תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 19:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
בטח. סה לה וי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 10:29 
אדום נחמד כתב:
בטח. סה לה וי.

אז לא סה לה וי ?
יש חיים אחרים ?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2016, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
ברור שיש. אנחנו רק צריכים לרצות לחיות אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2016, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
עמירה הס סבורה שההרתעה עובדת:
ציטוט:
ישראל כן ניצחה במלחמת 2006 ולו בהקשר הפלסטיני שלה: חיזבאללה לא הניף זרת, כשהיא תקפה את רצועת עזה שלוש פעמים אחרי מלחמת לבנון השנייה. ההרתעה עובדת. ישראל כן ניצחה במלחמת 2014 נגד הפלסטינים בעזה. ההוכחות: המצור על עזה לא הוסר. תושביה ממשיכים להיות אסירי עולם ולחיות בניתוק מאותו חלק בעולם שהם הכי קשורים אליו: הגדה המערבית וישראל. אלף ספינות צדקה מטורקיה לא יוציאו אותם לחופשי. לשביעות רצונה של ישראל, המתקפה לא איחתה את השסע הפוליטי הפנים־פלסטיני. ועוד הוכחה: איסמעאיל הנייה אמר בשבוע שעבר, שאין מלחמה חדשה באופק. יש לקרוא זאת כהכרזה האומרת, שאי אפשר להקריב שוב את הציבור הנואש על מזבח הכבוד הלאומי והחמאסי. ההרתעה עובדת, גם אם הדרג הצבאי בחמאס מתרברב שהאריך בכמה ס"מ את הטילים שרכש, הבריח וייצר בעצמו. וכן, הרתעה זה פשעי מלחמה ודגלים שחורים. החודש אנו מציינים עשור ושנתיים לשני הפרקים האפלים הללו, שנוספו לקודמיהם בהיסטוריה הישראלית. פעם התנחמנו בכך, שבטווח הארוך הפשע לא משתלם. אבל הטווח הקצר מתארך לבינוני, הבינוני כבר מתקרב לטווח הארוך, והנה המערב לא ניתק את היחסים אתנו למרות ההפגנות ההמוניות נגד ישראל והוא עורך סימטריה בין הכיבוש ל"הסתה"; מדינות ערב לא נרתמות לסייע לאחיהן בפלסטין; שיתוף הפעולה הביטחוני האמריקאי־ישראלי לא נפסק, גרמניה מכרה לנו צוללות ויש מלא סרטים זרים בפסטיבל בירושלים.

http://www.haaretz.co.il/news/shabahit/1.3001488

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2016, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
עמירה הס סבורה שההרתעה עובדת:
ציטוט:
ישראל כן ניצחה במלחמת 2006 ולו בהקשר הפלסטיני שלה: חיזבאללה לא הניף זרת, כשהיא תקפה את רצועת עזה שלוש פעמים אחרי מלחמת לבנון השנייה. ההרתעה עובדת. ישראל כן ניצחה במלחמת 2014 נגד הפלסטינים בעזה. ההוכחות: המצור על עזה לא הוסר. תושביה ממשיכים להיות אסירי עולם ולחיות בניתוק מאותו חלק בעולם שהם הכי קשורים אליו: הגדה המערבית וישראל. אלף ספינות צדקה מטורקיה לא יוציאו אותם לחופשי. לשביעות רצונה של ישראל, המתקפה לא איחתה את השסע הפוליטי הפנים־פלסטיני. ועוד הוכחה: איסמעאיל הנייה אמר בשבוע שעבר, שאין מלחמה חדשה באופק. יש לקרוא זאת כהכרזה האומרת, שאי אפשר להקריב שוב את הציבור הנואש על מזבח הכבוד הלאומי והחמאסי. ההרתעה עובדת, גם אם הדרג הצבאי בחמאס מתרברב שהאריך בכמה ס"מ את הטילים שרכש, הבריח וייצר בעצמו. וכן, הרתעה זה פשעי מלחמה ודגלים שחורים. החודש אנו מציינים עשור ושנתיים לשני הפרקים האפלים הללו, שנוספו לקודמיהם בהיסטוריה הישראלית. פעם התנחמנו בכך, שבטווח הארוך הפשע לא משתלם. אבל הטווח הקצר מתארך לבינוני, הבינוני כבר מתקרב לטווח הארוך, והנה המערב לא ניתק את היחסים אתנו למרות ההפגנות ההמוניות נגד ישראל והוא עורך סימטריה בין הכיבוש ל"הסתה"; מדינות ערב לא נרתמות לסייע לאחיהן בפלסטין; שיתוף הפעולה הביטחוני האמריקאי־ישראלי לא נפסק, גרמניה מכרה לנו צוללות ויש מלא סרטים זרים בפסטיבל בירושלים.

http://www.haaretz.co.il/news/shabahit/1.3001488

אני מאוד מקוה שמדינת ישראל ביחד עם מצרים וטורקיה תדע למנף את ההרתעה ותביא פתרונות אנושיים למצב בעזה.
פתרונות שידחו עוד ועוד את צוק איתן 2
פתרון שדובר עליו ולא קורה כלום : נמל ימי בקפריסין בפיקוח ישראלי ערבי משותף - קו ישיר לעזה.
נמל תעופה בפיקוח ישראלי.
ועוד ועוד ..

לשבת בחיבוק ידיים ולחכך אותן על מינוף ההרתעה יביא עוד סבל והורגים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2016, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
תמיד צריך להאמין שיש תקווה.

ציטוט:
אנשי רוח ישראלים דחו הזמנה לפגישה עם אבו מאזן

"אין זה הזמן המתאים, בגלל סירובו לגנות את רצח הנערה במיטתה וסירובו לפגוש את ריבלין ", הסביר מארגן מפגשים שקיימה בשנה האחרונה קבוצת ישראלים עם אבו מאזן ובכירי הרשות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4827117,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2016, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
לא נדרש מהם להפגש עם אבו מאזן
נדרש מהם לסיים את הכיבוש.
שיפסיקו להתעסק בשטויות כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
לא הפסקתי להתגלגל מצחוק.
ציטוט:
ארגון חמאס גינה את הפיגוע בניס בהודעה מטעמו והביע את תנחומיו למשפחות ההרוגים והפצועים. בהודעה נכתב בין השאר כי הגינוי מתבצע " מתוך עמדת הארגון העקרונית, המוסרית והאנושית המתנגדת לכל סוגי הטרור והקיצוניות ".

שוחרי שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2:
ארגון טרור מגנה טרור

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
זה אמיתי? נשמע fake

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
אתם כל כך חלשים בשיווק? הם עדיין צריכים את אירופה איתם.. מה אכפת להם להוציא הודעת גינוי קטנה, זה מזיז למישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
זה בהחלט מגוחך.. קצת יותר מגוחך מגינוי ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 22:34 
זאת ההטרלה הכי טובה שראיתי בחיים
אין לכם מושג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2016, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
אז הארוע עם 'שתי מדינות מולדת אחת' שהיה אמור להתקיים לפני שבועיים נדחה, ונקבע לחמישי הקרוב.
שני אנשי פורום יקרים כבר באים.
עכשיו תור הסאחים השבעים, פאביו ולירון, לאשר הגעה.
הנה לינק
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153753036096769&id=621306768

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
עוד רצח בחסות הצבא המוסרי בעולם. הפעם נדמה שאפילו עם הוידאו, אף אחד לא יעמוד לדין

ציטוט:
13.7 כוח מג"ב שהיה בפעילות משטרית בכפר א-ראם (בו בשבוע שעבר הרגו חיילי מג"ב ילד בן 12) הקים מחסום פתע ב-3 לפנות בוקר בכביש הראשי בכפר. לטענתם רכב ובו שלושה פלסטינים ניסו לבצע פיגוע דריסה ולכן ירו לכיוונו. מהירי נהרג אנואר א-סלאיימה, בן 24, ואדם אחר נפצע קשה. בתקשורת הישראלית דווח כי שוטרי מג"ב מנעו פיגוע דריסה.

אבל הסיפור של מג"ב לא הסתדר עם העובדות. ראשית, לא סביר שבהחלטת פתע שלושה פלסטינים שכלל לא ידעו שיפגשו שוטרים בכפר בשעה כזאת החליטו לפתע לבצע מה שדי ברור שיהיה פיגוע התאבדות. שני עדי ראייה במקום מספרים כי השלושה לא ראו את המחסום, שוטרים חסו מאחורי מכונית חונה, ולנהג המכונית לא הייתה שום דרך לדעת על נוכחותם או על כך שעליו להאט את קצב הנסיעה ברחוב שהיה פנוי לחלוטין, כי רק חייל אחד ירה.

שנית, א-סלאיימה נהרג כתוצאה מפגיעה של כדור בגבו. שוטר מג"ב שעמד בצד הכביש, כמו כל האחרים, ירה ברכב לאחר שעבר ולא היווה כלל סכנה, ולכן בכל מקרה מדובר בירי לא חוקי.

עכשיו גם תיעוד ההרג נחשף על ידי בצלם, והוא מטריד.

כאשר "תתחדש" האלימות במזרח ירושלים, קרי שהנפגעים יהיו יהודים, שוב יגידו שהיא באה משומקום, בגלל פייסבוק. זה לא בהכרח נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
רק לי חוץ מהדניות הוידאו עצמו תקוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 21:35 
אדום נחמד - יכול להיות שאתה צודק,
אבל מהוידאו לא רואים כלום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
תהיה בריא בנאדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 00:07 
אדום נחמד כתב:
תהיה בריא בנאדם

אתה יכול להסביר מה רואים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 00:25 
שנית א-סלאיימה נהרג כתוצאה מפגיעה של כדור בגבו. שוטר מג"ב שעמד בצד הכביש, כמו כל האחרים, ירה ברכב לאחר שעבר ולא היווה כלל סכנה, ולכן בכל מקרה מדובר בירי לא חוקי

אחי זה לא אומר שהירי לא חוקי
תדייק בבקשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
לא אני כתבתי את הטקסט..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 09:27 
אדום נחמד כתב:
לא אני כתבתי את הטקסט..

אה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 09:50 
סימרוטיץ כתב:
אדום נחמד כתב:
תהיה בריא בנאדם

אתה יכול להסביר מה רואים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
מה רואים.. רכב נוסע ויורים עליו.
הטענה היתה נסיון פיגוע דריסה במחסום פתע ב2 בלילה.
זה נראה לך כמו נסיון דריסה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
שנית א-סלאיימה נהרג כתוצאה מפגיעה של כדור בגבו. שוטר מג"ב שעמד בצד הכביש, כמו כל האחרים, ירה ברכב לאחר שעבר ולא היווה כלל סכנה, ולכן בכל מקרה מדובר בירי לא חוקי

תדייק בבקשה

אתה יכול להביא את הסעיף מהוראות הפתיחה באש שמכשיר את הירי?
ממה שזכור לי ההוראות דווקא די אוסרות על פתיחה באש מלבד מצב בו ירי הוא הדרך היחידה להציל חיים\למנוע פגיעה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 12:46 
teknoboy כתב:
סימרוטיץ כתב:

תדייק בבקשה

ממה שזכור לי ההוראות דווקא די אוסרות על פתיחה באש מלבד מצב בו ירי הוא הדרך היחידה להציל חיים\למנוע פגיעה.

הוראות הפתיחה באש מאוד ברורים :
קודם יש מה שנקרא נוהל מעצר חשוד :
עצור, עצור והזדהה, עצור או שאני יורה, ירי באוויר וירי לברכיים ומטה, כאן מסתיים נוהל מעצר חשוד
הוראות פתיחה ואש מתייחסות לאמצעי וכוונה, במידה ויש אמצעי וכוונה יש לירות על מנת לפגוע, אם אחד משני הדברים מספיק להיות תקף (אמצעי או כוונה) אין לירות אלא לעבור לנוהל מעצר חשוד
איפה הדבר ברור ??? לדוגמה בזריקת אבנים או בקת"ב אם יש אמצעי וכוונה ויש חשד סביר לפגיעה בנפש יורים על מנת לפגוע (לא סגור לגבי זריקות אבנים , כי אני חושב שיש החרמה ושם יורים ברכיים ומטה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
teknoboy כתב:
סימרוטיץ כתב:

תדייק בבקשה

1. הוראות הפתיחה באש מאוד ברורים :
עצור, עצור והזדהה, עצור או שאני יורה, ירי באוויר וירי לברכיים ומטה, כאן מסתיים נוהל מעצר חשוד
הוראות פתיחה ואש מתייחסות לאמצעי וכוונה, במידה ויש אמצעי וכוונה יש לירות על מנת לפגוע, אם אחד משני הדברים מספיק להיות תקף (אמצעי או כוונה) אין לירות אלא לעבור לנוהל מעצר חשוד
2. איפה הדבר ברור ??? לדוגמה בזריקת אבנים או בקת"ב אם יש אמצעי וכוונה ויש חשד סביר לפגיעה בנפש יורים על מנת לפגוע (לא סגור לגבי זריקות אבנים , כי אני חושב שיש החרמה ושם יורים ברכיים ומטה)

1. יפה, אז די ברור שלרכב שחלף על פניך ומתרחק ממך אין יכולת לדרוס אותך (בגלל חוקי הפיזיקה) ואין כוונה לדרוס אותך (אחרת הוא היה עושה פרסה).
איך בדיוק הירי הזה מוצדק?
2. לא יודע מה ברור פה, אני כן יודע שנחשף לאחרונה (שמתי לא מזמן לינק למסמך) שהוראות הפתיחה באש במקרה של ידוי אבנים מאוד רחבות ומקילות ומאפשרות ירי במקרים רבים יותר.
מה הקשר לסיפור של המכונית שירו עליה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 13:00 
teknoboy כתב:
סימרוטיץ כתב:
teknoboy כתב:
סימרוטיץ כתב:

תדייק בבקשה

2. איפה הדבר ברור ??? לדוגמה בזריקת אבנים או בקת"ב אם יש אמצעי וכוונה ויש חשד סביר לפגיעה בנפש יורים על מנת לפגוע (לא סגור לגבי זריקות אבנים , כי אני חושב שיש החרמה ושם יורים ברכיים ומטה)

1. יפה, אז די ברור שלרכב שחלף על פניך ומתרחק ממך אין יכולת לדרוס אותך (בגלל חוקי הפיזיקה) ואין כוונה לדרוס אותך (אחרת הוא היה עושה פרסה).
2. לא יודע מה ברור פה, אני כן יודע שנחשף לאחרונה (שמתי לא מזמן לינק למסמך) שהוראות הפתיחה באש במקרה של ידוי אבנים מאוד רחבות ומקילות ומאפשרות ירי במקרים רבים יותר.

קודם כל אני לא דיברתי על המקרה הספציפי הזה כי בכנות אני לא מבין מה זה המקרה הספציפי הזה ?
אבל שוב אני פשוט נפעם איך כל פעם מחדש בתור אלו שמקפידים על קוצו של יוד ומתפלפלים על כל נקודה, דווקא במצבים כאלו ששום דבר לא ברור בסרטון הזה אתם כבר קובעים עובדות ובונים אידיאולגיה סביב זה
בכל מקרה כבר אמרתי בעבר אני מכיר לא מעט מקרים שהיו לא תקינים בלשון המעטה אבל פה אני רואה סרטון שאני לא מבין בכלל מה הסיטואציה בזווית מאוד צרה (ראית קשית עם את מכיר את המונח)
אין לי מושג מה קורה מטר אחורה ומטר קדימה, ואתה כבר קבעת שאין לרכב יכולת לפגוע באף אחד ?
אם במקרה יש שני מטר קדימה עמדה נוספת של חיילים ? שוב אני לא אומר שזה המצב אני רק אומר שאין לי מספיק פרטים וגם לך אין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
teknoboy כתב:
סימרוטיץ כתב:
teknoboy כתב:
סימרוטיץ כתב:

תדייק בבקשה

קודם כל אני לא דיברתי על המקרה הספציפי הזה כי בכנות אני לא מבין מה זה המקרה הספציפי הזה ?
אבל שוב אני פשוט נפעם איך כל פעם מחדש בתור אלו שמקפידים על קוצו של יוד ומתפלפלים על כל נקודה, דווקא במצבים כאלו ששום דבר לא ברור בסרטון הזה אתם כבר קובעים עובדות ובונים אידיאולגיה סביב זה
בכל מקרה כבר אמרתי בעבר אני מכיר לא מעט מקרים שהיו לא תקינים בלשון המעטה אבל פה אני רואה סרטון שאני לא מבין בכלל מה הסיטואציה בזווית מאוד צרה (ראית קשית עם את מכיר את המונח)
אין לי מושג מה קורה מטר אחורה ומטר קדימה, ואתה כבר קבעת שאין לרכב יכולת לפגוע באף אחד ?
אם במקרה יש שני מטר קדימה עמדה נוספת של חיילים ? שוב אני לא אומר שזה המצב אני רק אומר שאין לי מספיק פרטים וגם לך אין

קודם כל, הדיון שלנו הוא על המשפט שציטטת, ועל הטענה שלך שמה שמתואר בו הוא ירי מוצדק.

ודבר שני, מה זה השיטה הזאת של להניח כל מיני הנחות מופרכות כמו שיש עוד מחסום במרחק של עשרים מטר, במקום לדון בדברים מהמציאות?
יש לך תיאור של מה שקרה, אם יש לך הסגות לגבי המסקנות שכותב הטקסט הוציא מהתיאור אתה מוזמן לפרוס אותן פה לשיפוטנו.
אם כל מה שיש לך זה השטות הזאת על מחסום דימיוני ומופרך שאולי-היה-קיים-ועד-שלא-תביא-לי-הוכחה-שהוא-לא-קיים-אני-אסרב-להתייחס-לנושא אז חבל על המשך הדיון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 13:16 
teknoboy כתב:

ודבר שני, מה זה השיטה הזאת של להניח כל מיני הנחות מופרכות כמו שיש עוד מחסום במרחק של עשרים מטר, במקום לדון בדברים מהמציאות?
יש לך תיאור של מה שקרה, אם יש לך הסגות לגבי המסקנות שכותב הטקסט הוציא מהתיאור אתה מוזמן לפרוס אותן פה לשיפוטנו.
אם כל מה שיש לך זה השטות הזאת על מחסום דימיוני ומופרך שאולי-היה-קיים-ועד-שלא-תביא-לי-הוכחה-שהוא-לא-קיים-אני-אסרב-להתייחס-לנושא אז חבל על המשך הדיון.

אני אשמור לעצמי את ההודעה הזו היא תשמש אותי בעתיד
1. שוב סילפת את דברי (מקווה שהפעם זה בתום לב) אני לא רשמתי מילה אחת אם הירי מוצדק או לא, כפי שכבר רשמתי אין לי מספיק פרטים כדי לקבוע.
2.איך אתה לא מתבייש לדבר איתי על דברים תאורטיים ???? כאשר 90% מהדברים שאתם מתווכחים עליהם זה תאוריית שלא מגובות בעובדות
3. ורק בשביל להוכיח את טענתי, אני מבקש לדעת איך אתה קובע שהיה ירי על רכב רק לפי הסרטון ?
4. לידיעתך רוב מחסומי הפתע ועוד מתרחשים בסמוך למחסומים קבועים (כמה סמוך ? מאודד סמוך עשרות מטרים) ככה שזה לא כזה דמיוני מה גם שזו דוגמה אחת מבין דוגמאות רבות אחרות ששאפשר להביא על מנת להוכיח את חוסר הידע הקיים
5.זה פשוט מביך לקבל הודעה כזו ממך אנא הסב את פנייך למראה כדי לבחון את הדבשת שאינך רואה, כל הפוסל במומו פוסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: