוניצקי שעלה מהנערים, יצליח לקבל הזדמנות כי הוא דריבליסט נדיר, אולי הכי טוב בסגל.

קישור קדמי / כנפיים – רוי רונן ואיברהים ספורי אמורים להיות בהרכב, כשאבי בוטבול מתנדנד בין הכנף לעמדת החלוץ המרכזי. ספורי בתור חריג גיל, אמור להיות השחקן מספר אחת של הנוער העונה. הבעיה שיש לו עליות וירידות חדות, אפילו תוך כדי משחק. אחד היחידים בסגל שיכול בדקה ה-90 להכריע את המשחק עם מסירת אומן לגול או טיל לחיבורים ברגל שמאל משום מקום. רוי רונן יכול לשחק בשתי הכנפיים, בעונה שעברה איבד את המקום בהרכב ולאחר מכן גם בסגל אחרי בעיות משמעת ועצבים רופפים על המגרש. פרויקט רציני עבור שמעון ביטון שבתור שחקן עבר יש לו אפשרות לסדר לרוי את הראש ולהרוויח שחקן לבוגרים. אבי בוטבול הוקפץ כבר בעונה שעברה מהנערים, אמור להיות הג'וקר בכנף שמאל (כבש 3 מתוך 5 השערים במשחקי האימון). עושה מהומות על המגרש, מהיר עם הכדור וגם שיפר מאוד את הרמת הראש ויכולות המסירה. אלי כהן הקטן יהיה חילוף התקפי מהספסל. רץ כמו מטורף על המגרש בכל דקה, משקיע מאוד, אך לא בטוח שיש פוטנציאל בוגרים. אם רז יצחק יישאר חריג גיל ולא יושאל, הוא יקבל מקום בהרכב. הבנתי שהוא התאכזב מאוד שלא נכלל בסגל למחנה של הבוגרים וקשה לראות אותו נשאר עונה שלמה בנוער.

חלוצים – אנאס מחאמיד, אלי כהן (הגדול) ואבי בוטבול. אני מעריך שאנאס יהיה בסגל של הבוגרים יותר מאשר בנוער, מקווה שיתנו לו לשחק גם בנוער כשהפועל תשובץ בימי חול. אלי כהן (הגדול) הוא חלוץ 9 הטבעי היחיד בסגל כרגע, אין לו תחליף והוא אמור להיות העוגן ההתקפי שלנו. חייב לסיים את העונה עם מינימום 15 שערים אחרת נבלה עוד עונה באמצע הטבלה. היית שמח לראות את הקבוצה משחקת עם שני חלוצים ברחבה – הרכב של אנאס ואלי מחייב את הקבוצה ממול לסגור עם הרבה שחקנים ומשנה את המשחק לגמרי לטובתנו. הקבוצה אמורה להתחזק בקרוב בעמדה זו בשחקן נוסף, ייתכן ואפילו בזר (הלוואי!).

עוד שחקנים בולטים שעלו מנערים א' ואולי יקבלו הזדמנות בהמשך העונה הם נתנאל מוריס (אחלה קשר התקפי) , יהונתן לוי, פיטר אלוהאב, עלי אלעוברה ושלו רומנו. עמית מלכה שקיוויתי שיחזור מההשאלה, העדיף להמשיך להיות מושאל קרוב לאחיו שון, בהפועל ראשל"צ. דריבליסט נדיר אבל בינתיים לא הצליח לעשות את המעבר מהנערים לנוער.

על קבוצות הנערים נעדכן אחרי שייצאו למחנות אימונים ויהיו סגלים סגורים.

בהצלחה בעונה החדשה!
:hapoel:

נערך לאחרונה על ידי פישונט בתאריך 05 אוגוסט 2016, 09:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחלקת הנוער עונת 16/17
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 17:51 
מעניין,
תודה.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 18:03 
צור ש. כתב:
מעניין,
תודה.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
ענק אתה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 09:01 
סידי אימן את נערים ג' דרום בעונה החולפת, וזכה איתם בגביע.
מחר בשעה 10:00 משחק אימון בהרצליה, נגד מכ' המקומית.
שלשום, כמופיע בתמונה מסיום המשחק, היה נצחון 0:2 לקבוצת נערים א' בחוץ (מגרש המושבה, הצמוד לאצטדיון) על הפ' פ"ת, משער שכבש ירדן סידי (מבישול של ירוסלב קיריצ'ק) בשליש השני, ושער שהוסיף ירין בסון (מבישול של ירדן סידי, כובש הראשון) בשליש השלישי.
תמונה

Sent from my MX4 using Tapatalk

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 04 אוגוסט 2016, 11:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 11:08 
הדובר,איך היה ארוע השחייה, שחית עד קפריסין?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 11:31 
שחיתי מטר וחזרתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 17:54 
וואו מרגש, מקווה שלא התעייפת, החוף הזה אגב הוא נוף( חוף) הילדות שלי

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 09:14 
בוקר טוב מהמגרש הסינטטי בהרצליה, שם יצא לדרך משחק האימון הרביעי של קבוצת הנוער לעונה החדשה, נגד מכ' המקומית מליגת המשנה (מקום חמישי בעונה החולפת).
הפועל באדום מלא, פותחת עם גיל קוסטה בשער, מוחמד גוף, דסליי טגניה, פאדי נג'אר והבטמאו אמבה בהגנה, רוי רונן, שי אליאס, להב מוסאיוף, אנואר מוראד וזר נבחן בקישור ואבי בוטבול בחוד, כששמעון ביטון כמאמן על הקווים.
הרצליה בכחול מלא, פותחת במשחק.

תמונה

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 05 אוגוסט 2016, 14:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 09:38 
תיקו 0:0 חלש מצד שתי הקבוצות, ובעיקר האדומה שבהן - שלעומת יריבתה לא סיכנה את השער, בסיום השליש הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 09:46 
השליש השני נפתח עם 11 חילופים בהפועל.
נכנסו:
דניאל סעדיה לשער, עילאי מוסאיוף, פיטר אלוהב, ליאל לוי וניב ברששת להגנה, מושיקו כהן, איתי קדם, אליאב אלון ודניאל קוניצקי לקישור, ויהונתן לוי ואלי כהן לחוד.
והפועל פותחת את השליש עם שער יתרון נהדר של המגן השמאלי המחליף, ניב ברששת, שחוטף כדור ממגן באגף שמאל, ומפציץ מ-25 מטרים אלכסונית באגף אל תוך החיבור הרחוק!
הפועל ביתרון 0:1 בתום 39 דקות של משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 10:12 
השליש השני מסתיים ב-0:1 אדום ביכולת משופרת במקצת של הפועל, שסיכנה את השער ההרצליאני מספר פעמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 10:23 
השליש השלישי נפתח עם חילופים נוספים בהפועל:
סער אוחיון נכנס לשער,
הבטמאו אמבה, דסליי טגניה, פאדי נג'אר ומוחמד גוף חזרו להגנה,
אנואר מוראד, שי אליאס ורוי רונן לקישור, כשאליהם מצטרפים גם עלי אלעוברה וניב פסח, ואבי בוטבול חזר לחוד.
היתרון עדיין 0:1.

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 05 אוגוסט 2016, 14:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 10:33 
חילוף נוסף בהפועל בדקה ה-75:
הנבחן הקולומביאני במקום הבטמאו אמבה,
ושני חילופים נוספים בדקה ה-80:
טל בנו במקום מוחמד גוף,
ועדן הרשקוביץ' (שחזר לנוער של הפועל זמנית אחרי פיצוץ עסקת ההשאלה עם הפועל ר"ג) במקום רוי רונן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 10:35 
בדקה ה-85 עומאר מסלה מקדים את דסליי טגניה להרמת עומק שקיבל, ונוגח אל תוך פינת שמאל (ימין של סער אוחיון, שלא מצליח להגיע לכדור). 1:1.

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 05 אוגוסט 2016, 11:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 10:39 
הסיפור הזה עם השלישים הוא חלוקה שלך בשביל הדיווח, או שמישהו באמת החליט שעוצרים את המשחק כל חצי שעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 10:40 
Noam כתב:
הסיפור הזה עם השלישים הוא חלוקה שלך בשביל הדיווח, או שמישהו באמת החליט שעוצרים את המשחק כל חצי שעה?

השני.
משחקי אימון של טרום עונה בנוער זה תמיד שלישים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 10:51 
משחק האימון הרביעי של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, מסתיים בתיקו 1:1 (ניב ברששת המחליף כבש ראשון לזכות הפועל בשליש השני, ועומאר מסלה השווה לזכות המארחים) מאכזב מול מכ' הרצליה, בסיום שליש שלישי חלש.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 11:00 
אורביט כתב:
Noam כתב:

השני.
משחקי אימון של טרום עונה בנוער זה תמיד שלישים.

וואו, מרגש ממש.
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 11:02 
מעדכון שקיבלתי, במשחק אימון נוסף, שנערך הבוקר בחודורוב, הביסה קבוצת נערים ב' 2:7 בחודורוב את המקבילה של מכ' הרצליה.
שלושער שכבש אופק עובדיה, ושערים שהוסיפו יוסי רומנו, תומר גבר, ניל יוסף ואילי טמם, חתמו את הנצחון.

מחר בשעה 08:30 תתארח קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, במגרש ליד אצטדיון גרונדמן ברמה"ש, אצל עירוני המקומית למשחק אימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
הנבחן מותיר רושם חיובי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 15:11 
dino כתב:
הנבחן מותיר רושם חיובי?

זה לא אותו הנבחן, וכרגע לא התרשמתי מאף אחד מהם. אבל עוד מוקדם, ויש מאמן, בכל מקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2016, 09:35 
מעדכון שקיבלתי, קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, ניצחה הבוקר 1:4 במשחק החוץ ברמה"ש את עירוני המקומית, לאחר שפיגרה בדקה הראשונה למשחק, והפכה את התוצאה, משערים שכבשו שי אייזן, עבד אטרש, שחר מימון וירדן סידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2016, 09:41 
מחרתיים (יום שני, ה-8 באוגוסט) בשעה 19:00 תארח קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, את הפ' ר"ג למשחק האימון החמישי שלה לקראת העונה החדשה.
מוזמנים לעקוב אחר הדיווחים החיים מהמגרש, אשר יובאו כאן, וגם להגיע ולהתרשם, כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2016, 09:57 
רגע, הנבחן X מהמשחקים הקודמים גם היה זר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2016, 11:05 
Noam כתב:
רגע, הנבחן X מהמשחקים הקודמים גם היה זר?

לא זר, שני שחקנים שונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2016, 11:09 
ומה איתו? גם לא מרשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2016, 11:15 
Noam כתב:
ומה איתו? גם לא מרשים?

נפצע לפני המשחק הקודם.
לא הרשים אותי בשליש של המשחק היחיד בו שיחק, אבל אני לא מאמן או עוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2016, 18:25 
יצא לדרך משחק האימון של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, נגד הפ' ר"ג בחודורוב.
הפועל בגופיות אימון כחולות ומכנסיים וגרביים אדומים, עם גיל קוסטה בשער, מוחמד גוף, דסליי טגניה, פיטר אלוהב והבטמאו אמבה בהגנה, שי אליאס, רוי רונן, אנואר מוראד וזר נבחן בקישור, ואבי בוטבול בחוד, מוציאה את המשחק לדרך ללא הגרלה, תוקפת הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה), ועולה ליתרון כבר בדקה הראשונה, משער שגילגל אבי בוטבול בהתעקשות מקודקוד ימין של תיבת החמש מול השוער, שיצא אליו, אל תוך פינתו הימנית, לאחר בישול עומק קצר שקיבל מאיברהים ספורי, 0:1 אדום כבר בדקה השלישית, ובחלוף שלוש דקות נוספות איברהים ספורי, מבשל השער הראשון, מקבל בישול עומק קצר מהעקב של רוי רונן, ומפציץ מ-20 מ' אל תוך חיבור שמאל (ימין של השוער, שלא הצליח להגיע לכדור), 0:2 אדום בדקה השישית, אבל לא להרבה זמן, כשמסירה של מוחמד גוף אחורה לגיל קוסטה נעצרת על ידו עם הרגל, וזה מתמהמה, מנסה להעביר ברחבה חלוץ יריב, שחוטף לו כדי לגלגל שטוח אל תוך הרשת החשופה, והאורחים באדום מלא מצמקים את היתרון של הפועל ל-2:1 בדקה ה-15.
כעבור שתי דקות (17) חילוף ראשון בהפועל, כשהבטמאו אמבה הפצוע מפנה את מקומו לניב פסח.
שופט המשחק: רועי דיין.
תמונה

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 08 אוגוסט 2016, 19:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2016, 18:48 
ממש בשניית הסיום של המחצית הראשונה ר"ג משווה ל-2:2 בבעיטה מתוך הרחבה לרשת של גיל קוסטה, וזוהי תוצאת המחצית.

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 08 אוגוסט 2016, 19:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 888 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: