בר קולמוסא כתב:
bruno conti כתב:
סלבה ברזילאי היה אומר שהוא צריך לאכול
עוד הרבה פיג׳ואדה בשביל לבוא בדרישות.
שיתחיל להזיז את התחת להתאמן קשה ולסתום תפה
חתיכת פישר חוצפן .
אם לא אנחנו הוא דג דגים באלסקה
איזו הודעה חסרת מודעות, בחיי. שויינפלד שחקן טוב, אם לא הוא איפה אתה בדיוק? מתכונן לדרבי מול בית״ר תל אביב?
ואני מניח שאם לא אנחנו הוא היה מתבלט בצורה כזו או אחרת בנתניה ועובר לקבוצה אחרת, יכול להיות שאפילו מכבי.
לא עשית לו שום טובה, היית צריך אותו בצורה נואשת, ואם אתה לא מסוגל לשלם לו חוזה גבוה כפי שהוא יכול לקבל במקום אחר זו בעייה שלך
אה הוא שחקן טוב?
אתה מוזמן לפתוח אשכול ינואר לפני שהוא הגיע כמה פה חשבו שהוא טוב...
ספויילר - אני ואולי עוד שלושה ארבעה שמסוגלים לראות משהו מעבר לרקורד
ומספרים נוכחיים.
הוא טוב כי הפועל עשתה אותו טוב , הוא טוב כי היה לו מאמן כמו גוטמן שהאמין בו,
וכן הוא גם טוב כי הוא פשוט שחקן טוב אבל הוא לא הוכיח את זה בשום מקום בעבר ותרשה
לי לנחש שגם אם היה עובר למכבי בינואר הוא לא היה מוכיח את זה למרות שעל פניו היה לו
אולי יותר קל להוכיח שם אבל הוא פשוט לא היה מקבל דקות שם וזו הסיבה שהם לא נלחמו עליו
אז כי הם לא באמת היו צריכים אותו .
בגדול זה כלים שלובים היינו צריכים חלוץ והוא היה צריך במה אבל בנקודת הזמן שהוא הגיע
הבמה היתה גדולה מהשחקן בכמה מספרים . כן היינו בתחתית במצב קשה אבל לא הוא השאיר אותנו
בליגה גוטמן השאיר אותנו .
אל תדבר איתי על מודעות ידידי , ורק למען הסר ספק ביום שאשמע אותו אומר שהוא רוצה למכבי
הוא גמר אצלי , אבל אני הפועל ואני לא פראייר ולא נותן במה לשחקנים בשביל להריץ אותם לפני מעבר למכבי
והוא ידע את זה לפני שחתם בהפועל . יש סעיף אין סעיף אני יוציא לו ולנבלות את המיץ ואת הנשמה
לפני שהוא ילבש צהוב.
אבל קודם שאשמע אותו , אני לא חי מהתקשורת.
ועד אז תמשיכו ליילל שהוא רוצה למכבי והם מציעים לו יותר ואין לנו מה לעשות בנידון .
מסכנים שאנחנו חלאס עם ההתרפסות הזאת , אחכ תאשימו את הרמן כמה קל .