תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 09:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 804 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 יוני 2016, 15:12 
20 כתב:
Noam כתב:
זה רעיון מאוד מרגש להתחזות למפלגת ימין ואז להקים ממשלת שמאל.
אפשר לנסות לאמץ את זה במישור הפורומי. נפתח יוזר בזונה ה-12, נשקיע נפציץ ובסוף נקבל ניהול, ואז נצבע את כולו באדום ונהפוך אותו לשלנו.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

מתי הפכה בתמיכה בנסיגה חד צדדית, תום הכיבוש ושמירה על מדינה עם רוב יהודי מוצק שזה החזון הציוני מראשיתו ל"התחזות למפלגת ימין"?

זה היה מכוון לרעיון הספציפי של רד פרייד, תקרא.
את הטענות שלי לשמאל הציוני נפרט בהזדמנות אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דיון - מדוע השמאל נהיה קטן וחסר סיכוי לנצח בחירות בישראל?
הודעהפורסם: 18 יוני 2016, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
הימין השתלט על מוקדי כח חינוכיים החל מגני הילדים בספרים המעודדים קרבה למסורת ולדת(ספרים רבים מספריית פיגמה) וכלה בבנות שירות לאומי שנכנסות. לבתי ספר.בנוזף כמובן שכל דרג הביניים במשרד החינוך מזדהה עם הבית היהודי.
בנוסף כמו שאמר פעם חנוך דאום שהשמאל יפסיק להתבכיין ויתחיל להביא יותר ילדים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2016, 19:55 
Red Pride כתב:
red in blood כתב:
Red Pride כתב:
Noam כתב:
שינוי רטוריקה הוא טקטיקה שנדונה מראש לכשלון. אין דבר כזה בעיה הרטוריקה, יש בעיות במהות.
בימין, אגב, קוראים לזה HASBARA.

אני לא מציע שינוי, אני מציע הוספת סיעה חדשה עם רטוריקת ימין מתלהמת שבסוף הבחירות תצטרף לגוש השמאל.

ואחרי שה-one trick pony הזה קורה, ואותה סיעה הצטרפה לגוש השמאל ובגדה במצביעים שלה שלא יצביעו אליה שוב, מה אז?
שוב, כל פעם להקים סיעה חדשה, כל בחירות מחדש?

א. בוא נתחיל מלנצח מערכת בחירות אחת.
ב. זה בדיוק מה שהימין עושה בכל בחירות - מבטיח הרים וגבעות שלא ניתן לקיים, וכצפוי לא זוכר אחר כך מה הבטיח. לעולם אל תזלזל בכוחה של הטיפשות האנושית, ועל אחת כמה וכמה של המצביעים הישראלים.
ג. לשיטתי, מספיק לנצח פעם אחת בבחירות. לאחר מכן, עם אבטחה צמודה לראש הממשלה, אפשר לסיים את הסכסוך וליצור מציאות חדשה בה מערכות הבחירות הבאות יסובו על מצע כלכלי-חברתי, דת ומדינה וכל שאר השיט שבאמת מעניינים את האזרח במדינות נורמליות. הימין יודע זאת, שאפשר לפתור בנקל את הסכסוך עם הפלסטינים, ולכן מתגייס בכל בחירות מחדש ומפעיל את כל הטריקים הכי מלוכלכים בספר כדי למנוע את זה - הוא יודע היטב, כי יחד עם היכחדותו של הסכסוך הישראלי-פלסטיני, גם הימין במתכונתו הנוכחית יעלם לתהום הנשיה.

אין ספק שכל הודעה שלך בצבע - הזיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 12:19 
באיחור רב נתקלתי בשיר הנ"ל היום, אם כבר שמאל ימין ושלטון, נראה לי שזה מתאים לפה:

דאגות הקנצלר – מאת ברטולד ברכט

כששר התעמולה מדבר על מצוקת העם
הוא עוצר מדי-פעם מזועזע, ואז באה הצעקה:
למנהיג שלנו:
צומחות שערות שיבה!

כשהקנצלר שואג ברדיו
אומרים האנשים: כמה שהוא מתאמץ!
מכיון שהם כל היום התאמצו מדי
הם בעצמם לא יכלו לשאוג ככה.

כולם חשים: המלחמה הבאה
אינה נותנת לקנצלר לישון.
איך זה היה אילו הקנצלר היה מרשה לעצמו קצת שינה
ומלחמה לא היתה באה?

הארצות השכנות
מדברות בבוז על ארצנו
בלבול כלכלי ומעשי אלימות
נידונים לגנאי בקול-רם.
אומרים, שכשהקנצלר קורא עיתונים זרים
הוא לעתים קרובות בוכה.
או-אז קורא שר התעמולה לעם
לייבש את דמעות הפיהרר.

גם כאשר הקנצלר הקריב את ידידיו
כי נותני-הכסף דרשו זאת
אומרים שהיה רציני מאוד.
כשלעם אין מה לאכול
אומרים שבטנו מציקה לו.

אין ספק, אם ידחף את ארצנו למלחמה.
הוא יבכה כתינוק.
כשבניכם ובעליכם יפלו
הוא יאנח. כששוב תאכלו עשב
הוא יסתכל רציני.
ואתם תכירו באלה
שיש לכם קנצלר טוב.

שירי סוונדנבורג 1935-1938
מתוך: "גלות המשוררים" עמ` 157-158

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
מרגש,
עשו לינץ' באדם גוסס.

תמשיכו עכשיו עם התיאוריות שלכם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 14:52 
יכול להיות שהיה לו מטען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא היה מנוטרל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
גיבורים. צל"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 17:28 
אני חושב שפספסתי משהו
מה קרה הפעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 17:55 
אדם לקה בליבו איבד שליטה על רכבו והתרסק לתוך מסעדה, נשלף מרכבו בעודו מעולף והוכה עי המון זועם
#העם הנבחרא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 18:05 
מההההההה?!?!?!?!?!?!?!?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 18:14 
MENTELCASE כתב:
אדם לקה בליבו איבד שליטה על רכבו והתרסק לתוך מסעדה, נשלף מרכבו בעודו מעולף והוכה עי המון זועם
#העם הנבחרא

איפה פורסם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 18:27 
http://rotter.net/forum/scoops1/323147.shtml
חשבו שהנהג מחבל - והכו אותו כשהיה חסר הכרה

האזינו: אשתו של מבעלי מסעדת פוראמה בת"א סיפרה לניב רסקין על תקיפת הנהג, שלקה בלבו ונסע לתוך המסעדה, ואמרה: "חשבתי שזה הסוף של כולם, שאני מתה עוד מעט"
מערכת גלצ
התאונה הקטלנית אמש (שבת) במסעדת פוראמה בתל אביב: שתי פצועות במצב בינוני עדיין מטופלות הבוקר בבתי החולים. חמישה בני אדם נוספים שנפצעו קל שוחררו הבוקר לביתם. בתאונה נהרגו שלושה אנשים בהם הנהג עצמו שהתנגש במסעדה, ככל הנראה לאחר שלקה בליבו.

אשתו של אחד מבעלי המסעדה, שאושה סאן, אמרה בראיון לניב רסקין בגלצ כי ברגעים הראשונים של האירוע, אנשים סברו שמדובר בפיגוע וחלקם אף היכו את הנהג, שלדבריה כבר היה חסר הכרה.
היא המשיכה ותיארה את הסיטואציה: הדם, הצעקות, הלינץ' בנהג חסר ההכרה: "חשבתי שזהו זה, שזה הסוף של כולם ושאני מתה עוד מעט. אנשים צעקו, כל המטבח היה מכוסה אבק לבן. התקשרנו למשטרה, לאמבולנס, עזרנו לאנשים. חשבו שהנהג לא בסדר, נתנו לו מכות והרביצו לו".

מוקדם יותר הבוקר אמר בעל המסעדה בראיון לאסף ליברמן: "בהתחלה אנשים חשבו שעוד מדובר בפיגוע. בשניות הראשונות לאחר מכן אנשים רצו שם, ניסו לעלות לקומה למעלה, נכנסו לשירותים והיו הרבה צעקות. כשראו את הרכב אולי חשבו שמדובר בפיגוע דריסה, אנשים לא קלטו את מה שהיה".
19/06/16 | 09:11

מקור: http://glz.co.il/1064-84019-HE/Galatz.aspx

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
:SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
אני לא סובל את הטיעונים האלה שחשבו שהוא מחבל.
בשביל לתת מכות לאדם מחוסר הכרה צריך להיות חתיכת חרא אלים. פיגוע או לא פיגוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
בערוץ 10 אומרים שמדובר כנראה בשמועות. גם לפי עדויות וגם לפי צילומים במקום

בלה בליסימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
כולכם אנטישמים ואוטואנטישמים, שמנסים לעשות דמוניזציה ליהדות ולנצר את היהודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:

אתה יכול להיות ציני, אבל התגובות המוגזמות פה מבטאות בדיוק את זה. כאילו שאין דבר כזה פיגועי דריסה, כאילו שלא היה פיגוע טראומתי לפני שבועיים בתל אביב, כאילו שאנחנו לא עם שנמצא תחת מתקפה יומיומית של יחידים. נכון, יצאנו מהשפיות, איבדנו את זה, אבל לעזאזל- מישהו יכול להאשים אותנו? אבל זה בסדר, הזעזוע העמוק הוא כי אנחנו עם מוסרי וזאת חריגה מהנורמה. אם, נגיד, היינו עם שרוצח בנות על רקע כבוד המשפחה או רוצח הומוסקסואלים, כנראה שאף אחד לא היה מצפה מאיתנו להיות מוסריים. אגב, אם זכור לי נכון, בשנות ה-80 היה פיגוע בדימונה/ערד וההמון היהודי עשה לינץ׳ בגופות ההרוגים היהודים כי חשב שאלה מחבלים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

אתה יכול להיות ציני, אבל התגובות המוגזמות פה מבטאות בדיוק את זה. כאילו שאין דבר כזה פיגועי דריסה, כאילו שלא היה פיגוע טראומתי לפני שבועיים בתל אביב, כאילו שאנחנו לא עם שנמצא תחת מתקפה יומיומית של יחידים. נכון, יצאנו מהשפיות, איבדנו את זה, אבל לעזאזל- מישהו יכול להאשים אותנו? אבל זה בסדר, הזעזוע העמוק הוא כי אנחנו עם מוסרי וזאת חריגה מהנורמה. אם, נגיד, היינו עם שרוצח בנות על רקע כבוד המשפחה או רוצח הומוסקסואלים, כנראה שאף אחד לא היה מצפה מאיתנו להיות מוסריים. אגב, אם זכור לי נכון, בשנות ה-80 היה פיגוע בדימונה/ערד וההמון היהודי עשה לינץ׳ בגופות ההרוגים היהודים כי חשב שאלה מחבלים.

אני מבין את הטענה שלך אופיסר, אבל זה לא מה שאני לפחות טוען.
אני בא בטענות ל"מנהיגים" שלנו, לפיד, בנט, ינון מגל, נתניהו... הם אלו שהכשירו את השרץ בהחדרת המושג ניטרול על שלל התיותיו השונות והעברת המסר שאנשים צריכים לדאוג שהחשודים יחוסלו בשטח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
בית שאן, 1974:

"לאחר שנהרגו המחבלים ותמה הפעולה, נכנסו מספר תושבים נזעמים לדירה, מבלי שהמשטרה וצה"ל הצליחו לעצור בהם, והשליכו מן החלון את גופות המחבלים. ההמון הרב שפך עליהן בנזין והצית אותן. גופת אחד הקורבנות הוצתה בטעות גם כן. ההתעללות בגופות המחבלים גונתה על ידי שר הביטחון, שמעון פרס והרב הראשי לישראל, שלמה גורן, שהשתתפו בהלווית הקורבנות."

https://he.wikipedia.org/wiki/פיגוע_בית_שאן_(1974)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2016, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

אתה נותן פה כתב הגנה לעם שאיבד את שפיותו, ואז מזכיר לכולם שגם לפני 30 שנה (40..) עשו פה לינצ'ים. עוד לפני שהיו תירוצים..
אוקיי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2016, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
Officer Barbrady כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

אני מבין את הטענה שלך אופיסר, אבל זה לא מה שאני לפחות טוען.
אני בא בטענות ל"מנהיגים" שלנו, לפיד, בנט, ינון מגל, נתניהו... הם אלו שהכשירו את השרץ בהחדרת המושג ניטרול על שלל התיותיו השונות והעברת המסר שאנשים צריכים לדאוג שהחשודים יחוסלו בשטח

אני לא יודע עד כמה ההצהרות של ביבי ובנט באמת משנות משהו. אנחנו פשוט נמצאים בטירוף ואיבדנו צלם אנוש, כלומר נכנענו לטרור.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2016, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
אופיסר, מתי הייתה בעיניך הנקודה בה איבדנו צלם אנוש?

בגל הטרור הנוכחי?
בצוק איתן?
בטבח בג'נין?
ברצח מוחמד א-דורה?
בטבח בכפר כנא?
בקו 300?
בסברה ושתילה?
בטבח בכפר קאסם?
בטבח בקיבייה?
בטבח בדיר יאסין?
בנכבה?
בפיגוע במלון המלך דוד?

מעניין מתי אתה מותח את הקו? כי אני לא מצליח לראות אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2016, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי צוק איתן הייתה נקודת מפנה, גל הטרור הנוכחי החריף את זה ממש. ואסור אסור לשפוט אדם שיושב במסעדה ויודע שכל רגע יכול לקום רוצח ולקחת לו את הדבר היקר לו מכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2016, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
דעתי בעניין היא, שאף עם לא יכול להיות מוסרי באמת עם כזו קופת שרצים שממשיכה לגדול גם בהווה.
אני מסכים איתך שהייתה עלייה חדה בהתלהמות האינטרנטית בתקופת צוק איתן, אבל אני חושב שזה רק הוציא לאור את הפאשיזם שהיה חבוי בעם הזה מאז ומתמיד.
מעולם לא הייתה חמלה או הבנה רבתי לעוולות שנעשות לעם הפלסטיני
הדם שלהם הוא זול, החיים שלהם חסרי ערך, הנראטיב שלהם לא עולה אפילו לדיון מעמיק
גם השמאל הישראלי משרטט בדמיונותיו שלום מסוג "שלום ולא להתראות", לתת להם שטח שאיננו יקר או משמעותי בעיני השמאל, לסגור אותם עם חומה ולזרוק את המפתח לים
מעטים הישראלים שבאמת חשים אמפתיה או מוסר כליות למה שהעם הפלסטיני עבר ב70 השנה האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יוני 2016, 13:08 
מה קורה כשבן אדם יושב במסעדה ויודע שכל רגע יכולים להכנס חיילים ולחטוף אותו למעצר בלי משפט, מותר לשפוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2016, 13:45 
Officer Barbrady כתב:
לדעתי צוק איתן הייתה נקודת מפנה, גל הטרור הנוכחי החריף את זה ממש. ואסור אסור לשפוט אדם שיושב במסעדה ויודע שכל רגע יכול לקום רוצח ולקחת לו את הדבר היקר לו מכל.

אדם יושב במסעדה, רכב נכנס ודורס אנשים. נהג הרכב מחוסר הכרה. איזה הסבר יש, חוץ מטימטום ומוח מעוות, לכך שיושב המסעדה ילך ויתעלל באדם חסר הכרה? אתה בתור סועד היית עושה את זה?

רבאק,
אנשים במדינה הזו אלימים ומפגרים. צועקים כמו מפגרים, צופרים ברכב כמו מפגרים, מוציאים סכין בריב על חניה כמו מפגרים, נוהגים כמו מפגרים (אחד דרס אותי על האופניים לפני חודש וחצי ושלח אותי ל-3 שבועות לבית חולים, כנראה - לא יכול להבטיח -עסק במשהו אחר חוץ מנהיגה באותו זמן), מתנהגים ביציע כמו מפגרים, השוטרים שסביבם מפגרים וחברי ממשלה מתנהגים כמו מפגרים, אז כשהם מתנהגים כמו מפגרים כשצצה הזדמנות פז להיות אלים אתה מתרץ את זה בכך "שכל רגע יכול לקום רוצח ולקחת לו את הדבר היקר לו מכל"?
איך אומרים הילדים: פחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2016, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
דעתי בעניין היא, שאף עם לא יכול להיות מוסרי באמת עם כזו קופת שרצים שממשיכה לגדול גם בהווה.
אני מסכים איתך שהייתה עלייה חדה בהתלהמות האינטרנטית בתקופת צוק איתן, אבל אני חושב שזה רק הוציא לאור את הפאשיזם שהיה חבוי בעם הזה מאז ומתמיד.
מעולם לא הייתה חמלה או הבנה רבתי לעוולות שנעשות לעם הפלסטיני
הדם שלהם הוא זול, החיים שלהם חסרי ערך, הנראטיב שלהם לא עולה אפילו לדיון מעמיק
גם השמאל הישראלי משרטט בדמיונותיו שלום מסוג "שלום ולא להתראות", לתת להם שטח שאיננו יקר או משמעותי בעיני השמאל, לסגור אותם עם חומה ולזרוק את המפתח לים
מעטים הישראלים שבאמת חשים אמפתיה או מוסר כליות למה שהעם הפלסטיני עבר ב70 השנה האחרונות

העם הפלסתיני עבר הרבה מאז שהגענו לארץ, אבל גם העם היהודי עבר הרבה. העם הפלסתיני לא מוכן לקבל את השהות שלי כאן ומפעיל אלימות כלפי כדי שאלך, זה קצת חוסם אותי מלהביע כלפיו אמפתיה. זה לא אומר שאני לא יודע מה הוא עבר ואני מוכן לעזור להתפתח - אך כתנאי בסיסי הוא צריך לקבל את העובדה שאני לא הולך לשום מקום.

נועם, גם את הפלשתינאים אני לא שופט. מבחינת פלשתינאי, יהודי הוא קודם כל חייל או מתנחל עם נשק. גם את הפלשתינאים וגם את מבצעי הלינצ'ים(לצערנו זה כבר רבים) אני מבין, זה לא אומר שאני מסכים איתם.

אדום מטלי, כשאתה חושב על הישראלי הממוצע אתה חושב על הליכודניק בשוק שצועק "רק ביבי" או על הערס שדרס אותך (רפואה שלמה). אני לא מאשים אותך, אבל זה לא נכון. יש הרבה אנשים אלימים בארץ, הם לא מהווים רוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2016, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

לדעתי נקודת המפנה החלה בעסקת שליט, אז החליטו הקברניטים שהדרך להמנע מעסקה נוספת היא אם לא יהיו מחבלים בכלא, אז הם גם הבינו שהמוטיבציה של חלק מהמפגעים תיפגע רק אם הם ידעו שהם לא הולכים לצאת מהפיגוע בחיים ולא תעזור להם עסקה עתידית.
זה התחיל משיקול קר, ציני ובלי להבין את ההשלכות (או שההשלכות לא באמת מעניינות אותם...) כל השאר זה גלגולי עיניים.
הרי השינוי הוא לא בתגובות של ההמון המתלהם (שראינו אפילו פה שהיה קיים גם לפני שלושים וחמישים שנה) אלא בהכשר שההנגה נותנת לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2016, 14:05 
סומך כתב:
Officer Barbrady כתב:

לדעתי נקודת המפנה החלה בעסקת שליט, אז החליטו הקברניטים שהדרך להמנע מעסקה נוספת היא אם לא יהיו מחבלים בכלא, אז הם גם הבינו שהמוטיבציה של חלק מהמפגעים תיפגע רק אם הם ידעו שהם לא הולכים לצאת מהפיגוע בחיים ולא תעזור להם עסקה עתידית.
זה התחיל משיקול קר, ציני ובלי להבין את ההשלכות (או שההשלכות לא באמת מעניינות אותם...) כל השאר זה גלגולי עיניים.
הרי השינוי הוא לא בתגובות של ההמון המתלהם (שראינו אפילו פה שהיה קיים גם לפני שלושים וחמישים שנה) אלא בהכשר שההנגה נותנת לו

לא ממש מסכים איתך,
במדינת ישראל מותר להטיל עונש מוות במקרים מסויימים (לפי החוק), אבל נמנעים מלבצע זאת
פגיעה בריבונות - ביצוע מעשה הפוגע בכוונה תחילה בריבונותה של מדינת ישראל, או הגורם בכוונה תחילה לכך ששטח כלשהו ייצא מריבונותה (סעיף 97 בחוק העונשין).
חרחור מלחמה - ביצוע מעשה המביא בכוונה תחילה לידי פעולה צבאית נגד ישראל, כדי לסייע לאויביה (סעיף 98 בחוק העונשין).
סיוע לאויב במלחמה - ביצוע מעשה המסייע בכוונה תחילה לאויב של ישראל במלחמתו נגדה (סעיף 99 בחוק העונשין).

לצורך העניין, הוראה של ההנהגה למערכת המשפט להחמיר ולבקש להטיל עונש מוות היתה מביאה לאותו אפקט (פגיעה במוטיבציה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 804 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: