תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מתן נאור ורביב לימונד
הודעהפורסם: 18 יוני 2016, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
אני לא נכנס לאם מתן צריך להשאר או לא. סתם מעניין אותי מי דאג להוציא החוצה את הסכומים. זאת לא ההודעה הראשונה שאני קורא שמדובר בה על הכפלת סכום החוזה.
אם מישהו בא בטענות למתן שהוא ישב באולפן של ספורט 5 וניהל את המו"מ דרך התקשורת(אגב, גם רביב ואברהמי ישבו שם לפני שחתמו על חוזה. לא שמעתי מילה על זה) כדאי שיבדוק מי הגורם שדאג להדליף את הסכומים החוצה כדי להסית את האש.
זה סירחון שאין כדוגמתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2016, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
אני לא נכנס לאם מתן צריך להשאר או לא. סתם מעניין אותי מי דאג להוציא החוצה את הסכומים. זאת לא ההודעה הראשונה שאני קורא שמדובר בה על הכפלת סכום החוזה.
אם מישהו בא בטענות למתן שהוא ישב באולפן של ספורט 5 וניהל את המו"מ דרך התקשורת(אגב, גם רביב ואברהמי ישבו שם לפני שחתמו על חוזה. לא שמעתי מילה על זה) כדאי שיבדוק מי הגורם שדאג להדליף את הסכומים החוצה כדי להסית את האש.
זה סירחון שאין כדוגמתו.

אני בטוח שזה הסוכן של מתן.
איך קוראים לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2016, 15:16 
שמוליקיפוד כתב:
זה סירחון שאין כדוגמתו.

די נו, אתה יודע כמה ביקורת המטרתי על ההנהלה. אבל בנושא של מתן נאור - אני לא חושב שיש הנהלה בליגה שמתייחסת לסמל כמו שבהפועל מתייחסים למתן. מה שאתה כותב ממש לא במקום ועושה עוול לאנשים.
מה שהתחיל את כל הדיבורים והעניינים זה הריאיון של מתן אחרי המשחק החמישי נגד ירושלים.
ואני עם יובל בשורה התחתונה: במצב הדברים הנוכחי - צריך להחתים את עמית שמחון לשלוש עונות. זה הדבר הנכון לעתיד המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2016, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
בכוונה רשמתי שאני לא נכנס לסוגיה אם צריך להשאר או לא.
מקצועית גם אני חושב שעמית שמחון עדיף וקבוצה שמתיימרת להיות מקצוענית צריכה לחשוב אך ורק מקצועית. סנטימנטליות זה נחמד, אבל עד גבול מסויים.

הדיבורים על הסכומים שמתן רוצה לא התפרסמו בתקשורת, לפחות ממה שאני קראתי עד עכשיו.
הדיבורים על הסכום הם בכל מני פוסטים בפייסבוק, ציוצים של מקורבים למינהם והודעות בפורום. זה חסר כל צורה ודרך והוציא את הסכומים החוצה בדרכים לא דרכים. זה הכל. אין לזה שום קשר לטיפול של ההנהלה במתן, אני לגמרי מיישר קו עם ההנהלה בעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2016, 15:53 
האדום הצורר כתב:
סתם לשם השוואה, כן? עמית שמחון מוביל על מתן העונה ב-3 נקודות בממוצע הנקודות אם עושים התאמה שלו פר דקה, והקליעה שלהם מבחוץ ול-2 מבחינת אחוזים זהה כמעט לחלוטין. אתם רוצים להגיד לי שמתן לא מחזיר את 3 הנקודות האלה במיליון דרכים אחרות, על הפרקט ומחוצה לו?

אני רוצה להגיד באופן חד משמעי שאם השכר ששני השחקנים מבקשים דומה (לצורך הדיון, כן?) אז אם הנהלת הפועל תל אביב תבחר לא להחתים במקרה הזה את עמית שמחון - תהיה לי בעיה קשה עם קבלת ההחלטות שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2016, 16:31 
יובל כתב:
סליחה על הדעה הלא-פופולרית, אבל אני מקווה שלא נחתים את מתן.

מבחינה מקצועית, רוב הסיכויים שבגילו הוא הולך לתת עונה גרועה - אם העונה הוא נתן חודשיים טובים, אז בעונה הבאה הוא לא הולך לתת יותר מזה, וסיכוי טוב שגם הרבה פחות. ולבנות עליו בתור הישראלי השני כשחוץ מרביב אין לנו אף ישראלי מוכח בסגל, יקשה עלינו מאוד להגיע לצמרת, משהו שהמועדון משווע אליו כבר הרבה זמן. כן, אלה בהכרח ההשלכות של החתמה שלו. אני מעדיף שנצליח להחתים את שמחון, שחקן שנמצא בשיאו ואולי נוצרת סיטואציה שתאפשר להביא אותו בשכר סביר לכמה עונות. שחקן שיכול לסגור לנו לכמה עונות את משבצת הישראלי הבכיר ליד רביב, שחקן שגם יושב לנו בול בעמדה מבחינת שאר הישראלים בסגל. זו תהיה החתמה הרבה יותר בריאה עבור המועדון.

עכשיו, אם מה שמתן היה רוצה זה להמשיך לשחק בהפועל ובשכר ראוי, אז ברור שהיה צריך למצוא בשבילו את המקום והכסף, ולתת לו להמשיך כל עוד הוא יכול ורוצה. למרות שהיו לכך השלכות מקצועיות. כמובן שאסור לזרוק אותו מהקבוצה ברגע שהוא נהיה מבוגר מדי ולא מספיק טוב, זה מה שמתן הרוויח אחרי מה שהוא נתן לקבוצה. זה אגב מה שעשו בקיץ שעבר, כשקטש לא רצה אותו, אחרי עונה גרועה, אבל ההנהלה התעקשה והשאירה אותו.

אבל כשמתן דורש, בגיל 35 (36 כשתתחיל העונה), חוזה שהוא בסכום כפול ממה שהרוויח העונה אם לא יותר, סכום כפול ממה שכל קבוצה אחרת תציע לו, חוזה שהמילה מופרך זה אנדרסטייטמנט בשבילו, ועושה זאת בלי שום סנטימנטים והתחשבות ביכולות הכלכליות של המועדון ושאיפותיו המקצועית (הרבה שחקנים מבוגרים למשל מוותרים על כסף בשביל לחתום בקבוצות טובות ולזכות בתארים), אלא להפך - משחק על המעמד שלו בשביל להשיג חוזה שאין לו שום הצדקה בעולם, תוך ידיעה שאם הוא לא ימשיך ההנהלה תספוג הרבה אש גם מהאוהדים וגם מהתקשורת, וגם לא מראה שום נכונות להתפשר - כשמתן מצידו עושה את כל זה (ויכול להיות שמצידו זה לגיטימי, שאין לו עניין להמשיך לשחק כדורסל בשכר הנוכחי ובמעמד של שחקן משלים, ואם לא בתנאים שלו הוא מעדיף לפרוש), אז להנהלה יש את כל הזכות שבעולם (ולדעתי גם החובה, בתור מי שתפקידה הוא לבנות קבוצה כמה שיותר חזקה) לעשות את מה שטוב ונכון עבור המועדון. ובסכומים המדוברים, גם אין לה ממש ברירה.

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2016, 18:26 
כנראה פספסתי, מאיפה המידע שהוא דורש פי שתיים ממה שהרוויח העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2016, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
תשאל את מי שמפמפם את זה כבר שבועיים בביטחון מאיפה הוא קיבל את המידע על הסכומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2016, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
קשה לי מאוד להגיד את זה, אבל וואלה, מעדיף לראות את שמחון באדום בעונה הבאה ולא את מתן. רציונלית זה מהלך הרבה יותר נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
קצת קשה לי להתחבר לכל האנשים פה שמדברים על "רציונליות".
האהדה שלי להפועל היא הרבה דברים, רציונלית היא לא.
בלי להכנס לשיקולים הכלכליים (למרות שהם, למעשה, כל העניין) אני רואה בהשארות של מתן ערך גדול יותר מערך מקצועי של שחקן ישראלי כזה או אחר, אם בכלל.
כיף לי לראות את מתן משחק עם הגופיה של הפועל. זה אחד הדברים שמחברים אותי לקבוצה. שמחברים, אני משוכנע, הרבה אנשים אחרים לקבוצה.
גם אם זה אומר קבוצה קצת פחות טובה, אני פשוט חושב שזה משמעותי יותר לראות את מתן עוד עונה אחת אחרונה משחק.

ובכל זאת, אני סומך על ההנהלה בכל החלטה שלהם בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 06:28 
דימיטאר ברבא-טוב כתב:
בלי להכנס לשיקולים הכלכליים (למרות שהם, למעשה, כל העניין) אני רואה בהשארות של מתן ערך גדול יותר מערך מקצועי של שחקן ישראלי כזה או אחר, אם בכלל.
כיף לי לראות את מתן משחק עם הגופיה של הפועל. זה אחד הדברים שמחברים אותי לקבוצה. שמחברים, אני משוכנע, הרבה אנשים אחרים לקבוצה.
גם אם זה אומר קבוצה קצת פחות טובה, אני פשוט חושב שזה משמעותי יותר לראות את מתן עוד עונה אחת אחרונה משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 10:11 
הוקיץ' כתב:
כנראה פספסתי, מאיפה המידע שהוא דורש פי שתיים ממה שהרוויח העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 10:40 
טכנית לארז כתב:
דימיטאר ברבא-טוב כתב:

אני חושב שכולנו נסחפנו לטורנדו של נייט שכלל התעוררות של מתן, ושכחנו שברוב הגדול של העונה מתן לא רק היה חלש מקצועית,
אלא גם נראה מתוסכל רוב הזמן וחסר אנרגיות. הוא היה נראה כבוי והיה עסוק בהמון ויכוחים עם השופטים ופלופים.
נכון שהיתה לו התעוררות הירואית בסוף העונה, ופתאום הוא חזר להיות שר ההגנה, אבל ברוב העונה גם בהגנה זה לא היה זה.

אני חושב שלמתן היה קשה להתמודד עם הירידה ביכולת, ושזה הפך לתסכול שפגע בקבוצה. אני חושב שזה רק יתחזק בשנה הבאה כשהוא יהיה מבוגר בשנה.

בקיצור, אי אפשר לשלם לו יותר, אולי רק העלאה סמלית לעונת פרישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מתן נאור ורביב לימונד
הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 12:56 
אני דווקא חושב שהשיפור של מתן היה בעיקר בזכות השינוי בתפקוד שלו. בעונה שעברה הוא היה 4 שמשחק בפנים ובתחילת העונה שיחק כשלוש ולאחר מכן שרון העביר אותו לשחק 4 שמשחק בחוץ יותר וזה עזר מאוד לנצל את היתרונות שלו ולכן אני פחות מוטרד לגבי העונה הבאה מהבחינה הזו בתקווה שישאר.
הבעיה העיקרית מבחינה מקצועית לדעתי זה שמתן, איידן וגינת מתפקדים כגבוהים ולכן לא יהיה כדאי להשאיר את ג'ף כזר גבוה יחיד, לעומת זאת אם שמחון מגיע אז יש הגיון בלהשאיר את ג'ף וזר גבוה נוסף וזו בניה נכונה יותר של הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אני דווקא חושב שהשיפור של מתן היה בעיקר בזכות השינוי בתפקוד שלו. בעונה שעברה הוא היה 4 שמשחק בפנים ובתחילת העונה שיחק כשלוש ולאחר מכן שרון העביר אותו לשחק 4 שמשחק בחוץ יותר וזה עזר מאוד לנצל את היתרונות שלו ולכן אני פחות מוטרד לגבי העונה הבאה מהבחינה הזו בתקווה שישאר.
הבעיה העיקרית מבחינה מקצועית לדעתי זה שמתן, איידן וגינת מתפקדים כגבוהים ולכן לא יהיה כדאי להשאיר את ג'ף כזר גבוה יחיד, לעומת זאת אם שמחון מגיע אז יש הגיון בלהשאיר את ג'ף וזר גבוה נוסף וזו בניה נכונה יותר של הסגל.

אוף טופיק - ג'ף הראשון שהייתי משאיר בלי קשר לכלום. את מה שהוא נותן ב-25 דקות אף גבוה אחר לא ייתן גם ב-35 דקות. קשה מאוד להביא גבוהים טובים בכסף שלנו, למצוא מישהו עם היתרונות שג'ף מביא זה בכלל בלתי אפשרי.

אבל בלי קשר לג'ף, אין ספק ששמחון ישדרג לנו את הסגל בכמה רמות ויהפוך אותו להרבה יותר מאוזן ועמוק. רכז זר, רביב, שמחון, 4 זר ועוד 5 זר (ג'ף), עם ספסל של בלאט, 2-3 זר, גינת ואיידן, זה סגל מאוזן שבנוי לפי הספר. אם מוסיפים את הזרים הנכונים אפשר לבנות קבוצה מאוד חזקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 13:46 
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:

אוף טופיק - ג'ף הראשון שהייתי משאיר בלי קשר לכלום. את מה שהוא נותן ב-25 דקות אף גבוה אחר לא ייתן גם ב-35 דקות. קשה מאוד להביא גבוהים טובים בכסף שלנו, למצוא מישהו עם היתרונות שג'ף מביא זה בכלל בלתי אפשרי.

אבל בלי קשר לג'ף, אין ספק ששמחון ישדרג לנו את הסגל בכמה רמות ויהפוך אותו להרבה יותר מאוזן ועמוק. רכז זר, רביב, שמחון, 4 זר ועוד 5 זר (ג'ף), עם ספסל של בלאט, 2-3 זר, גינת ואיידן, זה סגל מאוזן שבנוי לפי הספר. אם מוסיפים את הזרים הנכונים אפשר לבנות קבוצה מאוד חזקה.

מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2016, 16:47 
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:

איך שלא תהפוך את זה, קבוצה עם גבוה זר אחד שמשחק 25 דקות במשחק זו צרה צרורה.
ואם מה שאמרת היה נכון אז ג'ף היה הגבוה הטוב בליגה. הוא לא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2016, 14:31 
אני דווקא כן מקווה שמתן ישאר, אני חושב שבסוף זה לא הכל 100 אחוז מקצועי ויש משמעות גם לדברים שמסביב. אני מאמין שהפועל תבנה קבוצה טובה השנה ואני רוצה שמתן יזכה לצ׳אנס להגיע רחוק עם הקבוצה ואולי גם לסיים קריירה עם תואר. מתן בעיני הוא הסמל הכי גדול של הפועל ויש לדברים האלה משמעות בהוויה של מועדון וגם מבחינת המועדון חשוב מאוד שהוא יסיים קריירה אצלנו ויסיים בצורה טובה ויפה.
מקווה שהוא יקבל את ההחלטה הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2016, 15:37 
המושחת לא יכול להתאבד עד שמתן יניף צלחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: