תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 20:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 221 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עומר דמארי
הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
טוב,
לא ראיתי שיש נושא וזה בהחלט שווה אחד כזה.
בוא נשים בצד רגע מה עומר רוצה או לא רוצה, ואני מאוד מעריך אותו כבן אדם,
האם במצב הכלכלי של המועדון ובשל מקרי העבר, זו לא טעות לשים על עומר דמארי סכומים של כמעט מיליון יורו בעונה?
מצד אחד, מקרי שכטר וגילי הוכיחו שהשקעה לא נכונה יכולה לגרור את המועדון להחלטות כלכליות סופר קשות,
מצד שני, מקרה זהבי הוכיח שחסכון בזמן אחד, יכול להתברר כטעות גורלית לשנים קדימה.

לדעתי, במצב של המועדון כיום, עומר דמארי יכול להוות את ההבדל של קבוצה שנאבקת על אירופה, לבין קבוצה שהעונה שלה תלויה בהמון מרכיבים נוספים.
האם הסיכוי לאירופה שווה מיליון יורו? בלי הדירוג שלנו, שאבד לו עם השנים - מאוד קשה לומר, בטח שנאבקות על הכרטיס קבוצות לא פחות טובות.

בשורה התחתונה, בעייני, זה מהרגעים שמשנים את פני המועדון לשנים קדימה,
שיגייסו כספים, יפתחו ארנקים, ימשכנו מלונות, טירות וציורים.
חייבים לשים את היד על עומר דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עומר דמארי
הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 22:07 
צריך לקבל את מה שהמועדון שלנו יכול לתת במקסימום לכוכב הכי גדול שלו. מעריך שזה בסביבות ה300 אלף יורו לעונה.
לא הייתי מתאבד מעבר לזה.

אבל לדמארי יש קלף.
הוא יושב על חוזה של 1.1. מכבי תציע לו כמה? 800 אלף יורו?
זה לא אומר שבשביל הפועל הוא צריך לוותר על כל הסכום. הוא יכול לבוא לבוא לקבוצה שלו, להגיד שבשביל ההשאלה להפועל הוא מוכן לוותר על (נגיד) 200 אלף יורו מתוך החוזה, ופלוס מה שהפועל תיתן, הם חוסכים חצי מיליון יורו בעונה. ומבחינתו, זה או זה או כלום. מפה זה כבר תלוי אם הם ילכו איתו ראש בראש ולא יקבלו את זה שהוא לא מוכן לעבור לאן שהם אומרים לו, או שהם יזרמו איתו, ויעדיפו להשלים לו חצי מיליון יורו מאשר את כל הסכום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
אין דבר כזה מיליון יורו לעונה, זהבי לפני שעזב לסין היה על חוזה של מיליון יורו בעונה הכי גבוהה אי פעם בליגה.
כבירי הצהיר באספת האוהדים שאין שום מגעים עם עומר דמארי ואין שום אנשי עסקים שיממנו את הבאתו למרות מה שהתקשורת כותבת.
אם עומר רוצה לחזור לשחק בהפועל הוא יצטרך לוותר על הרבה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
אה, כבירי אמר לאוהדים באסיפה שאין מו"מ?
מניח שאחד האוהדים שאל, כי חשב שכבירי צריך לשתף אותו מול כל העולם בהתנהלות המקצועית של המועדון מול שחקני רכש.
ואותו אוהד קיבל את התשובה שמגיעה למי ששואל שאלות מטומטמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
באסיפה הקודמת עם האוהדים כבירי אמר שדמארי יהיה בהפועל וזה רק עניין של זמן עד שזה יקרה.
הרבה דברים ישתנו מאז אבל דבר אחד לא ישתנה וזה שכבירי עדיין רוצה את דמארי בהפועל כמו כל אוהד אחר, השאלה אם הדברים יסתדרו, מצד אחד זה טירוף לשלם את מה שהוא מקבל שם אבל מצד שני דמארי בכושר טוב שווה לפחות כמו זהב* בליגה הזאת.
היום שבו כבירי יצטרך להחליט אם הוא שם את הכסף או לא מתקרב, לכל החלטה שהוא יקבל יהיו השלכות ויש אינספור טיעונים בעד ונגד עסקה כזאת.

נערך לאחרונה על ידי עומרי קנדה בתאריך 11 יולי 2016, 22:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
מניח שאחד האוהדים שאל, כי חשב שכבירי צריך לשתף אותו מול כל העולם בהתנהלות המקצועית של המועדון מול שחקני רכש.

זה היה מזמן ככה שאני לא זוכר מה היה הטריגר לאמירה הזאת אבל אני זוכר אותו בהחלט אומר שה-"מימון חיצוני" הזה שדוחפים מדי פעם באיזה כתבת קלייק בייטס באחד מצהובוני הספורט זה לא יותר מקשקוש.

עומרי קנדה כתב:
באסיפה הקודמת עם האוהדים כבירי אמר שדמארי יהיה בהפועל וזה רק עניין של זמן עד שזה יקרה.
הרבה דברים ישתנו מאז אבל דבר אחד לא ישתנה וזה שכבירי עדיין רוצה את דמארי בהפועל כמו כל אוהד אחר, השאלה אם הדברים יסתדרו, זה טירוף לשלם את מה שהוא מקבל שם אבל דמארי בכושר טוב שווה לפחות כמו זהב* בליגה הזאת.

לא, הוא לא שווה כמו זהבי.
זהבי היה צריך להוכיח שהוא השחקן הכי טוב בליגה ושהוא שווה אליפויות בשביל לקבל את החוזה על סך מיליון יורו שהוא קיבל.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 11 יולי 2016, 22:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 22:15 
גדול עלינו. לא להשתולל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
האדס כתב:

זה היה מזמן ככה שאני לא זוכר מה היה הטריגר לאמירה הזאת אבל אני זוכר אותו בהחלט אומר שה-"מימון חיצוני" הזה שדוחפים מדי פעם באיזה כתבת קלייק בייטס באחד מצהובוני הספורט זה לא יותר מקשקוש.

עומרי קנדה כתב:
הרבה דברים ישתנו מאז אבל דבר אחד לא ישתנה וזה שכבירי עדיין רוצה את דמארי בהפועל כמו כל אוהד אחר, השאלה אם הדברים יסתדרו, זה טירוף לשלם את מה שהוא מקבל שם אבל דמארי בכושר טוב שווה לפחות כמו זהב* בליגה הזאת.

לא, הוא לא שווה כמו זהבי.
זהבי היה צריך להוכיח שהוא השחקן הכי טוב בליגה ושהוא שווה אליפויות בשביל לקבל את החוזה על סך מיליון יורו שהוא קיבל.

אם הוא בכושר טוב הוא שווה 30 שערים בשקט בליגה הזאת לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 22:39 
אם היינו במצב שהיינו בו לפני שנה, כשלא היה חלוץ, הייתי אומר להתאבד ברבאק ולעשות הכל בשביל שיהיה כאן כבר מחר.
נכון להיום, לא חושב שהעמדה הכי קריטית בהפועל היא עמדת החלוץ ובטח שלא צריך להשתגע ולהיכנס להרפתקאות כלכליות (מהסוג של שכטר...).
עדיין, להביא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 22:48 
אחרי העונות האחרונות הגיע הזמן לשנות דיסק
קודם כל לקבוע מה המטרות לעונה הבאה ואחר כך להתאים את הסגל לאותן מטרות, לא להיפך.
אני חושב שאחרי הרבה זמן הפועל של השנה צריכה להיות קבוצה יציבה ומאומנת שחוזרת לשחק משהו שדומה לכדורגל, עומדת בצורה טובה מול כל הקבוצות (כולל דרבים) ללא רגשי נחיתות, שומרת על מאמן קבוע לאורך כל העונה ולא נכנסת לבורות כלכליים שלא לצורך. אחרי שסוף סוף נצליח להשלים עונה אחת כזו, נוכל לדבר על ההמשך.
בשביל להצליח להשלים עונה כזו אני ממש לא בטוח שאנחנו צריכים כוכבים בני 35 מנבחרת אוקראינה או שחקנים רומנטיים שכיכבו אצלנו לפני 3 שנים. מה גם שאם נביא שחקנים כאלה הציפיות מהקבוצה (להישגים לא ריאלים, כרגע) ייקפצו בהתאם בדיוק כמו בעונות הקודמות וזה לא משהו שהמועדון הזה צריך כרגע.
יש לנו בקבוצה חלוץ שהוכיח שהוא יודע לתקוע לא מעט גולים. אני הייתי סוגר מולו סופית את העניינים, מביא עוד חלוץ נחמד כגיבוי ואולי עוד שחקן או שניים וסוגר את הסגל. זה אמור להספיק אם המטרה העונה היא לחזור לשפיות כלכלית ומקצועית ולא להמשיך ברצף הטעויות של 4 העונות האחרונות. כמו שאמרתי, אם נצליח בזה אז יהיה אפשר להמשיך הלאה (בדיוק כמו ההתנהלות ברצף העונות בקדנציה הראשונה של גוטמן).

נ.ב
ערן זהבי הוא לא דוגמא לכלום. זו תופעה נדירה ובלתי מוסברת של אחת ל100 שנה ואין מה לנסות לשחזר את זה בכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 23:01 
pogi כתב:
אחרי העונות האחרונות הגיע הזמן לשנות דיסק
קודם כל לקבוע מה המטרות לעונה הבאה ואחר כך להתאים את הסגל לאותן מטרות, לא להיפך.
אני חושב שאחרי הרבה זמן הפועל של השנה צריכה להיות קבוצה יציבה ומאומנת שחוזרת לשחק משהו שדומה לכדורגל, עומדת בצורה טובה מול כל הקבוצות (כולל דרבים) ללא רגשי נחיתות, שומרת על מאמן קבוע לאורך כל העונה ולא נכנסת לבורות כלכליים שלא לצורך. אחרי שסוף סוף נצליח להשלים עונה אחת כזו, נוכל לדבר על ההמשך.
בשביל להצליח להשלים עונה כזו אני ממש לא בטוח שאנחנו צריכים כוכבים בני 35 מנבחרת אוקראינה או שחקנים רומנטיים שכיכבו אצלנו לפני 3 שנים. מה גם שאם נביא שחקנים כאלה הציפיות מהקבוצה (להישגים לא ריאלים, כרגע) ייקפצו בהתאם בדיוק כמו בעונות הקודמות וזה לא משהו שהמועדון הזה צריך כרגע.
יש לנו בקבוצה חלוץ שהוכיח שהוא יודע לתקוע לא מעט גולים. אני הייתי סוגר מולו סופית את העניינים, מביא עוד חלוץ נחמד כגיבוי ואולי עוד שחקן או שניים וסוגר את הסגל. זה אמור להספיק אם המטרה העונה היא לחזור לשפיות כלכלית ומקצועית ולא להמשיך ברצף הטעויות של 4 העונות האחרונות. כמו שאמרתי, אם נצליח בזה אז יהיה אפשר להמשיך הלאה (בדיוק כמו ההתנהלות ברצף העונות בקדנציה הראשונה של גוטמן).

נ.ב
ערן זהבי הוא לא דוגמא לכלום. זו תופעה נדירה ובלתי מוסברת של אחת ל100 שנה ואין מה לנסות לשחזר את זה בכוח.

Ok

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
מול מקקי אי אפשר להתמודד כספית והם יכולים להציע את הסכום הגבוה ביותר ללייפציג.
באם דמארי ישאר איתן מולם בדעתו לא להתלכלך במועדון הצהוב, אז נשארות הפועל ת"א והפועל ב"ש ואולי חיפה. זאת כבר התמודדות לא חסרת סיכוי, בכל מה שקשור לדיל מול לייפציג.
אלונה עדיין שומרת אמונים לתימניותה ולא "משתגעת" בסכומים ושחר לא מפלצת.
השאלה הגדולה היא מה קורה עם הסינים, האם הם יכנסו כספונסרים. לדעתי זה תלוי בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 23:17 
אדום כתב:
אם היינו במצב שהיינו בו לפני שנה, כשלא היה חלוץ, הייתי אומר להתאבד ברבאק ולעשות הכל בשביל שיהיה כאן כבר מחר.
נכון להיום, לא חושב שהעמדה הכי קריטית בהפועל היא עמדת החלוץ ובטח שלא צריך להשתגע ולהיכנס להרפתקאות כלכליות (מהסוג של שכטר...).
עדיין, להביא

דמארי זה חלום אבל אני כן חושב שלפני ההגנה והקישור אנחנו חייבים חייבים חלוץ זר(או דמארי..)
אם נסתמך על חלוץ אחד זה ייגמר בבכי צפוי של פציעה/תקופה רעה/ילמדו לסגור אותו, אבל אם יהיה 2 חלוצים שיודעים להבקיע זה כבר יהיה התקפת מחץ וננצח הרבה משחקים גם אם ההגנה שלנו תהיה פח

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
עומר דמארי הוא מכונת שערים. חלוץ שובר שוויון. הגם שלא גדל אצלנו הוא הפך לאחד משלנו. להחזיר אותו זה לשדרג את הפועל מקבוצה שרוצה פליי אוף עליון לקבוצה שמכוונת לכרטיס לאירופה. אין כמעט הגנה בארץ שתצליח להתמודד עם חוד שכולל אותו ואת שוינפלד. אם זה אפשרי כלכלית - לא לחשוב פעמיים!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
רק אם זה אפשרי כלכלית. לא זוכר שחקן כזה נאמן במידה ויוותר על כל כך הרבה בכדי לחזור לחורבה שלנו

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2016, 00:20 
הרואה חשבון שבי אומר לא, האוהד שבי אומר כן, הנאחס שבי אומר שגם את דמארי וגם את שויינפלד מכבי גרמניה תיקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2016, 01:52 
דמארי לא יהיה במכבי בגלגול הזה. חייבים לעשות הכל כדי להביא אותו. ולאלה שחושבים שלא ושהוא מעבר לשיא, אני מאחל את דודו ביטון בהרכב.
גם בשנים שלא נלחמנו על אליפות, תמיד היו לנו שחקני שוברי שיוויון שהגדולות רצו (שכטר, ורמוט, דמארי) וחייב לדאוג שיהיה לנו אחד כזה. ימי רמון תמו וכבירי הרבה יותר מחושב היום מבעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2016, 02:48 
מוכן שלא יביאו גם את רוטאן וידין ושיביאו אותו.
מצידי שלקס יהיה מחליף 2.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2016, 07:39 
בוריס כתב:
מצידי שלקס יהיה מחליף 2.

עריכה : לפי אשר גודלברג "מסתמן שדמארי יושאל להפועל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2016, 08:10 
dino כתב:
מול מקקי אי אפשר להתמודד כספית והם יכולים להציע את הסכום הגבוה ביותר ללייפציג.
באם דמארי ישאר איתן מולם בדעתו לא להתלכלך במועדון הצהוב, אז נשארות הפועל ת"א והפועל ב"ש ואולי חיפה. זאת כבר התמודדות לא חסרת סיכוי, בכל מה שקשור לדיל מול לייפציג.
אלונה עדיין שומרת אמונים לתימניותה ולא "משתגעת" בסכומים ושחר לא מפלצת.
השאלה הגדולה היא מה קורה עם הסינים, האם הם יכנסו כספונסרים. לדעתי זה תלוי בזה.

אחרי שעטר השאר בחיפה הם יורדים מהפרק בעניין דמארי יש להם גם את פלט...
הפחד שלי הוא רק מבש אלונה מפזרת חופשי ואם יש סיכוי לצמפיונס יש מצב שתצא מתימניותה
להגדרתך .
עם סינים בלי סינים רואה אותו רק בהפועל .
השאלה היחידה מבחינתי זה האם זה עח שויינפלד ... מקווה שלא חושבים אצלנו על הכסף
משויינפלד שיעזור להביא את דמארי. זו תהיה טעות קשה.
החלום זה שניהם בהרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2016, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
בוריס כתב:
מצידי שלקס יהיה מחליף 2.

אשר הוכח עד עכשיו כעיתונאי חסר מושג לחלוטין שמפריח יונים על דעת עצמו כדי להתהדר לאחר מכן במשפטים כמו "כפי שפורסם כאן לראשונה".
לא עולה כסף להפריח יונים כמו שלא עולה כסף להפליץ באוטובוס.
לא הייתי לוקח אותו יותר מידי ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2016, 08:58 
mr.durden כתב:
טכנית לארז כתב:
בוריס כתב:
מצידי שלקס יהיה מחליף 2.

אשר הוכח עד עכשיו כעיתונאי חסר מושג לחלוטין שמפריח יונים על דעת עצמו כדי להתהדר לאחר מכן במשפטים כמו "כפי שפורסם כאן לראשונה".
לא עולה כסף להפריח יונים כמו שלא עולה כסף להפליץ באוטובוס.
לא הייתי לוקח אותו יותר מידי ברצינות.

אותו ליצן שיצא בכותרת שגוטמן יתפטר מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2016, 08:58 
יצטרך להוריד המון חלודה וזה ייקח לו זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2016, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
הוא מוכן להפסיד המון כסף כדי לשחק בהפועל. אח״כ עוד אומרים עלינו שאנחנו קמצנים...
אני מת עליו אבל הוא אשכרה לא שפוי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2016, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
הוא מוכן להפסיד המון כסף כדי לשחק בהפועל. אח״כ עוד אומרים עלינו שאנחנו קמצנים...
אני מת עליו אבל הוא אשכרה לא שפוי :HEART2:

אל תספיד את החצי השני שלו, הבולגרי( :HEART2: )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2016, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
אל תזכיר לי את זה (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 16:47 
מלך. לא ייאמן הבחור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 16:47 
תביאו אותו כבר נוווו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2016, 16:59 
זה מרגש, ממש אפילו.
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 221 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: