תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 14:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 804 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דיון - מדוע השמאל נהיה קטן וחסר סיכוי לנצח בחירות בישראל?
הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 20:53 
אם בזכות יוזמות כאלה ישראל תפעל חד צדדית להפסקת הכיבוש, מה אכפת לכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
כשחיים רמון מוביל יוזמת שלום אני מתכונן למלחמה.
כשחיים רמון מוביל יוזמה להיפרדות חד צדדית אני מתכונן לסיפוח.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 21:34 
אתם רואים - אפילו אופטימי הפך לתומך שמאל ונסיגה חד צדדית.
ידעתי תמיד שלא הכל אבוד וצריך להיות אופטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:

*בתנאי שהערבים מתנגדים לה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 21:57 
ItaiH6 כתב:
כשחיים רמון מוביל יוזמת שלום אני מתכונן למלחמה.
כשחיים רמון מוביל יוזמה להיפרדות חד צדדית אני מתכונן לסיפוח.

מכיר את המלך מידאס שכל דבר שהוא נגע בו הפך לזהב?
אז חיים רמון הוא בדיוק כזה רק הפוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2016, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
אתה מודע לזה שהסיפור של מידאס הוא טרגדיה, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 04:48 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
וידאו מעניין של התנועה להצלת ירושלים היהודית על הסיכוי שבירושלים יהיה ראש עיר ערבי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4816037,00.html

קצת על התנועה - השם שלה נשמע כמו גרסא משודרגת של בנצי גופשטיין, אבל היא למעשה מורכבת מאנשי שמאל מובהקים: עמי איילון, אורני פטרושקה, עמירם לוין, נסים זוילי, חגי מירום, אלון פנקס ועוד
הרעיון הוא להשתמש בכלי הנשק של הימין - להפחיד, פטריוטיות, להציל, יהודים וכו' כדי להגיע להפרדה חד צדדית
הצעד הראשון הוא בירושלים כסיפתח למהלך חד צדדי רחב יותר למנוע מדינה דו לאומית וקץ הציונות

אני מניח שמה שמופיע כיום כרמיזות להאשמת נתניהו בהפקרת ירושלים, יהפוך בהמשך לטרמינולוגיה דומה לימין

חייב להגיד שהביצוע גרם לי לנוע באי נוחות בכסא...הרבה שאלות לגבי איך מיישבים את זה עם התייחסות שוויונית לאזרחי ישראל הערבים.

שמע, זה סרטון גזעני ברמות מטורפות, ומה אני אגיד לך, גזענות טקטית זו עדיין גזענות (למרות שהאמת, אני אפילו לא סגור עד כמה זו גזענות טקטית, למה שקוראים השמאל הציוני יש היסטוריה מפאורת של גזענות).
וגם ברמה הפרקטית אני לא חושב שזה יעבוד, הימין תמיד יהיה יותר טוב בגזענות והפחדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 07:20 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:

לא יודע בן כמה אתה אבל יש סיכוי טוב שהייתי בעד חזרה לגבולות 67 עוד לפני שנולדת.

והפרשנות וההסתה של המתקרא נחמד היא בולשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
20 כתב:

לא יודע בן כמה אתה אבל יש סיכוי טוב שהייתי בעד חזרה לגבולות 67 עוד לפני שנולדת.

והפרשנות וההסתה של המתקרא נחמד היא בולשיט.

סליחה? לא אתה כתבת את זה -
אדום אופטימי כתב:
מהלך מבורך מאוד של אנשים שבחלקם אנשים טובים וראויים.
מקווה מאוד שלא ישתפו בהמשך פעולה עם מפלגות השמאל הישראלי ובמיוחד לא עם המפלגה הערבית המאוחדת גם אם הן תתמוכנה במהלך.

למה התכוונת ב' לא ישתפו פעולה'? ואם זה יהיה הכרחי בשביל להוציא אותה לפועל?
הסתה עאלק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
רמז, יש נושא לאשכול. הוא מתקשר אליו.
וצינתי גם מפלגות שמאל ולא רק מפלגה ערבית.

יום נפלא לכבודו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 14:09 
אמיר כתב:
20 כתב:
וידאו מעניין של התנועה להצלת ירושלים היהודית על הסיכוי שבירושלים יהיה ראש עיר ערבי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4816037,00.html

קצת על התנועה - השם שלה נשמע כמו גרסא משודרגת של בנצי גופשטיין, אבל היא למעשה מורכבת מאנשי שמאל מובהקים: עמי איילון, אורני פטרושקה, עמירם לוין, נסים זוילי, חגי מירום, אלון פנקס ועוד
הרעיון הוא להשתמש בכלי הנשק של הימין - להפחיד, פטריוטיות, להציל, יהודים וכו' כדי להגיע להפרדה חד צדדית
הצעד הראשון הוא בירושלים כסיפתח למהלך חד צדדי רחב יותר למנוע מדינה דו לאומית וקץ הציונות

אני מניח שמה שמופיע כיום כרמיזות להאשמת נתניהו בהפקרת ירושלים, יהפוך בהמשך לטרמינולוגיה דומה לימין

חייב להגיד שהביצוע גרם לי לנוע באי נוחות בכסא...הרבה שאלות לגבי איך מיישבים את זה עם התייחסות שוויונית לאזרחי ישראל הערבים.

שמע, זה סרטון גזעני ברמות מטורפות, ומה אני אגיד לך, גזענות טקטית זו עדיין גזענות (למרות שהאמת, אני אפילו לא סגור עד כמה זו גזענות טקטית, למה שקוראים השמאל הציוני יש היסטוריה מפאורת של גזענות).
וגם ברמה הפרקטית אני לא חושב שזה יעבוד, הימין תמיד יהיה יותר טוב בגזענות והפחדה.

רמות מטורפות בסרטון - מסכים

גזענות טקטית - יש לנו ויכוח בסיסי שלא נחזור עליו כאן. אני חושב שמדינה עם רוב יהודי מוצק זה רעיון לגיטימי, אתה חושב שהיינו צריכים מראש להגיע לארצות הברית. נסכים שלא נסכים

עד כמה זה גזענות טקטית - אני סומך על עמי איילון ושאר האנשים (חוץ מרמון)

הרמה הפרקטית - כאן אני לא מסכים איתך. לשמאל יש טיעון כל כך חזק ומוצק שבשילוב הטרמינולוגיה הנכונה אני מאמין בו. יותר מזה, אני מאמין שזה הסיכוי היחיד. זה בטח יותר טוב מכל מיני דיבורים על ברית איזורית עם סעודיה וירדן של הרצוג היום. אני לא מזרחן אבל בבסיסם יש הנחת יציבות במזרח התיכון והנחה שהמשטרים האלה יעדיפו לאורך זמן את היהודים על פני השיעים (שלא לדבר על הפלסטינים שגם הם סונים, ועל הסעודים שהם בכלל סונים מטורפים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
הרמה הפרקטית - כאן אני לא מסכים איתך. לשמאל יש טיעון כל כך חזק ומוצק שבשילוב הטרמינולוגיה הנכונה אני מאמין בו. יותר מזה, אני מאמין שזה הסיכוי היחיד. זה בטח יותר טוב מכל מיני דיבורים על ברית איזורית עם סעודיה וירדן של הרצוג היום. אני לא מזרחן אבל בבסיסם יש הנחת יציבות במזרח התיכון והנחה שהמשטרים האלה יעדיפו לאורך זמן את היהודים על פני השיעים (שלא לדבר על הפלסטינים שגם הם סונים, ועל הסעודים שהם בכלל סונים מטורפים)

עם גישה כזאת - של להתסכל על החיים שלך כעל מין משחק אסטרטגיה מצד אחד, ומצד שני להכיר את האנשים שחיים סביבך דרך פריזמה מחקרית ("מזרחנות") במקום פשוט להכיר אותם - מדינת ישראל הגיעה לאן שהיא הגיעה, ולא נראה שהכביש הזה מוביל לאנשהו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יוני 2016, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
טקנו אתה סתם מגזים.
זה טוב ויפה לנסות להכיר את עמי האזור, אבל זה לא שזה תלוי רק בישראל.
זה תרחיש לגמרי סביר בו באמת אין שום דבר שאפשר לעשות, וכולם יסכימו עליו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2016, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:

רמות מטורפות בסרטון - מסכים

גזענות טקטית - יש לנו ויכוח בסיסי שלא נחזור עליו כאן. אני חושב שמדינה עם רוב יהודי מוצק זה רעיון לגיטימי, אתה חושב שהיינו צריכים מראש להגיע לארצות הברית. נסכים שלא נסכים

עד כמה זה גזענות טקטית - אני סומך על עמי איילון ושאר האנשים (חוץ מרמון)

אני לא אומר שלתמוך ברעיון שתי המדינות זו גזענות טקטית, אני אומר שלעשות סרט שטוען שזו סכנה למדינה אם אזרחים מצביעים בה רק בגלל שהם ממיעוט אתני ושראש עיר לא יהודי זה קטסטרופה זה משהו גזעני שהדעת לא סובלת (וככה על הדרך יש גם את מיטב הלהיטים של כל הערבים מחבלים ומשהו משהו מופתי). אפילו אם זה נעשה מסיבות טקטיות.

ולגבי הרמה הפרקטית, הבעיה בגישה הזו היא שהיא מתעלמת מהעובדה שלרוב האנשים בישראל הכיבוש לא ממש מפריע, ואף אחד לא מדמיין שישראל הולכת לתת לערבים בגדה זכויות אדם בסיסיות בכל מקרה (וזה גם משהו שאין שמץ של סיכוי שיקרה בלי לחץ בינלאומי, שזה משהו שכל החברה האלו כמובן מתנגדים לו ונלחמים בו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2016, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
אין לי שום בעייה שבכל עיר בישראל יהיה ראש עיר ערבי כולל בת"א וברמת גן וגם בישוב שאני גר.
לדעתי ירושלים והמורכבות שבה שונה משער הערים והישובים ולכן הייתי שמח מאוד לו ראש העיר היה יהודי עם העדפה למישהו ממרכז המפה הפוליטית ואחד שאין לו טינה לדתיים.

ובכללי כל הדיון הזה אינו קשור לנושא האשכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2016, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
דווקא בגלל הרגישות הדתית ההגיון אומר שירושלים תהיה כמו לבנון עם בעל תפקיד יהודי לא חרדי, בעל תפקיד יהודי חרדי, בעל תפקיד נוצרי, בעל תפקיד מוסלמי (אפשר להוסיף גם פסטפארי שהאתאיסטים לא ירגישו מקופחים) והתפקידים של כולם באותה חשיבות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2016, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

אני חושב שהדיון הזה הוא הדיון הכי קשור שיכול להיות לנושא האשכול.
למה השמאל הפרגמטי לא מצליח לסלול את הדרך חזרה לשלטון? כי הוא מנסה לעשות את זה ע"י הפיכה לימין, גזענות, הפחדה, ודליגיטמציה למי שמשמאל אליהם - ואז מגלה, לתדהמתו, שהימין יותר טוב בלמשוך קולות של ימנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2016, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
20 כתב:

עם גישה כזאת - של להתסכל על החיים שלך כעל מין משחק אסטרטגיה מצד אחד, ומצד שני להכיר את האנשים שחיים סביבך דרך פריזמה מחקרית ("מזרחנות") במקום פשוט להכיר אותם - מדינת ישראל הגיעה לאן שהיא הגיעה, ולא נראה שהכביש הזה מוביל לאנשהו.

מה זה להכיר אותם? אני מכיר אותם. אני יודע שהם חברה לא מוסרית. זה לא מולד, גם האירופאים היו פעם ככה, ואפשר לראות את ערביי ישראל שעוברים תהליך מבורך וכבר ניתן לראות ניצנים של מוסריות אמיתית אצל רבים מהם. אני חושב שהשינוי בדרך- אחרי הקריסה המוסרית שמתרחשת עכשיו ברוב מדינות ערב, הם יעברו תהליך של סלידה מפונדמנטליזם דתי ואלימות בדיוק כמו התהליך שעברה אירופה מהלאומיות אחרי מלחמת העולם ה-2. כשזה יקרה, השמיים הם הגבול.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2016, 16:02 
השמאל בשלטון.
בממשלה, בתקשורת בבתי המשפט, מה שקובע כרגע זה האג'נדה השמאלנית.
זה שקוראים להם נתניהו, ליברמן וכחלון לא אומר שהם בימין. ועובדה: הם כולם תומכים בתנאים מסוימים בהקדמת מדינה ערבית בלב הארץ.
הם לא מחילים ריבונות ולא נלחמים בטרור.
עם יד על הלב, עד כמה מדיניות הממשלה הייתה שונה מהיום אם בשלטון היו המחנצ+לפיד+כחלון+מרצ?
לא ברמת הדיבורים, ברמת המעשים.
יש מנהיג שמאל שיכול להגיד שהוא יכול לתת הסכם שלום?
כולנו יודעים שלא.
ולא באשמתו, אלא מפני שהמקסימום שהשמאל יכול לתת לא מספיק טוב לרוצחים החביבים עליו מרמאללה.
והניסיון של אולמרט היה עוד דוגמא לכך (אפילו לא חזרו אליו עם תשובה להצעתו הבוגדנית שכללה גם מסירת חבלי ארץ בתוך תחומי הקו הירוק, ליד עפולה וליד אשדוד)
אז נכון להיום השמאל-מרכז בשלטון ועוד איך.
היועצים המשפטיים בעלי האג'נדה מכתיבים את הטון, וערוצי התקשורת המובילים נותנים את הגיבוי.
הגיע הזמן לסדר יום לאומי במדינת ישראל, בע"ה אני מקווה ומאמין שזה עוד יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2016, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
השמאל בשלטון.
בממשלה, בתקשורת בבתי המשפט, מה שקובע כרגע זה האג'נדה השמאלנית.
זה שקוראים להם נתניהו, ליברמן וכחלון לא אומר שהם בימין. ועובדה: הם כולם תומכים בתנאים מסוימים בהקדמת מדינה ערבית בלב הארץ.
הם לא מחילים ריבונות ולא נלחמים בטרור.
עם יד על הלב, עד כמה מדיניות הממשלה הייתה שונה מהיום אם בשלטון היו המחנצ+לפיד+כחלון+מרצ?
לא ברמת הדיבורים, ברמת המעשים.
יש מנהיג שמאל שיכול להגיד שהוא יכול לתת הסכם שלום?
כולנו יודעים שלא.
ולא באשמתו, אלא מפני שהמקסימום שהשמאל יכול לתת לא מספיק טוב לרוצחים החביבים עליו מרמאללה.
והניסיון של אולמרט היה עוד דוגמא לכך (אפילו לא חזרו אליו עם תשובה להצעתו הבוגדנית שכללה גם מסירת חבלי ארץ בתוך תחומי הקו הירוק, ליד עפולה וליד אשדוד)
אז נכון להיום השמאל-מרכז בשלטון ועוד איך.
היועצים המשפטיים בעלי האג'נדה מכתיבים את הטון, וערוצי התקשורת המובילים נותנים את הגיבוי.
הגיע הזמן לסדר יום לאומי במדינת ישראל, בע"ה אני מקווה ומאמין שזה עוד יקרה

בקרוב מאד משאלתך תתגשם. יוחל החוק הישראלי על הגדה המערבית ו-3 מיליון ערבים יקבלו אזרחות ישראלית. המפלגה הגדולה בכנסת ישראל תהיה הרשימה המשותפת עם יותר מ-40 מנדטים. אבל מה זה משנה, העיקר שהתקרבנו לביאת המשיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2016, 16:11 
לא הם לא.
אזרחות תהיה רק ע"פ חוק השבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2016, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
אדום אופטימי כתב:

אני חושב שהדיון הזה הוא הדיון הכי קשור שיכול להיות לנושא האשכול.
למה השמאל הפרגמטי לא מצליח לסלול את הדרך חזרה לשלטון? כי הוא מנסה לעשות את זה ע"י הפיכה לימין, גזענות, הפחדה, ודליגיטמציה למי שמשמאל אליהם - ואז מגלה, לתדהמתו, שהימין יותר טוב בלמשוך קולות של ימנים.

לא מסכים איתך. הדרך היחידה לגנוב קולות מגוש הימין לגוש השמאל היא הצגת עמדות ניציות. השגיאה היא לטעמי בטקטיקה - רוב הליכודניקים יעדיפו שיחתכו להם את הידיים לפני שהם ישימו בקלפי פתק של מפלגת העבודה שריססה אותם ב-DDT ואשמה בכל תחלואות האנושות מאז ימי בית שני. טקטיקה נכונה יותר תהיה הקמת סיעה חדשה שתקרוץ למצביעים של הליכוד ותטשטש כל סממן של שמאל מהמצע והרטוריקה ואחרי הבחירות תצטרף לקואליציית שמאל מרכז. הימין ביצע בהצלחה רבה את הטקטיקה הזאת עם מפלגתו של כחלון שהצליחו למשוך כמה מנדטים מהשמאל לימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2016, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
לא הם לא.
אזרחות תהיה רק ע"פ חוק השבות

להחיל עליהם את החוק הישראלי ולא לתת להם זכות הצבעה לכנסת = אפרטהייד פר אקסלנס על כל השלכותיו על מעמדה של ישראל בעולם, הסנקציות הכלכליות והתביעות בהאג. בהצלחה עם זה, רובנו (משתמשי הפורום) נצפה בקומדיה הזאת מיבשת אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 יוני 2016, 16:24 
שינוי רטוריקה הוא טקטיקה שנדונה מראש לכשלון. אין דבר כזה בעיה ברטוריקה, יש בעיות במהות.
בימין, אגב, קוראים לזה HASBARA.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

נערך לאחרונה על ידי Noam בתאריך 17 יוני 2016, 16:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 יוני 2016, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
שינוי רטוריקה הוא טקטיקה שנדונה מראש לכשלון. אין דבר כזה בעיה הרטוריקה, יש בעיות במהות.
בימין, אגב, קוראים לזה HASBARA.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

אני לא מציע שינוי, אני מציע הוספת סיעה חדשה עם רטוריקת ימין מתלהמת שבסוף הבחירות תצטרף לגוש השמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דיון - מדוע השמאל נהיה קטן וחסר סיכוי לנצח בחירות בישראל?
הודעהפורסם: 17 יוני 2016, 16:28 
אין דבר כזה גוש שמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2016, 16:31 
אני לא מחיל עליהם אלא על האדמה ועל היהודים עליה
אני לא נותן להם זכויות אזרח אבל גם לא מחייב אותם מנגד בחובות אזרח
זכויות אדם יהיו לכל אדם. נקודה
ובכל מקרה, ההקפדה על חוק השבות איננה נוגעת כידוע דווקא לבעלי מוצא מסויים או צבע עור מסויים.
גם מיליון שבדיות אמריקאיות או מליון סינים גאונים לא יקבלו כאן אזרחות
השיקול אינו גזעני וכל ההשוואות לדרום אפריקה בזויות ומטופשות
אני לא מחפש להתעמר בהם. להיפך. אם רק יזנחו את דרך הטרור יוכלו להיות להם חיים מאוד מאוד נוחים כאן (או בארץ אחרת)
הסנקציות הכלכליות לא מטרידות אותי וגם לא איומי הסרק בתביעות בינ"ל
עם ביקורת נדע להתמודד. הוקמה פה מדינה לעם היהודי ומי שזה לא מוצא חן בעיני זבשו.

עצוב מאוד לדעת שאם משהו לא יראה לך אתה וחבריך תברחו מכאן
אנחנו בכל מקרה כאן כדי להישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2016, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אין דבר כזה גוש שמאל.

קרא לזה איך שתרצה. הכוונה היא לגוש חוסם של מעל 60 חברים למפלגות הימין המשיחי - ליכוד, בית יהודי, ש"ס, ליברמן ואגודת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2016, 16:36 
Red Pride כתב:
Noam כתב:
אין דבר כזה גוש שמאל.

קרא לזה איך שתרצה. הכוונה היא לגוש חוסם של מעל 60 חברים למפלגות הימין המשיחי - ליכוד, בית יהודי, ש"ס, ליברמן ואגודת ישראל.

התחליף גרוע שבעתיים
אגב, אגודת ישראל היא לא מפלגת ימין, וגם לגבי ש"ס זאת הגדרה בעייתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 804 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: