תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 20:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
שתי שאלות למבינים (בטח יש פה איזה כמה תומכי מרצ):
1. איך הוא הצביע בכנסת בהצבעות הרלוונטיות?
2. מה יש למרצ להגיד על זה? זה נושא די חשוב אצלם, לא? הם מסתפקים בדברים שגלאון כתבה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
סופית ורשמית,
זוהר הוא הדושבג הגדול בהיסטוריה של הכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
סופית ורשמית,
זוהר הוא הדושבג הגדול בהיסטוריה של הכנסת.

מה היה

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 01:49 
סמל אישי של המשתמש
לא ראית את הדיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 03:35 
סמל אישי של המשתמש
התמונה הכי משותפת כרגע באינטרנט היא תמונה של בית הרוס מעזה.
בהצלחה עם ה"הסברה".

כוסאמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע כמה ראו פה את הדיון הלילי בועדת הכספים אתמול, ולצערי לא יכלתי להשאיר אותו פתוח כל הזמן, אבל מה שסתיו שפיר עשתה אתמול היה לא פחות ממדהים. למרות ששלפו נגדה כל סטריאוטיפ אפשרי, למרות כל השוביניזם הדוחה, היא לא ויתרה להם בקצת ובערך עצרה לבד את הניסיון להעביר תקנה לפיה ועדת הכספים לא תוכל להתנגד לתקציב ב 2018. תעשו לעצמכם טובה ותראו לפחות חלק ממה שקרה אתמול. בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
http://news.walla.co.il/item/2982480
שקט, רוצחים.

וזה מהמחנה הציוני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לא יודע כמה ראו פה את הדיון הלילי בועדת הכספים אתמול, ולצערי לא יכלתי להשאיר אותו פתוח כל הזמן, אבל מה שסתיו שפיר עשתה אתמול היה לא פחות ממדהים. למרות ששלפו נגדה כל סטריאוטיפ אפשרי, למרות כל השוביניזם הדוחה, היא לא ויתרה להם בקצת ובערך עצרה לבד את הניסיון להעביר תקנה לפיה ועדת הכספים לא תוכל להתנגד לתקציב ב 2018. תעשו לעצמכם טובה ותראו לפחות חלק ממה שקרה אתמול. בושה וחרפה.

אני עדיין לא מחזיק ממנה,
אבל היה מדהים לראות את האחרים.

איזה פח זבל.
איזה פח זבל.
איזה פח זבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 17:21 
KingAlpaca כתב:
http://news.walla.co.il/item/2982480
שקט, רוצחים.

וזה מהמחנה הציוני...

איזו בדיחה.
לא יודע מה כוונת החוק מלכתחילה.
הסיכוי היחיד שיחשפו כאן עוולות ופשעים של הצבא הוא על ידי חשיפה של גופים חיצוניים, כמו "יש גבול", "מחסום ווטש" או עיתונים שמעניין אותם לחשוף את האמת. החוק הזה הוא דרך נוספת לחסום את הגופים הללו, ולטפל בכביסה המטונפת בתוך הבית (צבא, משטרה), כלומר להשאיר אותה מטונפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 18:29 
כן, כי לא ידענו את השם שלו אחרי שעתיים.
בזבוז של נייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
נועם, אפשר לומר את זה על כמעט כל חוק צנזור שקיים..
ועדיין, באופן עקרוני, עדיף ששמות חשודים לא יתפרסמו, בין אם הם חיילים או אזרחים. לא חושב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 19:42 
עדיף הרבה דברים. מה לעשות שהעולם משתנה? חקיקה לא תעצור את זה. זה סתם מעיד על כנסת ארכאית

Sent from my HM 1S using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
עדיף הרבה דברים. מה לעשות שהעולם משתנה? חקיקה לא תעצור את זה. זה סתם מעיד על כנסת ארכאית

Sent from my HM 1S using Tapatalk

כן, על זה הסכמתי.
אבל זה לא מה שטען אלפקה למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 21:14 
בהחלט אפשר להגיד את על כל חוק צנזור ואני גם אגיד את זה על כל חוק צנזור.
צנזורה זה דבר שחלף זמנה בסוף שנות ה90, חוץ מלגרום לסיטואציות אבסורדיות כמו אלאור אזריה/אייל גולן/ענת קם, לטשטש קצת נושאים שהממשלה רוצה שרק שמאלנים ידברו עליהם ולהסתיר פשעים של הצבא, אין לזה שום משמעות.
לבטל לאלתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2016, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
החוק אוסר על פרסום שם במדיה, לא על קיום ארגונים כמו נשות ווטש וכו׳. אם המטרה של בצלם ודומיהם היא לבקר את פעולות הצבא, החוק לא אמור להפריע להם. אם המטרה שלהם היא לעשות שיימינג ורעש בתקשורת, הרי שזה לא ראוי ולא בדיוק פסגת הרעיון הדמוקרטי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
מה ההבדל בין אזרח שמואשם ברצח לחייל שמואשם ברצח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
כשאזרח רוצח, זה בד"כ פלילי וללא עניין לציבור (פרט אולי לכתבה חד פעמית בעיתון\אינטרנט או בטלויזיה). כשחייל הורג\רוצח, כל המדינה והמערכת הפוליטית מצטרפים לחגיגה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה אין שום הבדל.
האם שמם של חשודים ברצח מתפרסם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 08:49 
Noam כתב:
בהחלט אפשר להגיד את על כל חוק צנזור ואני גם אגיד את זה על כל חוק צנזור.
צנזורה זה דבר שחלף זמנה בסוף שנות ה90, חוץ מלגרום לסיטואציות אבסורדיות כמו אלאור אזריה/אייל גולן/ענת קם, לטשטש קצת נושאים שהממשלה רוצה שרק שמאלנים ידברו עליהם ולהסתיר פשעים של הצבא, אין לזה שום משמעות.
לבטל לאלתר.

יש הבדל בין צנזורה לבין צו איסור פרסום.
צנזורה צבאית חשובה מאד בעיקר באירועים בטחוניים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
קצת פופוליסטי אבל בהחלט ראוי
מקווה שיעבור גם בשאר הקריאות.

ציטוט:
היום העברנו בכנסת בקריאה טרומית את הצעת החוק של יעקב פרי - Yaakov Perry מיש עתיד ששוללת ממחבלים זכאות לכספי פיצויים ופנסיה. לא ייתכן שמי שרוצח יהודים בשל היותם יהודים, יקבל אחר כך קצבאות על חשבון כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

ציטוט:
היום העברנו בכנסת בקריאה טרומית את הצעת החוק של יעקב פרי - Yaakov Perry מיש עתיד ששוללת ממחבלים זכאות לכספי פיצויים ופנסיה. לא ייתכן שמי שרוצח יהודים בשל היותם יהודים, יקבל אחר כך קצבאות על חשבון כולנו.

"קצת" פופוליסטי???
מה עם מי שרק פצע יהודים בשל היותם יהודים?
מה עם יהודים שרצחו כאלו שאינם יהודים בשל היותם לא-יהודים?
מה עם יהודים שרצחו יהודים אחרים? לתת להם קצבאות על חשבון כולנו זה דווקא בסדר?

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
מתוק,
איני נוהג להתדיין או לענות לשאלותיהם של כותבים שלא יודעים לשמור לאורך זמן על תרבות דיון.
לכן לא אענה. כמובן שאתה רשאי לחשוב שאני מתחמק מתשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 12:41 
teknoboy כתב:
שתי שאלות למבינים (בטח יש פה איזה כמה תומכי מרצ):
1. איך הוא הצביע בכנסת בהצבעות הרלוונטיות?
2. מה יש למרצ להגיד על זה? זה נושא די חשוב אצלם, לא? הם מסתפקים בדברים שגלאון כתבה?

משום מה לא זכית לתשובה מאף אחד, כנראה שאין כאן תומכי מרץ ;)
בכל מקרה היום הוא העלה פוסט נוסף, מעניין אם זהבה תתיחס (כי היא יוצאת כאן שקרנית לא קטנה) ....

Eran Doron
21 hrs · Tel Aviv ·

רציתי לסכם את השבוע שעבר עלי מחמישי שעבר, במצעד הגאווה בירושלים.

למעשה הוא החל כמה ימים קודם לכן. זהבה גלאון איתגרה את נתניהו להגיע למצעד הגאווה, ההודעה שלו מעל בימת הכנסת בשידור ישיר שהוא תומך במצעד לא הספיקה לה. חשבתי לעצמי כמה צבוע מצידה, היא שמחפה על חבר כנסת גזען והומופוב שפיטר אותי כי אני הומוסקסואל ועוד מתגאה על כך, כמובן שרק בערבית.

אז עשיתי מה שתמיד עושה. כתבתי פוסט בפייסבוק.

בניגוד לטענות של זהבה גלאון ופריג' הרי שמעולם לא פניתי לשום אמצעי תקשורת בנידון. מעולם לא!

הפוסט קיבל כחמישים לייקים, פלוס מינוס. לא קרה כלום.

ביום חמישי הגעתי למצעד עם ידיד.

מאחוריי שמעתי את צעירי מרצ צועקים מנטרות מפלגות, לא אהבתי. גם לא את הקולניות הבוטה על רקע מצעד ססגוני ומרשים של אחדות.

ואז ראיתי את זהבה גלאון צועדת שם בין כל חברי הכנסת של מרצ.
אמרתי "כל"? התכוונתי רוב, עיסווי פריג' לא צעד שם.
הייתי בכל המצעדים שנערכו בתל אביב מאז שחזרתי לארץ ב 2009, מעולם לא ראיתי אותו צועד שם. הוא טוען שהיה פעמיים, אני חושב שהוא לא אומר אמת. אני רק חושב, בדברים שאכתוב בהמשך אני יודע בוודאות שהוא משקר.

ניגשתי לזהבה ובקול שקט אמרתי לה את שמאוחר יותר אעלה בפוסט. זהבה הכחישה ששמעה אי פעם טענה כאילו חבר כנסת ממרצ פיטר מישהו בשל הומופוביה. התעקשתי שהיא יודעת על כך והיא התעקשה שלא.

השיחה עלתה כאמור בפוסט שלי בפייסבוק באותו לילה. מישהו תייג את זהבה והיא עשתה מה שבחרה לעשות בחמש שנים שחלפו מאז, לא להגיב.

שוב אני מדגיש, העליתי פוסט, לא פניתי לשום אמצעי תקשורת.

הפעם הפוסט זכה לתהודה גדולה יותר.
למעלה מ 800 לייקים וכ 180 שיתופים.

התחילו לפנות אלי אמצעי תקשורת. בהתחלה התחמקתי ובהמשך נעתרתי. הסיבה שנעתרתי היא לא רדיפת פירסום. אין לי דבר להרוויח כאן. התחומים שאני עוסק בהם, אימון כדורגל ופסיכותרפיה, לא ירוויחו מהד תקשורתי כזה.

הסיבה שנעתרתי היא בדיוק זו, שאמנם אין לי מה להרוויח אבל אחרים ירוויחו אם זה כן יחשף ואנשים יהיו מודעים לכך.

כשהתחילו לא רק ראיונות בתקשורת אלא גם להישאל הרבה שאלות, אפילו מתוך מרצ, כך העידה זהבה גלאון עצמה בפוסט, לא נותרה לגלאון ברירה אלא לענות.

גלאון פרסמה פוסט שהסיפור, זה שהתעקשה בתוקף שמעולם לא שמעה עליו, ממוחזר כבר חמש שנים רצוף...

היא הוסיפה שהסיפור נבדק ושהמאמן פוצה על "התערבות מיקצועית בעבודתו", משהו שעלה בכתבה שהתפרסמה ב 2013 ב'מאקו גאווה'.

הנושא נבדק והכל בסדר.

נבדק על ידי מי? כתב איש מרצ באתר שמאל ערב בחירות? זה המקבילה לכך שאתרי הימין 'פרובקטור' או 'סרוגים' יבדקו תלונה נגד ח"כ מהבית היהודי על הטרדה מינית ויגידו שהיו שם דברים מאוד לא נעימים אבל סכ"ה זה נבדק וקצת החצאית היתה קצרה מדי, קצת הח"כ לא היה בסדר... אבל זה נסגר.

כאילו שזהבה היתה מסתפקת בבדיקה של אתר ימין בתלונה קשה נגד ח"כ מהימין.

עיסווי פריג' שגם הוא נמנע עד היום מלהגיב נאלץ להגיב הפעם. הוא בחר בדרך של השמצות על היותי רודף פרסום, "כל שנה רץ עם זה לתקשורת והיום סוף סוף מישהו התייחס".

כאמור, מעולם לא פניתי לשום אמצעי תקשורת. אני כן מסכים עם פריג' שעכשיו כאשר יש יותר פלורליזם בתקשורת וגם לאראל סגל, לפתחי וזמרי ועוד יש תוכניות רדיו ויש את ערוץ 20, יש מי שייתייחס ומרצ יכולה לחוש פחות מאותרגת.

נושא נוסף שבחר לתקוף בו זה אותי כמאמן. "מאמן כושל" הוא קרא לי, כפוי טובה שלא מעריך שנתנו לי "דרך חיים" הייתי בחו"ל כמה שנים, אמר, והם נתנו למאמן חסר ניסיון הזדמנות.

הייתי בניו יורק תשע שנים, חמש מהם כסגן הציר הכלכלי של ישראל בצפון אמריקה, לא בדיוק גלות אומללה.

בעברי אימנתי בליגת על לנוער, אימנתי וניהלתי מחלקת נוער של קבוצת ליגת על שלוש עונות ואימנתי גם בליגה א' בוגרים, ליגה גבוהה משהיתה כפר קאסם אז. לא רק זה אלא שגם הייתי מנהל ארגון שחקני הכדורגל בישראל ואחד משישה אנשים שניהלו את ארגון שחקני הכדורגל העולמי, עד לנסיעתי לארה"ב. כך שבאמת תודה לעיסווי פריג' שפתח לי פתח לעולם הכדורגל בכפר קאסם.

הוא המשיך לשקר שבמשך חמש עונות מאז פוטרתי בכל עונה. אחרי שעזבתי את כפר קאסם הייתי שלוש עונות בהוד השרון, ביניהן עליית ליגה וכן שתי עונות בג'לג'וליה. לא רע בהתחשב בזה שעד אמצע העונה הקרובה לפחות מחצית המאמנים בליגה של כפר קאסם השנה יפוטרו/יתפטרו. ככה זה עולם הכדורגל ופריג' ניסה לבנות על חוסר הידע של הציבור כדי לדבר על הכל חוץ מהנושא.

הוא סיכם את טענותיו בשקר נוסף כאילו לא יצאתי מהארון אלא הרבה אחרי המקרה שקרה ב 2009. יצאתי מהארון ב 2001. הכל חוץ מהנושא.

הנושא הוא שבמהלך הדיון עיסווי פריג' עצמו טען כי "אנחנו בכפר ערבים. ערן הוא אשכנזי. ערבים ואשכנזים לא מסתדרים".
לו יהודי היה טוען זאת על מועסק ערבי פריג' היה צווח עד לשמיים. מרצ היו מתעניינים.

עיסווי רוצה שנאמין שזה לא הוא אלא אחיו ושזו רק פליטה של הערה מיקרית ושננזף מיד. מה שקרה באמת זה שהם החלו בקו הגנה היחיד שלהם, הנטייה המינית שלי. נשאלתי ארבע חמש שאלות על כך כשעיסווי צמוד לאחיו ומאזין. על הראשונה עניתי. על הבאות סירבתי לענות, מחיתי בפני הבורר. עיסווי מאזין ומחריש.
הבורר פונה לבא כוחו של עיסווי ושואל לפשר קו החקירה. התשובה של נציגו של עיסווי:
"אם היינו יודעים שהוא הומו לא היינו מעסיקים אותו מלכתחילה".

עיסווי פריג' עדיין מאזין ומחריש. אני פונה לבורר ואומר לו שלמעשה הם הודו בפיטורים לא חוקיים. הבורר מהנהן בהסכמה ופונה לעורך הדין פריג'.

עכשיו עיסווי נזדעק להגיב ונכנס לויכוח עם אחיו שאגב לא ויתר, כנראה שהיה מופתע מהתפנית בעמדה של אחיו.

אחרי התקרית הזו הם לא הופיעו שוב לדיונים.

עיסווי פריג' גם רוצה להאמין ששם נסתיימה הפרשה והכל זה מיחזור מ- 2011. אבל גם זה שקר.

ב 2015 הצטרפתי לתקופת זמן קצרה לעזור למאמן חבר בהפועל מרמורק כעוזר מאמן.
לאחר אחד האימונים נקראנו, אני והמאמן, לחדרו של היו"ר חנן עדני. הוא סיפר לנו בנוכחות עוד אנשים כי קיבל טלפון ממנהל קבוצה בג'לג'וליה (שם לא שילמו לי, תבעתי אותם, זכיתי בתביעה שלי) שסיפר לו שפוטרתי מכפר קאסם למרות שהצלחתי. פוטרתי, כך הוא אמר, כי אני הומו וזו לא סתם שמועה כי הוא שמע זאת ישירות מחבר כנסת! מעמד די מביך, חייב להודות.

אבל אם לומר את האמת, גם עיסווי פריג' הוא לא הנושא. הנושא הוא מרצ וזהבה גלאון ואיך שבמשך חמש שנים לא טרחה לענות פעם אחת לאדם שהתלונן על כך שמישהו ממפלגתה הפר את החוק ופיטר אותו על רקע נטייה מינית.

שזהבה גלאון מסתמכת על בדיקה לכאורה של אתר שמאלני בכתבה של איש מרצ ושגם הוא לא ממש קבע עובדות אלא הביא טענות שונות. שלזהבה אין אף שמץ של עניין בחקר האמת.

הסיפור הוא שזהבה התרגלה שהתקשורת תגונן על המרצ תמיד כך שאין להם צורך לא בבדק בית ולא במחוייבות לעקרונות עליהם תנועת רצ הושתתה בעבר.

הסיפור הוא שהפלורליזם התיקשורתי שבא לידי ביטוי ברשתות חברתיות ובשבירת המונפול של השמאל בתקשורת הביא לכך שלראשונה גלאון ופריג' נאלצו להתייחס לפרשה, גם אם בדרך של הכחשה, הדחקה ופיצול. לראשונה בחייו נאלץ לומר פריג', גם אם מהשפה החוצה, גם אם עדיין לא בערבית, שיש לו מחוייבות לשיוויון לקהילה הגאה

באשר אלי? אני עובד, יש לי קבוצה לעונה הקרובה ואני מאוד מרוצה בה. זו לי עבודה נוספת שאני עושה כי אני ממש אוהב כדורגל וממש נהנה לאמן.

אני מאמין שגם השנה, כמו בכל אחת מהשנים שעברו מאז, ישחקו אצלי כדורגלנים מהכפר, כמו אלו "שלא התחברתי אליהם".

אני מקווה שמרצ תעשה ניקוי אורוות, אני מסופק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2016, 17:54 
roygordana כתב:
אדום אופטימי כתב:

ציטוט:

"קצת" פופוליסטי???
מה עם מי שרק פצע יהודים בשל היותם יהודים?
מה עם יהודים שרצחו כאלו שאינם יהודים בשל היותם לא-יהודים?
מה עם יהודים שרצחו יהודים אחרים? לתת להם קצבאות על חשבון כולנו זה דווקא בסדר?

ומה עם אנסים כמו קצב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 13:11 
נראה לי שפספסת את הקטע של "חוצות הגדר",

הטענה שאני שמעתי היא (שר אחר ברדיו ולא לפיד) , ש הדיונים נעשו לגבי רשת המנהרות מתחת לעזה עצמה, ולא נאמר שם כלום לגבי המנהרות ההתקפות אשר גם דרכן בוצעו חדירות לשטח ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 13:14 
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 13:15 
pokara כתב:
נראה לי שפספסת את הקטע של "חוצות הגדר",

הטענה שאני שמעתי היא (שר אחר ברדיו ולא לפיד) , ש הדיונים נעשו לגבי רשת המנהרות מתחת לעזה עצמה, ולא נאמר שם כלום לגבי המנהרות ההתקפות אשר גם דרכן בוצעו חדירות לשטח ישראל

כן...
זה לא כזה מתיישב עם ההמשך.

ציטוט:
הייתי שותף בשנים האחרונות בעשרות רבות של שעות דיונים על נושא המנהרות במישור המבצעי. בקבינט, בועדת חוץ ובטחון, בועדת המשנה למודיעין, באוגדת עזה, עם ראשי הישובים בעוטף. אין אפילו גורם אחד שטוען שהמנהרה שנחשפה השבוע היא היחידה או האחרונה. בסוג המערכה המתמשכת שבה אנחנו מתמודדים "הרתעה" היא מילה ריקה. מה שחשוב הוא לא מה הצד השני חושב, אלא מה אנחנו עושים. הצבא יעשה את שלו, הישובים כמו תמיד, יעמדו במבחן, אבל אני רוצה להוסיף נדבך וזה הנושא שעליו אדבר: תפקידו של הדרג המדיני.
למול איום המנהרות יש לדרג המדיני שני תפקידים, ושניהם לא בוצעו ולא מבוצעים כהלכה.
התפקיד הראשון הוא לגרום לאומות העולם - בייחוד לאלה שיש לנו איתן בריתות אסטרטגיות - להבין שאיום המנהרות הוא לא פחות משמעותי והרסני מאיומי טילים או פיגועי טרור, ולפיכך זכות התגובה של ישראל על גילוי מנהרות בשטחה היא מוחלטת ואינה נתנת לויכוח או לערעור. העולם צריך לעמוד מאחורי תגובה עוצמתית על המנהרות, גם ברמת ההצטיידות, גם ברמת החופש המדיני ההכרחי לפעולה צבאית. אנחנו צריכים שיתופי פעולה טכנולוגיים וצבאיים, שיכללו בעיקר את התעשיות הבטחוניות האמריקאיות, ואנחנו צריכים לקבל גיבוי מלא לכל פעולה צבאית שנצטרך לעשות. העולם לא יסייע לנו באף אחד מהדברים האלה, אם הדרג המדיני לא יגייס אותו לעניין.
המצב היום הוא שהעולם אינו מכיר את איום המנהרות. הוא מכיר טילים. הוא מכיר מחבלים מתאבדים. הוא לא מכיר מנהרות. הדרג המדיני – ראש הממשלה ומשרד החוץ - היו צריכים כבר מזמן לעסוק בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 13:27 
עזוב את ההמשך, למה אמור להיות לנו אכפת שחופרים מנהרות בתוך עזה?
שיחפרו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2016, 13:42 
Noam כתב:
עזוב את ההמשך, למה אמור להיות לנו אכפת שחופרים מנהרות בתוך עזה?
שיחפרו..

אז אני מבין שלא מפריע לך אם הם עלו על דרך מהירה לחפור בזמן שישראל כץ דן אותנו לפקקים עד 2022

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: