LeeorJuve כתב:
אם אני חושב על הצבע שנה הבאה(4-5) אני רוצה לראות שם את איידן, ג'ף, מתן(כ-4), זר אתלט נוסף(סטייל וויליאמסון- סולידי). איידן, כפי שראינו, עושה יופי של עבודה על סנטרים שמנים ושחקנים חופרים כמו הולמן והראה ממש אחלה של חכמה הגנתית. ג'ף שחקן מעולה ואני מאמין שמאמן כמו רמי הדר יכול לסדר לו כמה ברגים בראש - הריבאונד, האגרסיביות, ההאסל, ה-100% על המגרש, זריזות רגליים שמאפשרות לו לשמור על גארדים, ניתור- זה דברים שלא מוותרים עליהם במחיר של ג'ף.
מתן בשביל שיקח את כל הדונטז למיניהם בהגנה.
הזר הנוסף- העיקר שלא יהיה סנטר כבד ומעיק סטייל הולמן וגייטס. אנחנו לא קבוצה שיכולה להרשות לעצמה עוד גייטס. מה שעשה את ההגנה שלנו בתקופה של ארז ליחסית טובה זו הסגירה האווירית של ג'וש. אבל גם שחקן סטייל ג'וש וגם ג'ף ביחד זה פחות מדי כשרון התקפי.
ג'ף כבר שיחק שנה וחצי תחת רמי הדר. היה איתו בעפולה בלאומית ואז רמי הדר לקח אותו לחיפה, עד שהוא נחתך בגלל סיפור הסמים.
ג'ף היה טוב בתקופה הזאת וגם הקשר ביניהם היה טוב, אבל קשה להגיד שמשהו בראש שלו הסתדר. בחיפה הוא היה עם אותו קצב פאולים למשחק כמו בהפועל (אצלנו 3.4 ל-23 דקות, בחיפה 4 ל-29 דקות) ועם מדד פחות טוב לדקה (15.8 בחיפה ו-15.6 אצלנו, אבל שם הוא שיחק 6 דקות יותר בממוצע כאמור). בחיפה הוא איבד הרבה יותר (3.1 לעומת 1.3 אצלנו) כי ניסה הרבה יותר מדי דברים שהוא לא יודע. ראיתי כמעט את כל המשחקים שלו שם והוא היה טוב אבל מאוד חסר שליטה. במידה מסוימת אצלנו הוא עשה שיפור מסוים, שיחק הרבה יותר בשליטה בהתקפה.
אצל אדלשטיין, אגב, עוד "מאמן נורמלי" אליבא דה פורום שדים, ג'ף היה עם 3.1 פאולים ב-16 דקות (קצב הרבה יותר גבוה גם מאצלנו העונה וגם מעונה שעברה בחיפה) ונראה חסר שליטה לחלוטין. אדלשטיין הוציא מג'ף מעט מאוד והאמת שגם נתן לו מעט קרדיט ביחס לקלי האוברייטד. אמנם ג'ף היה אז שחקן שונה, אבל באותה תקופה גם כאן בפורום וגם ביציעים היתה תחושת פספוס אדירה לגביו בגלל אדלשטיין.
אם מישהו היה מעלה טענה שדוקא אצלנו העונה קצת סידרו לג'ף את הראש, זו לא היתה טענה הזויה. זו היתה העונה הטובה והפרודוקטיבית ביותר בקריירה של ג'ף. אי אפשר להגיד שאברהמי לא הוציא ממנו את המקסימום, כי עובדתית זה בינתיים המקסימום שג'ף נתן. גם לעומת מאמנים אחרים כמו רמי הדר וארז אדלשטיין.
אני בכוונה מתעכב על זה. המחשבה כאילו מאמן אחר היה "מסדר ברגים" בראש לדפוקים כמו ג'ף או נייט בשלב הזה של הקריירה שלהם היא מחשבה נאיבית, ועדיין אנשים מתפתים להעלות אותה גם כשיש הוכחות בשטח שהיא לא נכונה. רוב המאמנים האחרים בעיקר היו או נמנעים מהם, או מסתכסכים איתם או חותכים אותם, זו המציאות. איכשהו יוצא שבמקום שאנשים יעריכו את העבודה שאברהמי עשה איתם ואת זה שהוא הצליח להכיל אותם ולגייס אותם להצלחת הקבוצה במאני טיים, מתחילים עם כל מיני פנטזיות לא ריאליות שמאמן אחר היה מוציא מהם יותר.