תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סרט דוקו - עשור למועדון
הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
אהלן חברים, שמי לירן תלם, ולאלה שלא מכירים אותי, אני מדביק פה סרטון מלפני 8 שנים וחצי שהכנתי יחד עם כמה חברים, מניח שחלקכם הגדול כבר נחשף אליו:
https://vimeo.com/1369454
את הסרט הכנו במסגרת מגמת קולנוע בתיכון, ומאז עברו מים בנהר, העולם התקדם, וגם הפועל שלנו.
ביולי 2017 ימלאו 10 שנים להריסת האולם והקמת הקבוצה "הפועל אוסישקין", וכחלק מהמאורע החשוב הזה, החלטתי לציין זאת בהכנת סרט דוקומנטרי שמתאר את 10 השנים האחרונות מ-א' עד ת'.
חשוב לי לשתף אתכם בזה, כי אני אשמח לעזרתכם במציאת חומרי צילום שתועדו מליגה ב' ולמעשה עד היום.
כל תמונה, כל קטע וידאו מכל תקופה יהיה לי לעזר ולשימוש בשלבי העריכה, וכמובן שכל צלם יקבל את הקרדיט לו הוא ראוי.
קצת על עצמי: בן 26, אדום, סטודנט לתקשורת בבינתחומי, שותף בצוות המדיה של הפועל-סל, מצלם ועורך וידאו (פרמייר, אפטר, פוטושופ).
כשהיינו בליגה ב', צילמתי בוידאו חלק מהמשחקים+ראיונות, ולרוע מזלי הקלטות מתחבאות איפשהו והחיפושים עדיין נמשכים, לכן הצילומים מאותה תקופה הם הכי חשובים כרגע.
קצת על הסרט: בכלכלתו, הסרט הוא דל תקציב, ולכן העבודה עליו החלה כבר (הצפי לשחרור: אוג'-ספט' 17). יינתנו מבטים על המועדון מכל הזוויות: חברי הנהלה, שחקנים, מאמנים, נוער, ילדים, אוהדים וכו'..

ליצירת קשר ושליחת חומרים:
telemiko@gmail.com
0526-280758
בפייסבוק Liran Telem

אם הקבצים כבדים מדי, יש פתרונות יצירתיים כמו ג'מבו-מייל, ווי-טרנספר וכל דבר אחר דומה. אם הצילומים על קלטות, אוכל לקפוץ ולאסוף בתיאום מראש ויהיה ניתן להמיר אותם לקבצים דיגיטליים.

פנייה לאוהדים שעוסקים במערכות המדיה השונות: וואלה, ynet, ספורט5, one וכו'. אשמח ליצור עמכם קשר בנושא הארכיונים.

כל שנותר לי הוא רק להודות לכם על העזרה, יש צוות מעולה לסרט ואני כולי ציפייה להתחיל לצלם ולערוך, וכמובן לשמוע מכם.

שוב, תודה מראש ויאללהפועל :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סרט דוקו - עשור למועדון
הודעהפורסם: 26 יולי 2016, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE: בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: