תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 11:36 
אתה!!!!!!!!!

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 11:38 
Noam כתב:
אתה!!!!!!!!!

גם אם תשים עוד 10 סימני קריאה !!!1!1111!!!11
זה לא יהפוך את השקר שלך לנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 11:58 
התעייפתי.
בתגובה לדיון על ילד בלתי מעורב שנהרג/חוסל/נרצח, אתה טוען שיש מחבלים שבורחים ולכן יש לתפוס אותם בכל מחיר. כנראה שהמחיר של ילד בלתי מעורב נופל תחת הקבוצה "כל מחיר", אחרת הנושא לא היה עולה לדיון בהקשר הזה.
עניינה אותי המוטיבציה לגישה הזאת, שבעטיה אפשר לבטל את פקודות הצבא, לירות בלי הבחנה ולהתנהג כמו כנופייה ולא כמו צבא מסודר והכל למען המשימה המקודשת "לתפוס מחבל". עניין אותי מה התועלת שמתקבלת ממהלך כזה ואולי נשגבת מבינתי, כי תועלת בטחונית אני לא ממש רואה מזה, והנזק הוא עצום.
אבל מסתבר שהאמצעי הוא המטרה. תופסים מחבלים בשביל לתפוס מחבלים.
אני באמת מקווה, ואני אומר את זה מהלב, שבנושאים אחרים בחיים שלך אתה גם חושב לפני שאתה מאמץ עמדות בצורה אוטומטית. פה התייאשתי, אני מרגיש שאני מבזבז לעצמי את הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
roygordana כתב:
תתאבד כבר כתב:
עד שלא יתברר בתחקיר מה גרם להם לדרוך ולירות מספר כדורים בנער הזה, כל הסקת מסקנות היא מיותרת ומתלהמת.

אולי המשפט הכי מסוכן באשכול.
אם מבחינתך האמת מתחילה ונגמרת בתחקיר מצ"ח, ברור שתתאמץ להיות עיוור. אתה גם מחכה להחלטות בית הדין המשמעתי בשביל להסיק מסקנות אם הקהל של הפועל התפרע או התנהג בצורה בלתי ספורטיבית?

נראה לי שאם ישאלו אותי מה יותר מסוכן, לחרוץ דין מראש לפי דעה קדומה או לבדוק מה באמת קרה ולהסיק מזה מסקנות, לי ברור שהראשון יותר מסוכן.
יש לך רק מהשנה האחרונה פליט אריתראי בתחנה המרכזית בבאר שבע, לוחמים דרוזים שדיברו בערבית במועדון בחיפה, יהודי שחטף התקף לב באוטו בתל אביב ומסתמן שנער פלסטיני בן 15 שנסע ליד כביש 443 אחרי פיגוע בשביל להצדיק את הקביעה הזאת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אני מת שתסביר לי למה אני טומן את הראש בחול.
נכון, הוא פלסטיני, וכל פלסטיני הוא אשם עד שהוכחה חפותו.
ובכל זאת, לא משנה כמה הנחות תניח, הוא לא היה מעורב באירוע.
לא היה מעורב באירוע
לא היה מעורב באירוע
לא היה מעורב באירוע
לא היה מעורב באירוע
לא היה מעורב באירוע
לא היה מעורב באירוע
לא היה מעורב באירוע
לא היה מעורב באירוע
לא היה מעורב באירוע
לא היה מעורב באירוע
לא היה מעורב באירוע
לא היה מעורב באירוע
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תפסיק עם השטויות שלך ותניח לרגע שהוא כן היה מעורב בפיגוע וגם זרק אבנים מתוך האוטו על החיילים.
די כבר לטמון את הראש בחול בזמן שפצצות מתקתקות מסתובבות שם ולא מורידים אותן כמו ברווזים!

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 12:18 
Noam כתב:
התעייפתי.
בתגובה לדיון על ילד בלתי מעורב שנהרג/חוסל/נרצח, אתה טוען שיש מחבלים שבורחים ולכן יש לתפוס אותם בכל מחיר. כנראה שהמחיר של ילד בלתי מעורב נופל תחת הקבוצה "כל מחיר", אחרת הנושא לא היה עולה לדיון בהקשר הזה.
עניינה אותי המוטיבציה לגישה הזאת, שבעטיה אפשר לבטל את פקודות הצבא, לירות בלי הבחנה ולהתנהג כמו כנופייה ולא כמו צבא מסודר והכל למען המשימה המקודשת "לתפוס מחבל". עניין אותי מה התועלת שמתקבלת ממהלך כזה ואולי נשגבת מבינתי, כי תועלת בטחונית אני לא ממש רואה מזה, והנזק הוא עצום.
אני באמת מקווה, ואני אומר את זה מהלב, שבנושאים אחרים בחיים שלך אתה גם חושב לפני שאתה מאמץ עמדות בצורה אוטומטית. פה התייאשתי, אני מרגיש שאני מבזבז לעצמי את הזמן.

:ROSE:
סוף סוף - גם אני התייאשתי.
לפחות בזה אנחנו מסכימים.
דרך אגב- אני עדיין חושב שאתה קצת יותר חכם וקצת יותר מבין עניין, כך שאתה יודע בדיוק את כוונתי ואין צורך לסלף את דבריי.
אני בניגוד לאחרים, לא צבוע, דעתי אינה משתנה בהתאם לסיטואציה כמו אחרים כאן.
אני כתבתי:
ציטוט:
עכשיו אני טוען שאם חיילים מזהים רכב החשוד כרכב המחבלים (ופה לא דובר על סתם זריקת אבנים לכביש) עליהם לעשות הכל ולעצור את המחבלים.
לעצור אותם חיים, לנסות ולעצור את הרכב בכל מחיר, ירי באוויר, דוקרנים, ירי לגלגלים וכו'
.

עכשיו אשמח אם תראה לי איפה כתבתי שיש לפגוע בחפים מפשע?
אמרתי ואגיד שוב - אם במקרה הנ"ל לא היתה אינדיקציה לירי על הרכב, החיילים שירו צריכים לעמוד לדין ! (יש צורך שאני אדגיש את המשפט הזה?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 12:19 
פתאום נזכרתי במשפט של המחנכת שלי מהתיכון.
"אם לסבתא שלי היו גלגלים, היא לא הייתה מריחה את הפרחים של אושוויץ מלמטה"
לא יודע למה, פשוט נזכרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
עוף טופיק, אם מישהו קובע את דעתו על סיטואציה מסויימת ללא תלות בסיטואציה זה לא מגדיר אותו כלא צבוע.
זה יכול להגדיר אותו כהרבה דברים אחרים (אף אחד מהם לא מחמיא) אבל לא כלא צבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 12:38 
Noam כתב:
אדום מטלי כתב:
Noam כתב:

בדיוק מהסיבה הזאת הצבא לא יכול לחקור את עצמו, וגם מדינת ישראל לא יכולה לחקור את עצמה. מערכת המשפט (שעוסקת בלי הרף בהיבטים המשפטיים של הכיבוש) גם היא כפופה לממשלה, כל מוסדות הביקורת של ישראל כפופים למדינת ישראל, ולכן הם למעשה ממלאים פונקציה של גופים "משמעתיים", ולא יכולים באמת לבקר את פעולות המדינה.

לא מדויק, בתאוריה לפחות.
במדינת ישראל עדיין יש הפרדת רשויות, וגם אם הממשלה הנוכחית מנסה בלי בושה לחבל בה, מערכת המשפט עדיין לא כפופה לממשלה. אני לא יודע עד כמה היא יכולה ליזום ביקורת על פעילות כוחות הבטחון (נניח באמצעות מבקר המדינה), אבל זה בוודאי לא דבר מופרך.

זה בדיוק מה שאני טוען.
במקרים מסוימים היא יכולה לדון במקרים של בעיות נקודתיות, וגם זה קשה.
תראה כמה משאבים מושקעים באלאור אזריה, כל צמרת הצבא כבר חודשיים מתעסקת רק בו.
זה המקסימום שהמצב מאפשר.
אתה מדמיין קביעה של בית המשפט הישראלי, למשל, שמפעל ההתנחלויות מנוגד לחוק הבינלאומי? שהכיבוש הוא פשע מלחמה?
אף קביעה משמעותית בנוגע למדיניות של ישראל לא יכולה לצאת ממוסדות כאלה, מתוקף היותם מוסדות פנים.
זה כמו שמח"ש יבואו ויגידו שהמשטרה מושחתת ורקובה וצריך לשלוח את כל הניצבים הביתה.
וכן, מה שאדום נחמד אמר. זאת לא תכונה אקסקלוסיבית לציונות, מדינה לא יכולה לחקור את עצמה. הייחוד הוא שאנחנו פשוט מחזיקים קופת שרצים קצת יותר גדולה מהממוצע.

אני כן יכול לדמיין קביעה של בית המשפט לגבי חוקיות ההתנחלויות, או הכיבוש. מצד שני אני יכול להבין למה בית המשפט מחליט לא להיכנס לזה.
אבל לא מדובר בזה, אלא בעניין אחר: היות ואנחנו כבר כובש בשטח, השאלה מה מותר לעשות ומה אסור בפרטקטיקה היומיומית היא משהו שבית משפט יכול לדון בו, או לפחות שגוף כמו מבקר המדינה יכול לחקור האם מה שנעשה בפועל, עומד בפקודות החוקיות שנקבעו (וזו הסיטואציה החמורה עכשיו: גם בחוקים והוראות שהצבא קבע בעצמו לא עומדים, באופן קבוע, ויש הסתרה וטיוח). את זה אין בעיה לבקר, וזה לא בגדר של "מדינה שחוקרת את עצמה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 12:46 
ItaiH6 כתב:
עוף טופיק, אם מישהו קובע את דעתו על סיטואציה מסויימת ללא תלות בסיטואציה זה לא מגדיר אותו כלא צבוע.

איך אתה מגדיר מקרה בו מישהו כותב שאין לירות במישהו שאינו מהווה יותר איום אך מצד שני לא בא בטענות לסיטאוצייה בה בפועל זה אכן קרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ItaiH6 כתב:

איך אתה מגדיר מקרה בו מישהו כותב שאין לירות במישהו שאינו מהווה יותר איום אך מצד שני לא בא בטענות לסיטאוצייה בה בפועל זה אכן קרה?

אם אתה מתכוון למקרה שהובא כאן אז הוא כתב בפירוש שהוא לא מעורה בפרטים ואפילו שאל מה היה.
נראה לי שזאת בדיוק דוגמה ללא לחוות דעה על סיטואציה בלי לדעת מה הסיטואציה.

לעומת זאת היית יכול להביא כדוגמה נגדית יותר טובה את זה שקובע שמדובר ברצח בלי קשר לנסיבות כי מי שירה הוא שותף לעוולות הכיבוש ולכן בזה שגרם מוות של חף מפשע בעת מילוי תפקידו הוא בהכרח רוצח אפילו אם היו סיבות מוצדקות לירי.
מקרה כזה זהה בעיניי למקרה של מישהו שבעיניו בהכרח זה לא רצח כי מה היה קורה אם ברכב ההוא היו מחבלים והיה נשק מוכן לשימוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Noam כתב:
התעייפתי.

:ROSE:
סוף סוף - גם אני התייאשתי.
לפחות בזה אנחנו מסכימים.
דרך אגב- אני עדיין חושב שאתה קצת יותר חכם וקצת יותר מבין עניין, כך שאתה יודע בדיוק את כוונתי ואין צורך לסלף את דבריי.
אני בניגוד לאחרים, לא צבוע, דעתי אינה משתנה בהתאם לסיטואציה כמו אחרים כאן.
אני כתבתי:
ציטוט:
עכשיו אני טוען שאם חיילים מזהים רכב החשוד כרכב המחבלים (ופה לא דובר על סתם זריקת אבנים לכביש) עליהם לעשות הכל ולעצור את המחבלים.
לעצור אותם חיים, לנסות ולעצור את הרכב בכל מחיר, ירי באוויר, דוקרנים, ירי לגלגלים וכו'
.

עכשיו אשמח אם תראה לי איפה כתבתי שיש לפגוע בחפים מפשע?
אמרתי ואגיד שוב - אם במקרה הנ"ל לא היתה אינדיקציה לירי על הרכב, החיילים שירו צריכים לעמוד לדין ! (יש צורך שאני אדגיש את המשפט הזה?)

רבאק, לירון. אף אחד לא אמר שאתה קורא לפגוע בחפים מפשע. ואל תהפוך את זה גם לקטע כזה בו אתה מתלונן שמסלפים את דבריך ומכפישים אותך.
אנחנו כן מנסים להבין למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה קורא לעצור רכב חשוד *בכל מחיר*, כשברור שאתה עלול גם לטעות ולפגוע בחפים מפשע (כמו מה שקרה השבוע).
אתה לא יכול לטאטא את זה מתחת לשטיח. ילד מת כי רצו לעצור רכב בכל מחיר במקרה הטוב, וסתם פירקו עצבים במקרה הרע. תתמודד עם המציאות, ולא עם הדמיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 14:23 
אדום נחמד - אתה טועה כאשר אתה כותב לי
ציטוט:
רבאק, לירון. אף אחד לא אמר שאתה קורא לפגוע בחפים מפשע...

שים לב לזה:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
לירון, הןא שואל למה לתפוס *בכל מחיר*. גם במחיר פגיעה בחפים מפשע.

מי אמר שצריך לפגוע בחפים מפשע?

Noam כתב:
אתה!!!!!!!!!

ועכשיו לשאר דברייך:
ציטוט:
אנחנו כן מנסים להבין למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה קורא לעצור רכב חשוד *בכל מחיר*, כשברור שאתה עלול גם לטעות ולפגוע בחפים מפשע (כמו מה שקרה השבוע).
אתה לא יכול לטאטא את זה מתחת לשטיח. ילד מת כי רצו לעצור רכב בכל מחיר במקרה הטוב, וסתם פירקו עצבים במקרה הרע. תתמודד עם המציאות, ולא עם הדמיון.

אז ככה, כבר בציטוט הקודם שלי כתבתי מה הכוונה בכל מחיר:
ציטוט:
עליהם לעשות הכל ולעצור את המחבלים.
לעצור אותם חיים, לנסות ולעצור את הרכב בכל מחיר, ירי באוויר, דוקרנים, ירי לגלגלים וכו' .

תראה אם קראו לרכב, בו ישב הנער, לעצור והוא החליט שלא להישמע להוראות, אם ירו באוויר והרכב המשיך לברוח, אם הרכב הגביר את מהירותו במטרה לברוח,
אם בוצע ירי לערב הצמיגים, אם ניסו לבצע מחסום והרכב פרץ את המחסום, כל זה מהווה אינדיקציה שהרכב הזה ככל הנראה הרכב של המחבלים, כי אם לא, מדוע לא לעצור?!
אבל אם כל זה לא קרה, אז אמרתי ואגיד שוב שיש להעניש את החיילים האלו בחומרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 14:51 
אבל זה כבר ידוע שכל זה לא קרה. מה יש להתעסק באם ואם ואם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 15:13 
נועם שחם כתב:

אם לא בזה על מה נתווכח? :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

מה זאת אומרת מה יש להתעסק בזה?
בסיטואציה הדמיונית שלירון בחר הוא יוצא צודק, אז מן הסתם הוא ינסה להכריח את כולנו לדון בפנטזיה השרירותית שלנו (שבה הוא צודק) ולא במציאות (שבה לא ברור אם אין לו מושג מה קורה סביבו או שהוא סתם "טועה", בוא נקרא לזה ככה).

לירון, לגבי ההודעה האחרונה שהפנית אלי:
3א. רגע, זה שמשהו קרה בשרונה זה אומר שאותו דבר אמור לקרות מעכשיו ועד עולם? לפי אותו עיקרון אפשר להצדיק רצח עם בטיעון "אז למה היתה שואת היהודים?"
3ב. למה אתה שואל אותי? שאל את מי שירה, או את מי שהסביר למה הירי היה מוצדק, מוצלח ורצוי. אני לא אמרתי כלום בנושא כי אני לא יודע על זה יותר מדי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:

לעומת זאת היית יכול להביא כדוגמה נגדית יותר טובה את זה שקובע שמדובר ברצח בלי קשר לנסיבות כי מי שירה הוא שותף לעוולות הכיבוש ולכן בזה שגרם מוות של חף מפשע בעת מילוי תפקידו הוא בהכרח רוצח אפילו אם היו סיבות מוצדקות לירי.
מקרה כזה זהה בעיניי למקרה של מישהו שבעיניו בהכרח זה לא רצח כי מה היה קורה אם ברכב ההוא היו מחבלים והיה נשק מוכן לשימוש.

אני מניח שהתכוונת אלי, וזה לא נכון. הנסיבות וההקשר בעיני זה הכל.
חייל שיורה במישהו שמסכן את חייו או חיי אחרים (סיבה מוצדקת לירי), גם בזמן פעולות כיבוש - לא רוצח.
חייל שמוציא להורג נער חף מפשע בריסוס אקראי וחסר הבחנה - אחושרמוטה רוצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 15:43 
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:

מה זאת אומרת מה יש להתעסק בזה?
בסיטואציה הדמיונית שלירון בחר הוא יוצא צודק, אז מן הסתם הוא ינסה להכריח את כולנו לדון בפנטזיה השרירותית שלנו (שבה הוא צודק) ולא במציאות (שבה לא ברור אם אין לו מושג מה קורה סביבו או שהוא סתם "טועה", בוא נקרא לזה ככה).
שהפנית אלי:
3א. רגע, זה שמשהו קרה בשרונה זה אומר שאותו דבר אמור לקרות מעכשיו ועד עולם? לפי אותו עיקרון אפשר להצדיק רצח עם בטיעון "אז למה היתה שואת היהודים?"
3ב. למה אתה שואל אותי ? שאל את מי שירה, או את מי שהסביר למה הירי היה מוצדק, מוצלח ורצוי. אני לא אמרתי כלום בנושא כי אני לא יודע על זה יותר מדי.

איזה סיטואציה דימיונית? אני מבין שאתה כבר חקרת את המקרה, תיחקרת את החיילים, ופרסמת את המסקנות - אמרתי ואגיד עוד 1,000 פעם
אם לא היתה שום אינדיקציה שהרכב הוא הרכב של המחבלים, אם לא קראו לרכב לעצור והרכב המשיך במנוסה, אם לא ניסו לעצור את הרכב
בשום אמצעי אחר כמו: ירי באוויר, ירי בצמיגים וישר ירו לעבר תא הנוסעים, אז יש להעמיד את החיילים האלו לדין ולהעניש אותם בחומרה!
לכתוב לך את זה בכתב ענק כדי שתבין?!?!?!

ושוב פרימו אתה ונועם כתבתם שיש פקודות שאוסרות על ירי על אדם לא חמוש שלא מהווה סכנה ובלה בלה בלה נכון?
כתבת את זה נכון?
אז איך זה מתיישב עם מה שקרה בשרונה?
האם לדעתך צריך להעמיד את היורה במחבל משרונה לדין??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 15:49 
למה בלה בלה בלה? כתבתי משהו שהוא לא נכון?

מה שאמרתי אלו הוראות הפתיחה באש, הן מאד ברורות. זה אגב שונה מהוראות הפתיחה באש הנוגעות למרדף אחרי מפגע בנשק חם. ובכל מקרה, ירי מהסוג הזה חייב לכלול זיהוי ודאי, ולא "חשד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 15:57 
נועם שחם כתב:
למה בלה בלה בלה? כתבתי משהו שהוא לא נכון?

מה שאמרתי אלו הוראות הפתיחה באש, הן מאד ברורות. זה אגב שונה מהוראות הפתיחה באש הנוגעות למרדף אחרי מפגע בנשק חם. ובכל מקרה, ירי מהסוג הזה חייב לכלול זיהוי ודאי, ולא "חשד".

לא כתבתי לך בלה בלה בלה.
אלא על מה שטקנו כתב.
לפי טקנו ופרימו ואלפקה אסור לירות לעבר מחבל כאשר הוא לא חמוש ולא מהווה איום (קרי, המחבל משרונה).
אני מכיר את הוראות פתיחה באש, היתי לוחם ואת רוב שירותי הצבאי העברתי בעזה, אני משרת כלוחם גם במילואים.
מכיר את הפקודות יופי.
אבל נועם כאחד שמכיר את השטח קח את הסיטואציה הבאה (שהיא ממש לא דמיונית!)
בוצע ניסיון הריגה על כביש 443 באמצעות זריקת סלעים, בקבוק תבערה ושמן על הכביש, יש פצועים, מצבם לא ידוע, מד"א ברך.
אתה מזהה רכב החשוד כרכב המחבלים, אתה נוסע אחריו, קורא לו באמצעות מערכת כריזה לעצור, או לחלופין מנסה לעצור אותו בדרך של ירי לאוויר, הרכב מגביר מהירות,
מנסה לברוח ממך, אתה לא יורה לעבר הגלגלים? אתה לא מנסה להכווין עוד כוחות שיעצרו את הרכב.
הזירה היא זירה מורכבת, הכל קורה תוך דקות.

אבל אין ספק שיותר קל לשבת במדינה אחרת, או מול המחשב עם המזגן ולהעביר ביקורת בדיעבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
אתה חי בעולם מדומיין, בנאדם.
המחבל משרונה היווה איום גדול מאוד, מה אתה רציני? הוא הרגע ריסס בנשק חם בית קפה מלא באנשים, ופתח במנוסה.
כן, אסור לירות לעבר מחבל כאשר הוא לא חמוש ולא מהווה איום. וזה לא "לפי אלפקה ופרימו", זה לפי פאקינג צה"ל.
מה אני טורח בכלל. אתה לא מתדיין לשם הרחבת המחשבה, אתה מתנצח לשם ההתנצחות ומניח כל מיני הנחות מדומיינות כדי שיהיה לך עם מה להתנצח. וזה די מעיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 16:31 
פרימו לוי כתב:
אתה חי בעולם מדומיין, בנאדם.
המחבל משרונה היווה איום גדול מאוד , מה אתה רציני? הוא הרגע ריסס בנשק חם בית קפה מלא באנשים, ופתח במנוסה.
כן, אסור לירות לעבר מחבל כאשר הוא לא חמוש ולא מהווה איום . וזה לא "לפי אלפקה ופרימו", זה לפי פאקינג צה"ל.
מה אני טורח בכלל. אתה לא מתדיין לשם הרחבת המחשבה, אתה מתנצח לשם ההתנצחות ומניח כל מיני הנחות מדומיינות כדי שיהיה לך עם מה להתנצח. וזה די מעיק.

איזה איום הוא היווה?!
הוא לא היה חמוש והיה במנוסה.
אז מה אם הוא ריסס אנשים?
ואם הוא היה זורק סלעים על אוטובוס וגורם להתהפכות של אוטובוס ואז בורח היה מותר לירות בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 16:41 
אתם מבזבזים לעצמכם את הזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
טוב בסדר, המחבלים משרונה לא היוו איום מיידי ומוחשי על הסביבה. כאילו שיש לך דרך לדעת שהם לא חמושים, ושלרוץ ברחוב זה ממש כמו להרים ידיים ולהגיד 'אני נכנע'.
"אז מה אם הוא ריסס אנשים". חחח
אין לי עניין בלהתנצח לשם ההתנצחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 16:55 
פרימו לוי כתב:
טוב בסדר, המחבלים משרונה לא היוו איום מיידי ומוחשי על הסביבה. כאילו שיש לך דרך לדעת שהם לא חמושים, ושלרוץ ברחוב זה ממש כמו להרים ידיים ולהגיד 'אני נכנע'.
"אז מה אם הוא ריסס אנשים". חחח
אין לי עניין בלהתנצח לשם ההתנצחות

ואיך אתה אמור לדעת אם ברכב שבורח ממך יש נשק חם?
מה ההבדלים?
האם זה משנה אם הפיגוע מתבצע באמצעות ירי או בקבוק תבערה וזריקת סלעים?
שאלתי שאלות מאד פשוטות, חבל שאתה לא עונה לי עליהם.
אנסה שוב:
1. איזה איום המחבל משרונה היווה כאשר אנחנו יודעים היום בדיעבד שהוא לא היה חמוש?
2. אם מחבל זורק סלעים על אוטובוס וגורם להתהפכות של אוטובוס ואז בורח מותר לירות בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אתם מבזבזים לעצמכם את הזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
איש השלום , הלוחם בשלום ומכחיש השואה אבו מאזן סירב לפגוש את הנשיא ריבלין

יו"ר הרשות סירב להצעתו של נשיא הפרלמנט האירופי להיפגש עם הנשיא, שמצדו נענה להצעה. אתמול יצא ריבלין נגד יוזמת השלום הצרפתית

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4819461,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 17:28 
לירון אתה עושה מעצמך צחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 18:27 
אוגוסטוס היל כתב:
לירון אתה עושה מעצמך צחוק

טוב אוגסטוס, מה שתגיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2016, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
על כך הגיב ראש הממשלה בנימין נתניהו: "אבו מאזן הראה בבריסל את פרצופו האמיתי. מי שמסרב לפגוש את נשיא המדינה ואת ראש הממשלה למשא ומתן ישיר, ומי שמפיץ עלילת דם מול הפרלמנט האירופי, טוען בשקר כי ידו מושטת לשלום. ישראל מחכה ליום שאבו מאזן יפסיק להפיץ שקרים ולעסוק בהסתה. עד אז, תמשיך ישראל להגן על עצמה מפני ההסתה הפלסטינית, שמניעה מעשי טרור".

לפעמים גם תרנגול עיוור תופס גרגר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4820096,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: