אדום אופטימי כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אופטימי - בארץ אין סכום (ריאלי) כזה. אין חלוץ ישראלי שנוכל להביא בכסף הזה שיניב את התפוקה הצפויה של שוינפלד, וההוכחה לכך היא שגם מכבי עם צ'ק פתוח לא מצליחה להביא חלוץ ישראלי וממשיכה להתעקש עליו. מעבר לזה שאתה כנראה לא תמצא תחליף הולם, את התפוקה הזו אתה מעביר ישירות ליריבה שלך לצמרת כך שהפגיעה היא כפולה (או לפחות מי שאתה אמור להתיימר לראות כיריבה שלך). אותנו כאוהדים לא אמור לעניין חשבון הבנק של הקבוצה. אנחנו צריכים לדרוש שתהיה כאן הקבוצה הטובה ביותר שניתן להעמיד בגבולות ההיגיון, ומכירה של אחד החלוצים הישראלים הטובים בליגה ממש לא מסתדרת עם הדרישה הזו.
ראשית, לא גיבשתי דעה בנושא ובוודאי שאיני בעד מכירתו.
שנית, לדעתי לא תוכל להחזיק שחקן שלא רוצה לשחק אצלך בכוח מתוקף חוזה. לא תפיק ממנו כלום.
לדעתי יכולותיו של שויינפלד כוללות הרבה מוטיבציה. בעדיהן הוא חלוץ אפור.
לדוגמא השער שלו בדרבי הוא 90% מוטיבציה ורק 10% כישרון.
לכן אם שויינפלד כל כך רוצה לשחק במחלה צריך למצות את המכסמום מהמהלך.
אמוציונלית זה מעצבן . גם רציונלית זה מהווה בעיה. אבל ,....עושה רושם שזה הרע במיעוטו.
באמת שאני לא מבין מאיפה הרעיונות האלה... מה האינטרס של שוינפלד לשחק חרא אם "מכריחים" אותו להישאר? באמת אני שואל. כדי לשבת ביציע ולקבל את השכר הזעום (יחסית) שהוא מקבל עכשיו? לא מדובר פה על אביחי ידין שיכול לשבת ביציע וליהנות ממשכורת מנופחת. אם שוינפל מהמר על חצי שנה לפחות בחוץ, הוא דיי גמר לעצמו את הקריירה.
RedFox כתב:
אם שוינפלד ילך לבוררות הוא ישוחרר למכבי ב-750 אלף דולר, צריך לתת לו דדליין לחתום על חוזה חדש, אם לא יחתום, לא תהיה ברירה למכור אותו בשביל 2 מיליון יורו.
גם פה, למה שהוא ילכלך את עצמו בבוררות? זה תהליך ארוך שיש סיכוי שעד שהוא ייגמר (בטח אם הפועל תדע למשוך את זה) ייגמר כבר חלון ההעברות ושוב הוא תקוע עד ינואר בלי קבוצה....
לא מדובר פה על בן רייכרט שאוהדי מכבי התנכלו אליו וגם ככה הוא היה שם שרוף. גם לא על עומר אצילי שטביב "החרים אותו".
תכלס לשוינפלד אין פה קייס חוץ מזה שהוא רוצה להרוויח יותר כסף (גם לרייכרט לא היה יותר מדיי קייס אבל שם הוא באמת היה "שרוף" במכבי, ככה שהיה לה אינטרס למכור אותו בכל מקרה), אני לא רואה מצב שהבורר קובע לו סעיף שחרור נמוך במיוחד.
בשורה התחתונה שוינפלד ישחק אצל מי שישלם לו כי הוא לא רוצה לזרוק את הקריירה שלו לפח. אני לא רואה סיבה למה זו לא תהיה הפועל.