תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 18:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קבוצת בת
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 13:42 
סיפור מאוד מעניין.
אם באמת יש כסף לזה, אני חושב שזאת דרך טובה מאוד לחזור למעלה וגם לבנות משהו שיחזיק שם להרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קבוצת בת
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
אין שום קשר בין זה לבין לחזור לצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 13:55 
לא כל כך מובן לי הקטע הזה. כתוב בוואן שכרגע מדובר רק על מחלקות ילדים ונוער, ככה שלא מדובר על קבוצה בליגה נמוכה שאפשר לשלוח אליה שחקני נוער להשאלה.
גם לא מדובר על מחלקת נוער עם שם של ייצור שחקנים כמו טוברוק, אז בתכלס זה כמו עוד מחלקת נוער כמו שכבר יש לנו פחות או יותר.
מה הרעיון בלפתוח עוד מחלקת נוער כזאת במרחק יריקה מתל אביב? לא עדיף אם כבר לפתוח משהו כזה בצפון או בדרום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 13:59 
Idandosh כתב:
אין שום קשר בין זה לבין לחזור לצמרת.

בלונג ראן, יש ועוד איך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת לא מבין איך עוד קבוצת נוער יכולה לעזור לנו בצמרת, זה יכול להיות נחמד לייצר עוד שחקן-שניים לסגל לא מעבר.
אני לא רואה איך זה עוזר למכבי חיפה או מכבי ת"א שיש להם קבוצות נוער מעולות כבר שנים ארוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 14:21 
מה לגבי קבוצת אם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 15:45 
מקרין שקשור לאצטדיון בבת ים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 16:13 
Idandosh כתב:
אני באמת לא מבין איך עוד קבוצת נוער יכולה לעזור לנו בצמרת, זה יכול להיות נחמד לייצר עוד שחקן-שניים לסגל לא מעבר.
אני לא רואה איך זה עוזר למכבי חיפה או מכבי ת"א שיש להם קבוצות נוער מעולות כבר שנים ארוכות.

מחלקת נוער חזקה ורחבה היא אחד הדברים שהופכים מועדון לגדול. אחיזה חזקה בילדים בשכבות הגיל הצעירות גם תורמת לחיזוק הבסיס המקצועי של הקבוצה וגם מרחיבה את מעגל האוהדים.
מכבי חיפה היא מועדון גדול (לא רק בגלל מחלקת הנוער שלה, אבל גם) ולכן הבסיס שלה הוא הצמרת. ז"א שגם בתקופה שבה שחר מחרב כל דבר שהוא נוגע בו ובניון מסרטן להם את חדר ההלבשה, הם עדיין מצליחים לסיים בשולי הצמרת ולגרד כמה תארים.
לעומת זאת, הפועל תל אביב התדרדרה עקב בעלים כושלים, חובות וכו' ובשנים האחרונות היא לא שייכת לצמרת הכדורגל הישראלי. בעונה טובה במיוחד היא יכולה לגרד מקום באירופה, בעונה גרועה במיוחד היא נאבקת נגד הירידה, אבל בגדול המטוטלת נעה סביב מרכז הטבלה.
איך הפועל תל אביב חוזרת להיות בצמרת כמו פעם? מתחילים לבנות יציבות. כמובן שצריך כסף, ולשלם אותו בזמן, אבל חוץ מזה אפשר לבצע צעדים כמו חיזוק מחלקת הנוער. בשנתיים האחרונות, ברוך השם, מחלקת הנוער מתחזקת לאט לאט. תוך מספר שנים אני משוכנע שנראה השפעה ישירה של העניין על הקבוצה הבוגרת, ודבר כמו קבוצת בת יכול מאוד לקדם את התהליך ולהוסיף יציבות למועדון.
וכשהמועדון יהיה חזק ויציב, גם הקבוצה תחזור לצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
Idandosh כתב:

מחלקת נוער חזקה ורחבה היא אחד הדברים שהופכים מועדון לגדול. אחיזה חזקה בילדים בשכבות הגיל הצעירות גם תורמת לחיזוק הבסיס המקצועי של הקבוצה וגם מרחיבה את מעגל האוהדים.
מכבי חיפה היא מועדון גדול (לא רק בגלל מחלקת הנוער שלה, אבל גם) ולכן הבסיס שלה הוא הצמרת. ז"א שגם בתקופה שבה שחר מחרב כל דבר שהוא נוגע בו ובניון מסרטן להם את חדר ההלבשה, הם עדיין מצליחים לסיים בשולי הצמרת ולגרד כמה תארים.
לעומת זאת, הפועל תל אביב התדרדרה עקב בעלים כושלים, חובות וכו' ובשנים האחרונות היא לא שייכת לצמרת הכדורגל הישראלי. בעונה טובה במיוחד היא יכולה לגרד מקום באירופה, בעונה גרועה במיוחד היא נאבקת נגד הירידה, אבל בגדול המטוטלת נעה סביב מרכז הטבלה.
איך הפועל תל אביב חוזרת להיות בצמרת כמו פעם? מתחילים לבנות יציבות. כמובן שצריך כסף, ולשלם אותו בזמן, אבל חוץ מזה אפשר לבצע צעדים כמו חיזוק מחלקת הנוער. בשנתיים האחרונות, ברוך השם, מחלקת הנוער מתחזקת לאט לאט. תוך מספר שנים אני משוכנע שנראה השפעה ישירה של העניין על הקבוצה הבוגרת, ודבר כמו קבוצת בת יכול מאוד לקדם את התהליך ולהוסיף יציבות למועדון.
וכשהמועדון יהיה חזק ויציב, גם הקבוצה תחזור לצמרת.

הכל טוב ויפה, עדיין מכל מה שכתבת - לא הסברת לי איך קבוצת נוער חזקה עוזרת להגיע לצמרת.
מרחיבה את מעגל האוהדים? הצלחות של הקבוצה הבוגרת מרחיבות את מעגל האוהדים.
תורמת לחיזוק הבסיס המקצועי? בהחלט, הבסיס הזה במכבי ת"א וחיפה חזק מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 16:35 
כתבתי את זה בצורה מפורשת, היא הופכת את המועדון לגדול.
מכבי חיפה עברה עונה מזעזעת וסיימה עם גביע, הפועל תל אביב עברה עונה מזעזעת וכמעט ירדה ליגה.
מועדון גדול יבלה הרבה עונות בצמרת, מועדון שאינו גדול יבלה מעט עונות בצמרת.
זה ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
מכבי חיפה עברה עונה מזעזעת וסיימה עם גביע, הפועל תל אביב עברה עונה מזעזעת וכמעט ירדה ליגה.
זה ההבדל.

הבנתי מה רשמת, אני אשמח שתסביר לי איך זה עובד בפועל? איך קבוצת הנוער עזרה למכבי חיפה שיש לה תקציב של 80 מיליון שקל לזכות בגביע? ורגע, אם קבוצת הנוער של חיפה הייתה חלשה, אז מכבי חיפה לא הייתה זוכה בגביע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
מדאיג.
מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 16:56 
Idandosh כתב:
Noam כתב:
זה ההבדל.

הבנתי מה רשמת, אני אשמח שתסביר לי איך זה עובד בפועל? איך קבוצת הנוער עזרה למכבי חיפה שיש לה תקציב של 80 מיליון שקל לזכות בגביע? ורגע, אם קבוצת הנוער של חיפה הייתה חלשה, אז מכבי חיפה לא הייתה זוכה בגביע?

כן, היא לא הייתה זוכה בגביע.
היא גם הייתה היום בליגה א'.
אגב, אני לא יודע אם תשמח או לא. אתה תשמח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
מה? אני אפילו לא יודע איך להגיב לזה.
אתה יכול להסביר לי איך התאוריה הזאת עובדת בפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 18:29 
אתה לא אמור להגיב, עניתי לך את התשובה הראויה לשאלה ששאלת.
הייתה שם עוד שגיאת כתיב ששקלתי להתעכב עליה, אבל בסוף החלטתי לוותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
תשמע... אם על השגיאות כתיב שלי אתה שוקל להתעכב, שיהיה לך לבריאות.
ובפעם הרביעית, עוד לא קיבלתי תשובה לתאוריה המופרכת הזאת אבל שיהיה, גם ככה לא ציפיתי לתשובה הגיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 19:03 
קיבלת שתי תשובות שונות, שכל אחת מהן הייתה ראויה לשאלה שקדמה לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 19:03 
בעיקרון הדבר היחיד שזה עושה זה מגדיל לך את ההסתברות לגדל שחקן טוב לקבוצה הבוגרת וזה הכל.
אפשר להינות מזה ואפשר גם שלא (ע"ע חיפה שאמנם יש להם הרבה שחקנים טובים בנוער אבל בגלל דברים אחרים הקבוצה פשוט לא מתרוממת)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2016, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
מקרין שקשור לאצטדיון בבת ים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2016, 03:06 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
Noam כתב:
זה ההבדל.

1. קבוצת נוער חזקה
2. ?
3. הצלחות ותארים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2016, 03:15 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: :ROSE: :HEART2:

באמת נעלמו לי התחתונים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2016, 07:55 
נו, מן הסתם זה קודם כל קשור לאצטדיון החדש...
מחלקת נוער ובית ספר לכדורגל אמורים קודם כל לייצר כסף למועדון, בטווח הזמן הקצר והארוך. בטווח הקצר משום שעד גיל נערים א' כולל, כל שחקן משלם לא מעט כסף כדי להשתייך להפועל, בדגש על בית הספר לכדורגל שבקיץ מתפקד כקייטנה לכל דבר. בטווח הארוך זה מייצר בסיס אוהדים - סיכוי גדול מאוד שילד שההורים רשמו אותו בגיל 10 לבית הספר לכדורגל של הפועל תל אביב, יישאר אוהד הפועל לכל חייו, יקנה מנויים, מרצ'נדייז ועוד. זה אמנם מספרים קטנים לעומת קבוצה בוגרת שמצליחה וסוחפת אחריה אוהדים צעירים, אך מייצרת השתייכות חזקה יותר.
לתרומה המקצועית של מחלקת נוער גדולה יותר, אין כרגע טעם להתייחס כי עובדתית מאז השנתון של נאתכו-שהר-זהבי, המחלקה לא ייצרה שחקנים לבוגרים של הפועל (לב"ש ורעננה כן :cry: ). זה שילוב של בעיה רוחבית בכדורגל הישראלי עם בעיות נקודתיות אצלנו. לראייה גם מחלקות הנוער המתוקצבות ב-10 מליון ש"ח בשנה של חיפה ומכ', לא מייצרות שחקנים לבוגרים והמועדונים מעדיפית לשפוך כסף על שחקנים שגדלו במחלקות נוער שכונתיות, או להחזיר הביתה במאות אלפי יורו שחקנים שגדלו במחלקה ושוחררו ממנה (אצילי, קהת, אזולאי ועוד).
מעשית כיום מחלקת הנוער של הפועל מפסידה למועדון לא מעט כסף בגלל מגבלות התרחבות ובעיות ניהוליות. הפועל עוד לא סיימה למצות את קבוצת הצפון עם פתיחת המחלקה בספורטק, וכנראה מנסה לנצל את נושא האצטדיון החדש כדי לספח סופית את בת ים וה-130 אלף תושבים שלה, לצד האדום של העיר. תצרפו גם את חולון על כמעט 200 אלף התושבים שלה, ויש פה פוטנציאל מהותי. מעניין האם רכישת מחלקת הנוער היא חלק מההתחייבויות שנתנו עבור בניית האצטדיון והאם יש קשר לרעיון לספח את בת ים מוניציפלית לתל אביב.
לגבי קבוצת בוגרים שתקלוט שחקני נוער - כאן לדעתי יש פוטנציאל חשוב. היה ניסיון לא רשמי לעשות זאת בקיץ שעבר עם שיתוף פעולה עם הפועל ראשון לציון של איל ברקוביץ', שהעבירה לנו את גומברג ושקל, קלטה חמישה מושאלים וארבעה שחקנים ששחררנו, אבל מכרה את הכישרון הגדול ביותר שלה דווקא לבית"ר (בריהון) לכן כל עוד השת"פ איננו רשמי אי אפשר לבנות על זה. לבת ים הייתה קבוצת בוגרים ששיחקה לא מעט שנים בלאומית והתפרקה לפני 3 שנים בליגה א'. לא חושב שאמורה להיות בעיה לאתר קבוצה בליגה א' דרום שתסכים להירכש ולשמש כשלד להקמת קבוצת בוגרים בבת ים במטרה לעלות לליגה הלאומית ולשמש קבוצת-בת. הייתי מציע את צפרירים חולון המרגשת אבל הם בתהליך איחוד מרגש להקמה של הפועל חולון :)
בכל מקרה אני מקווה שיש גוף פיננסי שעומד מאחורי המהלך, שהוא לא מועדון הכדורגל, לא כבירי ולא עיריית בת ים הגרעונית שגם כך לא מתקצבת כמעט ספורט בעיר. אולי מצאו חברה מסחרית או תורם גדול ע"ע משפחת אנג'ל בחיפה?
בכל מקרה, מקווה שזה יקרה ושהפרסום המוקדם לא יפגע במהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2016, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
מחלקת נוער ובית ספר לכדורגל אמורים קודם כל לייצר כסף למועדון, בטווח הזמן הקצר והארוך. בטווח הקצר משום שעד גיל נערים א' כולל, כל שחקן משלם לא מעט כסף כדי להשתייך להפועל, בדגש על בית הספר לכדורגל שבקיץ מתפקד כקייטנה לכל דבר. בטווח הארוך זה מייצר בסיס אוהדים - סיכוי גדול מאוד שילד שההורים רשמו אותו בגיל 10 לבית הספר לכדורגל של הפועל תל אביב, יישאר אוהד הפועל לכל חייו, יקנה מנויים, מרצ'נדייז ועוד. זה אמנם מספרים קטנים לעומת קבוצה בוגרת שמצליחה וסוחפת אחריה אוהדים צעירים, אך מייצרת השתייכות חזקה יותר.
לתרומה המקצועית של מחלקת נוער גדולה יותר, אין כרגע טעם להתייחס כי עובדתית מאז השנתון של נאתכו-שהר-זהבי, המחלקה לא ייצרה שחקנים לבוגרים של הפועל (לב"ש ורעננה כן :cry: ). זה שילוב של בעיה רוחבית בכדורגל הישראלי עם בעיות נקודתיות אצלנו. לראייה גם מחלקות הנוער המתוקצבות ב-10 מליון ש"ח בשנה של חיפה ומכ', לא מייצרות שחקנים לבוגרים והמועדונים מעדיפית לשפוך כסף על שחקנים שגדלו במחלקות נוער שכונתיות, או להחזיר הביתה במאות אלפי יורו שחקנים שגדלו במחלקה ושוחררו ממנה (אצילי, קהת, אזולאי ועוד).
מעשית כיום מחלקת הנוער של הפועל מפסידה למועדון לא מעט כסף בגלל מגבלות התרחבות ובעיות ניהוליות. הפועל עוד לא סיימה למצות את קבוצת הצפון עם פתיחת המחלקה בספורטק, וכנראה מנסה לנצל את נושא האצטדיון החדש כדי לספח סופית את בת ים וה-130 אלף תושבים שלה, לצד האדום של העיר. תצרפו גם את חולון על כמעט 200 אלף התושבים שלה, ויש פה פוטנציאל מהותי. מעניין האם רכישת מחלקת הנוער היא חלק מההתחייבויות שנתנו עבור בניית האצטדיון והאם יש קשר לרעיון לספח את בת ים מוניציפלית לתל אביב.
לגבי קבוצת בוגרים שתקלוט שחקני נוער - כאן לדעתי יש פוטנציאל חשוב. היה ניסיון לא רשמי לעשות זאת בקיץ שעבר עם שיתוף פעולה עם הפועל ראשון לציון של איל ברקוביץ', שהעבירה לנו את גומברג ושקל, קלטה חמישה מושאלים וארבעה שחקנים ששחררנו, אבל מכרה את הכישרון הגדול ביותר שלה דווקא לבית"ר (בריהון) לכן כל עוד השת"פ איננו רשמי אי אפשר לבנות על זה. לבת ים הייתה קבוצת בוגרים ששיחקה לא מעט שנים בלאומית והתפרקה לפני 3 שנים בליגה א'. לא חושב שאמורה להיות בעיה לאתר קבוצה בליגה א' דרום שתסכים להירכש ולשמש כשלד להקמת קבוצת בוגרים בבת ים במטרה לעלות לליגה הלאומית ולשמש קבוצת-בת. הייתי מציע את צפרירים חולון המרגשת אבל הם בתהליך איחוד מרגש להקמה של הפועל חולון :)
בכל מקרה אני מקווה שיש גוף פיננסי שעומד מאחורי המהלך, שהוא לא מועדון הכדורגל, לא כבירי ולא עיריית בת ים הגרעונית שגם כך לא מתקצבת כמעט ספורט בעיר. אולי מצאו חברה מסחרית או תורם גדול ע"ע משפחת אנג'ל בחיפה?

מקווה גם.
למרות שלא חושב שיכולה לבוא איזה התנגדות רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2016, 13:53 
פישונט כתב:

בהמשך למה שכבר כתבת, לא אתפלא אם לבסוף יתברר כליקוק של כבירי לעירית בת ים הקשור לאצטדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: