תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 01:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בוא תבנה קבוצה לעונה הבאה
הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 11:16 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 11:54 
צור ש. כתב:

לפי הוידאו, הוא וצירבס לא חברים ויש שם איזה סוג של מצ'אפ ופוטנציאל למכות. מבורך.
אגרסיבי (למרות שאחרי הקליפים של קונגר אי אפשר כבר לדעת), הולך הרבה לריבאונד התקפה ונראה קצת כמו קרלון מגודל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 12:01 
הוא אגב ישחק בליגת הקיץ במדי פורטלנד, שתחל ביום שישי

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 12:09 
ראיתי שני משחקים בסדרה הזאת ובשניהם הוא עשה לצירבס בית ספר, כולל טראש טוק מפואר אחרי :)
בכל מקרה הוא מאוד הרשים אותי בסדרה הזאת. פורוורד עם משחק פנים לסל מעולה. קליעה מצוינת מחצי מרחק אבל גם יודע לקחת את השחקן שלו לסל ולהשתמש בכתפיים הרחבות שלו בשביל לסיים.
שחקן שמשלב אגרסיביות וניידות ברמה גבוהה.

אגב, הסיפור שלו הזוי לחלוטין. הוא שיחק שנתיים ראשונות בקולג' ב-NJCAA שזה דיוויז'ן נמוך. אחרי שהוא מאוד הרשים בשנתיים האלה הוא עבר לאוקלהומה סטייט מהדיוויז'ן הראשי (NCAA).
באמצע השנה שתי בנות במסיבה שהוא היה בה האשימו אותו באונס. למרות שלא היו ראיות או עדים הוא הורשע ונכנס לכלא לשנתיים אחרי שסירב לחתום על עסקת טיעון כי הוא חף מפשע. אחרי שלושה חודשים שהוא ישב בכלא הוא זוכה לחלוטין בעירעור ונוקה מכל חשד.
מה אז? חזר לשנה רביעית בקולג', ארבע שנים אחרי השנה השלישית!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
איך הוא ביחס לג'ף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 12:53 
לפי הוידיאו האמאמא של הלהביא. נראה אגרסיבי בטירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
עד כמה שאפשר לשפוט לפי הסרטון הוא נראה בדיוק כמו מה שאנחנו צריכים, לפחות מבחינת תפקוד. 4 שגם יודע לעשות תפקידים של 3 (כדרור, חדירות, חצי מרחק), כך שאם נצליח להשאיר את אלן (הלוואי) זה ציוות יותר קלאסי מאלן-וויליאמסון, בלי לדרוך על המשבצת של טאקר. שילוב בינו לבין אלן גם יכול להפוך אותנו לאחת מקבוצות הריבאונד והאגרסיביות הטובות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 13:33 
גם גלדסטון מצטרף - http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 84&lang=he

זה בדיוק שחקן מהסוג שהייתי רוצה לראות בהפועל של העונה הבאה, עם התלכיד שנבנה כאן. זה נראה עדיין רחוק מחתימה, אבל אפילו אם יש אמת כלשהי מאחורי הפרסום הזה - טוב לדעת שמכוונים גבוה ובכיוון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 13:56 
נדמה לי שכולם מעתיקים מפה:
http://www.eurobasket.com/Israel/news/4 ... x-Partizan

בכל מקרה, הקליעה שלו מחצי מרחק מרשימה, לפחות לפי הסרטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 14:15 
כזה סמרטוט גלדסטון,בכותרת המשנה מציין שהורשע בתקיפה מינית ובכתבה בפנים מסתבר שההרשעה בוטלה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 14:23 
איזה אתר מטונף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 15:04 
dorz כתב:
עד כמה שאפשר לשפוט לפי הסרטון הוא נראה בדיוק כמו מה שאנחנו צריכים, לפחות מבחינת תפקוד. 4 שגם יודע לעשות תפקידים של 3 (כדרור, חדירות, חצי מרחק), כך שאם נצליח להשאיר את אלן (הלוואי) זה ציוות יותר קלאסי מאלן-וויליאמסון, בלי לדרוך על המשבצת של טאקר. שילוב בינו לבין אלן גם יכול להפוך אותנו לאחת מקבוצות הריבאונד והאגרסיביות הטובות בליגה.

נכון להשבוע לא נראה שיהיה שום ציוות בהפועל שכולל את אלן. ועושה רושם שוויליאמס הוא במקום ג'ף, ולא בנוסף לג'ף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
dorz כתב:

נכון להשבוע לא נראה שיהיה שום ציוות בהפועל שכולל את אלן. ועושה רושם שוויליאמס הוא במקום ג'ף, ולא בנוסף לג'ף.

גם ליד כל 4-5 אחר וויליאמס יותר הגיוני מוויליאמסון ושחקנים מסוגו.
מה שכן, אם באמת מביאים אותו חייבים להביא גארד עם קליעה טובה ויציבה מבחוץ. טאקר, רביב, מתן, תמיר - אף אחד מהם לא מספיק יציב בתחום הזה. אני לא רוצה שיביאו 2 קלאסי ליד רביב, זה לא עבד משהו בעונה של אובאנון, אבל קריטי שהקומבו-גארד שיביאו יידע לצלוף שלשות ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 15:41 
הוא 4 שיכול לשחק 5?
אם לא, אנחנו בבעיה
מתן שכבר לא יכול להיות אפקטיבי ב3 ויכול לתת דקות רק כ4, גינת שהוא 4
כלומר, שלושה שחקנים על אותה עמדה שלא יכולים לשחק בעמדות אחרות
גם אם הוא שחקן טוב לא בטוח שהוא סוג השחקן שאנחנו צריכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
opheaaa כתב:
הוא 4 שיכול לשחק 5?
אם לא, אנחנו בבעיה

לפחות מהסרטון נראה שהוא יכול לשחק קצת 3, וטאקר יכול לשחק 2. בתור 5 יש לך גם את איידן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 15:51 
dorz כתב:
opheaaa כתב:
הוא 4 שיכול לשחק 5?
אם לא, אנחנו בבעיה

לפחות מהסרטון נראה שהוא יכול לשחק קצת 3, וטאקר יכול לשחק 2. בתור 5 יש לך גם את איידן.

אז זה אומר שהוא לכאורה ה"זר לספסל"
כי ההרכב אמור להיות
פוינט גארד זר
רביב
טאקר
מתן\גינת
סנטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 15:54 
ואגב,
זה בכל מקרה גורם לבעיה
זה אומר שיהיו רק שני שחקנים בסגל שיכולים לשחק כסנטרים, כשאחד מהם הוא מאוד פציע.

נערך לאחרונה על ידי opheaaa בתאריך 07 יולי 2016, 15:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 15:55 
על פניו נראה שוויליאמס שחקן טוב והחתמה טובה לנו.
השאלה לגבי שאר העמדות שלנו..
ברור שצריך גארד זר שינהל משחק וידע לקלוע (רביב פורח בתור 2 ליד 1 עם קליעה כמו קרלון או נייט - שני תותחים שקשה יהיה לשחזר משהו דומה)
אם מדברים על להביא באמת עוד גבוה (שיכול ליצור קצת עומס על העמדה ותסכול של איידן+גינת+מתן מכמות הדקות) - אז אני מבין שטאקר הובא על תקן 2-3. אחרת אני לא רואה איך נבנה פה משהו מאוזן. רק תמיר לא מספיק בתור גארד מהספסל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 16:02 
זה נראה שמוותרים על אלן. לצערי הרב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
קשקשתא כתב:
ברור שצריך גארד זר שינהל משחק וידע לקלוע (רביב פורח בתור 2 ליד 1 עם קליעה כמו קרלון או נייט - שני תותחים שקשה יהיה לשחזר משהו דומה)
אם מדברים על להביא באמת עוד גבוה (שיכול ליצור קצת עומס על העמדה ותסכול של איידן+גינת+מתן מכמות הדקות) - אז אני מבין שטאקר הובא על תקן 2-3. אחרת אני לא רואה איך נבנה פה משהו מאוזן. רק תמיר לא מספיק בתור גארד מהספסל...

זה די ברור שהכיוון הוא שטאקר יהיה 2-3, ושרוצים להביא קומבו-גארד שיוכל לשחק הרבה מאוד דקות בכל ערב. לא יודע אם זה אידיאלי, אבל זה נראה לי סביר.
והאמת שגינת הוא בעיקר סימן שאלה כרגע - אף אחד לא ערב שהוא יצליח לעשות את המעבר לליגת העל בעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 16:12 
dorz כתב:
קשקשתא כתב:

זה די ברור שהכיוון הוא שטאקר יהיה 2-3 , ושרוצים להביא קומבו-גארד שיוכל לשחק הרבה מאוד דקות בכל ערב. לא יודע אם זה אידיאלי, אבל זה נראה לי סביר.
והאמת שגינת הוא בעיקר סימן שאלה כרגע - אף אחד לא ערב שהוא יצליח לעשות את המעבר לליגת העל בעונה הקרובה .

טאקר- זה שזאת המטרה זה יופי. הוא עשה את זה? בק.גת הוא שיחק 2? בצורה טובה??
גינת ואיידן - אחד חדש בזירה ואחד פציע שלא נתן עדיין עונה שלמה סבירה - ברור שצריך גבוה דומיננטי.
ranjef כתב:
זה נראה שמוותרים על אלן. לצערי הרב

ג'ף הוא חתיכת כח מתחת לסל ואפילו הראה לקראת סיום העונה שהוא יכול לעשות שם נקודות. לא מבין למה לשחרר אותו וכמה תביא מישהו יותר טוב בכסף דומה. רק צריך לעבוד איתו על עניין הפאולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 16:18 
אנשים שוכחים שרביב מקפיד להיפצע למספר שבועות בכל עונה. בגלל זה חשוב להביא גארד מחליף (ישראלי או "זר רביעי") ברמה יחסית גבוהה.
בשנה שעברה הימרו על גיל אמיתי, שנה קודם לכן על סקוורר. אני בספק עם בלאט בשל לעשות את הקפיצה הזו להיות שחקן חמישייה ב-5-6 משחקים העונה, ולבטח אני בספק עם אור לאומי מספיק בשל להיות מחליף ראשון לגארדים ב-5-6 משחקים העונה.

לדעתי בלאט לא עשה את קפיצת המדרגה שכולם ציפו לה בשנה שעברה, והוא לא מספיק טוב להיות מחליף ראשון לגארדים.
הקבוצה הביאה במקום רוברט ואמיתי שני הימורים: גינת ולאומי, והעלתה את בלאט כיתה (שלא בצדק).
אני חשוב שראוי להביא לפחות גארד ישראלי מחליף אחד שהוכיח את עצמו בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
dorz כתב:

ולכן שאלתי איך הוא בהשוואה לג'ף. רק שאף אחד כנראה לא יודע לענות על השאלה הזו. נראה שהוא ממש על המשבצת של ג'ף השאלה היא אם מבחינה מקצועית וכלכלית ההחלפה הזו כדאית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
מישהו בדק שג'ף עדיין נמצא במה שאתם קוראים לו רמת המחירים של ג'ף?
קשה לעשות השואות כלכליות בלי לדעת את הפרט השולי והקטן הזה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
וויליאמס הוא סנטר. אם הוא מגיע זה אומר שהנורא מכל מתממש, וג'ף לא ימשיך.
עם זאת, וויליאמס הוא הדבר הכי קרוב לג'ף שאפשר להביא מבחינת היתרונות והסגולות של ג'ף (וגם עולה עליו בפרמטרים מסוים), והשחקן היחיד שאני יכול "לבלוע" במקום ג'ף.

ריבאונדר מצוין, שומר טוב, שחקן האסל, מאוד אגרסיבי. גם שחקן התקפה מוכשר, ידיים ורגליים טובות, נייד, רץ את המגרש טוב, שחקן פיק-אנד-רול, חי בצבע, גם קליעה טובה מחצי מרחק (שחקן של מעל 70% מהקו). אתלט טוב אבל לא אתלט-על כמו ג'ף (שזה מה שהפך אותו לכל-כך אדיר, אתלט-על שמשחק אגרסיבי בטירוף). גם לו, בדומה לג'ף, יש בעיית פאולים. זה פועל יוצא של המשחק האגרסיבי, משהו שחייבים לקבל אם רוצים שחקן פנים שנלחם כמו שצריך.
האישיות שלו אמורה להיות כביכול היתרון הגדול ביחס לג'ף (והסיבה שג'ף לא ממשיך). הוא מאוד מוערך, מקצוען, תחרותי, לוקח ללב, חבר טוב לקבוצה. אמור להיות אהוב על ידי האוהדים, הצוות המקצועי והחברים לקבוצה.
קיבלו עליו חוות דעת מאוד חיוביות מבלגיה ומסרביה, מוערך מאוד ברמה האישית והמקצועית. היה מפלצת בבלגיה והשתלב נהדר בפרטיזן. למרות הגיל שלו זו הייתה עונה ראשונה באירופה, כך שיש לו עוד מקום להשתפר.

אם הסגל הישראלי יישאר כמו שהוא, אז צריך סנטר (וויליאמס), רכז זר ועוד זר 4 שיכול לשחק 3.

עמדות 1-2: רכז זר, רביב, בלאט, גיבוי של טאקר (יכול לשחק 2 במידת הצורך וגם למלא תפקידים של גארד מעמדה 3).
עמדה 3: טאקר, זר 3-4. יש גם את צוף/לאומי שיכולים לשחק כגארד שלישי במידת הצורך.
עמדה 4: זר 3-4, מתן, גינת.
עמדה 5: וויליאמס, איידן, עם גיבוי של זר 3-4, מתן וגינת במידת הצורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
http://sports.walla.co.il/item/2977069
ציטוט:
דיווח בסרביה: "דרל וויליאמס בדרך לחתום בהפועל תל אביב"
הפורוורד-סנטר האמריקאי (26, 2.03) עשוי להיות הרכש הבא של שרון אברהמי ואפי בירנבוים לפי דיווח בתקשורת הסרבית. שיחק בעונה שעברה בפפינסטר הבלגית ופרטיזן בלגרד. צפו בביצועיו

יש סיכוי שגף ילך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 16:46 
יובל אני מסכים שכנראה זה אומר שג'ף לא ממשיך אבל זה לא ודאי.
לדעתי אין להם שום בעיה לשחק ביחד. שניהם שחקנים ניידים ובניגוד לג'ף שעושה את מרבית הנזק מתחת לסל, וויליאמס מעדיף לבוא מבחוץ.
העניין הוא שלדעתי בצורה שבה הסגל נבנה יעדיפו שלא להחתים שני גבוהים זרים אלא אחד 4-5 (וויליאמס נניח) ועוד 3-4.
כלומר אם אני צריך להמר אז המשמעות היא שג'ף אכן לא ממשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 17:00 
ארבעת המופלאים כתב:
איך הוא ביחס לג'ף?

קשה מאוד להשוות.
ג'ף הוא שחקן אקספלוסיבי ברמות הגבוהות של אירופה בלי שום הגזמה. שילוב מדהים של אתלטיות, עוצמה ואגרסיביות, יחד עם ידיים טובות וקואורדינציה מעולה. אם הוא היה שחקן חכם אני לא הייתי מתפלא לראות אותו עושה קריירה דומה לקייל היינס.
מצד שני כאמור, הוא לא שחקן חכם. המשמעות של זה היא כמובן הנטייה שלו לצבור עבירות בכמויות מסחריות, העבירות הטכניות המטופשות שהוא מקבל וגם הנטייה שלו לעשות מהלכים שהם לחלוטין out of his elemnts.
וויליאמס הרבה יותר סולידי. בדומה לג'ף הוא מאוד אגרסיבי, נייד ובעל קואורדינציה טובה, אבל לא קרוב לאקספלוסיביות של ג'ף. מצד שני, הוא הרבה יותר טכני ומגוון התקפית מג'ף.
אני חושב שבשורה התחתונה וויליאמס הוא שחקן שלפחות ברמת הליגה הישראלית יותר טוב, יציב ואפקטיבי מג'ף. העניין הוא, ופה אני מאוד מתחבר לדברים שפז כתב פה בעבר, שאת הדברים שג'ף עושה טוב הוא עושה ברמות הכי גבוהות באירופה ולמעשה נותן לך את האפשרות להתחרות באספקטים מסוימים גם בקווים הקדמיים של מכבי וירושלים. אם הקבוצה הייתה בנויה אחרת הייתי שמח לראות אותם ביחד ובעיני זה היה שילוב אדיר. במצב הנוכחי וויליאמס כנראה מגיע על חשבון ג'ף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 17:25 
הוקיץ' כתב:
ארבעת המופלאים כתב:
איך הוא ביחס לג'ף?

קשה מאוד להשוות.
ג'ף הוא שחקן אקספלוסיבי ברמות הגבוהות של אירופה בלי שום הגזמה. שילוב מדהים של אתלטיות, עוצמה ואגרסיביות, יחד עם ידיים טובות וקואורדינציה מעולה. אם הוא היה שחקן חכם אני לא הייתי מתפלא לראות אותו עושה קריירה דומה לקייל היינס.
מצד שני כאמור, הוא לא שחקן חכם. המשמעות של זה היא כמובן הנטייה שלו לצבור עבירות בכמויות מסחריות, העבירות הטכניות המטופשות שהוא מקבל וגם הנטייה שלו לעשות מהלכים שהם לחלוטין out of his elemnts.
וויליאמס הרבה יותר סולידי. בדומה לג'ף הוא מאוד אגרסיבי, נייד ובעל קואורדינציה טובה, אבל לא קרוב לאקספלוסיביות של ג'ף. מצד שני, הוא הרבה יותר טכני ומגוון התקפית מג'ף.
אני חושב שבשורה התחתונה וויליאמס הוא שחקן שלפחות ברמת הליגה הישראלית יותר טוב, יציב ואפקטיבי מג'ף. העניין הוא, ופה אני מאוד מתחבר לדברים שפז כתב פה בעבר, שאת הדברים שג'ף עושה טוב הוא עושה ברמות הכי גבוהות באירופה ולמעשה נותן לך את האפשרות להתחרות באספקטים מסוימים גם בקווים הקדמיים של מכבי וירושלים. אם הקבוצה הייתה בנויה אחרת הייתי שמח לראות אותם ביחד ובעיני זה היה שילוב אדיר. במצב הנוכחי וויליאמס כנראה מגיע על חשבון ג'ף.

תיאורטית מה היה צריך בשביל להיות עם שניהם בסגל, מבחינת בנייה? ומה הבעייתיות שלהם יחד היום? החוק הרוסי( הצורך לשחק עם מתן ב3 נגיד כששניהם על המגרש)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אם הוא מהרשימה של פז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: