תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 09:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 660 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שוינפלד
הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מתי תתחיל התארגנות לשרוק לו בוז בכל פעם שהוא נוגע בכדור.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 13:20 
teknoboy כתב:

מה הקשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
teknoboy כתב:

מה הקשר?

אנשים פה כבר התחילו לקלל אותו ולקרוא לו בשמות גנאי.
נוצר אצלי הרושם שיש כאלה שאשכרה פיתחו כלפיו שנאה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 13:45 
קצת בצדק, לא?

לא הכי נחמד לגלות שיש בקבוצה שחקן מפתח שעיקר מעייניו עסוקים בנסיונות לעבור למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 13:55 
ומי קבע את זה?
זה הגיוני בדיוק כמו שהגיוני שהפועל משחקת פה על המחיר ורוצה למכור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
קצת בצדק, לא?

לא הכי נחמד לגלות שיש בקבוצה שחקן מפתח שעיקר מעייניו עסוקים בנסיונות לעבור למכבי.

זהו, שעוד לא הבנתי מאיפה אתם יודעים איפה נתונים עיקר מעייניו, ועוד יותר, מאיפה אתם יודעים עד כמה הוא רוצה לעבור ולאן.
גם אני כמובן לא יודע כלום, ויכול מאוד להיות שהוא בכלל אוהד מכבי ושיש לו פוסטרים של אבי נימני ואלי דריקס מעל המיטה, אבל בינתיים אין סיבה מיוחדת לחשוב שהוא "לא נאמן" להפועל (ואם יש סיבה כזאת, אשמח שתאירו את עיניי, גם אני רוצה לדעת).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 14:09 
כרגיל לקחת את זה לקיצוני, לא שורק לו בוז ולא מקלל שחקנים, כן חושב שהערך שוק שלהם מנופח ואני מאשים רק את מכבי ת״א בזה שהיא מנפחת שוק אויר לכדורגלנים ישראלים.
בכל זאת התייחסות: לא מבין שריקות בוז או קללות, אבל גם טב״ח קיבל אותם לפני המעבר למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
כרגיל לקחת את זה לקיצוני, לא שורק לו בוז ולא מקלל שחקנים, כן חושב שהערך שוק שלהם מנופח ואני מאשים רק את מכבי ת״א בזה שהיא מנפחת שוק אויר לכדורגלנים ישראלים.
בכל זאת התייחסות: לא מבין שריקות בוז או קללות, אבל גם טב״ח קיבל אותם לפני המעבר למכבי.

לא הסתפקת בלכתוב שהערך שלו מנופח בגלל המנהגים של מכבי, כתבת שבעקרון צריך להיפטר ממנו ו"שיילך לממש את הישבן שלו" במכבי.
בקיצור מי שלקח פה דברים לקיצוניות זה (גם הפעם, למרות שכבר הפכתי למטרה קלה) לא אני.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 14:16 
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
קצת בצדק, לא?

זהו, שעוד לא הבנתי מאיפה אתם יודעים איפה נתונים עיקר מעייניו, ועוד יותר, מאיפה אתם יודעים עד כמה הוא רוצה לעבור ולאן.
גם אני כמובן לא יודע כלום, ויכול מאוד להיות שהוא בכלל אוהד מכבי ושיש לו פוסטרים של אבי נימני ואלי דריקס מעל המיטה, אבל בינתיים אין סיבה מיוחדת לחשוב שהוא "לא נאמן" להפועל (ואם יש סיבה כזאת, אשמח שתאירו את עיניי, גם אני רוצה לדעת).

לא יודע מי יודע ומה יודע, אבל אלו הפרסומים בכל אתרי הספורט, כך שטבעי שאנשים יאבדו סבלנות לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 14:23 
מצד שני, אנחנו אמורים לצפות שיהיה לו איזה רגש מיוחד כלפי הפועל?
הגיוני שאם תהיה לו הצעה כספית גבוהה פי 2 הוא ישקול אותה ברצינות, מעניין אותו מכבי הפועל? עד לפני איזה חצי שנה הוא בטח לא שמע על שתיהן.
ברור שזה מעצבן, אבל היה קורה בדיוק אותו דבר אם ההצעה הייתה מתקבלת ממכבי חיפה, ב"ש או א.א.ל לימסול.
הדבר שצריך לטפל בו זה הבלוף ההולנדי, הגיע הזמן ש2-3 קבוצות שהוא פונה לשחקנים שלהן בתור אסטרטגיה יתחילו לעשות משהו נגדו.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 20902.html
נתניה איימה לתבוע, הפועל החליטה ששוינפלד יישאר
המועדון שירד ליגה הוציא את החוזה, וטען שעל פיו מגיעים לו 40 אחוז ממכירה עתידית של החלוץ. האדומים הבינו שמכירתו לא משתלמת ונסוגו מהעסקה. בנוסף, נתניה דורשת 300 אלף שקלים שהפועל חייבת לה. דמארי יודיע היום אם קיבל אישור השאלה מלייפציג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 14:29 
teknoboy כתב:
chimpfive כתב:

לא הסתפקת בלכתוב שהערך שלו מנופח בגלל המנהגים של מכבי, כתבת שבעקרון צריך להיפטר ממנו ו"שיילך לממש את הישבן שלו" במכבי.
בקיצור מי שלקח פה דברים לקיצוניות זה (גם הפעם, למרות שכבר הפכתי למטרה קלה) לא אני.

אז כנראה שלא הסברתי את עצמי מי יודע מה, ומה לא בסדר במילה ישבן? אני מעריך שאם יעבור לשם רוב הסיכויים שישב על הספסל עם הסגל שלהם. ואם זה היה מיליון יורו וחצי 100 אחוז, כן למכור אותו, להביא שני חלוצים במקום, בניגוד ל״להיפטר״ שזו פרשנות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 14:34 
טכנית לארז כתב:
מצד שני, אנחנו אמורים לצפות שיהיה לו איזה רגש מיוחד כלפי הפועל?
הגיוני שאם תהיה לו הצעה כספית גבוהה פי 2 הוא ישקול אותה ברצינות, מעניין אותו מכבי הפועל? עד לפני איזה חצי שנה הוא בטח לא שמע על שתיהן.
ברור שזה מעצבן, אבל היה קורה בדיוק אותו דבר אם ההצעה הייתה מתקבלת ממכבי חיפה, ב"ש או א.א.ל לימסול.
הדבר שצריך לטפל בו זה הבלוף ההולנדי, הגיע הזמן ש2-3 קבוצות שהוא פונה לשחקנים שלהן בתור אסטרטגיה יתחילו לעשות משהו נגדו.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 20902.html
נתניה איימה לתבוע, הפועל החליטה ששוינפלד יישאר
המועדון שירד ליגה הוציא את החוזה, וטען שעל פיו מגיעים לו 40 אחוז ממכירה עתידית של החלוץ. האדומים הבינו שמכירתו לא משתלמת ונסוגו מהעסקה. בנוסף, נתניה דורשת 300 אלף שקלים שהפועל חייבת לה. דמארי יודיע היום אם קיבל אישור השאלה מלייפציג

לא הבנתי מה זה איימה לתבוע. ברגע שיש העברה הם יכולים לתבוע אם הם לא יקבלו 40 אחוז. מה יש להם לאיים לפני?

אה, ואם הפועל גילתה רק ככה שהם צריכים להעביר לה 40 אחוז, זה שיא חדש של חובבנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
teknoboy כתב:
chimpfive כתב:

אז כנראה שלא הסברתי את עצמי מי יודע מה, ומה לא בסדר במילה ישבן? אני מעריך שאם יעבור לשם רוב הסיכויים שישב על הספסל עם הסגל שלהם. ואם זה היה מיליון יורו וחצי 100 אחוז, כן למכור אותו, להביא שני חלוצים במקום, בניגוד ל״להיפטר״ שזו פרשנות שלך.

הנימה של ההודעה שאליה התייחסתי היתה הרבה יותר תוקפנית ואפילו אלימה מהדברים השקולים שאתה כותב עכשיו, ובגללה חשבתי שאתה (ואחרים, שכותבים עליו בצורה דומה) מפתח כלפיו כעס ואפילו שנאה (שזה מוזר, כי הוא עדיין שחקן של הפועל, ובסך הכול הוא *עוד לא* עשה משהו לא בסדר).
בכל מקרה, תודה על ההבהרה ועל ניקוי האווירה.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 14:45 
מצחיק שההנהלה שלנו מופתעים מחדש מההתנהלות של מכבי לגבי השחקנים שלנו.
חוץ מזה,עשינו להם אותו דבר על רייכרט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
קצת בצדק, לא?

לא יודע מי יודע ומה יודע, אבל אלו הפרסומים בכל אתרי הספורט, כך שטבעי שאנשים יאבדו סבלנות לגביו.

הפרסומים הם שלא הייתה חתימה על חוזה חדש ושהוא עושה כל דבר ששחקן שנמצא תחת חוזה בקבוצה כלשהי עושה.
הוא שחקן בהפועל עם חוזה לשנתיים וסעיף שחרור לכל קבוצה חוץ ממכבי שמתנהג כמו שחקן בהפועל עם חוזה לשנתיים וסעיף שחרור לכל קבוצה חוץ ממכבי, ועדיין לא חתם על חוזה חדש ל4 שנים עם סעיף שחרור יותר גבוה.

בקיצור הוא שחקן תחת חוזה שמתנהג כמו שחקן תחת חוזה ושבקרוב כנראה יאריך את החוזה.
כל השאר זה ספקולציות. אולי של פרנואידים, אולי של בעלי נסיון ממה שקורה בהפועל לאורך ההיסטוריה, אבל עדיין ספקולציות נטולות כל בסיס עובדתי. בטח שמצד האפס/הבלוף האמריקאי/הכלום שבלעדינו אין לו קריירה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 14:49 
teknoboy כתב:
chimpfive כתב:
teknoboy כתב:
chimpfive כתב:

הנימה של ההודעה שאליה התייחסתי היתה הרבה יותר תוקפנית ואפילו אלימה מהדברים השקולים שאתה כותב עכשיו, ובגללה חשבתי שאתה (ואחרים, שכותבים עליו בצורה דומה) מפתח כלפיו כעס ואפילו שנאה (שזה מוזר, כי הוא עדיין שחקן של הפועל, ובסך הכול הוא *עוד לא* עשה משהו לא בסדר).
בכל מקרה, תודה על ההבהרה ועל ניקוי האווירה.
:ROSE:

חס וחלילה, וכן זה יצא טיפה אגרסיבי (חאלס וכו׳) :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
teknoboy כתב:
chimpfive כתב:

1.8 מיליון יורו זה כמעט 1.1 מיליון בקיזוז נתניה, עם ה600 אלף חוב על רייכרט העסקה היא כ-1.7 מיליון יורו. (ע"פ ידיעות אחרונות). מוכר?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 14:56 
א. לא מוכר.

ב. כל העניין הזה של ״קיזוז 600 אלף יורו מהחוב של רייכרט״ הוא לא חוקי. כלומר, גם שם נתניה צריכה להילקח בחשבון, זה לא מעניין אותה באיזה דרך הכסף עובר. אם זאת העסקה, היא צריכה לקבל 40 אחוז מ2.4 מיליון יורו, כלומר 960 אלף, ואתה נשאר עם פחות מ900 (מבחינת ׳מזומן׳)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאתה טועה נרקוטיקה. רייכרט זה לא קשור. בחוזה יהיה כתוב את סכום הכסף, כשכל השאר זה מחווה או סעיף אחר. לא קשור לרכישת שוינפלד חוזית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 15:10 
אין דבר כזה מחווה. זה שווה ערך לכסף. זה בדיוק כמו להכניס סעיף שאם שוינפלד לוקח שם אליפות אז מכבי משלמת להפועל עוד מיליון שקל. גם אז, 40 אחוז מהבונוס הזה צריך לעבור לנתניה.
אם הפועל ומכבי יעשו את זה בצורה שהיא לא חוזית, כלומר מפוקפקת מאוד, אני אבין אם אף מועדון לעולם לא יעשה איתנו יותר עסקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
לכמה זמן החוזה של שונפלד?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 16:17 
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/181390

מכינים את הקרקע?

יש לחצים? שיעמוד בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 16:37 
את הכי יפה בשבילי כתב:
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/181390

מכינים את הקרקע?

יש לחצים? שיעמוד בהם.

נראה ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
כמו שזה נראה, כל הימים האחרונים הם בגדר קמפיין מתוזמר שמתנהל במקביל למו"מ מול מכבי על שוינפלד. כפי שציינתי, מועדון בסדר גודל של הפועל ת"א לא יכול להרשות לעצמו למכור כוכבים (שלא משוחררים מרצון הקבוצה) למועדונים אחרים בישראל (לאו דווקא מכבי). במידה וזה יקרה זו עדות לכך שכבירי והעומדים מאחוריו לא שינו דבר וחצי דבר ואין להם את היכולת ו/או הרצון להחזיר את הפועל ת"א למקום אליו היא שייכת (ואני חלילה לא מזלזל באגורה שחוקה שהוזרמה). עם כל הרצון הטוב, מגיע לנו בעלים יותר טוב מזה.
הקהל של הפועל הוא הנאמן והסבלני בארץ, אבל לא מגיע לו בשום פנים ואופן בעלים שעושה צעד כזה. אם שוינפלד נמכר אני מצפה שכבירי יודיע שהקבוצה למכירה והוא נוקט בצעדים אקטיביים למציאת רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 17:02 
יכול להיות ששוינפלד בסוף ישאר בהפועל, אבל אין עשן בלי אש. עצם זה שיש את כל הדיבורים האלה לכל כך הרבה זמן (בלי הכחשות רישמיות) מזכיר את מה שהיה עם ורמוט בזמנו.

צריך להגיד את האמת.
אמיר כבירי הגיע להפועל עם הרבה כוונות טובות, אבל אחרי שנה נראה שזה גדול עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 17:18 
Eros Ramazzotti כתב:
כמו שזה נראה, כל הימים האחרונים הם בגדר קמפיין מתוזמר שמתנהל במקביל למו"מ מול מכבי על שוינפלד. כפי שציינתי, מועדון בסדר גודל של הפועל ת"א לא יכול להרשות לעצמו למכור כוכבים (שלא משוחררים מרצון הקבוצה) למועדונים אחרים בישראל (לאו דווקא מכבי). במידה וזה יקרה זו עדות לכך שכבירי והעומדים מאחוריו לא שינו דבר וחצי דבר ואין להם את היכולת ו/או הרצון להחזיר את הפועל ת"א למקום אליו היא שייכת (ואני חלילה לא מזלזל באגורה שחוקה שהוזרמה). עם כל הרצון הטוב, מגיע לנו בעלים יותר טוב מזה.
הקהל של הפועל הוא הנאמן והסבלני בארץ, אבל לא מגיע לו בשום פנים ואופן בעלים שעושה צעד כזה. אם שוינפלד נמכר אני מצפה שכבירי יודיע שהקבוצה למכירה והוא נוקט בצעדים אקטיביים למציאת רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
אם ורק אם אפשר למכור את שוינפלד בסכום שיכול להנחית פה את בוזגלו ודמארי (בהעברה, לא השאלה) הייתי עושה את זה.
אבל אני לא חושב שמה שישאר לנו מ-60% של 1.8 מיליון יורו ו-ויתור החוב על רייכרט יאפשר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 17:30 
Eros Ramazzotti כתב:

כל מילה, הייתה כתבה בזמן האחרון שהוא גם יודע את זה לכן לא רוצה למכור אותו.
תכל'ס לא יקרה כלום והחצים יופנו לשיינפלד ( שלא חף מפשע אבל הוא סה"כ חצי שנה פה וקיבל הצעה גבוהה מאוד, הוא לא גדל פה ולא איזה סמל או פסבדו סמל סטייל ורמוט ). בכל מקרה כבירי חי על זמן שאול ומתישהו נתקדם ל'בעלים' הבא שיחזיק ב40% וייקח הלוואות + עזרה מגורמים חיצוניים/ידידים מעבר לים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אין דבר כזה מחווה. זה שווה ערך לכסף. זה בדיוק כמו להכניס סעיף שאם שוינפלד לוקח שם אליפות אז מכבי משלמת להפועל עוד מיליון שקל. גם אז, 40 אחוז מהבונוס הזה צריך לעבור לנתניה.
אם הפועל ומכבי יעשו את זה בצורה שהיא לא חוזית, כלומר מפוקפקת מאוד, אני אבין אם אף מועדון לעולם לא יעשה איתנו יותר עסקים.

ואם הפועל עושה טרייד שמחליפים את שוינפלד במיכה (סתם לצורך העניין) אז נתניה מקבלת 40 אחוז ממכירה עתידית של מיכה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 יולי 2016, 17:39 
אבי כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

עם כל הבאסה כנראה זה המצב

Sent from my HM 1S using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 660 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: