תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בנקס in בריון אלן out
הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
את ג'אדג' לקח לנו יותר זמן להחליף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 19:16 
רשמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בנקס in בריון אלן out
הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 19:18 
אישית מצאתי רק כתבה בוואן בנוגע לעניין. באתרים האחרים לא מפורסם שום דבר.
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
נשמע לי כמו טעות גדולה.
אלן נראה לי כמו בינגו, ובדיוק השחקנים שאתה רוצה להביא לארץ.
בנקס בגיל בעייתי לטעמי ואני מעדיף זר שיתזז פה כמו דמונטז מאשר שיתן תרומה פחות יציבה אך פנומנלית לפרקים.
מקווה שזה לא נכון. בניגוד למה שהרבה חושבים פה אני חושב שלאלן יש פוטנציאל התפוצצות גבוה מאוד פה בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 19:44 
טעות לדעתי.
לא אוהב את בנקס כל כך ואת אלן כן.
שחקן הרבה יותר קבוצתי וחכם מבנקס שדופק מספרים אבל לא עוזר לקבוצה שלו לנצח.
חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 19:45 
אדום שרוף100 כתב:
נשמע לי כמו טעות גדולה.
אלן נראה לי כמו בינגו, ובדיוק השחקנים שאתה רוצה להביא לארץ.
בנקס בגיל בעייתי לטעמי ואני מעדיף זר שיתזז פה כמו דמונטז מאשר שיתן תרומה פחות יציבה אך פנומנלית לפרקים.
מקווה שזה לא נכון. בניגוד למה שהרבה חושבים פה אני חושב שלאלן יש פוטנציאל התפוצצות גבוה מאוד פה בארץ.

לא יודע אם בנקס חותם או לא אבל הוא אמור להיות ישראלי בסוף וזה יתרון משמעותי... שני ישראלים בחמישייה כמו בנקס ורביב אין לאף קבוצה בליגה לדעתי (זה אומר שהליך האזרוח של האוול פחות רלוונטי בגלל החוק שאנחנו קידמנו להעביר).

נערך לאחרונה על ידי ראצ'ו בתאריך 29 יולי 2016, 20:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
השיקול היחידי שנראה לי שעמד לנגד מי שהחליט היה האשה היהודיה. אם היא "תעשה עליה" ותקבל תעודת זהות ישראלית תהיה אפשרות לאזרח גם את בנקס.
במקרה כזה ואם יאזרחו את האוול, תיאורטית יהיה מקום לעוד זרים. אינני יודע מה מגבלות התקציב אבל בהנחה שיהיה כסף ויהיה מקום לזר, הפועל תתחזק ותעמיק את הסגל ולמעשה תציג את הקבוצה החזקה ביותר שהיתה למועדון מזה יותר מעשור.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 19:49 
תגידו החתמנו מישהו ממשרד הפנים?!?

מה זה כל השמועות אזרוח האלה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
זה חוק השבות. הנבלות בנו ככה אימפריה, גם כשהקשר של השחקן לעם ישראל היה שותף יהודי בחדר בקולג׳ או איזו זקנה יהודיה שגרה דירה ליד ההורים שלו.
בהינתן החוק הרוסי, האוול ובנקס יכולים להיות שיחוק אם בכלל יש כסף להביא זר או שניים נוספים שיתנו מימד של אתלטיות למשל לסגל או יסייעו באיזון הסגל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 20:02 
אם בנקס מקבל אזרחות (בהנחה ויחתום) זה אומר שאין משמעות לאזרוח של האוול בגלל חוק המתאזרחים שאנחנו קידמנו (וטוב שכך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 20:13 
טעות קשה שתיצור חוסר איזון בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 20:28 
טעות קשה. בנקס שחקן שנותן מספרים, והוא סקורר מעולה, אבל לא ממש גורם לקבוצות שלו להצליח. זה גם אומר שרביב יהיה הפוינט גארד שלנו באופן כמעט בלעדי. ובנקס נראה לי שילוב בעייתי מאוד עם רביב. וזה עוד מבלי להיכנס לזה שמחליפים שחקן שבוע אחרי שהוחתם כשהוא בריא ואפילו לא התאמן פעם אחת. דבר כזה אתה עושה אם נייט רובינסון רוצה לחזור, לא בשביל אדריאן בנקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 21:04 
פרוויס אתה האחרון שהייתי חושב שיכתוב את זה.
בריון שנה שעברה שיחק כמעט רק כ 2, באנקס היה אפילו יותר רכז ממנו בשנה שעברה גם אחרי שריינולדס עזב.
לא מבין את הטענות על חוסר איזון כשבריון פחות רכז ממנו, לפחות ע"פ השנה האחרונה.

באנקס סקורר בקנה מידה גבוה יותר מבריון בכל אספקט (מקום 2 בסקור בסרייה א' ומקום 3 במדד) שחקן יותר מנוסה ובוגר מבריון ואני לא מסכים עם זה שהוא לא יכול להוביל אותנו צעד קדימה.

מאוד מקווה שזה ייצא לפעול.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 21:10 
הוקיץ' כתב:
טעות לדעתי.
לא אוהב את בנקס כל כך ואת אלן כן.
שחקן הרבה יותר קבוצתי וחכם מבנקס שדופק מספרים אבל לא עוזר לקבוצה שלו לנצח.
חבל.

מסכים. לא מכיר את אלן עדיין אבל את בנקס כן וחושב שזה לא האיש הנכון. במיוחד אם יגיע עם תמיכה מלמעלה. ובכלל לא מת על ההתנהלות של החתמת שחקנים ושחרור בגלל שמביאים פתאום שחקן אחר על אותה משבצת ולא בגלל שהשחקן ששוחרר הוא שחקן רע או לא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 21:37 
כמה החלפות זרים מותר לעשות בעונה? והאם החלפה שבוצעה לפני פתיחת העונה נחשבת בספירה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 21:42 
idan7244 כתב:
כמה החלפות זרים מותר לעשות בעונה? והאם החלפה שבוצעה לפני פתיחת העונה נחשבת בספירה ?

כל עוד שחקן לא שיחק פיזית על המגרש הוא לא נחשב כזר במכסת 8 הזרים שמותר בעונה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין את הגישה השלילית, לדעתי הפועל צריכה להביא את השחקנים הכי טובים שהיא יכולה להביא לעמדות שהיא צריכה לחזק. לגבי דינמיקה והתאמה בין השחקנים, בשביל זה יש גם מאמן וגם מנהל מקצועי, למיטב זכרוני בנקס שיחק הרבה כרכז בנתניה ובפרט בחצי הגמר ההוא ב 2011 שתפר אותנו כמעט לבד במחצית השניה.
קו אחורי של בנקס, רביב וטאקר שווה על הניר למעלה מ 50 נקודות כל משחק, אם אדון מאמן ימצא את הדרך בה אף אחד לא ידרוך על השני זו קבוצה עם פוטנציאל גדול לפיינל פור.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 29 יולי 2016, 22:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
idan7244 כתב:

כל עוד שחקן לא שיחק פיזית על המגרש הוא לא נחשב כזר במכסת 8 הזרים שמותר בעונה.
שיחק פיזית? לא מספיק שרשמת אותו בטופס המשחק כדי שהוא ייספר? חוץ מזה, נדמה לי שזה רק מהמחזור הראשון בליגה, כך שהחלפה שבוצעה לפני הוענה, אפילו אחרי גביע ווינר, לא נחשבת בספירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אם בנקס מקבל אזרחות (בהנחה ויחתום) זה אומר שאין משמעות לאזרוח של האוול בגלל חוק המתאזרחים שאנחנו קידמנו (וטוב שכך).

אם כך, אני לא מצליח להבין את ההחלפה הזו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 22:16 
אי אפשר לצאת נגד מכבי ולפעול בדרכים שלה.
מתאזרח אחד פה ושם ובייחוד שחקן ששיחק המון זמן בארץ זה איכשהו בסדר אבל להפוך את זה לשיטה ולחפש שחקנים שיכולים להתאזרח זה מגעיל ובלי קשר לשום חוקים שהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 22:31 
kobster כתב:
לא מבין את הגישה השלילית, לדעתי הפועל צריכה להביא את השחקנים הכי טובים שהיא יכולה להביא לעמדות שהיא צריכה לחזק. לגבי דינמיקה והתאמה בין השחקנים, בשביל זה יש גם מאמן וגם מנהל מקצועי, למיטב זכרוני בנקס שיחק הרבה כרכז בנתניה ובפרט בחצי הגמר ההוא ב 2011 שתפר אותנו כמעט לבד במחצית השניה.
קו אחורי של בנקס, רביב וטאקר שווה על הניר למעלה מ 50 נקודות כל משחק, אם אדון מאמן ימצא את הדרך בה אף אחד לא ידרוך על השני זו קבוצה עם פוטנציאל גדול לפיינל פור.

בשורה התחתונה אני פשוט אוהב את אלן יותר מבנקס וחושב שעם שחקן כזה הפוטנציאל שלנו יותר גדול.
מה שכן, לא צריך לעשות מזה גם אסון גדול. בנקס שחקן מאוד מוכשר ולא תהיה לנו קבוצה רעה כך או כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
מרגיש כמו טעות ענקית, במיוחד מבחינה קבוצתית.
כל הרעיון של הקו האחורי שלנו נשען על שילוב של חוסר אנוכיות והיכולת לחלוק כדור לבין יכולת אישית גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 22:46 
נראה שהחליטו ללכת על הימור שיש לו אפסייד גבוה יותר. מין הסתם בהימורים מהסוג הזה אתה יכול גם ליפול חזק יותר.
פחות מפריע לי ההימור, יותר מפריע לי הקטע שהחתמנו שחקן וישר חתכנו אותו, אני ממש לא מת על זה.

Charlie כתב:
ראצ'ו כתב:

גם אם אתה לא מביא עוד זר, יש משמעות להחלפה במידה ובנקס מקבל אזרחות - זה אומר שאתה לא מוגבל מבחינת החוק הרוסי, ויכול לצד באנקס ורביב בקו האחורי לשחק גם עם טאקר, וויליאמס והאוול. אם בריון אלן יישאר אז הוא יהיה עם רביב בקו האחורי ושאר החמישייה תהיה טאקר-נאור-האוול. למעשה יש מצב שזה שיקול לא קטן בהגעה שלו אם וכאשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 23:54 

כלי התקפי מטורף, מבחוץ, מבפנים, מטביע, חוטף. הקיצור, קו אחורי מפחיד.
הגנה - יודע לחטוף אבל מאבד בערך אותה כמות. בריון אלן לא הראה בליגה השנייה יכולות מרשימות בהגנה כך שבקטע הזה לא נראה שנפגע או נשתפר פלאים.
סוגיית האגואיזם - שחקן שלא נראה שמשחרר בקלות את הכדור, אבל אפשר להגיד את זה גם על פארגו, רייס וכו'.
לדעתי, עם מספרים כאלה מהליגה האיטלקית, לא צריכה להיות שאלה אם לקחת אותו או לא. מה שכן, סגל שחקנים, עם לפחות שלושה שחקנים שרואים את עצמם כ- go to guy, צריך להיות מנוהל טוב טוב פסיכולוגית. אפי, שרון, לטיפולכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שיש פה חשיבה מעניינת של הפועל, גם להאוול וגם לבנקס יהיה חוזה לשנתיים, במידה והם יקבלו אזרחות אז נוכל למכור אותם בקיץ הבא(זה אפשרי בכדורסל?)
מה שמעניין אותי זה אם היו הולכים על בנקס והאוול גם אם לא היו אמורים לקבל אזרחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 01:59 
מפריע לי שחותכים שחקן שבוע אחרי שחתמו איתו, זה קצת לא רציני. אם כ״כ רצו את בנקס - מה כל כך היה דחוף להחתים את אלן? ואם בנקס יהיה מתאזרח - למה אלן לא יכול להישאר?
בכל מקרה מסתמנת קבוצה שתצטרך לשחק עם 2-3 כדורים בהתקפה. נקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 07:34 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
נראה שהחליטו ללכת על הימור שיש לו אפסייד גבוה יותר. מין הסתם בהימורים מהסוג הזה אתה יכול גם ליפול חזק יותר.
פחות מפריע לי ההימור, יותר מפריע לי הקטע שהחתמנו שחקן וישר חתכנו אותו, אני ממש לא מת על זה.

Charlie כתב:
ראצ'ו כתב:

גם אם אתה לא מביא עוד זר, יש משמעות להחלפה במידה ובנקס מקבל אזרחות - זה אומר שאתה לא מוגבל מבחינת החוק הרוסי, ויכול לצד באנקס ורביב בקו האחורי לשחק גם עם טאקר, וויליאמס והאוול. אם בריון אלן יישאר אז הוא יהיה עם רביב בקו האחורי ושאר החמישייה תהיה טאקר-נאור-האוול. למעשה יש מצב שזה שיקול לא קטן בהגעה שלו אם וכאשר.

צודק לגמרי לענין החוק הרוסי. אני מאמין שאם אחד מהם יתאזרח, בכפוף למצב הקופה, יוחתם עוד זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
א. עוד לא ראיתי שהוא חתם סופית ולא ראיתי שזה על חשבון אלן.
ב. בהנחה שהוא כן יכול להיות ישראלי, האם אפשר להחתים אותו עכשיו ( כאילו 5 זרים אבל לא באמת) ולמשוך איתו את הזמן עד שהוא יקבל אזרחות ואז נהיה עם שניהם.
ג. לא סיכמנו שמפסיקים עם השטות של מתאים לרביב?
ד. אנחנו חייבים ישראלי בכיר נוסף במיוחד לשנה הבאה. אם אפשר לשריין את בנקס או האוול ככאלה זה צעד מעולה עם מחשבה קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
ב. בהנחה שהוא כן יכול להיות ישראלי, האם אפשר להחתים אותו עכשיו ( כאילו 5 זרים אבל לא באמת) ולמשוך איתו את הזמן עד שהוא יקבל אזרחות ואז נהיה עם שניהם.
למה שלא תוכל? הרי בכ"א מהשנתיים החולפות היה שלב שבו היו לנו 5 זרים בו"ז, ושיחקו רק 4. את המענק אתה מאבד רק אם אתה רושם 5 למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 יולי 2016, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
ברור שאפשר... אבל אם זה הכיוון ועוד חודשיים אחד מהם מקבל אזרחות אני לא מבין מה הקטע של שחרור אלן.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: