תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ניקולאס גורובסוב
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 23:06 
הלו הלו סשה לא ברשימה אחת עם הסחלה האלה. לא שהוא היה עילוי כן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
לקס פשוט שחקן פרווה והקישור שלנו יראה ככה בכל פעם שהוא ישחק.
מערך של ניקוליץ' גורובסוב וידין הוא סופר מבונקר. צריך לעלות ככה אולי פעמיים בשנה בחוץ נגד ב"ש ונגד מכבי. מעבר לזה, זה אף פעם לא יתאים.

מקווה שיגיע מישהו לעמדה של אלטמן, שלמרות מחצית שנייה סבירה היום, רואים בהרבה מקרים שחסר לו כישרון כדי להיות שחקן הרכב בקבוצת צמרת.

כן, רק שצריך להזכיר שוב שגם היום, כמו במשחק הקודם וכמו ברוב העונה שעברה, הוא לא שיחק בעמדה שלו.
אם הוא פה כדי להתמודד על מקום באגפים אז אין לו מקום בהרכב של קבוצת צמרת,
אבל בפעמים הספורות שהוא שיחק מאחורי החלוץ הוא כן הראה ניצוצות, ועדיין לא קיבל מספיק דקות משחק בעמדה הזו כדי להוכיח את עצמו.
המקום היחיד שלו על המגרש צריך להיות מאחורי שוינפלד כשמאחוריו ידין/גורובסוב וניקוליץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 00:40 
הקריירה של אלטמן צריכה ללכת יותר לכיוון ה50-50 מאשר הקישור ההתקפי (ובטח שלא לכיוון של חלוץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 06:59 
לא יודע מה אנשים ראו, אני ראיתי שחקן שמשחק לרוחב ואחורה ונדבק לבלמים. מקווה שכשיגיע קשר התקפי נורמלי ויהיו אגפים ( אם מתישהו נעבור במלואנו את הבקרה ויחזקאל יהיה כשיר לאיזה שבוע ) זה ייראה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 07:01 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
לא יודע מה אנשים ראו, אני ראיתי שחקן שמשחק לרוחב ואחורה ונדבק לבלמים. מקווה שכשיגיע קשר התקפי נורמלי ויהיו אגפים ( אם מתישהו נעבור במלואנו את הבקרה ויחזקאל יהיה כשיר לאיזה שבוע ) זה ייראה אחרת.

מישהו צריך לעשות את זה. זה או הוא או ידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 07:08 
לעשות מה, לבוא לקבל כדור 30 מטר מהשער? לשחק אחורה ורוחב בלבד? המבט שלו כמעט לא קדימה והוא יוצר פער עצום בינו לבין שאר השחקנים. נתחיל מזה שבלמים ידחפו כדור לכיוונו סביב האמצע ונמשיך שהוא ידחוף קדימה. זה שהוא טכני ויש לו יכולות חילוץ סבבה, אבל בשביל לשחק לרוחב ואחורה אפשר להחזיר את גרזיצ'יץ' או איזה נגר דומה בחצי מחיר. כמו שאמרתי, הכל יישפט כשיהיה הרכב מלא, אבל זה גוטמן אז החשש מהנעת כדור סתמית ופחדנית לא מגיע משום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
כולנו רוצים קשר אחורי שעושה הגנה, מניע כדור, רץ, טכני, יודע להצטרף, לעבור שחקנים ולהיות אחראי.
מה לעשות שאנחנו אוהדים מועדון בליגה הישראלית. כמה כאלו יש פה תזכיר לי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 09:38 
אם גורובסוב הוא לא כזה אנחנו לא צריכים אותו, יש את ידין ובשכר שלו אפשר להביא שחקן אחר. אני חושב שבהרכב מלא ועם הוראות אחרות מהמאמן הוא ישחק אחרת, נחכה ונראה, אבל אתמול זה נראה רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
ידין לא שחקן שנותן לך עונה שלמה בגיל שלו, ונוטה להיפצע.
אני חושב שגורוסוב עונה על הדרישות שאנחנו צריכים.
מבין את הבעיה המקצועית שלך איתו, אבל חושב שאתה לא ראלי בנושא הזה, יש דברים שלא תמיד אפשר להשיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 09:59 
לא ריאלי שבשכר שלו נקבל שחקן שדוחף קדימה? ריאלי וחצי. ושוב כי הדיון נמרח, אני לא יודע אם הוא לא כזה ונוטה להאמין שהרבה מזה נובע בהוראות מגוטמן, זמן יגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 10:02 
האדס כתב:
joshsoos כתב:

מישהו צריך לעשות את זה. זה או הוא או ידין.[/quo

....כן, רק שהפחד הגדול שגוטמן יבחר לשחק עם שניהם +ניקוליץ מעט מעט מעט לפניהם- וזה מתכון למשחק אנמי לחלוטין/החזקת כדור 40 מטר משער היריב, כפי שראינו מהפועל בשנה שעברה. רק אם גוטמן ימצא את האומץ לשחק עם 4 שחקנים בעלי אורינטציה התקפית ולהם להוסיף ידין/גרובוסוב וניקוליץ,רק אז יש סיכוי לראות קבוצה שנהנה ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: