לירון האדום כתב:
Noam כתב:
לירון האדום כתב:
Noam כתב:
אני לא מבין למה אנשים עוד ממשיכים להשתתף בקרקס הזה
אתה יכול לענות ברצינות, בבקשה.
האם אני שאלתי מדוע אין שמאל פלסטיני ואין פלסטינים שמושיטים יד לשלום?
האם הבאתי תמיהה על כך שאין אזרחים פלסטינים שמעוניינים לחיות לצידנו בשלום?
אני יכול לענות ברצינות, אני לא רוצה. תכנס לקרוא את כל התגובות האחרונות שלי לדוקטור אבי באשכול בקנסו, ותבין למה אני לא רוצה.
אתה כרגע מתנהג כמו שפאביו התנהג בתקופה שהפסקתי להגיב גם לו, וזה מאוד חבל שאתה נגרר למקומות האלה. אם תרצה דוגמאות, את זה אני כן מוכן לתת.
עצה ממני, נטו בתור משתמש פה, קח שבוע הפסקה מהפורום ותחזור לכתוב פה אחר כך כמו שהיית לפני השבועיים האחרונים.
קראתי את ההודעות שלך עם ד"ר בקנסו ועל כך שאתה לא עונה ברצינות לאלו שלא כותבים ברצינות.
כמובן שאינך חייב לענות לי ברצינות או בצחוק, אף אחד פה לא מכריח אף אחד.
צרם לי מאד שהשתמע מדבריו של טקנו שכאילו אני שאלתי מדוע אין שמאל פלסטיני שהאמת היא לא שאלתי זאת מעולם ולא טענתי זאת מעולם.
טקנו הבהיר לאחר מכן שלא התכוון אליי באופן אישי אלא לחלק מהחברה הישראלית.
נראה בהתחלה כאילו וגם אתה חשבת שאני שאלתי את השאלה הזאת בעבר ולכן הגבת בכזה זלזול.
לא בושה להודות בטעות.
לא כתבתי שעניתי בצחוק, כתבתי שעניתי כמו שראוי לענות. אני מעט מאוד פעמים כותב דברים בצחוק, וכשאני עושה את זה אז זה מאוד ברור.
לעניין שלנו, לצערי אני לפעמים חוטא בלהגיב לתגובות בלי לצטט אותן. אשתדל להימנע מזה בעתיד.
התייחסתי לתגובה הזאת:
לירון האדום כתב:
חוג בית נחמד ביותר.
סה״כ אני לא חושב שאותם אנשים יצליחו לשנות משהו.
לעשות שלום עם ידידים זאת לא הבעיה ואותם אלו שאתה מארח אני בטוח שהם
ידידינו, תקן אותי אם אני טועה אבל אני מניח שהם נגד הרציחות שהיו לאחרונה בקרית ארבע.
אני מניח שהם לא באו לנחם את משפחת המחבל, ואפילו נגד פגיעה בחיילים רחמנא לצלן.
גם חבל זה יוצא על חצי הגמר

הייתי בטוח ששני המשפטים האחרונים נכתבו בציניות ובתור רמיזה שאדום נחמד תומך בפגיעה בחיילים, אבל עכשיו קראתי אותה שוב ואני חוזר בי.
בכל מקרה, מה שכתבתי באשכול ההוא ובתגובה הקודמת נשאר רלוונטי, גם אם לא להודעה הזאת ספציפית.