תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 221 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עומר דמארי
הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 20:48 
אני זוכר במפורש את דמארי ב103FM בעונה האחרונה שלו בהפועל אומר למאיר אינשטיין :"אני לא מעוניין לשחק במכבי תל אביב,התחברתי לאוהדים של הפועל תל אביב ולא אעשה להם דבר כזה".
אז אחרים יגידו שזה סתם פוליטיקה או משהו אחר,אבל אף שחקן שלנו או שנחשב "מזוהה" הפועל לא אמר דבר כזה ואז הלך אליהם.

המקרה של ורמוט לא דומה בכלל,בחזרה השנייה שלו לארץ הוא היה סגור במכבי ורק בגלל מה שעשינו לו סתם בשדה תעופה הוא חתם אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
המציאות הכלכלית של הפועל לא מאפשרת לצערנו מצב של שוינפלד ודמארי ביחד בחוד, ואין צל של ספק שמבחינה מקצועית זה חוד שיכול לתפור פה את ההגנות בליגה בלי הרבה בעיות, מה גם שישנם הרבה אספקטים שהם משלימים אחד את השני.
אלא אם יקרה משהו מיוחד והתערבות חיצונית חריגה, זה או שוינפלד או דמארי, גם אם זה בהשאלה. כל אחד יכול לחשוב מה שבא לו ולכל אחד זווית ראיה שונה. עם כל הכבוד וההערכה לשוינפלד על חצי העונה הבאמת מדהימה שלו, אם בשביל להנחית כאן את עומר בהשאלה עם אופציה לרכישה צריך למכור את שוינפלד, סו בי איט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עומר דמארי
הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 21:21 
אני לא מסכים איתך. המציאות הכלכלית מאפשרת את שניהם, פשוט חייב להיפטר מהעורץ הרומני שגוזל קרוב למיליון יורו בשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
אני זוכר במפורש את דמארי ב103FM בעונה האחרונה שלו בהפועל אומר למאיר אינשטיין :"אני לא מעוניין לשחק במכבי תל אביב,התחברתי לאוהדים של הפועל תל אביב ולא אעשה להם דבר כזה".
אז אחרים יגידו שזה סתם פוליטיקה או משהו אחר,אבל אף שחקן שלנו או שנחשב "מזוהה" הפועל לא אמר דבר כזה ואז הלך אליהם.

המקרה של ורמוט לא דומה בכלל,בחזרה השנייה שלו לארץ הוא היה סגור במכבי ורק בגלל מה שעשינו לו סתם בשדה תעופה הוא חתם אצלנו.

דווקא לא הדוגמא הכי טובה..

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4023933,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 22:14 
kobster כתב:
המציאות הכלכלית של הפועל לא מאפשרת לצערנו מצב של שוינפלד ודמארי ביחד בחוד, ואין צל של ספק שמבחינה מקצועית זה חוד שיכול לתפור פה את ההגנות בליגה בלי הרבה בעיות, מה גם שישנם הרבה אספקטים שהם משלימים אחד את השני.
אלא אם יקרה משהו מיוחד והתערבות חיצונית חריגה, זה או שוינפלד או דמארי, גם אם זה בהשאלה. כל אחד יכול לחשוב מה שבא לו ולכל אחד זווית ראיה שונה. עם כל הכבוד וההערכה לשוינפלד על חצי העונה הבאמת מדהימה שלו, אם בשביל להנחית כאן את עומר בהשאלה עם אופציה לרכישה צריך למכור את שוינפלד, סו בי איט.

לא מסכים איתך.
אפשר להביא את דמארי בהשאלה עם אופצייה לרכישה.
בכל מקרה אני לא חושב שצריך "לזרוק" את שוינפלד תמורת דמארי,אלא אם כן אנחנו מקבלים עליו הצעה שאי אפשר לסרב לה (ולא,לא מיליון יורו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
גם דמארי וגם שוינפלד יכולים להיות בהפועל, עוד לא למדנו שאין דבר כזה אין כסף? תמיד יש כסף, תלוי למה.
שניהם שחקנים מצויינים, לשניהם יש יתרונות אדירים בליגה הזאת ושניהם צריכים להיות בהפועל, בהנחה שאנחנו עדיין מחשיבים את עצמנו מועדון גדול שראוי לשחקנים מצויינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 23:45 
אם הפועל פנתה בצורה רצינית לרוטאן, אז אני מניח שאפשרי שדמארי ושוינפלד יהיו בהפועל ביחד.
הייתי מוותר על רוטאן אפילו בשביל ששניהם יהיו פה. ניקוליץ',ידין וגורובסוב אמור להיות בסדר גמור לאמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2016, 03:53 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
אם הפועל פנתה בצורה רצינית לרוטאן, אז אני מניח שאפשרי שדמארי ושוינפלד יהיו בהפועל ביחד.
הייתי מוותר על רוטאן אפילו בשביל ששניהם יהיו פה. ניקוליץ',ידין וגורובסוב אמור להיות בסדר גמור לאמצע.

לפי המערך הזה, דמארי אמור להיות בכנף לדעתך?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2016, 03:58 
סמל אישי של המשתמש
יהלום מילאן
:D

ורטה ושיימן ישרפו את הקווים
:D :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2016, 09:33 
עיסקית, דמארי ושויפלד באותה קבוצה זה די דמיוני.
אבל, יש בעלי אמצעים. אם גוטמן ישתכנע וישכנע שזו התחלת הפועל אלופה ובאלופות זה אפשרי. בודאי בתקופה בה נעשה הימור על 600,000 ש"ח לפחות.

בגלל אילוצי שאר השחקנים שאינם מאפשרים 442 זה יביא למערך הרגיל לאחרונה, וריאציה כלשהי של 433, כשהם מחליפים עמדות תוך משחק בין חלוץ מרכזי ושחקן אגף. ומהווים אתגר בלתי רגיל להגנת היריבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2016, 10:01 
לאנשים פה יש זיכרון קצר.
גם עם דמארי הקבוצה לא לקחה אליפות שהיה לנו בחוד את טוטו תמוז ולטל בן חיים לידו וגילי ורמוט בקישור.
שוינפלד ודמארי זה לא איזה קבוצה שלמה ויש עוד דרך ארוכה גם אם דמארי יגיע (ואני לא רואה את זה קורה) לרוץ לאליפות
ליד ב"ש ומכבי שכרגע נמצאות בעולם אחר מכל הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2016, 10:07 
אם תשים לב יש גם חיזוק משמעותי בקישור ובהגנה.
סביר להניח שיגיעו עוד שני זרים שיחזקו את הקבוצה עוד יותר.
יש סיבות לקוות לטוב.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2016, 11:42 
מקווה מאוד שיימצא דרך להביא אותו לפה שהיא לא מיליון יורו לעונת השאלה.
עם כל הרצון זה פשוט עסקה גדולה על מועדון שבונה על תקציב של מתחת ל40 מיליון.
כדי לגרום לגרמנים לשלם חצי מהשכר לדעתי דמארי יצטרך לגרור אותם עד סוף הקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2016, 13:21 
gigs כתב:
לאנשים פה יש זיכרון קצר.
גם עם דמארי הקבוצה לא לקחה אליפות שהיה לנו בחוד את טוטו תמוז ולטל בן חיים לידו וגילי ורמוט בקישור.
שוינפלד ודמארי זה לא איזה קבוצה שלמה ויש עוד דרך ארוכה גם אם דמארי יגיע (ואני לא רואה את זה קורה) לרוץ לאליפות
ליד ב"ש ומכבי שכרגע נמצאות בעולם אחר מכל הליגה.

גוטמן נטול טביב (שהתחיל להזיק רק אחרי עונת הדאבל)
זה כל הארומה.
ובקטנה, דמארי הגיע לשיאו בשלב מאוחר יחסית.

גוטמן עם שוינפלד, דמארי והקשרים שלנו (בעיקר אם רוסלאן מגיע) והופה אנחנו עם החלק הקשמי ממרכז המגרש הטוב בארץ. קבוצה אירופאית. כל הבאר שבע ומכבי נטולת זהבי זה פתט שדי מוגבל בערך 10 שערים בעונה.
בינואר כתבתי על הברק לכל המאוחר עד 2019. זה תקף לגמרי אם כבירי וגוטמן נשארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2016, 13:27 
לטובת אחד מהמגיבים הידוע בעינים חדות באופן לא פרופורציוני לשכלו ולכולם -
טביב יעיל ויפה עד לרמה מסוימת. שם הוא שוחה כדג במים או שלא. ואפילו השתבח מעט עם השנים גם כי רוב הכדורגל הישראלי בשפל מתסכל ברמות.
הוא הפריע לגוטמן להביא אותנו לאירופה ולהנציח אותנו כאלופים לשנים.
זיין לו את השכל, זיין לו את בריאות הלב. ועם קופה מפוצצת תרם את תקופת המועמדים מהליגות השניות שאפילו כיום היינו מתביישים לרכוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2016, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אם תשים לב יש גם חיזוק משמעותי בקישור ובהגנה.
סביר להניח שיגיעו עוד שני זרים שיחזקו את הקבוצה עוד יותר.
יש סיבות לקוות לטוב.

והכי חשוב,
אין ממש יריבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2016, 09:24 
לפי הכתבה מהיום - התסריט החוזר של ״אנשי עסקים יממנו״ הופך ל ״אנשי עסקים ירדו מהאופציה לממן את x"
מקווה שיביאו שני חלוצים ובלם כי הסיפור עם זלצבורג תקוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2016, 09:26 
chimpfive כתב:
לפי הכתבה מהיום - התסריט החוזר של ״אנשי עסקים יממנו״ הופך ל ״אנשי עסקים ירדו מהאופציה לממן את x"
מקווה שיביאו שני חלוצים ובלם כי הסיפור עם זלצבורג תקוע.

עניינים של מו״מ .
יהיה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2016, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
יהלום מילאן
:D

ורטה ושיימן ישרפו את הקווים
:D :D

ברצינות אני שואל - מתי דמארי שיחק בכנף?
אני זוכר אותו לא מצליח בעמדה זו אצל בן שמעון, ופורח כששב לעמדת הסטרייקר אחרי ששכטר עזב.
האם לדעתך הוא יצליח בשיטת 433 בכנף ימין, כששוינפלד מתופקד כחלוץ חוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2016, 09:54 
כתבתי כבר ואני עדיין חושב שעסקה כמו שהפועל יכולה לעמוד בה תתאפשר רק בסוף הקיץ. דמארי והפועל ביחד מציעים ללייפציג חיסכון של איזה 600 אלף יורו, זה בערך המינימום שהם יקבלו, אז למה שהם יתפשרו על זה באמצע יולי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2016, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
כתבתי כבר ואני עדיין חושב שעסקה כמו שהפועל יכולה לעמוד בה תתאפשר רק בסוף הקיץ. דמארי והפועל ביחד מציעים ללייפציג חיסכון של איזה 600 אלף יורו, זה בערך המינימום שהם יקבלו, אז למה שהם יתפשרו על זה באמצע יולי?

וחוץ מזה שללייפציג לא חסר כסף,והחסכון על דמארי זה עוד פסיק בתקציב שלהם ותו לא.

לדעתי איך שלא נגלגל את זה העסקה הזאת גדולה על הפועל במצבה הנוכחי.
זה מועדון שעדיין חייב כסף לעובדים שלו,וכל הסיפורים על מימון חיצוני כבר מזמן נשמעים כמו בדיחה.
גם הבאה של שחקן בכאלה סכומים בזמן שיש לנו קבוצה חולה,יפרו את האיזון ובטח לא ייתרמו למצב.
וחוץ מזה שמקצועית אני חושב שבמקרה הטוב דמארי ייקדם אותנו ממקום 8-10 למקומות 5-6.
אין עוררין על היכולות שלו,אבל להביא אותו בשביל עונה שהולכים להעביר בה את הזמן,זה פשוט בזבוז כסף וחלמאות.
אם היו רצים פה למשהו שהוא קצת מעבר לפלייאוף עליון אז ניחא,אבל בשביל עוד עונה בינונית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2016, 10:46 
אם נביא מחליף סביר לשוינפלד, שלא נראה מתאים לי ל-90 שקות ברוב המשחקים, אז דמארי פחות דחוף להשנה.

הנקודה היא שיש את דמארי
1 שלא יכול לחכות באויר שנה.
2 שלא מגיע לו לחכות שנה.
3 שעלול לחתום בקבוצה אחרת בתוך שנה.

כולל מו"מ עיסקי וגם לא מענין אותי בכמה יסתיים. אם לא הייתי מאמין בכבירי האיש והכסף, הבעיה היתה גדולה בהרבה.

בכללי המו"מ מול דמארי חייב להסתיים בתפקיד לאחר פרישתו כשחקן פעיל.
זו ממש לא טובה לדמארי שיכול להיות לסמל לשנים ולדמות חינוכית מול דור צעיר ומבולבל.
וזה גם יכול להקל במסגרת המו"מ מולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2016, 11:04 
הבחור בן 27 מה אתה מבלבל את המוח על תפקיד אחרי הפרישה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2016, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
NARKOTIKA כתב:

זה מועדון שעדיין חייב כסף לעובדים שלו,וכל הסיפורים על מימון חיצוני כבר מזמן נשמעים כמו בדיחה.
גם הבאה של שחקן בכאלה סכומים בזמן שיש לנו קבוצה חולה,יפרו את האיזון ובטח לא ייתרמו למצב.
וחוץ מזה שמקצועית אני חושב ש במקרה הטוב דמארי ייקדם אותנו ממקום 8-10 למקומות 5-6.
אין עוררין על היכולות שלו,אבל להביא אותו בשביל עונה שהולכים להעביר בה את הזמן, זה פשוט בזבוז כסף וחלמאות.
אם היו רצים פה למשהו שהוא קצת מעבר לפלייאוף עליון אז ניחא,אבל בשביל עוד עונה בינונית?

מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2016, 11:23 
NH כתב:
הבחור בן 27 מה אתה מבלבל את המוח על תפקיד אחרי הפרישה?

גם כיום ניתן לעשות איתו סיכום כוונות עקרוני לאחר הפרישה. היום הוא בן 27, אבל אחרי הסכם ל-4 שנים יהיה בן 31. לא פרישה, אבל התחלת מחשבות על פרישה.
בהתניות מסוימות, אבל הסכם תקף. לדוגמא, התניה שכבירי ימשיך להיות בעלים.
יש בהפועל מספיק תפקידים. ודמארי יכול למלא תפקידים מקצועים ואחרים.

יתכן שלא נהוג או לא נראה לך. אבל נמצא, ויש אפילו ספר רב מכר, שככל שמתקדמים מתחילים לחשוב לטווח ארוך יותר.
וזה סימן מובהק להתפתחות ולהישגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יולי 2016, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
צריך לעשות את המקסימום כדי שיגיע אלינו, ולתת לו חוזה לכל החיים.
נדמה שהוא משקיע מאמצים רבים כדי להגיע אלינו, מן הראוי שנשקיע את אותם המאמצים עבורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2016, 11:52 
Idandosh כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
NARKOTIKA כתב:

וחוץ מזה שמקצועית אני חושב ש במקרה הטוב דמארי ייקדם אותנו ממקום 8-10 למקומות 5-6.
אין עוררין על היכולות שלו,אבל להביא אותו בשביל עונה שהולכים להעביר בה את הזמן, זה פשוט בזבוז כסף וחלמאות.

מה?

יכול להבין את הטיעון שלו, אבל כן חושב שאפשר להאמין שעם ניקוליץ' (אפשר לקרוא לו נמה? ניקו זה מכביסטי כזה) ובמידה ושוינפלד יישאר, הפועל לא נופלת מאף קבוצה חוץ מ-2, וגג גם חיפה. ברור שזה תלוי במיליון דברים כמו איך סימיץ' וגורובסוב ואם צעירים כמו אלטמן ושגיב ייתנו קפיצה ביכולת... אבל אין סיבה לוותר מראש ולא לעשות הכל להחזיר את עומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2016, 12:29 
100%anti beitar כתב:
Idandosh כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
NARKOTIKA כתב:

מה?

יכול להבין את הטיעון שלו, אבל כן חושב שאפשר להאמין שעם ניקוליץ' (אפשר לקרוא לו נמה? ניקו זה מכביסטי כזה) ובמידה ושוינפלד יישאר, הפועל לא נופלת מאף קבוצה חוץ מ-2, וגג גם חיפה. ברור שזה תלוי במיליון דברים כמו איך סימיץ' וגורובסוב ואם צעירים כמו אלטמן ושגיב ייתנו קפיצה ביכולת... אבל אין סיבה לוותר מראש ולא לעשות הכל להחזיר את עומר.

אי אפשר להעריך ממי הפועל נופלת עד שלא ישחקו לפחות חודש בטח שלא מכירים את הזרים וצריכים להגיע עוד 2 כנראה.
לא יודעאם אנחנו שווים מקום 8-10 עכשיו, אבל זה ברור שגם עם דמארי אליפות לא ניקחץ מצד שני, הכדרוגל לא נגמר בעונה הזו וצריך להסתכל כמה עונות קדימה ולשים כמויות כסף על דמארי בשביל עונה אחת, זה לא הגיוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2016, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי ועומר יחזור אבל קשה לדמיין הרכב בו הוא ושוינפלד משחקים ביחד.
אם נצא מנקודת הנחה שיהיו 3 קשרים באמצע (ניקוליץ' + גורובסוב + ידין/רוטאן) אז יהיו 3 מקדימה : עזרא בשמאל זה די ברור, חלוץ שפיץ ועוד אחד בכנף ימין.
דמארי לא יבוא בשביל לשחק בכנף ולרדוף אחרי מגינים, עברנו את הטמטום הזה עם ההוא שלא סומכים עליו יותר. הוא כן יכול לשחק ליד חלוץ נוסף אבל אז צריך 2 קשרים באמצע ושניים בצדדים.
בהתחשב בחולשת ההגנה שלנו - שני מגנים שאין להם מושג איך עושים הגנה ועוד סימן שאלה במרכז ליד סימיץ', שלא לדבר עם הרוש שרחוק מלהיות באנקר - זו תהיה הפקרות לשחק עם 2 שחקנים באמצע.
זה לא אניימה-באדיר-דה סילבה שנתנו ביטחון לחלק הקדמי ואפשרו משחק פתוח יותר, אם בהרכב הנוכחי נעלה עם שניים באמצע זו סוג של התאבדות שקשה לי לראות את גוטמן מהמר על פורמט כזה, בטח לאור לוח המשחקים הבעייתי בהתחלה.
ושוב, הלוואי ועומר יחזור. עם כל הדיבורים על מיקומים, קבוצה שיש לה שחקנים כמו סימיץ',ניקוליץ' ודמארי שעל הניר אמורים להיות שחקנים מעל לרמה של הליגה ומאמן כמו גוטמן על הקווים, זו קבוצה שצריכה ויכולה לכוון גבוה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2016, 13:08 
kobster כתב:
הלוואי ועומר יחזור אבל קשה לדמיין הרכב בו הוא ושוינפלד משחקים ביחד.
אם נצא מנקודת הנחה שיהיו 3 קשרים באמצע (ניקוליץ' + גורובסוב + ידין/רוטאן) אז יהיו 3 מקדימה : עזרא בשמאל זה די ברור, חלוץ שפיץ ועוד אחד בכנף ימין.
דמארי לא יבוא בשביל לשחק בכנף ולרדוף אחרי מגינים, עברנו את הטמטום הזה עם ההוא שלא סומכים עליו יותר. הוא כן יכול לשחק ליד חלוץ נוסף אבל אז צריך 2 קשרים באמצע ושניים בצדדים.
בהתחשב בחולשת ההגנה שלנו - שני מגנים שאין להם מושג איך עושים הגנה ועוד סימן שאלה במרכז ליד סימיץ', שלא לדבר עם הרוש שרחוק מלהיות באנקר - זו תהיה הפקרות לשחק עם 2 שחקנים באמצע.
זה לא אניימה-באדיר-דה סילבה שנתנו ביטחון לחלק הקדמי ואפשרו משחק פתוח יותר, אם בהרכב הנוכחי נעלה עם שניים באמצע זו סוג של התאבדות שקשה לי לראות את גוטמן מהמר על פורמט כזה, בטח לאור לוח המשחקים הבעייתי בהתחלה.
ושוב, הלוואי ועומר יחזור. עם כל הדיבורים על מיקומים, קבוצה שיש לה שחקנים כמו סימיץ',ניקוליץ' ודמארי שעל הניר אמורים להיות שחקנים מעל לרמה של הליגה ומאמן כמו גוטמן על הקווים, זו קבוצה שצריכה ויכולה לכוון גבוה מאוד.

מסכים רק לגבי המשפט האחרון...
לגבי מערכים וכל זה יש עוד ״גוונים״ מעבר לשחור לבן שתיארת פה .
לגבי ההגנה עוד חזון למועד עוד בלם ברמה והכל משתנה שם...
קבוצה שמכבדת את עצמה ורוצה לכוון גבוה כמו שכתבת לא יכולה להסתפק רק בשויינפלד
או לחילופין רק בדמארי בטח ובטח שאין לך שום כלום חלוץ נוסף בסגל ...
הם יכולים לשחק יחד בלפחות מ75 אחוז מהמשחקים ואולי יותר, זה ששניהם יחד לא אומר
ששניהם במרכז הרחבה של היריב מחכים לכדורים ,הדברים היום הרבה יותר גמישים ודינמיים .
איך שאני רואה את הדברים אנחנו צריכים :
בלם
קשר התקפי
ועומר
זה המינימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 221 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: