גבעתיים כתב:
תם אבל לא נשלם.
מעט אופטימות לטובת הפועל יכולה לגוון.
סתם בצחוקים.
אחרי שמכירים אותך תכתוב מה שאתה רוצה. היו שנים שליווה אותנו עיתונאי אוהד בית"ר רק שלאחר זמן הוא נהג בגילוי נאות.
לא נורא גם אני אוהד בהפוכה של מכבי וכשיש להם משחק מענין כמו נגד צ'לסי מקדיש להם מעט זמן.
סתם כותב אליך.
בעצם מיועד לסגור מעגל שהתחיל אחרי שמכבי עלתה שלב באלופות בזכות הבלחות של החרא הזהוב (+יריבות שזלזלו מדי במכבי ומזל) והסתמן שיעזוב.
כנראה שעם השפה המתוחכמת שלך אתה מנסה להסתיר את זה שאתה לא אינטליגנט במיוחד..
בדיון הזה כתבתי את הדעה שלי בנוגע לעסקת זהבי ואני מודה שהייתי בטוח שכל מטרתו היא לסחוט ממכבי כמה שיותר והוא משתמש באיזו ״הצעה״ לא ברורה מסין שעד לימים האחרונים חשבתי שהיא דמיונית. מסתבר שטעיתי והוא אכן חתם שם...
מה קשור אופטימיות להפועל,פסימיות להפועל ואיך בכלל קשורה פה הפועל?
כמו שכתבתי לך אתמול, אתה ציפית וקיוות שזהבי יעזוב את מכבי ולכן התגובה שלי עצבנה אותך כי היא סתרה את מה שרצית שייקרה. עכשיו אתה מנסה לסגור איתי חשבון כמו ילדה בגן וזו חכמה קטנה מאוד..
השנה ניהלתי ויכוחים במשך חודשים עם אנשים כאן בנוגע להתנהלות הבעייתית של הפועל ואמרתי שזה לא יסתיים בטוב. ועדיין כשהגענו למצב של הלנות שכר וקבלת הלוואות ממרכז הפועל לא באתי לאותם אנשים עם ״אמרתי לכם״.
ורק בשביל הקטע, בניגוד אליך אני ממש לא בטוח שמכבי לא תצא נשכרת מהעסקה הזו בטווח הארוך, כשהיא נפטרת מהתלות המגוחכת בזהבי ומקבלת 9 מליון דולר לבזבוזים.