תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 11:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: צפון איטליה בשבועיים האחרונים של אוגוסט
הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 14:07 
אני חושב ליסוע לחו"ל בסוף אוגוסט ואופציה הזו עלות על הפרק. יש מישהו היה שם בתקופה הזו? זה נסבל מבחינת מזג האוויר?
ראיתי עכשיו שלא מעט אנשים נוסעים לאגם גארדה. מעשהו היה שם ויכול להמליץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: צפון איטליה בשבועיים האחרונים של אוגוסט
הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 17:50 
גארדה פנטסטי אם אתה אוהב את אילת. כולל הישראלים.
אם כבר סע לדולומיטים. שם נהדר באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 18:38 
viewtopic.php?f=7&t=111414
פתחתי אשכול דומה לפני שנה
אני עסוק מאוד לאחרונה, אבל אשתדל לרשום משהו בימים הקרובים.

שתהיה לכולם שבת אדומה נפלאה, נעימה ו- שקטה א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 12:08 
בלומי האדום כתב:
viewtopic.php?f=7&t=111414
פתחתי אשכול דומה לפני שנה
אני עסוק מאוד לאחרונה, אבל אשתדל לרשום משהו בימים הקרובים.

שתהיה לכולם שבת אדומה נפלאה, נעימה ו- שקטה א.ב. :SMOKE:

תודה רבה.
האמת היא שאני מחפש פשוט אזור שיהיה פחות חם מרומא בתקופה הזו. הייתי ברומא בשבוע האחרון של אוגוסט לפני שנתיים והיה כל כך חם שהיה די בלתי אפשרי להסתובב יותר מחצי שעה ברצף בלי לשבת לנוח חצי שעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 09:07 
הייתי לפני שנתיים. מזג אוויר קיצי אבל לא זכור לי כמשהו שהעיב על הטיול. אפילו היה פה ושם טפטוף קל ואפילו גשם כשטיילתי בשמורה של מולינה (טיול נהדר בטבע עם מפלים, באזור צפון האגם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
הייתי לפני כמה שנים היה מזג אויר נהדר. לטעמי אגם גארדה היה קצת משעמם. מאד יפה כמובן, אבל לא היה יותר מדי מה לעשות. הכל תלוי באופי הטיול שמחפשים כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 09:15 
הפועל כתב:
הייתי לפני כמה שנים היה מזג אויר נהדר. לטעמי אגם גארדה היה קצת משעמם. מאד יפה כמובן, אבל לא היה יותר מדי מה לעשות. הכל תלוי באופי הטיול שמחפשים כמובן.

אזור מעולה לטיולים עם ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
הפועל כתב:

אזור מעולה לטיולים עם ילדים.

לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: צפון איטליה בשבועיים האחרונים של אוגוסט
הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 19:27 
ולאן בלי ילדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו היינו באיזור לפני 10 שנים בלי ילדים באמצע ספטמבר, ולא זכורה לי בעיית מזג-אויר כלשהי. המקומות שהיינו בהם הם פחות או יותר אלה מהאשכול של בלומי - סירמיונה באגם גארדה, סטרזה באגם מג'ורה (מומלץ להגיע לאי ליד), ורונה, ופדובה, וכולם היו מאוד יפים. באגם השלישי (קומו?) לא היינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 22:02 
מנין מתחילים? לאן אני צריך לטוס ולקחת משם רכב? מילאנו? היתה לכם נקודת בסיס שבה לנתם וממנה יצאתם לטיולים באזור?
ואמצע ספטמבר זה שמיים וארץ לעומת אמצע אוגוסט שזה שיא החום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 22:03 
זה עניין של טעם, אבל אני עשיתי את זה בלי לינת בסיס. השכרתי אוטו ובכל מקום ישנתי לילה או 2. בקומו לקחתי 3 לילות, אפשר להגיע משם למילאנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 22:07 
זה אמנם היה לפני 15 שנה, אבל טסתי למילאנו, שכרתי שם רכב וזה היה די פשוט.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
זה עניין של טעם, אבל אני עשיתי את זה בלי לינת בסיס. השכרתי אוטו ובכל מקום ישנתי לילה או 2. בקומו לקחתי 3 לילות, אפשר להגיע משם למילאנו.

כנ"ל. נחתנו בונציה, היינו שם כמה ימים, שכרנו אוטו ועשינו את דרכנו לאט לאט למילאנו עם עצירה ליום יומיים בכל מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 יולי 2016, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
מנין מתחילים? לאן אני צריך לטוס ולקחת משם רכב? מילאנו? היתה לכם נקודת בסיס שבה לנתם וממנה יצאתם לטיולים באזור?
ואמצע ספטמבר זה שמיים וארץ לעומת אמצע אוגוסט שזה שיא החום.
אבל אמרת סוף אוגוסט, ולא אמצע :). למען האמת, היינו באיטליה כבר מה-1 בספטמבר, ורק לצפון הגענו באמצע. לא זכור לי שהיה כל-כך חם ברומא בתחילת ספטמבר, אז כנראה שאתה יותר רגיש ממני לחום. אגב, ב-3 השנים האחרונות היינו באירופה (לא איטליה) בחצי השני של אוגוסט, ובשום מקום לא היה לנו חם מדי.
לגבי רכב, אנחנו שכרנו בכלל בפירנצה, אבל לך כנראה זה לא רלוונטי. ממליץ לך פשוט לנחות במילאנו, לקחת רכב בשדה, ובסוף להחזיר אותו לשם. נקודת בסיס אחת זה טוב אם יש לך ילדים שקשה להם להסתגל כל פעם למקום חדש, המון דברים לארוז, והיעדים שלך הם קצרים ובלי מלונות. אתה בלי ילדים וכל היעדים דלעיל מלאים במלונות, כך שאני לא רואה בכך שום יתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2016, 09:30 
אם אתה רוצה לטייל באזור אגם גארדה אז שדה התעופה בורונה הוא הכי קרוב ונמצא ממש קרוב. עדיף משמעותית על מילאנו שזה שעתיים-שלוש נסיעה.

אנחנו השכרנו בית דרך air bnb בעיירה קטנה שנקראת "pastrengo" ומשם יצאנו כל יום לאזור אחר עם רכב שכור. יש הרבה עיירות נחמדות באזור, יש גם הרבה מקומות לינה ממש קרובים לאגם ואם אתם רק שניים שווה גם לבדוק אופציות כאלו (אנחנו היינו צריכים בית ל8 נפשות).

מבחינת אפשרויות טיול, לא חסר באזור האגם או במרחק שעתיים שלוש נסיעה. אם אתם נוסעים ליות משבוע הייתי שוקל גם לשלב את זה עם יומיי או שלושה באזור הדולומיטים.

מבחינת טיולים בטבע, אני מאד אהבתי את שמורת המפלים שכתבתי עליה ובסופה מצאנו איזו מסעדה משפחתית קטנה שבה אכלנו אוכל מקומי נהדר ופשוט. ממליץ לעלות לפסגה של monte baldo, רכבל לפסגה בגובה 2,200 מ', עם נוף מרהיב, אפשר לעשות בהר מסלול הליכה כולל לרדת ברגל מהפסגה בשבילים, אפשר סתם להתיישב באחד מבתי הקפה בפסגה ולהנות מהנוף, אול לעשות טיול קצר בפסגה עצמה. אם אתם ממש אמיצים אפשר גם לעשות שם מצנחי רחיפה וזה מן הסתם חוויה מדהימה.

אפשר להקדיש יום אחד לורונה (אנחנו לא הספקנו) וגם יום או יומיים בונציה, שמאזור האגם זה גם שעתיים-שלוש נסיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2016, 15:27 
היינו לפני כמה שנים. שבוע על האגם גרדה ושבוע בדולומיטים.
מוצלח מאוד עם ילדים.
תשיג את הספר המשפחה המטיילת. מסכם מצויין.
באופן אישי נהננו יותר בדולומיטים וגם מזג האוויר נעים יותר.
באגם היה חם אבל לא נורא פרט ליום אחד שנסענו לונציה והיה סיוט. חם וצפוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2016, 15:46 
היינו בצפון איטליה לפני פסח, נחתנו במילאנו נסענו לונציה ומשם חזור לאגם גארדה, הבנתי שבקיץ העומס על אתרי האטרקציות בגארדה הוא מטורף, קח את זה בחשבון,
הייתי נוחת במילאנו לוקח רכב, ומתחיל לעלות דרך האגמים מאג'ורה, קומו וגארדה, לאחר מכן אתה יכול לעשות החלטה עם לחתוך לאזור הדולמיטים או לטייל בורונה או בונציה.
כמו שנועם אמר המונטה באלאדו הוא מומלץ בגלל הנוף המטורף וגם מתחתיו יש עיירה יפה מלצ'ארנו נראה לי שאפשר לשבת להתאוורר על שפת האגם, עשינו אופניי בפארק סיגורטה אך עוד פעם תבדוק עד כמה הולך להיות עמוס באטרקציות, לא לשכוח ג'י פי אס בהשכרות רכב הוא עולה בסביבות 20 יורו ליום, עם סים מקומי אתה יכול להשתמש בנייד שלך רק תדאג למטען ברכב, בחזור אתה יכול לנסות לחזור דרך ורונה או ונציה ולהחזיר שם את הרכב, אם יש ילדים אז יש את הגרדלנד פארק שעשועים ענק ויש שם גם פארק מים ענק....

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2016, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
אם היית נוסע מפירנצה צפונה הייתי ממליץ לך מאוד על סן מארינו אם כבר דיברו על הר עם נוף מטורף בכל כיוון.
משם אפשר לעלות דרך כביש החוף האדריאטי לונציה (אחרי שנים של אנטי בביקור אחד שיניתי את דעתי עליה ב360 מעלות שלמה שרפיות) ומשם לאכמים.
אם אתה מתחיל במילאנו/ורונה/ברשה האגם שלא הייתי מוותר עליו הוא דווקא אגם קומו למרות המסחור. פשוט יפה שם.
גם החוף הליגורי הוא יפהפה (אנחנו ירדנו בזמנו מטורינו לג'נובה דרך הריביירה) ולמסלולי הליכה יפים (יש המחשיבים אותם למן היפים בעולם) יש בפינה המזרחית שלו כשהוא מתחיל לפנות דרומה את הפארק הלאומי צ'ינקווה טרה.
ליותר אתגרי (גם לנהיגה וגם להגעה מהרכב) יש בדולומיטים את צ'ינקווה טורי, ויש שם עוד מסלול שויתרנו עליו (כי החברים לא היו מוכנים לנהוג בפיתולים שקראנו עליהם ואני, שלמרות פחד גבהים נורא חובב נהיגה בפיתולים כאלה שכחתי את הרשיון בארץ) שאני לא זוכר איפה מתחיל אבל נגמר במלגה צ'אפלה למרגלות המרמולד ואומרים שהוא מומלץ מאוד (אחד המומלצים באתר הרשמי של הדולומיטים).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2016, 13:44 
romario כתב:
היינו בצפון איטליה לפני פסח, נחתנו במילאנו נסענו לונציה ומשם חזור לאגם גארדה, הבנתי שבקיץ העומס על אתרי האטרקציות בגארדה הוא מטורף, קח את זה בחשבון,
הייתי נוחת במילאנו לוקח רכב, ומתחיל לעלות דרך האגמים מאג'ורה, קומו וגארדה, לאחר מכן אתה יכול לעשות החלטה עם לחתוך לאזור הדולמיטים או לטייל בורונה או בונציה.
כמו שנועם אמר המונטה באלאדו הוא מומלץ בגלל הנוף המטורף וגם מתחתיו יש עיירה יפה מלצ'ארנו נראה לי שאפשר לשבת להתאוורר על שפת האגם, עשינו אופניי בפארק סיגורטה אך עוד פעם תבדוק עד כמה הולך להיות עמוס באטרקציות, לא לשכוח ג'י פי אס בהשכרות רכב הוא עולה בסביבות 20 יורו ליום , עם סים מקומי אתה יכול להשתמש בנייד שלך רק תדאג למטען ברכב, בחזור אתה יכול לנסות לחזור דרך ורונה או ונציה ולהחזיר שם את הרכב, אם יש ילדים אז יש את הגרדלנד פארק שעשועים ענק ויש שם גם פארק מים ענק....

לא חבל על הכסף?
או סים מקומי או להוריד אפליקציה שיודעת לנווט אופליין (יש מלא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 22:38 
תודה לכולם. כרגע אני מכוון לשלושה לילות בסטרזה (לייק מג'ורה) ועוד שני לילות באגם קומו. מתלבט בין לינה בקומו לא עצמה או באחת העיירות בלאג'יו או מנג'יו. אח"כ לילה במילאנו. אשמח לשמוע המלצות למלונות ממי שהיה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: