תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לכבוד ההנהלה היקרה שלנו [לא ניתן יותר לחדש מנויים]
הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
כן אני יודע שיש נושא אבל חשוב שיראו כולם את גודל הביזיון.

אז למי שלא יודע
החל מסיום תקופת ״שמירת המנויים מעונה שעברה״ אין יתר אופציה של חידוש מנוי, וגם מנויים ותיקים כמוני שפספסו את התקופה הזאת יאלצו לשלם מחיר מלא.

כמובן שבשום מקום לא ציינו כי מדובר בתקופה מוגבלת למחיר המוזל. פשוט חיכו וקיוו שאנשים כמוני יפספסו את המועד ואז יספרו להם שנגמר הסיפור ועכשיו כולם משלמים מחיר מלא.

אז אני פונה אליכם, אנשי המועדון, חבורה של זבלים לא יוצלחים חסרי בושה מוצצי כסף תקחו את המנוי שלכם ותיחנקו איתו.
ואני, מנוי קבוע כבר שנים לחרא שאתם מוכרים לנו שם לזה סוף ואני לא אשלם אגורה יותר מהמחיר שהוצע לשאר חברי המנויים.

אני במגרש לא אהיה השנה אם לא תחזירו את המחיר המקורי.
וגם אם תחזירו זה לא מוריד מהבושה שיש לכם לנסות לגבות עוד קצת כסף על הגב של האנשים האחרונים שעוד זורמים עם החרא שלכם.

לא יזיק גם שתבדקו איזה שירות ויחס נותנים בלאן לקהל שלכם. אבל זה כנראה לא מעניין אתכם יותר מדי.

גנבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 09:50 
היה יכול להיות אשכול ראוי
אבל ההתנסחות שלך בלי לבדוק את כל הדברים ואז לפרסם שיימינג כזה כמו אחרון הטוקבקיסטים בוואן
גם לא ראוי וגם לא תורם למטרתך
רצוי קודם לברר מול המועדון את הדברים
לפני שמלכלכים גם אם בסופו של דבר הצדק יהיה איתך

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לכבוד ההנהלה היקרה שלנו
הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 09:51 
גם אני נתקל באטימות ההנהלה העונה, ניסיתי לחדש מנוי אב + 2 לשער 8,
בלאן טוענים שאין מנוי כזה העונה ואפשר לקנות 3 מנויים בודדים.
כמובן שמחיר המנויים הבודדים יקר במאות שקלים מהמנוי המשולב שהיה בעונה שעברה.
בנוסף ניסיתי ליצור קשר עם כל השלוחות של הפועל ללא הצלחה, וגם מיילים שהשארתי בכל הכתובות של הקבוצה לא נענו.

בקיצור תודה להנהלה, אחרי 20 שנות מנוי ו 40 שנה במגרשים, גם אני והילדים שלי נראה את העונה בטלוויזיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
אין יותר מדי מה לבדוק. התקשרתי ללאן כי שם רוכשים מנויים.
נאמר לי במפורש שאופצית החידוש במחיר הראשוני לא קיים יותר.

למעשה לא קיימת אופציית חידוש בכלל. יש לקנות מנוי חדש במחיר החדש וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 09:54 
דרך אגב, אחת השלוחות בטלפון של המועדון היא של אחראי על הקשר עם האוהדים,
תפקיד נהדר וחשוב, רק חבל שכבר שבוע אין תשובה אצלו וגם תיבת ההודעות שלו מלאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 09:57 
Maor7 כתב:

אז למי שלא יודע
החל מסיום תקופת ״שמירת המנויים מעונה שעברה״ אין יתר אופציה של חידוש מנוי, וגם מנויים ותיקים כמוני שפספסו את התקופה הזאת יאלצו לשלם מחיר מלא.

כמובן שבשום מקום לא ציינו כי מדובר בתקופה מוגבלת למחיר המוזל. פשוט חיכו וקיוו שאנשים כמוני יפספסו את המועד ואז יספרו להם שנגמר הסיפור ועכשיו כולם משלמים מחיר מלא.

אז אני פונה אליכם, אנשי המועדון, חבורה של זבלים לא יוצלחים חסרי בושה מוצצי כסף תקחו את המנוי שלכם ותיחנקו איתו.
ואני, מנוי קבוע כבר שנים לחרא שאתם מוכרים לנו שם לזה סוף ואני לא אשלם אגורה יותר מהמחיר שהוצע לשאר חברי המנויים.

וגם אם תחזירו זה לא מוריד מהבושה שיש לכם לנסות לגבות עוד קצת כסף על הגב של האנשים האחרונים שעוד זורמים עם החרא שלכם.

לא יזיק גם שתבדקו איזה שירות ויחס נותנים בלאן לקהל שלכם. אבל זה כנראה לא מעניין אתכם יותר מדי.

גנבים.

שמע אני מבין את הכעס שלך, אבל בסופו של דבר זו אחריות שלך לחדש את המנוי בזמן שנתנו לך.
אמרו שאחרי התקופה הזאת לא תוכל לחדש מנוי, כלומר תצטרך לקנות מנוי חדש. ברור לי שהסיטואציה מרגיזה אך האשמה לא על ההנהלה.
בכל מקרה זו ההחלטה שלך כיצד לנהוג.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
Tom Sawyer כתב:
Maor7 כתב:

אז למי שלא יודע

גנבים.

שמע אני מבין את הכעס שלך, אבל בסופו של דבר זו אחריות שלך לחדש את המנוי בזמן שנתנו לך.
אמרו שאחרי התקופה הזאת לא תוכל לחדש מנוי, כלומר תצטרך לקנות מנוי חדש. ברור לי שהסיטואציה מרגיזה אך האשמה לא על ההנהלה.
בכל מקרה זו ההחלטה שלך כיצד לנהוג.

אתה סתם מטעה. הייתה תקופה של שמירת מנויים. אם היום לא היו מנויים למכירה אז אתה צודק בטעה שלך אבל זה לא המצב.

במחירון שפורסם יש מחיר ל״מחדש״. כרגע יש מנויים למכירה ואני תחת הקטגוריה של ״מחדש״ אז אני רוצה לקבל את המחיר שמתאים לקטגוריה.
לא נאמר שבתום התקופה אין יותר חידושים. נאמר שבתום התקופה המכירה נפתחת לכולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 10:07 
צודק 1000 אחוז!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 10:11 
מצד שני, התעלמת חודש שלם מתזכורות בדף הפייסבוק של המועדון שקראו לאוהדים לחדש מנויים. נכון שהפרסום כנראה לא היה ברור מספיק, אבל מצד שני, גם אתה כנראה קצת התרשלת. אז לפני שצף הקללות שאתה מפנה כלפי המועדון (ועוד האשמות בהטעיה מכוונת), תבדוק גם את עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
ברור שאחריות החידוש היא על המחדש. אין בזה ספק.
אבל הקונספט הוא לא הוגן. תקופת החידוש, הייתה אמורה להיות תקופה בה שומרים מקומות למחדשים. לאחר מכן, המחיר למחדש לא היה אמור להשתנות.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
מצד שני, התעלמת חודש שלם מתזכורות בדף הפייסבוק של המועדון שקראו לאוהדים לחדש מנויים. נכון שהפרסום כנראה לא היה ברור מספיק, אבל מצד שני, גם אתה כנראה קצת התרשלת. אז לפני שצף הקללות שאתה מפנה כלפי המועדון (ועוד האשמות בהטעיה מכוונת), תבדוק גם את עצמך.

סליחה??
התעלמתי?! אני עובד אצלם?

אתם מוכרים מוצר במחיר x. אני אחליט מתי בא לי לקנות. אם יגמרו המנויים זה בעיה שלי נכון, אך זה לא המצב.

וכן זו הטעיה מכוונת. אחרת אין שום טעם להעלים את המחיר הרגיל.
ולהגיד הפרסום לא היה ברור מספיק זה מביך.

פרסום זה להגיד ״מחיר למחדש בתוקף עד תאריך כך וכך״. כל ניסוח אחר לא מעיד בכלל על החלטה כזאת. ואנחנו גם לא מדברים על ניסוח אחר אלא על 0 ניסוח. לא נאמר כלום בנושא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 10:33 
אני גם לא חושב שהקונספט הוגן, אבל לכל מי שרצה לחדש היה הרבה זמן. אל תאשים את המועדון בזה שנרדמת בעמידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 10:34 
היו צריכים לפרסם שהמחיר משתנה אתה צודק בלי ספק,
אבל להגיד שפשוט חיכו שתפספס אחרי שהציפו את כל האינטרנט זה קצת הזוי,
אפילו סבתא שלי ידעה מתי אין יותר מנויים ללמחדשים.
זה הגיע במייל, בפייסבוק ובכל אאתרי הספורט.

וכן, זכותם להחליט שמוצר x נמכר במחיר אחרי תאריך מסויים, "אני אקנה מתי שבא לי" זה קצת ילדותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 10:35 
מחזק את דבריו של פותח האשכול.
אני שלחתי כמה הודעות לקבוצה בפרטי (כמובן שהם ראו את ההושעה ולא הגיבו) וגם הגבתי להם על פוסטים ולא קיבלתי מהם שום תגובה.
היום כשניסיתי להתקשר למועדון שום שלוחה רלוונטית לא הייתה זמינה והפנתה אותי ישירות להשארת הודעה.
ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לכבוד ההנהלה היקרה שלנו
הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

5 הודעות שקוראות לחדש מנוי, רק אחת מהן אומרת, וגם זה לא חד משמעית, שלא ניתן יהיה לקנות מנוי במחיר למחדש לאחר התקופה-12 שעות לפני שהיא מסתיימת, ו7 שעות לפני שהקווים של לאן נסגרים שזה הדד ליין האמיתי(באתר לא באמת היה אפשר לחדש, ואני באמת ניסיתי כי ראיתי את ההודעה כשהקווים כבר היו סגורים).
העדכונים בפייסבוק היו מאוד דומים - מאד מדגישים שאחרי הדדליין המקום שלנו כבר לא יהיה שמור, מאד לא מדגישים שההנחה היא רק עד התאריך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 10:43 
אין מחלוקת על כך שהפרסום לא נעשה כמו שצריך. מצד שני, תראה כמה השקיעו בלהזכיר לך לחדש. 5 הודעות ס.מ.ס וזה חוץ מכל יתר הפרסומים. אז האשמה פה היא משותפת ולא רק של צד אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 10:45 
נועם שחם כתב:
אין מחלוקת על כך שהפרסום לא נעשה כמו שצריך. מצד שני, תראה כמה השקיעו בלהזכיר לך לחדש. 5 הודעות ס.מ.ס וזה חוץ מכל יתר הפרסומים. אז האשמה פה היא משותפת ולא רק של צד אחד.

5 הודעות זה לא מספיק?!
לי הוט שלחו הודעה אחת על עליית מחירים ומבחינת החוק היבש הצדק איתם.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

אז אתה אומר שזה לא בכוונה אלא סתם כשל מערכתי כולל של כל המעורבים מהראשון עד האחרון?
אני כבר לא יודע מה עדיף לחשוב :LOMASHOO:

הסתייגות קטנה + שאלה: מי שאחראי על שיווק\מכירת המנויים זה הפועל או לאן?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

וכן, זכותם להחליט שמוצר x נמכר במחיר אחרי תאריך מסויים, "אני אקנה מתי שבא לי" זה קצת ילדותי.

לא רכשתי עד עכשיו מסיבה כלכלית אישית.
הנחתי, וצדקתי, שהמנויים לא יגמרו עד התאריך שתכננתי לרכוש מנוי.
אף אחד לא טרח לספר לי שבתאריך הזה המחיר למחדש כבר לא יהיה רלוונטי.

בשטרה התחתונה לא ביקשתי שום הטבה. ביקשץי את מה שיש לכולם. אם המועדון נחוש להישאר בהחלטה הנוכחית אני לא רוצה לקחת חלק בזה.

מסיור כללי אני גם רואה עשרות של אנשים בפייסוק של המועדון ופה שכבר ציינו את מה שלי התגלה רק היום. לא יקרה אסון אם מישהו יצא שם וישנה את ההחלטה.
גם ככה אין נהירה של אנשים למנויים, אז במקום לעזור לאלו שכן רוצים, בואו נתעלם - בטח נרוויח מזה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 10:57 
מאוד מאוד מאכזב, זה יפגע בהם קשות העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 10:58 
Maor7 כתב:
NARKOTIKA כתב:

מסיור כללי אני גם רואה עשרות של אנשים בפייסוק של המועדון ופה שכבר ציינו את מה שלי התגלה רק היום. לא יקרה אסון אם מישהו יצא שם וישנה את ההחלטה.
גם ככה אין נהירה של אנשים למנויים, אז במקום לעזור לאלו שכן רוצים, בואו נתעלם - בטח נרוויח מזה יותר.

עם זה אני מסכים לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה מאור. מעצבן מאוד. אני בדילמה עכשיו מה לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

"הזכירו לי לחדש", ועד יום לפני ה"דדליין" דאגו להשמיט את העניין הקטן שאחרי התקופה הזאת המחיר הלא זול מלכתחילה קופץ עוד יותר.
אם מראש היו כותבים "המחיר למחדשים עד התאריך X" אי אפשר היה לבוא אליהם בטענות, אבל הם בכל מקום פרסמו שיש מחיר למחדשים ומחיר למנויים חדשים, והדבר היחיד שפורסם לגבי התאריך זה שלאחר מכן "המקום שלי לא מובטח". שום דבר לגבי קפיצה. מעבר לזה שבכל השנים שבהן היה מחיר מוזל למחדשים ותקופת שמירת מנויים, לא היה את הקטע ההזוי שכשתקופת השמירה נגמרת גם המחיר המוזל מבוטל.

ולא, אני לא אשם שלא חידשתי בתקופת החידוש, כי לקחתי בחשבון את הדבר היחיד שפורסם לגביה - שלאחר מכן יכול להיות שלא ישאר לי מנוי - הבנתי שהסיכוי לכך די נמוך, ולכן הסכמתי לקחת על עצמי את "הסיכון" הזה, ולא הייתי בא בטענות לאף אחד אם בסוף הייתי נשאר בלי מנוי בגלל זה. מה שעשו פה זה "להעניש" בדיעבד את מי ש"לא חידשו בזמן" כשהם לא ידעו על זה שרק בתקופה הזאת אפשר לחדש, וכמו ההודעה על זה ש"למרות המעבר למושבה לא העלנו את המחירים", הם שוב מראים שתפיסת העולם שלהם היא שהמנויים הם לא הלקוח, אלא כספומט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
על התזכורות אין ויכוח, כנראה גם לא למאור, הטענה המאוד צודקת שלו שצריך לתת למחדש את המחיר בכל עת.
השטות הזו מתווספת לכל נושא השיווק שאיכשהו אצלנו, לאורך השנים, הוא תמיד לוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
טוב, עד היום האחרון של החידוש, גם באתר וגם בפייסבוק הם דאגו להדגיש שהדבר היחיד שקורה ב14/7 זה שהמקומות של המנויים משנה שעבר כבר לא יהיו משוריינים:
ציטוט:
2500 אדומות ואדומים חידשו מנויים והבטיחו את מקומם עימנו במושבה בעונה הבאה!!
נותרו רק עוד יומיים לשריון המנויים שיסתיים בתאריך 14/7 בחצות. מהרו ובחרו את הכיסא שלכם כבר עכשיו באתר, בקופות לאן ובטלפון.
לעמוד המכירה באתר: http://bit.ly/29ZhDdS

ציטוט:
בוקר טוב אדומות ואדומים, חידוש המנויים בעיצומו ויימשך עד יום חמישי בלבד! מהרו לחדש את המנויים ולבחור את הכיסא החדש שלכם במושבה לפני שהמכירה תיפתח לכלל האוהדים.
בינתיים הכנו לכם מבחן קליל לבוקר, ענו על השאלות ואנו נגלה באיזה שער ישבתם בבלומפילד: http://bit.ly/29F1LPO
התשובה הפתיעה אתכם? ספרו לנו על כך בתגובות ושתפו את החידון!

(מהמשפט הראשון פה לבד דווקא היה אפשר להבין את זה, אבל אז מפרטים את הסיבה לחדש, והיא שאחרי זה המכירה תפתח לכלל האוהדים - לא כי אחרי זה המחיר יקפוץ ב150 שקל).
ציטוט:
תודה וכל הכבוד ל-2000 המתיישבים הראשונים שחידשו במהלך סוף השבוע האחרון את המנוי ושריינו את הכיסא החדש שלהם במושבה.
רק עוד 4 ימים נותרו לשמירת המנויים ואז המכירה תיפתח לכלל האוהדים. מהרו והבטיחו את מקומכם ביציעים - ביחד נצבע את המושבה באדום!
לעמוד המכירה הישיר באתר לאן: http://bit.ly/29ZhDdS

ציטוט:
תודה וכל הכבוד ל-2000 המתיישבים הראשונים שחידשו במהלך סוף השבוע האחרון את המנוי ושריינו את הכיסא החדש שלהם במושבה.
רק עוד 4 ימים נותרו לשמירת המנויים ואז המכירה תיפתח לכלל האוהדים. מהרו והבטיחו את מקומכם ביציעים - ביחד נצבע את המושבה באדום!

ציטוט:
אדומות ואדומים יקרים שימו לב: אחרי הפנינג החידושים במושבה שהתקיים בסופ"ש, נותרו 4 ימים בלבד לחידוש המנויים, בטרם תיפתח המכירה לכלל האוהדים. מהרו לחדש את המנוי כבר עכשיו באתר ובקופות לאן ובטלפון *8780.

ציטוט:
שריקת הפתיחה לפתיחת חידוש המנויים לעונת 2016/17 תישמע בשעה 12:00 בדיוק בהפנינג חידוש המנויים במושבה. שימו לב כי ניתן לחדש מנויים כמובן גם באתר לאן, בטלפון ובקופות המשרד בת"א. לפניכם כל התשובות לשאלות הרלוונטיות ביותר בבואכם לחדש או לרכוש מנוי.
http://www.htafc.co.il/?p=12183
לכל המידע בנוגע לסידורי ההושבה ומחירי המנויים
http://www.htafc.co.il/?p=12108
אז קדימה לחדש ורק הפועל!!

http://www.htafc.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7% ... %A2%D7%AA/
ציטוט:

ש: כמה זמן נמשכת תקופת חידוש המנויים לוותיקים ?

מתאריך ה-08.07.16 עד 14.07.16 תהיה למנויים מעונה קודמת את הזכות לרכוש מנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 11:35 
ברור שאני מסכים עם פותח האשכול, כל עוד יש מינויים, אין שום סיבה לא לשמור על המחיר הנמוך עבור המחדש.
לגבי הסגנון, אתה הופך להיות גרוע, לא פחות מאלו שאתה כועס עליהם

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 11:58 
אני לא מבין את האנשים שלא מחדשים ישר.
למה אתם מחכים?
לראות איזה שחקנים מביאים? תוצאות של משחקי אימון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
מחכים שיעלו מחירים כדי להתבכיין שדפקו אותם. ואז מחדשים ביותר יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 12:17 
Maor7 כתב:

אני במגרש לא אהיה השנה

גנבים.

ביי גבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
the worker כתב:
אני לא מבין את האנשים שלא מחדשים ישר.
למה אתם מחכים?
לראות איזה שחקנים מביאים? תוצאות של משחקי אימון?

כפי שציינתי השיקול מביחנתי היה כלכלי. או ליתר דיוק - מועד החיוב של האשראי.
אני מנוי כבר שנים, מגיע למשחקי בית וחוץ אבל באמת שכל הנאום של ״איזה אוהד אני״ לא נחוץ פה.

יש פה פשוט זלזול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: