תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 191 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הימורי ברקסיט
הודעהפורסם: 25 יוני 2016, 19:05 
מעדיף פי מאה מישהו שמצביע לאופציה שאני לא מסכים איתה אחרי שהוא עשה מחקר והגיע למסקנה אחרת משלי מאשר מישהו שלא הצביע כי לא היה לו כוח לעשות מחקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2016, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
שניהם מצויינים (כל עוד המחקר באמת מחקר),
מי שבעייתי זה אנשים שמצביעים בלי לדעת. (ולא איכפת לי לאיזה צד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2016, 19:12 
צודק.

או אנשים שמצביעים מסיבות אידיוטיות (כי הוא ביבי/כי הוא לא ביבי/כי הילרי היא אישה/כי הילרי היא השטן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2016, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2016, 19:39 
אגב, בריטניה לא בשנגן.
מבקשי מקלט למשל מאירופה לא יכולים להגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 יוני 2016, 19:47 
Noam כתב:
מסתבר שהחיפושים הנפוצים בגוגל ב24 שעות האחרונות בבריטניה הם "מה זה האיחוד האירופי" ו"מה זה אומר לעזוב את האיחוד האירופי".
אנשים זה דבר כל כך מטומטם.

"מה זה אומר לעזוב את האיחוד האירופי" זאת שאלה מטומטמת?
http://www.bbc.com/news/uk-politics-32810887
יש כל כך הרבה שאלות פתוחות ללא תשובה, זאת כנראה השאלה הכי קשה ומעניינת שאפשר לשאול בנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 יוני 2016, 19:49 
ofir כתב:
Noam כתב:
מסתבר שהחיפושים הנפוצים בגוגל ב24 שעות האחרונות בבריטניה הם "מה זה האיחוד האירופי" ו"מה זה אומר לעזוב את האיחוד האירופי".

יש כל כך הרבה שאלות פתוחות ללא תשובה, זאת כנראה השאלה הכי קשה ומעניינת שאפשר לשאול בנושא הזה.

זה שאלה מטומטמת לשאול אחרי משאל העם.

נערך לאחרונה על ידי הגלמוד מלוד בתאריך 25 יוני 2016, 20:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יוני 2016, 19:53 
שינסו לחפש "למה הצבעתי בעד משהו שאני לא יודע מהו", "למה דפקתי לעצמי את העתיד בגלל שהאמנתי לפוליטיקאים שקרנים" או באופן כללי "למה אני אידיוט"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 יוני 2016, 19:55 
הגלמוד מלוד כתב:
ofir כתב:
Noam כתב:

זה שאלה מטומטמת לשאול את זה אחרי משאל העם.

זאת לא. מן הסתם שיהיו כתבות חדשות ומאמרים חדשים אחרי שיש כבר תוצאות למשאל. הגיוני שזה יעניין אנשים.(זה לא אומר שהם לא התעניינו לפני המשאל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2016, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 02:32 
סמל אישי של המשתמש
גם בבריטניה מסתבר המחנה ה"ליברלי" לא יודע להפסיד.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 03:27 
סמל אישי של המשתמש
כמו שכבר כתבתי הרבה פעמים, אני לא מבין מה זה "לדעת להפסיד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 06:30 
לירות 3 פעמים בגב הפוליטיקאי האהוב עליך, לדוגמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 10:31 
מבקשים משחק חוזר!

איזה אנלוגיה לא קשורה זאת הלדעת להפסיד הזה, אתה לא מפסיק להשתמש בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
זה המחשק הפוליטי בעיני הרבה אנשים בארץ, מסתכלים על הדברים כמו אוהדים של קבוצת כדורגל
יש מאמן גרוע שעושה נזק? השחקנים מועלים בתפקידם ולא מספקים את הסחורה? אין מה לעשות, קבוצה לא מחליפים....
יש קואליציה עם המפלגה "שלך" בראשה? תלמדו להפסיד בכבוד, אנחנו ניצחנו :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
בבריטניה ( באנגליה תכלס ) יש היום כמה מיליוני מהגרי עבודה, אלה לא כמה עשרות אלפי אפריקנים לא חוקיים שאפשר לזרוק כמו שישראל עשתה והם לא יכולים להיעלם מהיום למחר. המצב ההפוך לא קיים, מעטים יחסית הבריטים שמהגרים לעבוד. לא רק שלא נראה לי שבריטניה תיפרד מהם כל כך מהר, לא נראה לי שאירופה רוצה אותם חזרה בעידן הפליטים הנוכחי.

היום שמעתי ברדיו איזה ישראלי לשעבר שנממצא בפרלמנט וטען שיש כ- 2 מיליון מהגיר עבודה בריטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:

לא לנסות לפלג את העם כי הפסדת. זה קרה עם ה"לא לתת" אחרי הבחירות האחרונות וקורה עכשיו עם העצומה לעצמאות לונדון.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
מבקשים משחק חוזר!

לא הבנתי, אז עכשיו כל פעם שתתקבל תוצאה שלא מקובלת על המחנה המפסיד, תהיה הצבעה חוזרת? מה לעזאזל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
NARKOTIKA כתב:
מבקשים משחק חוזר!

לא הבנתי, אז עכשיו כל פעם שתתקבל תוצאה שלא מקובלת על המחנה המפסיד, תהיה הצבעה חוזרת? מה לעזאזל?

לא יודע אם כל פעם, אבל כשמי שהוביל את הקמפיין ליציאה מאירופה מכריז יום אחרי שהוא ניצח שלא צריך למהר ואף אחד לא מתכוון באמת לפרוש מאירופה בקרוב, וכשמנהיג הימין מצהיר שהמספרים שהוא שחרר במהלך הקמפיין היו עורבא פרח, אז אולי יש איזה היגיון בבקשה להכיר בתוצאות רק אם יושג רוב מיוחס (זאת העצומה שאנחנו מדברים עליה, נכון?).
אגב, לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל בדמוקרטיה לא רק שיש בחירות חוזרות כל כמה שנים (אפילו אם מישהו ניצח!!!), גם ההחלטות השונות שמתקבלות הן הפיכות ואפשר אפילו לשנות את חוקי המדינה!!!
ואני לא יודע אם אתה יודע, אבל המשאל הזה לא היה הראשון בשאלת החברות באיחוד האירופי, כלומר זה בעצמו היה משאל חוזר אחרי שבמשאל הקודם החליטו להישאר. אז מה, נגיד עכשיו שזה לא נחשב כי פעם כבר החליטו אחרת?

דרך אגב, אני מתקשה להאמין שהם פשוט יבטלו את המשאל או יכריזו על משאל חוזר. נראה לי שימצאו דרך יותר מכובדת להתחמק מזה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
המנהיג ונתונים שהוא נותן לא רלוונטים להצבעה. צריך לצאת מנקודת הנחה שהמצביעים הצביעו בצורה מושכלת (גם אם הליברלים טוענים אחרת) ולא הסתמכו על כמה אמירות בתקשורת. ההחלטה הפיכה, בדיוק כמו שלהצטרף לאיחוד האירופי זה הפיך (וכרגע רוב העם מבקש להפוך את החלטת ההצטרפות). רגע, היה משאל קודם שבו הוחלט להישאר? מתי הוא נערך?
אני לא מבין למה צריך להתחמק, זאת החלטה דמוקרטית שהתקבלה בצורה דמוקרטית. זה לא שהיה משאל עם על ביצוע רצח עם ויש חובה מוסרית לחמוק ממנו, זאת החלטה לגיטימית שהתקבלה בצורה דמוקרטית. זה פשוט מאוד לא נוח להרבה אנשים באליטות הישנות, מגיבים בדיוק כמו שהאליטות הרפובליקניות מגיבות על טראמפ. זה ברור שאם ההחלטה הזאת תתמסמס, הציבור הלבן הזועם רק יזכה בעוד נקודות ויעבור לדרכים הרבה פחות דמוקרטיות. אם לליברלים מותר לצפצף על הדמוקרטיה, גם לשמרנים מותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
המנהיג ונתונים שהוא נותן לא רלוונטים להצבעה. צריך לצאת מנקודת הנחה שהמצביעים הצביעו בצורה מושכלת (גם אם הליברלים טוענים אחרת) ולא הסתמכו על כמה אמירות בתקשורת. ההחלטה הפיכה, בדיוק כמו שלהצטרף לאיחוד האירופי זה הפיך (וכרגע רוב העם מבקש להפוך את החלטת ההצטרפות). רגע, היה משאל קודם שבו הוחלט להישאר? מתי הוא נערך?
אני לא מבין למה צריך להתחמק, זאת החלטה דמוקרטית שהתקבלה בצורה דמוקרטית. זה לא שהיה משאל עם על ביצוע רצח עם ויש חובה מוסרית לחמוק ממנו, זאת החלטה לגיטימית שהתקבלה בצורה דמוקרטית. זה פשוט מאוד לא נוח להרבה אנשים באליטות הישנות, מגיבים בדיוק כמו שהאליטות הרפובליקניות מגיבות על טראמפ. זה ברור שאם ההחלטה הזאת תתמסמס, הציבור הלבן הזועם רק יזכה בעוד נקודות ויעבור לדרכים הרבה פחות דמוקרטיות. אם לליברלים מותר לצפצף על הדמוקרטיה, גם לשמרנים מותר.

ברור שההחלטה לצאת היא לגיטימית, התקבלה בצורה דמוקרטית וכו' וכו'.
זה גם אומר שהכול הפיך, אם כי סביר להניח שאם הבריטים באמת רוצים לצאת מאירופה לא יהיה קל למרוח אותם עם שטות כלשהי והם אכן ייצאו בסוף.

המשאל הקודם היה מזמן (סדר גודל של עשרות שנים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 15:56 
KingAlpaca כתב:
לא נראה לי

https://www.washingtonpost.com/politics ... story.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 17:31 
יהלום אדום כתב:
joshsoos כתב:
בבריטניה ( באנגליה תכלס ) יש היום כמה מיליוני מהגרי עבודה, אלה לא כמה עשרות אלפי אפריקנים לא חוקיים שאפשר לזרוק כמו שישראל עשתה והם לא יכולים להיעלם מהיום למחר. המצב ההפוך לא קיים, מעטים יחסית הבריטים שמהגרים לעבוד. לא רק שלא נראה לי שבריטניה תיפרד מהם כל כך מהר, לא נראה לי שאירופה רוצה אותם חזרה בעידן הפליטים הנוכחי.

היום שמעתי ברדיו איזה ישראלי לשעבר שנממצא בפרלמנט וטען שיש כ- 2 מיליון מהגיר עבודה בריטים.

תסתכל על מקור הנתונים שהביא אמיר, ה1.2 מורכב מהארצות שכתבתי ( יענו פנסיונרים ועשירים ) ואירלנד שבכל הכבוד אי אפשר לקרוא למי שעובד שם מהגר. אחוז מהגרי העבודה הבריטיים הוא זעום ולא משמעותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
גם מהגרי הפנסיה למיניהם יושפעו כנראה במידה לא קטנה מהשינוי (אם יהיה) בנושא הגבולות הפתוחים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 19:13 
סומך כתב:
זה המחשק הפוליטי בעיני הרבה אנשים בארץ, מסתכלים על הדברים כמו אוהדים של קבוצת כדורגל
יש מאמן גרוע שעושה נזק? השחקנים מועלים בתפקידם ולא מספקים את הסחורה? אין מה לעשות, קבוצה לא מחליפים....
יש קואליציה עם המפלגה "שלך" בראשה? תלמדו להפסיד בכבוד, אנחנו ניצחנו :bang:

לא רק בארץ זה ככה.
בכל העולם, רוב האנשים מתייחסים לפוליטקיאים כמו אוהדים של קבוצות ספורט. זה דבר ידוע, ויש על זה מחקרים אמפיריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
KingAlpaca כתב:

לא לנסות לפלג את העם כי הפסדת. זה קרה עם ה"לא לתת" אחרי הבחירות האחרונות וקורה עכשיו עם העצומה לעצמאות לונדון.

אני לא מבין גם מה זה אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
Officer Barbrady כתב:
KingAlpaca כתב:

אני לא מבין גם מה זה אומר.

זאת אמירה קלאסית של הצד המנצח בבחירה כלשהי שנועדה לערער ביקורת כלשהי על ההחלטה מטעם הצד המפסיד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
נשמע הגיוני.
נראה לי שאני גם נזכר בכל מיני דוגמאות מההיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
איך הצעת צעד כל כך הזוי כמו עצמאות לונדון זאת ביקורת? תחשוב שזה היה קורה בתל אביב. זה להתנשא על שאר האזרחים, להחדיר לתודעה שהם לא ברמה של הלונדונים ושהלונדונים לא חלק מהעם הבריטי. זה לפלג את העם וזאת לא ביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2016, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי קורא לזה הזוי, הייתי קורא לזה לא ריאלי. לצערי המאוד מאוד רב (אבל אפשר לקוות).
עדיין לא הבנתי מה זה לפלג את העם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 191 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: