תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 אוגוסט 2025, 04:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 660 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שוינפלד
הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
שלא ימכרו למכבי את שוינפלד גם ב50 מיליון יורו,חאלס כבר עם הבית זונות הזה שכל שחקן טוב שלנו הולך לשם בכזאת קלות.
אנחנו לא צריכים לוותר על הנכסים שלנו כל כך מהר ובכזאת פזיזות שאין לנו מחליף וודאי,ואם כבר וויתרנו אז זה רק לחו"ל.

50 מליון אני מוכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 01:58 
סמל אישי של המשתמש
במקרה ושוינפלד הוא אכן הבדל מהותי בסיכוי להעפיל העונה לאירופה ובעונה הבאה אף לשלב הבתים אז מבחינה כלכלית עדיף להשאיר את שוינפלד עד סוף החוזה שנשאר לו אצלנו (חתום לעוד שנתיים) אפילו אם בסופו יעבור בחינם למכבי או כל מקום אחר בו יחפוץ.
זאת אומרת שאם אכן שוינפלד עושה את ההבדל אין מה לדבר על מכירה שלו בכלל כל עוד הוא לא פונה למוסד לבוררות על מנת להשתחרר מהחוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 03:39 
קשה לשבת עם שוינפלד ולדבר איתו ישירות? אי אפשר לשאול אותו כמה "גורמים במכבי" מציעים לו?
כל הזמן אני שומע וקורא ש"בהפועל משכונעים ששוינפלד לא חותם על החוזה החדש בגלל הצעה גבוהה של מכבי" או משהו בסגנון.

זה הרי ברור לכולם שהוא מקבל הצעות (או הצעה), אז שיגיד כמה מציעים לו, ואם לא נראה לו שיגיד באותה הזדמנות שהוא מבקש לעזוב.
מצד אחד הוא לא חותם על החוזה החדש, ומצד שני הוא גם לא בא ואומר שהוא רוצה לעזוב.

אגב, לא שיצא מזה משהו, אבל צנציפר סיפר ב103 שראשי כמה קבוצות בליגה חושבים מה אפשר לעשות נגד מר קרויף.
http://103fm.maariv.co.il/programs/Medi ... 1t4nzVQ=KH

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
מר קרויף צפוי לעזוב בקרוב ואחרי זה מיטש יגלגל עיניים לשמיים ויטען שזה לא הוא אלא ההולנדי המעופף שלו. ככה גם תסתיים מהר ההתארגנות של בעלי הקבוצות.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 08:40 
טכנית לארז כתב:
קשה לשבת עם שוינפלד ולדבר איתו ישירות? אי אפשר לשאול אותו כמה "גורמים במכבי" מציעים לו?
כל הזמן אני שומע וקורא ש"בהפועל משכונעים ששוינפלד לא חותם על החוזה החדש בגלל הצעה גבוהה של מכבי" או משהו בסגנון.

זה הרי ברור לכולם שהוא מקבל הצעות (או הצעה), אז שיגיד כמה מציעים לו, ואם לא נראה לו שיגיד באותה הזדמנות שהוא מבקש לעזוב.
מצד אחד הוא לא חותם על החוזה החדש, ומצד שני הוא גם לא בא ואומר שהוא רוצה לעזוב.

אגב, לא שיצא מזה משהו, אבל צנציפר סיפר ב103 שראשי כמה קבוצות בליגה חושבים מה אפשר לעשות נגד מר קרויף.
http://103fm.maariv.co.il/programs/Medi ... 1t4nzVQ=KH

מאיפה אתה יודע אם יושבים איתו או לא?
אתה ניזון רק ממה שכתוב בתקשורת. אתה רואה מצב שבהפועל לא מדברים איתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
ברור שבהפועל מדברים איתו. גם הניחו בפניו הצעה לחוזה משודרג. זה פורסם כמה פעמים

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 08:56 
גם פורסם שבגלל תיקונים בודדים זה מתעכב שבוע.
למה לקבוצה שמאוד רוצה שחקן לוקח שבוע שלם להכניס כמה תיקונים בחוזה ולהניח אותו שוב על השולחן?

למה לא יושבים איתו במשרד וסוגריים את זה מולו, ואם יש תיקונים, עושים אותם בלייב, כמו 2 צדדים רציניים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 08:58 
אני בטוח שמדברים עם שוינפלד.
אבל, לא בטוח אם במינון הנכון. עקרונית, יכול בהחלט להיות שיותר מדי.

אגב, מענין אם יש מישהו המשפיע עליו / מיעץ לו. ואני מתכוון מעבר למשפחתו.
גם משפחתו זה משהו ואפשר לחשוב לארגן למשפחתו היהודית סיור התרשמות בישראל ובהפועל. אני לא מכיר מישהו שלא יתרגשו מזה.

חוץ מזה, גם הוא מבולבל מהמצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 10:19 
שויני
היה את שוויני ועכשיו יש את שויני.

http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/181432

אם הבעיה היא הפרשי השכר ממכבי -
מספיק להיות קמצנים צרי עינים ואופק ולתת לא חוזה דומ הלמוצע במכבי עם סעיפי שחרור לחו"ל (תעריף מיוחד לסין ?).
הוא שווה וששאר השחקנים יתפוצצו. או, מוטב, שישחקו טוב בדומה לו ולא יבכו שמקצצים שכר ארי תצוגות הנפל בעונה שעברה.
אם התקציב החצוני יממן את הפער זו עיסקה טובה בהרבה מהאחרות.

בלי קשר, מדיה היא עולם דפוק. ויש מצב שהכתבה מוזמנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 11:01 
גבעתיים כתב:
אני בטוח שמדברים עם שוינפלד.
אבל, לא בטוח אם במינון הנכון. עקרונית, יכול בהחלט להיות שיותר מדי.

אגב, מענין אם יש מישהו המשפיע עליו / מיעץ לו. ואני מתכוון מעבר למשפחתו.
גם משפחתו זה משהו ואפשר לחשוב לארגן למשפחתו היהודית סיור התרשמות בישראל ובהפועל. אני לא מכיר מישהו שלא יתרגשו מזה.

חוץ מזה, גם הוא מבולבל מהמצב.

אני חושב שמשהו צריך לקרות פה כדי שחוזים יהיו שווים את הנייר שהם חתומים עליו.
אני חושב שדבר ראשון קבוצות צריכות להגיע להסכמה שאין כזה דבר יותר תג שחרור. קבוצה רוצה שחקן שתציע מחיר.
דבר שני, נהיה קטע שלא מחזיקים שחקן בכח, אז כל שחקן שמקבל הצעה ממקום אחר או מזייף אחת כזו (עוד עניין, מה פתאום קבוצות יוצרות קשר עם שחקנים תחת חוזה) פתאום צריכים לפתוח לו את החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 11:11 
NARKOTIKA כתב:
גם פורסם שבגלל תיקונים בודדים זה מתעכב שבוע.
למה לקבוצה שמאוד רוצה שחקן לוקח שבוע שלם להכניס כמה תיקונים בחוזה ולהניח אותו שוב על השולחן?

למה לא יושבים איתו במשרד וסוגריים את זה מולו, ואם יש תיקונים, עושים אותם בלייב, כמו 2 צדדים רציניים?

כי עו״ד, אני מתפלא שזה לא לוקח חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:30 
שוינפלד: הכסף פקטור משמעותי, אני מתלבט
חלוץ הפועל ת"א שוחח עם השחקנים במחנה וסיפר על ההצעה ממכבי ת"א: "לא מדובר בהפרש של 50 אלף דולר, אלא כמעט כפול

http://www.one.co.il/Article/16-17/1,1, ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/16-17/1,1, ... tml?ref=hp

ציטוט:
שוינפלד: הכסף פקטור משמעותי, אני מתלבט

לא ייאמן ההולנדי המסריח הזה, להבהיר לו (לשוניפלד) חד וחלק (מה שהיו צריכים לעשות כבר לפני חודש) - "למכבי אתה לא עובר גם עבור 50 מיליון יורו, אתה יכול להפסיק להתלבט"
איך זה מגיע למצב שהוא מתלבט בכלל? הסיבה היחידה שאני רואה, זה שהפועל לא נתנו לו 'לא' באופן סופי, במחיר הנכון הוא יימכר לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:33 
כ"כ מעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:36 
אם הוא רוצה לעזוב אני הייתי מוכן לרדת ל3.5 מיליון יורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
מישהו חשב ששוינפלד מרגיש/חושב אחרת? הבן אדם פה חצי עונה, למה שלא ירצה לעבור?
שחקנים שגדלו פה, לקחו אליפויות, נישקו סמלים, ועשו הכל בערך - עברו בשביל כסף. אז הוא לא?
כרגע, לדעתי, אנחנו נמצאים בסיטואציה עם שתי אופציות:
1. לא למכור אותו בשום מחיר, למען יראו ויראו, לנסות ללמד את ההולנדי לקח, ולקבל חלוץ מתוסכל ועצבני שלא בטוח שיתן את אותה תפוקה.
2. למשוך את המו"מ מול מכבי כמה שאפשר, להחתים את דמארי במקביל ולתקוע להם אותו בכמה שיותר כסף (מרכיב הזמן משחק בעיקר לרעתם).

לא רואה שום אופציה ששוינפלד מקבל שידרוג מאיתנו שישביע את רצונו, מה גם שכרגע אין כסף לשדרג לאף אחד.

אם שואלים אותי, הייתי הולך על אופציה 2. אנחנו לא נחנך את מכבי וג'ורדי שעושים מה שבא להם, ובטח לא נחנך שחקנים שיציעו להם יותר כסף,
קטע כזה, הם תמיד ירצו לעבור למכבי. עכשיו נשאר לנו למקסם את העסקה הזו על הצד הטוב ביותר ולאחל לו שבירת רגל נעימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
שחקנים שגדלו פה, לקחו אליפויות, נישקו סמלים, ועשו הכל בערך - עברו בשביל כסף. אז הוא לא?
1. לא למכור אותו בשום מחיר, למען יראו ויראו, לנסות ללמד את ההולנדי לקח, ולקבל חלוץ מתוסכל ועצבני שלא בטוח שיתן את אותה תפוקה.
2. למשוך את המו"מ מול מכבי כמה שאפשר, להחתים את דמארי במקביל ולתקוע להם אותו בכמה שיותר כסף (מרכיב הזמן משחק בעיקר לרעתם).

לא רואה שום אופציה ששוינפלד מקבל שידרוג מאיתנו שישביע את רצונו, מה גם שכרגע אין כסף לשדרג לאף אחד.

אם שואלים אותי, הייתי הולך על אופציה 2. אנחנו לא נחנך את מכבי וג'ורדי שעושים מה שבא להם, ובטח לא נחנך שחקנים שיציעו להם יותר כסף,
קטע כזה, הם תמיד ירצו לעבור למכבי. עכשיו נשאר לנו למקסם את העסקה הזו על הצד הטוב ביותר ולאחל לו שבירת רגל נעימה.

מי אמר שהוא לא רוצה לעבור? ברור שהוא רוצה והוא יכול להמשיך לרצות.
להסביר לו יפה שהפועל לא משחררת שחקנים למכבי בעד שום הון שבעולם ובזה הסיפור נגמר.
"מתוסכל ועצבני"? בהצלחה בעונה הבאה בהשאלה בהפועל חיפה.
יצליח להתעלות מעבר לתסכול? יקבל את החוזה שמכבי מציעה לו רק בקבוצה באירופה. לא מסובך.

שוב אומר - לפי דעתי, הסיבה היחידה שזה הגיע למצב כזה בכלל, זה כי מנסים לעשות עליו עוד כמה דולרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
אבל אתה מבין מה הבעיה?
אתה מוכן להקריב חלוץ טוב, בשביל 0 שקל (להשאיל להפועל חיפה) ואני מוכן להקריב חלוץ טוב בשביל מיליון וחצי יורו.
ככה או ככה, שוינפלד סיים בהפועל, אלא אם כן תהיה פה תפנית יוצאת דופן.
אגב, מכירה של טב"ח החלוץ לאירופה (משהו שהבנתי שהוא דוחף אליו מהרגע שזהבי עזב) עוד יותר מכניסה את מכבי ללחץ אחרי שלא הצליחה לממש את עסקת עטר, ונכשלה בהבאת דמארי וחמד. רוצים חלוץ? שיפתחו את הארנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:43 
Idandosh כתב:
האדס כתב:

מי אמר שהוא לא רוצה לעבור? ברור שהוא רוצה והוא יכול להמשיך לרצות.
להסביר לו יפה שהפועל לא משחררת שחקנים למכבי בעד שום הון שבעולם ובזה הסיפור נגמר.
"מתוסכל ועצבני"? בהצלחה בעונה הבאה בהשאלה בהפועל חיפה.
יצליח להתעלות מעבר לתסכול? יקבל את החוזה שמכבי מציעה לו רק בקבוצה באירופה. לא מסובך.

שוב אומר - לפי דעתי, הסיבה היחידה שזה הגיע למצב כזה בכלל, זה כי מנסים לעשות עליו עוד כמה דולרים.

לא שופכים את התינוק עם המים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רואה איך המיליון וחצי האלה יעזרו לנו אם גם שוינפלד 2 ושוינפלד 3 ושוינפלד 4 ירצו לעבור למכבי.
צריך לשים לזה סוף עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

אני לא מסכים עם הניתוח שלך. למה אם הוא נשאר הוא בהכרח 'שחקן מתוסכל'?
זה לא שהוא לא מסתדר מקצועית או מסוכסך בחדר ההלבשה.
כולה צריך לעמוד בחוזה, ישחק טוב, יסתום את האף העונה ויצא לדרך חדשה בעונה הבאה. כבר היו דברים מעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
אבל למה אתה חושב שזה ישים לזה סוף?
תמיד שחקנים מקצועניים ירצו להרוויח יותר כסף.
למכבי תמיד יהיה יותר כסף ממך.
אתה לא יכול לשים לזה סוף באמת. בדיוק כמו בכדורסל, שברגע שהבן של בלאט יעשה קצת מספרים, הוא ילבש צהוב ויעשה לנו זין בדרבי.
אלא אם כן יבוא לכאן בעלים סופר עמיד, או לחילופין גולדאהר ייפול ממפלי הניאגרה, לא רואה איך יש לך יכולת להחזיק שחקנים שמעדיפים כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:46 
Idandosh כתב:
אני לא רואה איך המיליון וחצי האלה יעזרו לנו אם גם שוינפלד 2 ושוינפלד 3 ושוינפלד 4 ירצו לעבור למכבי.
צריך לשים לזה סוף עכשיו.

מחזק.
לא למכור ושיחנקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
האדס כתב:

אני לא מסכים עם הניתוח שלך. למה אם הוא נשאר הוא בהכרח 'שחקן מתוסכל'?
זה לא שהוא לא מסתדר מקצועית או מסוכסך בחדר ההלבשה.
כולה צריך לעמוד בחוזה, ישחק טוב, יסתום את האף העונה ויצא לדרך חדשה בעונה הבאה. כבר היו דברים מעולם.

למה? כי הוא בן 26, רוצה להרוויח הרבה כסף ואתה מונע את זה ממנו.
אלא אם כן שוינפלד הוא זן נדיר של שחקנים, לא רואה אותו עולה למגרש האימונים מאושר.
חוץ מזה, שאל תדאג, ג'ורדי עוד יבקש ממנו לצאת בהודעה שהלב שלו במכבי, ואז כבר אתם תעשו להם את העבודה קלה ותתחילו לקלל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:48 
Idandosh כתב:
צריך לשים לזה סוף עכשיו.

איזה סוף?מה הוא עבד של הפועל?
הבחור פה חצי שנה,מקבל הצעה פי 3 יותר גבוהה.רוצה להשאר?בכיף.לא רוצה?למכור במרבה המחיר ולשלם סוף סוף משכורות לאנשים שחייבים להם כסף חודשים.אחר כך לדבר על חיזוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אבל למה אתה חושב שזה ישים לזה סוף?
תמיד שחקנים מקצועניים ירצו להרוויח יותר כסף.
למכבי תמיד יהיה יותר כסף ממך.
אתה לא יכול לשים לזה סוף באמת. בדיוק כמו בכדורסל, שברגע שהבן של בלאט יעשה קצת מספרים, הוא ילבש צהוב ויעשה לנו זין בדרבי.
אלא אם כן יבוא לכאן בעלים סופר עמיד, או לחילופין גולדאהר ייפול ממפלי הניאגרה, לא רואה איך יש לך יכולת להחזיק שחקנים שמעדיפים כסף.

איך זה ישים לזה סוף? שכל שחקן ידע שברגע שהוא חותם בהפועל, אין לו שום אפשרות לעבור למכבי תל אביב. זה באמת כל כך קשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:53 
גם בספורט 1 אותו דבר.
בקיצור זה לא נראה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
Idandosh כתב:
צריך לשים לזה סוף עכשיו.

איזה סוף?מה הוא עבד של הפועל?
הבחור פה חצי שנה,מקבל הצעה פי 3 יותר גבוהה.רוצה להשאר?בכיף.לא רוצה?למכור במרבה המחיר ולשלם סוף סוף משכורות לאנשים שחייבים להם כסף חודשים.אחר כך לדבר על חיזוק.

אז רגע שאני אבין, אם היית הבעלים של הפועל בשנים האחרונות - שכטר,ורמוט,שוינפלד,דמארי ואניימה היו במכבי היום?
בגלל שהפועל לא רוצה לשחרר אותו לקבוצה אחת מסכנה בכל רחבי העולם, הוא נחשב לעבד? אני לא חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:57 
לא יודע איפה הם היו,אני יודע שהייתי מוכר את כולם,משלם משכורת ורק אז מתחיל לדבר.ושהאוהדים יקפצו.אבל זה רק אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
כן, זה באמת כל כך קשה.
כמו שהסברתי לך קודם, אתה לא באמת יכול לשלוט בדברים האלו בצורה הזו.
אם אתה, מועדון בלי בעלים, בלי הנהלה, בלי שקל על התחת, הצלחת לקחת למכבי שחקן שהם בנו עליו (רייכרט), שהיה תחת חוזה,
אז גם הם, מכבי, מועדון שנמצא בערך 100 שנה קדימה ממך, יכול לקחת לך שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 660 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: