תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 10:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 13:56 
כסוף, סוף בונים בהפועל קבוצה טובה, מכבי וירושלים בונים קבוצות מפלצתיות.
איך שהוא, הטיימינג לא עובד, ככה היה גם בעבר למשל בעונת 2003/2004.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
1. ירושלים לא מרשימים אותי.
2. על מכבי כבר שנתיים אנחנו חושבים שהם יהיו מפלצות ובסוף הם ממש לא.
נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 15:46 
זה סתם אני, או שבתקופה האחרונה אלפקה הוא גדול האופטימיים בפורום? (לפחות כדורסל)
מישהו השתלט לו על היוזר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 15:57 
הגארד פייריה הנרי חתם באילת. סיטואציה מעניינת כי בעצם מדובר במחליף של דיאנדרה קיין באולם הגרמנית, שהולך להיות גם המחליף שלו באילת...
הנרי באמת מזכיר את קיין מהרבה בחינות, בעיקר בעובדה שהוא גארד גבוה עם קליעה חשודה שהוא מפלצת הגנה ותורם בכל האספקטים של המשחק (ריבאונדים, אסיסטים, חטיפות). אבל הבדל אחד משמעותי ביניהם זה שקיין הוא גם סקורר באופי ושחקן התקפה הרבה יותר טוב, שקלע מעל 17 נק' בביג 12 בעונת הסניור בקולג' בעוד הנרי היה תמיד שחקן של סביב 10 נק' ב-30 דק' בקולג' חלש יחסית, ומעולם לא היה סקורר. קיין גם שיחק באילת ליד סקורר כמו קאליף וואייט, לעומת הנרי שהולך לשחק הרבה דקות ליד חנן קולמן. אין ספק שזה קו אחורי חזק מאוד הגנתית, אבל התקפית יהיה מעניין לראות איך הסיפור הזה יעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
פז, מה דעתך על ההחתמות של גאודלוק וסטודומאייר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 17:22 
גאודלוק החתמה גדולה, אני חושב שאין ספק בזה. הוא וסוני ווימס היו האמריקאים הכי טובים ביורוליג לפני שנתיים, אני לא חושב שמכבי יכלו לקוות ליותר טוב. הזוי ששניהם משחקים במכבי, שהיא לא בטופ של היבשת מבחינת תקציב.

לגבי סטודמאייר - שיווקית-תדמיתית זו החתמה גדולה, מקצועית הציפיות ממנו לא פרופורציונליות. מאמין שהוא יהיה יעיל התקפית וחלש הגנתית, סה"כ זר טוב. קשה לי להאמין שהוא יהיה איזה שובר שיוויון ברמת הדומיננטיות, מה גם שהדקות שלו כנראה יהיו די מוגבלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 18:02 
אני חושב שמוקדם עוד לתייג את ווימס כהחתמה גדולה. הברכיים שלו במצב די שביר ולדעתי זו הסיבה לירידה הגדולה במחיר.
גאודלוק אכן החתמה נהדרת אבל מלבדו אני לא רואה משהו מיוחד בקבוצה שבונים שם. חוץ מזה שאני רואה פוטנציאל נפיץ במיוחד למערכת היחסים בין ארז לגאודלוק. בכלל אני חושב שמידת ההצלחה שלהם תלויה בעיקר ביכולת של ארז להישאר שפוי.

ירושלים הצליחה לבנות מצד אחד קו קדמי מאוד מוכשר התקפית ומצד שני מזעזע הגנתית ברמות אחרות. ג'ף היה מתעלל בקו קדמי כזה.
חוץ מזה שאר ההחתמות שלהם לא רעות בעיני אבל בעיקר תלויות ביכולת של פיאנג'ני לעשות מהם קבוצה. אין שם אף שחקן סטייל דונטה שעל אף חסרונותיו גם סחב די לבד את הקבוצה.
יהיה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 18:55 
השאלה היא מה מצב האתלטיות של ווימס. זה היה המשחק הכי טוב שלו העונה:
https://www.youtube.com/watch?v=bDJ0JNq9ELQ

תסתכל שם במהלך אחרי 40 שניות, זה אלי-אופ שווימס בשיאו מסיים בדאנק בלי בעיה ופה הוא בקושי מגיע לטבעת. משהו בו היה נראה קצת יותר כבד העונה ובאמת היתה לו עונה רעה, לא הצליח להיות שחקן רוטציה בקבוצות NBA חלשות יחסית (מה שהוא כן הצליח בעבר ברפטורס).

אצל שחקנים מהסוג הזה כל ירידה באתלטיות יכולה להיות משמעותית (כמו אצל ג'ורדן פארמר שהיה נראה שחקן אחר) אבל עדיין לא הייתי בונה על זה שהוא יהיה נפילה. נראה באיזה מצב הוא מגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 19:26 
לא בהכרח נפילה אבל לדעתי יש סיכוי לא רע שהוא כבר לא בטופ האירופי.
בניגוד לגאודלוק, מווימס אני גם מחזיק לוזר לא קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 19:43 
Fez כתב:
הגארד פייריה הנרי חתם באילת. סיטואציה מעניינת כי בעצם מדובר במחליף של דיאנדרה קיין באולם הגרמנית, שהולך להיות גם המחליף שלו באילת...
הנרי באמת מזכיר את קיין מהרבה בחינות, בעיקר בעובדה שהוא גארד גבוה עם קליעה חשודה שהוא מפלצת הגנה ותורם בכל האספקטים של המשחק (ריבאונדים, אסיסטים, חטיפות). אבל הבדל אחד משמעותי ביניהם זה שקיין הוא גם סקורר באופי ושחקן התקפה הרבה יותר טוב, שקלע מעל 17 נק' בביג 12 בעונת הסניור בקולג' בעוד הנרי היה תמיד שחקן של סביב 10 נק' ב-30 דק' בקולג' חלש יחסית, ומעולם לא היה סקורר. קיין גם שיחק באילת ליד סקורר כמו קאליף וואייט, לעומת הנרי שהולך לשחק הרבה דקות ליד חנן קולמן. אין ספק שזה קו אחורי חזק מאוד הגנתית, אבל התקפית יהיה מעניין לראות איך הסיפור הזה יעבוד.

כן אבל זה תלוי אילו זרים יבואו, גבוה נוסף מן הסתם יבוא והשאלה היא אם הזר הרביעי יהיה עוד גבוה או רכז.
אם הוא יביא עוד גבוה אז ההחתמה של לה קווינטון רוס מיותרת כי קו קדמי של 3 גבוהים+ רוס הוא עמוס מדי (מזכיר משהו? את הבנייה של עודד שנה שעברה של רוברט+ שני גבוהים+ כריס).
לפי דעתי הם צריכים להביא עוד גארד סקורר (פחות מוביל כדור כי יש להם את קולמן ואפיק) שייתן להם קליעה ועוד גבוה (כמה שהתקציב שלהם מאפשר) שבעיקר יידע לחפות על רוברט.

הוקיץ' כתב:

ירושלים הצליחה לבנות מצד אחד קו קדמי מאוד מוכשר התקפית ומצד שני מזעזע הגנתית ברמות אחרות. ג'ף היה מתעלל בקו קדמי כזה.
חוץ מזה שאר ההחתמות שלהם לא רעות בעיני אבל בעיקר תלויות ביכולת של פיאנג'ני לעשות מהם קבוצה. אין שם אף שחקן סטייל דונטה שעל אף חסרונותיו גם סחב די לבד את הקבוצה.
יהיה מעניין.

לגמרי, סטודמייר, פטרסון ואליהו הם אלו שאמורים לאייש את הקו הקדמי בחלק גדול מאוד מהזמן ושלושתם שומרים בין בינוניים לחלשים- שון ג'ונס ורוזפלט לעומת זאת שומרים לא רעים אבל אני לא יודע כמה שניהם ישחקו יחד ובאילו משחקים- ואני לא יופתע אם אחרי ההחתמה של אמארה אחד מהם ישוחרר.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 03 אוגוסט 2016, 20:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 20:04 
על פניו אילת צריכים עכשיו זר 3 וזר 4-5. רוס הוא 4 לליגה, כך גם היה שנה שעברה ואני לא רואה סרט שבונים עליו בתור 3. אין להם בעצם אף 3 בסגל כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 21:04 
רוזפלט שומר עלוב ביותר. הוא אמנם חוסם מדי פעם אבל הוא שומר רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
מישהו השתלט לו על היוזר?

תמיד היה ככה.
כל עונה מאז שחזרנו לליגה הוא בטוח שזו העונה שלנו לקחת אליפות, ושאם זה לא קורה זה רק כי אנחנו בועטים בדלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
מילפורד כתב:
מישהו השתלט לו על היוזר?

תמיד היה ככה.
כל עונה מאז שחזרנו לליגה הוא בטוח שזו העונה שלנו לקחת אליפות, ושאם זה לא קורה זה רק כי אנחנו בועטים בדלי.

והוא צודק (כמו כל אוהד של כל קבוצה אחרת בליגה הזאת).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
red in blood כתב:
מילפורד כתב:
מישהו השתלט לו על היוזר?

תמיד היה ככה.

והוא צודק (כמו כל אוהד של כל קבוצה אחרת בליגה הזאת).

גם בכדורגל (קצת פחות), אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 10:10 
Fez כתב:
העניין עם מכבי זה שכל השחקנים האלה (גאודלוק, ווימס, מילר) מוותרים על הרבה כסף כדי לשחק שם. אלו שחקנים שיכלו להשיג בקלות 1.5-2 מיליון דולר אבל חתמו במכבי סביב מיליון.

למה? מיסוי, מזג אוויר, סמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 10:11 
אולי בנק השקעות אפור שמבטיח החזרים מעולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
ווילי סימס מכנה את ישראל A Black man's haven ולא בכדי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
ממה הוא נמלט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 19:29 
"זו בדיוק הנקודה המשמעותית בסיפור: מכבי מעולם לא הייתה רעה יותר מיריבותיה או מוסרית פחות. היא הייתה אגרסיבית בדיוק כמו קבוצות התחתית בליגה, אך הרבה יותר ממולחת"

אודי הירש בוואלה :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2016, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
"ממולח"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2016, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
סינגלטון בקריית גת... WTF? מאיפה הכסף? אני בטוח שהוא לא זול.

לאט לאט הם בונים שם סגל טוב מאוד, ששווה הרבה יותר ממאבקי תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2016, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
סינגלטון בקריית גת... WTF? מאיפה הכסף? אני בטוח שהוא לא זול.

לאט לאט הם בונים שם סגל טוב מאוד, ששווה הרבה יותר ממאבקי תחתית.

אז אל תהיה בטוח... הוא כבר בסוף הקריירה, הרצליה הביאו אותו עונה שעברה באיזה 100 אלף, בגיל 35 לא יהיו לו יותר מדי הצעות והוא בטח לא עולה במחיר אלא רק יורד. לא עלה גרושים אבל גם לא יקר במיוחד.
הם בסך הכל לומדים מהטעויות של העונה שעברה, אחרי שהביאו זרים עם רקורד חלש וסגנון לא מתאים של שחקנים משלימים (וכבר בסיבוב הראשון נזקקו להחלפה של שלושה זרים). עכשיו הם החתימו את קילינגסוורת' וסינגלטון, שהם לא עילויים בשלב הזה של הקריירה אבל הם מניות בטוחות ששיחקו בליגה בעונה שעברה, ואפשר לסמוך עליהם שיתנו מספרים, יסחבו את הקבוצה מבחינה התקפית, יוסיפו ניסיון. לקבוצת תחתית שהמטרה שלה היא להישאר בליגה זה מספיק בהחלט.

גלבוע החתימו שני זרים ראשונים, מייקל קוואלס לעמדה 3 ומרפי הולוויי לעמדות 4-5. מרפי הולוויי שחקן מעולה (שגם נבדק עבורנו) והחתמה נהדרת שלהם. שחקן פיזי, קשוח, אתלטי, ריבאונדר, שחקן הגנה גדול שעושה את הנקודות שלו. היה פה בלאומית חצי עונה וטחן את הליגה, אחר כך היה מהזרים הבכירים בליגה האיטלקית השנייה ונתן עכשיו עונה טובה בצרפת. הולך להיות פה מהזרים הבולטים בליגה, בטח בוואקום שיש בגלבוע (סגל ישראלי מביך וזרים שיהיו בהתאם לתקציב אני מניח). מייקל קוואלס החתמה לא טובה, סיים מכללות לפני שנה ולא שיחק מאז בגלל פציעה, החתמה בגרושים אני מניח והסיכויים שהוא ישרוד פה הם נגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2016, 14:02 
דוקא סינגלטון הוא מסוג השחקנים שלא ישחקו בשביל פחות ממה שהם חושבים שהם שווים (כמו סימונס), בטח לא בתחילת אוגוסט. סגר בסכום לא קטן, משמעותית מעל 100 אלף ממה שאני מבין.
בכל אופן, הכסף הגדול בליגה הולך על "ישראלים בכירים" בגלל המיסוי והשוק הבעייתי, כשאין כאלה בקבוצה (כמו בקרית גת) אז אפשר לשים סכומים די יפים על זרים גם אם התקציב לא גבוה במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2016, 14:11 
אם כך אני לא בטוח שמדובר בהחתמה מדהימה עבורם
בסכום שהוא ''משמעותית'' יותר גבוה מ-100K אפשר ורצוי להביא שחקנים יותר טובים מסינגלטון המתבגר.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2016, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
קריית גת החתימה את הגארד טיישון טיילור (26, 1.91).
בעונה החולפת טיילור רשם במדייה של קבוצת גווארוס (ונצואלה) 16.4 נקודות, 3.7 אסיסטים ו-3.1 ריבאונדים בממוצע למשחק.

קריית גת השלימה את הסגל שלה לעונת 2016/17

1-2: טיישון טיילור, טרבור רלפורד, אייל שולמן, איגור מאיור, נטע סגל
3: אור סולומון
4-5: מרקו קילינגסוורת', ג'יימס סינגלטון, אלכס רוזנברג, אורי קוקיה

ה5 כנראה תהיה:
טיילור, שולמן, סולומון, סינגלטון, קילינגסוורת'

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2016, 18:30 
קרית גת בנתה קבוצה חזקה. לא בטוח בכלל שהם יתמודדו בתחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
זר 4 לנהריה... הפורוורד גילברט בראון (28, 1.98) ימשיך לעונה נוספת בעירוני נהריה.
העמיד אשתקד ממוצעים של 12.5 נקודות, 4.3 ריבאונדים ו-1.5 אסיסטים + ממוצע פלייאוף של 19.7 נקודות, 4.1 כדורים חוזרים ו-2.1 אסיסטים.

יצטרף ל: יינסי גייטס, ניק פאוסט, מרקיס טיג, יונתן שולדבראנד, ניב ברקוביץ', סטו דאגלס, איגור נסטרנקו וערן אסנטי (ללא הילדים).

ה-5 כנראה:
ברבקוביץ, טיג, פאוסט, שולדרבאנד, גייטס.
או:
ברבקוביץ, דאגלס, פאוסט, בראון, גייטס.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 20:05 
רג'י באקנר חתם רשמית באילת. על פניו החתמה מפתיעה שלהם, אבל האמת שזו החתמה יותר אופיינית ממה שנראה. קטש בשנים האחרונות מחפש רק סנטרים קלאסיים עבי בשר בכל תחילת עונה (הולמן, גייטס, ג'אדג', באקנר), בניגוד ל4-5 האנדרסייזד הניידים יותר שאנחנו רגילים לראות בשאר הליגה. זו גם לא פעם ראשונה שיש לקטש 2 סנטרים בכירים שקצת דורכים אחד על השני (גייטס ומיימון/קלי, ג'אדג' ורותבארט, באקנר ורותבארט).

יש הרבה דיונים בכדורסל העולמי על תפקיד הסנטר בכדורסל המודרני, אבל אני חושב שבליגה שלנו (שהסמול בול שלט בה עוד הרבה לפני שזה נהיה טרנד עולמי) המניעים לאורך השנים היו בעיקר כלכליים. סנטר קלאסי זו עמדה יקרה. כשיש לך מעל 100 אלף דולר אז אפשר למצוא לפעמים 5 עם סייז שהוא גם מוכשר כמו הולמן/גייטס, אבל כשיש לך פחות אז צריך להתפשר משמעותית על הכישרון (לעומת ז'אנר ה4-5 האנדרסייזד, שאפשר למצוא בו מציאות בזול כמו ג'ף וג'ון כשהגיעו לארץ). מהבחינה הזאת אילת לקחו פה הימור לא קטן - ניסיון להביא סנטר אמיתי ברמה, במחיר שבו כמעט בלתי אפשרי למצוא סנטר אמיתי ברמה.

אני מניח שבונים שם על באקנר בתור גבוה מהספסל וכנראה מקווים שיפיקו ממנו יותר. באקנר תמיד נראה כמו סוג של פוטנציאל לא ממומש, אבל גם יש לזה סיבה - הוא שחקן עם אייקיו כדורסל נמוך, ואופי שתמיד נראה אדיש וחסר דרייב (כמו סנטר אחר ששיחק באילת). הוא לא מסוגל להשאר על המגרש ברמות קיצוניות (3.7 עבירות ב-16 דקות) ולמרות הבלחות של דומיננטיות לא הצליח להיות פרודוקטיבי לאורך תקופה בשום שלב בקריירה, אפילו לא בקולג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2016, 20:24 
החתמת קטש קלאסית.
שחקן שנראה לכאורה מרשים אך בפועל היעילות שלו שווה לתחת.
גייטס לפחות גיבה את ההייפ ביכולות סקורינג, באקנר אפילו זה לא.
פשוט אין לו מושג בסיסי איך בונים קבוצה.

בינתיים ראשון אחרי שהחתימו את צ'ארלס תומאס כנראה מביאים גם את סקוטי ריינולדס.
קבוצה מאוד סולידית בונים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: