תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 08:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 74  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל 2016/7
הודעהפורסם: 22 יוני 2016, 23:48 
לזכותו ייאמר שכבר ב-16.5 הוא דיווח שסימיץ' מועמד להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יוני 2016, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הפרסומים על המצב הרע במועדון, מה הסיכויים שבאמת בלם כזה יחתום אצלנו? (בלי עין הרע)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2016, 23:52 
חבל לי על אבו-עביד ואביחי שלא יהיו בהפועל. שניים מהשחקנים שבלטו לטובה בין כל החרא העונה.
בקשר למצב הכלכלי אני עדיין מסרב להיות מודאג ודי סומך על כבירי-גוטמן שיבריאו את הקבוצה. מאמין שהכל יסתדר בסוף לטובה.
אם גוטמן יתלה את המפתחות, אני באמת אכנס לפאניקה.

ד"א, איך הבלם הזה שחתם (סימיץ')? זרתותח או וינטרה 2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2016, 23:54 
גם על הגורובאסוב הזה שמעתי שהוא חתם.
בינתיים עברה תקופה ולא קורה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2016, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
לזכותו ייאמר שכבר ב-16.5 הוא דיווח שסימיץ' מועמד להפועל

תיכף ספורט 1 יעתיקו מone ואז עמית גולדשטיין כתגובה, יביא כתבה על סבתא של סימיץ' שהיתה נוהגת להתעלל בחתולים וכלבים וזה מה שהדליק את כבירי. כל זה מצטרף לתביעה של מורדי דדון ומשה שוקו ולחמניה בע"מ.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 23 יוני 2016, 00:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2016, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
גם על הגורובאסוב הזה שמעתי שהוא חתם.
בינתיים עברה תקופה ולא קורה כלום.

זה נכון, אבל הפועל הרשמית לא ממש רוצה כרגע להוציא ידיעות על החתמות, כל עוד לא סיימה את מסע הקיצוצים בסגל הקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 00:02 
אני מאמין שלא נשמע על החתמות עד שישולמו כל המשכורות לכל מי ששייך למועדון, כדי לא להתסיס את האווירה יותר ממה שהיא עכשיו.
פתאום נראה רכבת וולקאמים באתר הרשמי, כולל דמארי (תמיד מותר לפנטז) :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 06:21 
האם כבירי עובד על כולנו?
אומר אין לי, אין לי,
ובעצם מתחת לבלטות יש לו, יש לו

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 06:22 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא אומר שאין לו.

למעשה, הוא לא אומר כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 07:33 
סמל אישי של המשתמש
אם היה לו מה להגיד הוא היה דואג להגיד את זה בכל פורום, במיוחד בעיתוי הנוכחי כשאנחנו קרובים לפתיחת מכירת המנויים.
זאת התקופה בשנה שהכי דחוף לבעלים של הפועל לשדר ללקוחות שלו שהכל בסדר והכל יהיה בסדר.
אבל כנראה שזה רחוק מלהיות בסדר, ואין מה להגיד שיצליח להרגיע את הקהל ולטעת בו תקווה .
אחרי עונה מזעזעת, בעיות בתשלום משכורות, דרישות לקיצוצים ומעבר לפ"ת, יהיה קשה לשווק את הפועל לקהל.
מה עוד שעד לפני חודש הוא היה עדיין בגדר המשיח של אוהדי הפועל, שחלקם הגדול היה בטוח שאנחנו צועדים באותו מסלול של ב"ש, וזה רק שאלה של זמן מתי אנחנו נגיע ליעד שהם השיגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 07:50 
עד המ!!ת הפועל כתב:
חבל לי על אבו-עביד ואביחי שלא יהיו בהפועל. שניים מהשחקנים שבלטו לטובה בין כל החרא העונה.
בקשר למצב הכלכלי אני עדיין מסרב להיות מודאג ודי סומך על כבירי-גוטמן שיבריאו את הקבוצה. מאמין שהכל יסתדר בסוף לטובה.
אם גוטמן יתלה את המפתחות, אני באמת אכנס לפאניקה.

ד"א, איך הבלם הזה שחתם (סימיץ')? זרתותח או וינטרה 2?

מאמין שאביחי יישאר בסופו של יום בהפועל.
הוא בטח רוצה וגם הפועל רוצה, עניין של מו״מ

נערך לאחרונה על ידי לירון האדום בתאריך 23 יוני 2016, 08:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
אם היה לו מה להגיד הוא היה דואג להגיד את זה בכל פורום, במיוחד בעיתוי הנוכחי כשאנחנו קרובים לפתיחת מכירת המנויים.
זאת התקופה בשנה שהכי דחוף לבעלים של הפועל לשדר ללקוחות שלו שהכל בסדר והכל יהיה בסדר.

ברור שהמצב הנוכחי לא בסדר. הרי לא שילמו פה משכורות כבר כמה חודשים.
אבל, אם מדובר בהמתנה לכספים שאמורים להגיע והגעתם תביא לשקט ואם הפועל אכן תפרסם Welcome לסימיץ', לקשר מארגנטינה ולעוד שחקנים ובראשם דמארי, תאמין לי שתהיה נהירה לרכישת מנויים ואנשים מהר מאד ישכחו (במיוחד אם דמארי אכן יגיע, אני לא מאמין שזה יקרה אבל אין לדעת) שבחודש יוני עדיין לא שילמו את משכורת אפריל, ויחכו כבר לתחילת העונה.

בהפועל כמו בהפועל, רב הנסתר על הגלוי. אין לדעת מה באמת קורה מאחורי הקלעים - מי משלם מה, מי אחראי וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
בספורט 5 עוד כתבה שלא אומרת כלום של גברת "הפועל זונה" אלג'ם.
מועלית ספקולציה ששוינפלד מתעניין באפשרות לאירופה.
נכתב ש"גורמים בהפועל" לא מבינים למה מכרו את אבו עביד ושכבירי עושה מכירת חיסול.
כמה משפטים אח"כ אומרים שיש מו"מ מתקדם עם סימיץ' דגני ואביחי ידין.
חבל להכנס ולתת לה קליקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
זאת בעצם כתבה שמציינת את רוב הפרסומים שהיו במקומות אחרים, למען באם משהו באמת נכון, "לקלוע" ולכתוב שזה היה פרסום ראשון אצל ספורט 5.

בכל אופן, באמת שנמאס כבר מכל "הגורמים" שאומרים מה היה צריך לעשות ולא יושבים בפרונט ועושים(אם האמת יש גורמים או אם אין). מאוס לגמרי העניין. לא מעניין לקרוא את זה, שירי.
גם ארז, צנציפר, אשרק'ה וההוא שמאונן מוואלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 09:13 
dino כתב:
זאת בעצם כתבה שמציינת את רוב הפרסומים שהיו במקומות אחרים, למען באם משהו באמת נכון, "לקלוע" ולכתוב שזה היה פרסום ראשון אצל ספורט 5.

בכל אופן, באמת שנמאס כבר מכל "הגורמים" שאומרים מה היה צריך לעשות ולא יושבים בפרונט ועושים(אם האמת יש גורמים או אם אין). מאוס לגמרי העניין. לא מעניין לקרוא את זה, שירי.

הם מרוויחים כסף ישיר וכסף עקיף על חשבוננו.
כרגע, מה שאפשר זה לקחת בחשבון שתגובות מסוימות שהן מכוחות אוהדי מכבי (אאל"ט, יש לפחות אחד כזה) או צרינו / צרי כבירי מסוגים שונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 09:15 
ביוון מפורסם שהבלם סוקרטיס פיטאנידיס דחה לפני מספר ימים הצעה מקבוצה ישראלית ויישאר בקבוצה היוונית שלו אטרומיתוס. ידיעה במקור של ארז נעמן ששומר על הנקודה שהרוויח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 09:20 
סימיץ' 1 - נכון שכרגע מדובר רק בדיווחים על סיכום. עדין מתברר שהשמועות על חידלון בהפועל היו מוקדמות מדי.
סימיץ' 2 - אולי עוד אוהדים יצטרפו למחנה המבחין בין תזרים מזומנים ריגעי למאזן רציני.

כבירי סובל מטעות של מליונים רבים החסרים בתזרים מזומניו בהפועל. אגב כולל ש"שכחתי את שמו" חזר מכוונתו להשקיע משהו, התפוגג והשאיר אחריו בנית קבוצה חובבנית ואת היקר באדם מנדיונדו.
כבירי לא חייב למכור נכסים החשובים לו בגלל בעיה זמנית. אף אחד מאיתנו לא יודע האם כבר מכר כאלה וכרגע הוא רק עובד על הקטנת נזקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 09:33 
מימון חיצוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 10:12 
לא מצאתי את האשכול האגדי של "איפה הם היום"
אבל ג'ון פנסטיל :HEART2: הודיע אתמול על פרישה מכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 10:27 
dino כתב:

אין שום סיבה לקחת ברצינות את עניין "הגורמים שאומרים" זה בדיוק כמו "מקורבים" ווריאציות שונות של "תיבול" הכתבה על ידי כתב שמחפש לייצר כותרת ועניין בכתבה שלו. אין בזה שום רצינות ולכן אין לקחת את זה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
איזה מימון חיצוני?
בקיזוז עלות החוזה של אבו עביד וסכום ההעברה, העבירו את סימיץ' הזה בהעברה חופשית ועוד נשארו עם עודף.
אין לי מושג אם הוא שחקן טוב, אבל לפחות רואים שיש פה מחשבה ועבודה, מי שהיה שחקן גרוע הולך.
מקווה שספורי הבא אחרי אבו עביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 10:31 
האדס כתב:
איזה מימון חיצוני?
בקיזוז עלות החוזה של אבו עביד וסכום ההעברה, העבירו את סימיץ' הזה בהעברה חופשית ועוד נשארו עם עודף.
אין לי מושג אם הוא שחקן טוב, אבל לפחות רואים שיש פה מחשבה ועבודה, מי שהיה שחקן גרוע הולך.
מקווה שספורי הבא אחרי אבו עביד.

אבו עביד היה שחקן גרוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
כן
כמו כל מי ששיחק בחוליית ההגנה בשנה שעברה, וכמו עוד המון שחקנים בסגל.
מה, נתנו עונה כזו טובה ואני פשוט לא זוכר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
יש אוטוריטה מקצועית בהפועל. היא כבר כאן חצי שנה ואמורה להיות עוד כמה שנים. זה לא מאמן זמני שחתום לעונה. הוא לא מחזיק ממספר שחקנים ורוצה במקומם אחרים. לא רואה מה הבעיה.

Sent from my XT1063 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 10:47 
האדס, אבו עביד היה בינוני ומטה בעונה שעברה ועם זה לא צריך להיות ויכוח.
יחד עם זאת, הסיבה שהוא עבר לחיפה היא נטו כסף. אם באמת היו רוצים להחליף את כל השחקנים החלשים בסגל-
גוטליב, ספורי, הרוש, שיש וכו' היו מחפשים היום קבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 10:48 
האדס כתב:
כן

מהרגע שאבו עביד חזר לשחק בהרכב כבלם (בפלייאוף העליון) ההגנה התייצבה והיו מספר משחקים שלא ספגנו בהם בכלל. אבו עביד שחקן צעיר שעוד צריך להשתפר ולהתקדם, אבל יש עם מה לעבוד. מבחינה פיזית אין בארץ אף שחקן התקפה שיכול להתמודד איתו. העונה הזו הייתה עונה קשה לשחקן צעיר שרק הגיע למועדון, שחקנים גדולים ממנו התקשו במעברים כאלו. מתערב איתך שבעונה הבאה הוא יהיה אחד משחקי ההגנה הבולטים בליגה, לא אתפלא אם גם יזומן לנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 10:51 
האדס כתב:
כן

מדויק, ההגנה של עביד, גוטליב, והשודד וינטרה כמעט הביאו אותנו לליגה לאומית. אבל עביד היה הרבה יותר טוב מוינטרה וגוטליב (הוא בכלל חלוץ אין לו קשר למקצוע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 11:01 
נועם שחם כתב:
האדס כתב:
כן

מהרגע שאבו עביד חזר לשחק בהרכב כבלם (בפלייאוף העליון) ההגנה התייצבה והיו מספר משחקים שלא ספגנו בהם בכלל. אבו עביד שחקן צעיר שעוד צריך להשתפר ולהתקדם, אבל יש עם מה לעבוד. מבחינה פיזית אין בארץ אף שחקן התקפה שיכול להתמודד איתו. העונה הזו הייתה עונה קשה לשחקן צעיר שרק הגיע למועדון, שחקנים גדולים ממנו התקשו במעברים כאלו. מתערב איתך שבעונה הבאה הוא יהיה אחד משחקי ההגנה הבולטים בליגה, לא אתפלא אם גם יזומן לנבחרת.

אני דווקא חושב שהוא כמעט ולא יראה דקות בחיפה. בכלל לא נראה שבונים עליו שם כשחקן הרכב, אלא גיבוי במקום דגני. יש לחיפה היום את וליינטה וקינן והם מתאבדים על הבלם האמריקאי. במקרה הטוב אבו עביד יהיה מחליף ראשון לבלמים שם ובמקרה הרע מחליף שני. כמגן ימני אני לא חושב שיש לו יותר מידי מה למכור.

אני מאוד אוהב אותו והוא היה אחד השחקנים שיותר אהבתי השנה, אבל נראה לי שהוא מסוג השחקנים שיהיו לא רעים בהמון עמדות, אבל אף פעם לא יהיו כוכבים גדולים בעמדה ספציפית. אין לו משחק ראש מספיק טוב בשביל להיות בלם והוא לא מספיק מתאים כדי להיות מגן. הוא יכול להיות סותם חורים טוב, אבל לא בטוח בכלל שיהיה שחקן מוביל באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 11:24 
אני מת על שחקנים שאין להם תפקיד מוגדר. זה בדיוק מסוג השחקנים שאף אחד לא יודע איך לאכול אותם.

לאבו עביד יש יכולות פיזיות ויש רצון לעבוד ולהתקדם, וזה מה שידחוף אותו קדימה. אני מאמין בו מאד, חבל שגוטמן כנראה קצת פחות :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2016, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אני מת על שחקנים שאין להם תפקיד מוגדר. זה בדיוק מסוג השחקנים שאף אחד לא יודע איך לאכול אותם.

לאבו עביד יש יכולות פיזיות ויש רצון לעבוד ולהתקדם, וזה מה שידחוף אותו קדימה. אני מאמין בו מאד, חבל שגוטמן כנראה קצת פחות :LOMASHOO:

מאוד יכול להיות שזה פחות גוטמן ויותר הצורך הקריטי בכסף, כשהוא השחקן היחיד שאפשר למכור כרגע ובאופן יחסי(לשוינפלד וניקוליץ נניח) הנזק לסגל לא יהיה מאוד גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2209 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 74  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: