תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 00:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
http://www.thedailybeast.com/articles/2 ... ia=FB_Page

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 12:24 
תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
Officer Barbrady כתב:
Lion Den כתב:
טראמפ במיני מומנטום, בימים האחרונים מנצח בסקרים באוהיו, פלורידה, פנסילבניה ואיווה. 538 נותנים לו 30% לנצח נכון להיום לעומת 22% אתמול.
לא פחות ממדהים.
עכשיו כבר 41.7%.

46.5%. בדברי הימים של הקמפיין הזה הנאום של ג'יימס קומי יזכר כחתיכת גיים צ'יינג'ר.
אם טראמפ מוביל בפלורידה, אוהיו, איווה, נבאדה וניו המפשיר יש לו 269 (שזה כמו ניצחון מבחינתו) עם אופציה לקחת עוד אלקטורט ב-2 של מיין ולסגור עניין. הובלה שבירה אבל חתיכת הזייה לעומת הפוזיציה שלו לפני שבועיים.
מעניין אם הפאניקה תצוף בפילדלפיה, יש עליהם לחץ אדיר לעשות ועידה מושלמת.

טוב, עכשיו הוא כבר עובר אותה. מה לעזאזל? יש סיכוי לפרזידנט טראמפ?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 04:36 
סמל אישי של המשתמש
הא?
בשלושת הימים האחרונים היה הדלתא הכי גדול לטובתה עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 04:40 
skadiv כתב:
אם הממסד משני הצדדים כ"כ רוצה אותו בחוץ, אני (הייתי) הולך איתו.

ואגב,
אם הוא לא יישבר ויהיה המועמד הרפובליקאני, תחושה שלי - הוא אוכל את קלינטון בלי מלח.

כתבתי את זה כאן באשכול לפני כמעט שנה.
ברגע שזה היה ברור שהילארי תהייה זו שתרוץ מהדמוקרטים, שמתי סכום די יפה על טארמפ. נראה איך תעבוד ההשקעה שלי, בינתיים התחושה - חיובית ;)
לי בכל אופן כיום אין בזה כבר כמעט ספק. צריך לקרות משהו באמת מיוחד כדי שלא תראה את פרזידנט טראמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 08:08 
538 מכניסים הרבה משקל למסורות הצבעה ולפעמים קצת מאחרים לעדכן, זה ברור כבר כמה ימים שהוא ביתרון קל. יכול להיות שהקונבנשן באמפ שלה יגיע תוך כמה ימים.

אגב, להמר על הצלחה של מועמד חיצוני באטמוספירה פוליטית כזאת זה הגיוני, אבל להמר על הצלחה של יצור כמו דונלד טראמפ זו כבר יכולת נבואה קוסמית.
ושכחתי להביא פה כבר לפני כמה ימים, ג'ון אוליבר בניתוח מבריק של הנארטיב הרפובליקני:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
538 מכניסים הרבה משקל למסורות הצבעה ולפעמים קצת מאחרים לעדכן, זה ברור כבר כמה ימים שהוא ביתרון קל. יכול להיות שהקונבנשן באמפ שלה יגיע תוך כמה ימים.

ברור למי?
כי נכון לעכשיו, אף אחד מהמנבאים לא שם אותו ביתרון, אפילו לא נייט סילבר.

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 19:26 
ברור לי.
קודם כל טעיתי ומסתבר שיש שמרנים יותר מנייט סילבר, בכל מקרה אלו שנותנים להילארי 70% ומעלה נכון להיום מקובעים ותמוהים.
ב-538 יש לטראמפ 55-60% לנצח באיווה, ניו המפשיר, נבאדה, פלורידה, אוהיו וצפון קרוליינה, שנותנות לו את הבחירות (ברור שהוא צריך סוויפ בכל המדינות האלו).
יחד עם המגמה מאז ה-10.7, נכון לאתמול, או יותר נכון אחרי הבאמפ מועידת היצורים שלו, הוא היה ביתרון קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 22:31 
skadiv כתב:
skadiv כתב:
אם הממסד משני הצדדים כ"כ רוצה אותו בחוץ, אני (הייתי) הולך איתו.

ואגב,
אם הוא לא יישבר ויהיה המועמד הרפובליקאני, תחושה שלי - הוא אוכל את קלינטון בלי מלח.

כתבתי את זה כאן באשכול לפני כמעט שנה.
ברגע שזה היה ברור שהילארי תהייה זו שתרוץ מהדמוקרטים, שמתי סכום די יפה על טארמפ. נראה איך תעבוד ההשקעה שלי, בינתיים התחושה - חיובית ;)
לי בכל אופן כיום אין בזה כבר כמעט ספק. צריך לקרות משהו באמת מיוחד כדי שלא תראה את פרזידנט טראמפ.

הוא עדיין מקבל בערך 30% מהמהמרים, אז עדיין לא מאוחר לעשות קופה לא קטנה על נצחון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2016, 05:32 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
ברור לי.
קודם כל טעיתי ומסתבר שיש שמרנים יותר מנייט סילבר, בכל מקרה אלו שנותנים להילארי 70% ומעלה נכון להיום מקובעים ותמוהים.
ב-538 יש לטראמפ 55-60% לנצח באיווה, ניו המפשיר, נבאדה, פלורידה, אוהיו וצפון קרוליינה, שנותנות לו את הבחירות (ברור שהוא צריך סוויפ בכל המדינות האלו).
יחד עם המגמה מאז ה-10.7, נכון לאתמול, או יותר נכון אחרי הבאמפ מועידת היצורים שלו, הוא היה ביתרון קל.

האחוזים האלו הם די חסרי משמעות, או אם להיות מדויק ופנדטי, יש להם משמעות, אבל כנראה לא מה שאתה ורוב אנשים חושבים, וזה בהחלט באשמת נייט סילבר והשטויות שלו.

שמע, אני לא אגיד לך שאין שום סיכוי שהוא לוקח, אני לא חוזה עתידות, קשה לי לראות איך זה קורה בלי קטסטרופה חיצונית שטורפת את הקלפים (אני לא חושב שיש לו סיכוי רציני לקחת את נבאדה לדוגמא) אבל גם לא חשבתי שיש לו סיכוי לקחת את המועמדות.
אבל נכון לעכשיו אין אף אחד שנותן לו יתרון, אתה מבסס את הקביעה שלך על תחושות בטן, לא על עובדות.

וכמו שכתבתי, כל מחקר שנעשה בנושא מראה שאנשים לא משנים את הדעות שלהם בכמויות כאלו ובמהירות כזו, כל מודל שמראה תזוזות של מיליוני אנשים בעקבות נאום בועידה הוא מודל פגום, בהגדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2016, 09:38 
אמיר כתב:

אבל נכון לעכשיו אין אף אחד שנותן לו יתרון, אתה מבסס את הקביעה שלך על תחושות בטן, לא על עובדות

אם אחרי הועידה הרפובליקנית סילבר חוזה 50-50 כשהוא משכלל את האפקט של הועידה הדמוקרטית העתידית וגם את מכונת יום-הבחירות הדמוקרטית אז בוודאי שבאותם רגעים נתונים טראמפ הוביל, אם אתה רוצה לתרום לדיון יותר מהודעות-מילה-אחת למיניהן אשמח שתסביר מה לא בסדר עם קביעה כזו.
בינתיים די ברור מה ההבדל בין סקרים, הממוצע שלהם לאורך זמן, והניסיון לחזות תוצאות בחירות שיתקיימו בעוד רבע שנה.
אמיר כתב:
וכמו שכתבתי, כל מחקר שנעשה בנושא מראה שאנשים לא משנים את הדעות שלהם בכמויות כאלו ובמהירות כזו, כל מודל שמראה תזוזות של מיליוני אנשים בעקבות נאום בועידה הוא מודל פגום, בהגדרה.

זו עובדה שהקמפיין הפך צמוד להדהים בשלושת השבועות האחרונים, אמנם מדובר בסדרה של אירועים והסיקור המתגלגל שלהם ולא בנאום ועידה בודד שגרם לזה, אבל בוודאי שאחוז מסוים מהאלקטורט היה צריך לשנות או להטות את דעתו בשביל לגרום לזה לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2016, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שאנשים משנים את דעתם כלכך מהר, בטח לא מקצה לקצה
אני מניח שהשינוי הוא יותר עניין של מומנטום,
אנשים שחשו קרבה/חיבה לעמדות של טראמפ לצורך העניין,
אבל היו די אדישים לעניין הבחירות ולא חשבו שילכו להצביע, מביעים יותר עניין ומוכנות ללכת להצביע בבחירות.
(כי סקר רציני לא רק מפלח עמדות אלא גם מנסה לנבא את הסיכוי שהאדם אשכרה ילך להבציע ולממש את הזכות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2016, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
אבל כל הקטע זה שהוא מוביל בקרב המתנדנדים, לא? אז אולי זה כן אפשרי שהאנשים האלה ישנו את הדעה שלהם בכמות ומהירות כזאת.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2016, 10:25 
מלבד הנאום שלו שחיזק אותו (בסקר שנערך אחרי זה ע"H הCNN, עלה ש57% הסכימו מאוד עם מה שהוא אמר ועוד 18 % אמרו שהם מסכימים בצורה מסוימת, לעומת 24% בלבד שאמרו שהם לא מסכימים), אי אפשר להתעלם מכל מה שקורה בחודשים האחרונים עם קלינטון ובעולם כולו.

פרשת המיילים, בנגזי, הקשר ההדוק לוול סטריט, פיגועי האיסלם באירופה ובארה"ב וההרגשה של מיאוס ממהמסד (כשבאופן לא מפתיע ההתגיסות של כל המדיות והתקשורת למענה רק מגבירה את זה) גורמים ליותר ויותר להיות בצידו של טראמפ.

אותי באופן אישי הדבר היחיד שמפתיע הוא שטראמפ עדיין לא פתח פער דו ספרתי על קלינטון, אבל בחודשים שנשארו ואחרי הדיבייטים (במידה ולא יהיה שם משהו חריג בצורה יוצאת מהכלל) אני דיי משוכנע שהבחירות ילכו באופן מובהק לכיוונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2016, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:

אם אחרי הועידה הרפובליקנית סילבר חוזה 50-50 כשהוא משכלל את האפקט של הועידה הדמוקרטית העתידית וגם את מכונת יום-הבחירות הדמוקרטית אז בוודאי שבאותם רגעים נתונים טראמפ הוביל, אם אתה רוצה לתרום לדיון יותר מהודעות-מילה-אחת למיניהן אשמח שתסביר מה לא בסדר עם קביעה כזו.
בינתיים די ברור מה ההבדל בין סקרים, הממוצע שלהם לאורך זמן, והניסיון לחזות תוצאות בחירות שיתקיימו בעוד רבע שנה.

אתה עוד פעם אומר שבוודאי שטראמפ מוביל ולא ברור לי על סמך מה אתה אומר את זה. יש המון סקרים שיוצאים כל הזמן, ובגלל שמאד מאד קשה לעשות סקרים מדוייקים, יש טווח די רחב של תוצאות ובדיוק בגלל זה אנשים כמו נייט סילבר מנסים לעשות שיקלולים שיתנו תחזית יותר מדוייקת.
ולמרות שיש סקרים שמראים יתרון לטראמפ, אני לא ראיתי אף משקלל רציני (הבאתי רשימה בהודעה הקודמת שלי) ששם את טראמפ פייבוריט נכון לעכשיו. יכול להיות שיש מישהו שלא ראיתי, אם יש אודה לך אם תפנק אותנו בלינק, אם אין, אז אתה מתבסס על תחושות בטן.
לא שזה נורא, זה סתם דיבור בפורום ואני כותב הרבה פעמים דברים שמבוססים על תחושות בטן, אבל אתה מדבר כאילו שזו עובדה שאף אחד לא חולק עליה.

Lion Den כתב:
זו עובדה שהקמפיין הפך צמוד להדהים בשלושת השבועות האחרונים, אמנם מדובר בסדרה של אירועים והסיקור המתגלגל שלהם ולא בנאום ועידה בודד שגרם לזה, אבל בוודאי שאחוז מסוים מהאלקטורט היה צריך לשנות או להטות את דעתו בשביל לגרום לזה לקרות.

זה קורה בכל מערכת בחירות.

תמונה

תמונה

ולמרות שעשו על זה ערמות של מחקרים (לא נראה לי שיש נושא שיותר נחקר בפוליטיקה האמריקאית מאשר ה undecided voters) אין שום הוכחה שמיליוני בני אדם החליפו צד פעמיים ב 2008 ו 2012. בראיה לאחור, המירוץ לא היה באמת צמוד באף אחת מהן.
זה בעיקר פונקציה של איך הסקרים האלו נעשים ומי האנשים שעונים להם.

ואם כבר היסטוריה, סקרים ביולי הם היסטורית הכי פחות מדוייקים, ככה שלא הייתי נכנס לויברציות מהדברים האלו. תראה לי סקרים שמראים שטראמפ מוביל באופן קונסיסטנטי פנסילבניה ואני אתחיל להזיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2016, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
מלבד הנאום שלו שחיזק אותו (בסקר שנערך אחרי זה ע"H הCNN, עלה ש57% הסכימו מאוד עם מה שהוא אמר ועוד 18 % אמרו שהם מסכימים בצורה מסוימת, לעומת 24% בלבד שאמרו שהם לא מסכימים), אי אפשר להתעלם מכל מה שקורה בחודשים האחרונים עם קלינטון ובעולם כולו.

פרשת המיילים, בנגזי, הקשר ההדוק לוול סטריט, פיגועי האיסלם באירופה ובארה"ב וההרגשה של מיאוס ממהמסד (כשבאופן לא מפתיע ההתגיסות של כל המדיות והתקשורת למענה רק מגבירה את זה) גורמים ליותר ויותר להיות בצידו של טראמפ.

אותי באופן אישי הדבר היחיד שמפתיע הוא שטראמפ עדיין לא פתח פער דו ספרתי על קלינטון, אבל בחודשים שנשארו ואחרי הדיבייטים (במידה ולא יהיה שם משהו חריג בצורה יוצאת מהכלל) אני דיי משוכנע שהבחירות ילכו באופן מובהק לכיוונו.

הנאום של טראמפ קיבל את דעת הקהל הכי שלילית בהיסטוריה של ארה"ב.
instapolls כמו ש CNN עשו תמיד נותנים תוצאות חיוביות כי יותר אנשים שתומכים בפוליטיקאי יראו נאומים שלו. ולמרות שסקרים כאלו זה בגדול סתם רעש, סתם ככה להשוואה, הנאום של הילארי קיבל 71% מאד חיובי ב CNN.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2016, 11:57 
אמיר כתב:

אתה עוד פעם אומר שבוודאי שטראמפ מוביל ולא ברור לי על סמך מה אתה אומר את זה. יש המון סקרים שיוצאים כל הזמן, ובגלל שמאד מאד קשה לעשות סקרים מדוייקים, יש טווח די רחב של תוצאות ובדיוק בגלל זה אנשים כמו נייט סילבר מנסים לעשות שיקלולים שיתנו תחזית יותר מדוייקת.
ולמרות שיש סקרים שמראים יתרון לטראמפ, אני לא ראיתי אף משקלל רציני (הבאתי רשימה בהודעה הקודמת שלי) ששם את טראמפ פייבוריט נכון לעכשיו. יכול להיות שיש מישהו שלא ראיתי, אם יש אודה לך אם תפנק אותנו בלינק, אם אין, אז אתה מתבסס על תחושות בטן.
לא שזה נורא, זה סתם דיבור בפורום ואני כותב הרבה פעמים דברים שמבוססים על תחושות בטן, אבל אתה מדבר כאילו שזו עובדה שאף אחד לא חולק עליה.

שוב, זה קל.
כתבתי שהוא הוביל אחרי הועידה שלו ולא כתבתי שהוא מוביל נכון לעכשיו כמו שאתה מייחס לי, למרות שזה נראה כמו מירוץ צמוד ושווה כרגע.
למען הדיוק, לא כתבתי שטראמפ פייבוריט לנובמבר אלא שהוא מוביל, יתרון קל, באותו נקודה בזמן.
אם אצל סילבר היה 50-50 אחרי הועידה בקליבלנד אפשר להשמיט את ההטייה בתחזית לנובמבר לטובת הדמוקרטים (סילבר הוסיף שם לטובתם את הועידה שתבוא ואת מכונת יום-הבחירות למשל) והמסקנה (לא תחושת הבטן) היא שטראמפ הוביל באותו הרגע - snapshot, לא prediction.
כתבתי מיד ובצמוד על הבאמפ הצפוי להילארי אחרי הועידה הדמוקרטית וחיברתי בין הדברים היות והיה סביר שתוך יום-יומיים דברים ישתנו שוב, וכי חשבתי שההובלה המינימלית שלו לא משמעותית ולא תחזיק מעמד.
לא יהיה לינק כי זו אנקדוטה כה קטנה וזמנית שלא נראה שמישהו יטרח ללהג עליה. אם היתרון שלו היה מחזיק מעמד יותר מיום-יומיים-שלושה היית רואה מבול של טורים.
כששאלת ל'מי זה ברור' כתבתי שזה 'ברור לי', מה שמרמז שזו דעתי. לפעמים היא מנוסחת בצורה חדה, זה לא אומר שאני חושב שכולם צריכים לחשוב ככה וכמובן שאין סיבה לייחס לנכתב אינטונציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2016, 20:44 
ברני :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
זה כנראה השבוע הכי מטורף במערכת הבחירות הבטוח הכי מטורפת.

מה שהלך היום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
יש לי שאלה.
ראיתי בטוקבק בוויינט ניתוח שמריח רציני. אצטט ואבקש את תגובת המומחים
ציטוט:
אני קורא כאן תגובות בסגנון 'טראמפ מתנהג כאליו והוא לא רוצה להבחר'.זה הרבה מעבר לזה. טראמפ לא רוצה להגיע בכלל ליום הבחירות כשהוא מועמדה של המפלגה הרפובליקאית. הנוהל, בעשרות השנים האחרונות, הוא שעל המומעד מוטלת החובה לפרסם הצהרת-הון.טראמפ לא יכול להרשות לעצמו לפרסם הצהרת-הון משום שהונו האמיתי קטן דרמטית מהמספר סביבו הוא מתרברב בעת האחרונה.טראמפ הוא לא-יוצלח (לוזר) בעניני עסקים. מאחוריו מספר מקרים בהם ביקש מבית המשפט הגנה מפני נושים.חישובים שהתפרסמו מראים שאילו טראמפ לא היה 'משחק' בהון האדיר אותו הוריש לו אביו, אלא סתם מפקיד את הכסף בקרן השקעות סולידית, היה לו היום פי כמה וכמה מיליארדים.מטרתו העליונה של טראמפ היא לשמור על ערך המותג 'טראמפ' כמה שמייצג תבונה עיסקית.טראמפ חותר למצב בו - מספר שבועות לפני יום הבחירות - הוא יודיע על פרישתו מהמרוץ בטענה כי 'הרפובליקאים לא התייצבו כאיש אחד לתמוך בו' והוא עלול גם לתבוע החזרי כספים שלכאורה הוא השקיע במימון המירוץ.טראמפמסוגללגרום לנזק אדיר למפלגה הרפובליקאית - נזק ממנו לא יתאוששו שנים רבות.

זה מתחיל להיראות נכון מיום ליום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 12:42 
זה ברור, לא צריך להיות גאון כדי להבין את זה.

א. שיהיה ברור, טראמפ מלכתכילה אך ורק רץ על מנת לקדם את המותג "טראמפ".
ב. הבחור הוא איש עסקים מאוד מאוד גרוע. לוזר אמיתי. הדרך היחידה שהוא עושה כסף הוא למשכן את השם שלו, את המותג שלו. כי בעיני הציבור טראמפ = כסף. רוב העסקים שמחזיקים את השם "טראמפ" או הבניינים שמחזיקים את השם שלו בכלל לא קשורים אליו, הם פשוט משתמשים בשם שלו (ומשלמים לו) למטרות מיתוג.
ג. הוא בחיים, בחיים לא יפרסם את החזרי המס שלו. אין סיכוי. הבחור הרבה, הרבה פחות עשיר ממה שהוא טוען, ואני מוכן להמר שיש שם גם כמה דברים לא כל כך נחמדים/חוקיים.
ד. אאל"ט לפני כמה עשרות שנים הוא היה קשור למפלגה שנקראת מפלגת reform (רוס פרוט וכו'). היה איזה סיפור מסובך אז שמישהו שהיה לו הרבה קשרים למפלגה הרפובליקנית הרס את המפלגה מבפנים אחרי שהוא נבחר למועמדות כדי שהרפובליקנים לא יפזרו את הקול שלהם. לא מן הנמנע שטראמפ מחפש נקמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
זה ברור

אני ממליץ לך בחום להימנע מלהתייחס למשאלות לבך כאל עובדות שרק מחכות להתממש.
זה יחסוך לך הרבה אכזבות בחיים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 12:51 
הולך לפרוש אוטוטו ממש אחרי 8 שנים בבית הלבן אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 12:54 
התכוונתי שזה ברור שהוא לא יפרסם את החזרי המס כי הוא לא עשיר כמו שהוא מספר.

Sent from my A0001 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 13:09 
לפי הפורבס הוא ממש מסכן ושווה רק 4.5 מיליארד דולר,
חצי ממה שהוא טוען שהוא שווה.
http://www.forbes.com/donald-trump/#ed2c2ca790be

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
התכוונתי שזה ברור שהוא לא יפרסם את החזרי המס כי הוא לא עשיר כמו שהוא מספר.

הוא לא חייב לפרסם לפני הבחירות?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 13:17 
לא חובה לפרסם החזרי מס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 13:56 
ולפי המון הערכות נוספות הוא שווה פחות ממיליארד. וכמו שנאמר הוא היה שווה הרבה יותר אם הוא לא היה חרא של איש עסקים שפשט רגל 6 פעמים.

Sent from my A0001 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 15:59 
זה נראה שהוא בקריסה טוטלית ביומיים האחרונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: