teknoboy כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
bruno conti כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
פישונט כתב:
אם הבנתי נכון אלו חולצות החוץ
עלו היום עד הלבנה-אדומה, ואני באמת לא מבין באיזה עולם יתנו לנו לשחק עם החולצה הזאת כשהיריבה שלנו באדום(שזאת הסיבה העיקרית שיש לנו חולצה לבנה בכלל).
אז בשביל זה יש את האפור שחור ...
במה אתם מתעסקים ג׳ייזס .
השחורה אמורה להיות תלבושת שלישית.
הקטע של חולצה שנייה זה שתוכל לשחק איתה כשליריבה שלך יש חולצה באותו צבע כמו החולצה הראשונה שלך, ובגלל זה זה הזוי לבחור חולצה שלא עונה לקריטריון הזה בתור חולצה שנייה.
כמו כן, לא שמים רווח לפני 3 נקודות, וג'יזס זה עם י' אחת.
אז אם יכריזו שהאפורה היא השנייה והאייקס ההפוך היא השלישית אתה תירגע?
כמעט.
-חולצת החוץ של הפועל בערך בכל שנה מאז שיש צורך באחת היא בצבע לבן, אין סיבה לשנות את, זה וגם לא נראה שהיתה כוונה לעשות את זה.
-חולצה שלישית אמורה לשמש כאלטרנטיבה לשתיים הראשונות, למרות שזה באמת פחות רלוונטי(אלא אם הפועל חיפה יחזרו לשחק עם חולצות בסגנון של מילאן), אבל מיותר להגדיר אחת כזאת שלא מתאימה לשמש ככזאת.
-גם ל"חולצת בית אלטרנטיבית שמיועדת לגרום לאוהדים לקנות יותר חולצות למרות שאין להם איפה לעשות את זה" היא לא מתאים כי לפי יודעי הדבר בפורום את הספוט הזה תופסת חולצת פסים.
אגב, אני לא בפאניקה, ואני לא חושב שהעניין הזה כזה מרכזי. נראה לי אבל שיש מקום באשכול על המלבישה של הקבוצה, חוץ מ4 וחצי עמודים של סגידה לתאגיד, להתעסק גם בחולצות שאנחנו הולכים לשחק איתן, בזה שלא ניתן יהיה להשתמש באחת מהן, וזה שדה פאקטו זה אומר שהחלפנו צבע של חולצת חוץ בגלל הטעות הזאת.