RedFox כתב:
פישונט כתב:
המספרים שלו חלשים יחסית אבל בליגות חזקות, כך שהיתרונות שלו במהירות ובטכניקה יכולות לבוא לידי ביטוי אצלנו.
מה שיותר מטריד זה שהוא עולה כמחליף כבר 4 עונות ואף קבוצה חוץ מאלצ'ה לא השאירה אותו אצלה בסוף העונה, כך שכנראה והוא מאכזב סדרתי ומעולם לא הוכיח שיש לו מקום בהרכב.
בשבוע האחרון הוא הוזכר כמועמד לסראגוסה, אלצ'ה (בה מחזיקים ממנו) ואוביידו, כשהמו"מ עם סראגוסה פוצץ לכן אני מניח שאנחנו מציעים לו חוזה ליותר מעונה אחת.
ארז נעמן כתב שהוא כבר בארץ לכן זה רציני, חבל כי בשלב הזה בשוק יש שחקנים חופשיים מוכחים עם נתונים טובים בהרבה. כנראה גוטמן לוחץ...
לא יודע מה יש להיות לחוץ, בינתיים יש לו באגפים את שגיב ועזרא, כמובן שצריך לשם עוד שחקן זר אבל זה בסיס לא רע.
באמת חבל אם הוא יהיה השחקן שיחתום פה בסוף, אין ספק שיש אופציות יותר מעניינות וטובות בשוק.
אני סתם אזרוק פה כמה שמות:
Bauyrzhan Dzholchiyev סיים חוזה באסטנה היה חלק מהקבוצה שהשפילה אותנו בקדנציה של דומב, הרשים אותי כבר אז, שחקן מהיר ומסוכן.
Sergey Krivets שחקן נבחרת בלארוס שאת רוב הקריירה העביר בבאטה, רשם גם כמה עונות מוצלחות בפולין, סיים חוזה במטץ מהליגה השנייה בצרפת אחרי שתי עונות לא הכי מוצלחות בליגה הראשונה והשנייה בהתאמה.
הראשון הוא הימור אבל יכול להיות מעניין, השני שחקן מצוין שחד משמעית ישפר אותנו אבל יש דיבור שהוא סגר בקבוצת אמצע טבלה בפולין.
יש בשוק הזדמנויות מעולות - כרגיל בתקופה הזו בקיץ קבוצות פושטות רגל, משחררות שחקנים טובים עם חוזים "יקרים", מנסות למכור בזול כשרונות ועוד.
רשימה קצרה מהחודש האחרון רק בליגות שאני עוקב (רומניה, טורקיה ובריה"מ לשעבר): דינמו בוקרשט (ולאד מוראר שהיה בבית"ר שבועיים ונתן חצי עונה מעולה), קלוז', פלוישטי, אקסיסהירספור (של אנל האדזיץ' התותח), סיוואספור שירדה ליגה, דנייפרו (סיפור רוטאן) ודינאמו מינסק הגדולות (מחזיר לישראל את לוקה רוטקוביץ' מחר).
את היוגוסלביות שומר לעצמי, אולי עוד נביא משם יהלום

עריכה: החלוץ האריתראי מהחתימה שלי עדיין חופשי...