לגבי טאקר - החתמה נהדרת. טאקר הוא הסמול פורוורד השלם, הקלאסי. הוא נותן את כל מה שאתה יכול לרצות משחקן בעמדה 3, אין לו אף חיסרון ביחס לסמול פורוורד הממוצע. בנוסף הוא נותן קצת תכונות של 2 - בעיקר יכולת לייצר מצבי קליעה במשחק עומד, וקצת תכונות של 4 - ריבאונד התקפה למשל, ובסך הכל הוא שחקן מאוד ורסטילי ושלם, שעושה הרבה דברים על המגרש בעיקר בחלק ההתקפי, מה שהופך אותו לשחקן ש"תפור על הליגה" וגם נותן הרבה גמישות בבנייה של הסגל.
מבחינה התקפית הוא באמת שחקן מאוד שלם ומגוון. גם שחקן שמגיע עד לטבעת, גם קליעה מכדרור, גם הולך לקו הרבה, יכול לייצר לעצמו מצב קליעה באחד על אחד או בפיק-אנד-רול. הוא עושה נקודות גם ממשחק קבוצתי, יכול לקבל את הכדור לשלשה פנויה או לחדירה, גם הולך לריבאונד התקפה. שחקן שמצד אחד הוא חתיכת סקורר שיכול לנצח משחק לבד, ומצד שני לא מביא ביחד עם הסקורינג את התחלואים הנפוצים של שחקנים כאלה (במיוחד ברמות השכר שלנו) - מדובר בשחקן קבוצתי, לא מחרב-משחקים, לא פוגע בשטף של המשחק, לא בעייתי בשום צורה על המגרש או מחוצה לא. הגנתית הוא שחקן לא רע עד כמה שיצא לי להתרשם, לא איזה סטופר הגנתי יוצא דופן אבל מזיז את הרגליים טוב, עושה את העבודה שלו, גם יכול לשמור בדרך כלל כמה שחקנים על המגרש ולעשות חילופים בזכות הנתונים הפיזיים הטובים שלו.
ממה שאני מבין גם מדובר בבחור עם אישיות מצוינת, בחור חכם, לא בעייתי, איש משפחה, גם מאוד רצה להגיע להפועל וזה חלק מהסיבה שהצלחנו להחתים אותו בשלב כל כך מוקדם של הקיץ. בסך הכל החתמה נהדרת ויופי של עבודה
לגבי פז, זה כבר בלי ספק המהלך המקצועי הכי טוב של הפועל בשנים האחרונות. לאף איש מקצוע בכדורסל אין את רמת הבקיאות, ההבנה בכדורסל ויכולות הניתוח של פז, וגם מבחינת רצינות והשקעה אין שני לו. ככל שחלקו בהחלטות המקצועיות שנלקחות במועדון יהיה יותר גדול, זה יהיה רווח נקי של כולנו, ואני שמח מאוד שהבינו את זה בתוך המועדון. אין לי ספק שהמהלך הזה הולך להוכיח את עצמו בגדול, ואנחנו הולכים לראות פה שינוי גדול מאוד לטובה בכל מה שקשור לנושא הזרים. טאקר הוא הדוגמה הראשונה לכך, ובעיניי זה אך סמלי שהאאוטינג והברכות נמצאים תחת אשכול ההחתמה של טאקר, שמסמלת את השינוי העתיד לבוא. מזל טוב לפז ולכולנו