תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 19:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 04:41 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אמיר, אל תשכח את פרשת המיילים שבטח תופסת מקום נרחב בסקר, וזה סיפור חדשותי שמחייב סיקור.

אז עברנו מ"התקשורת מתגייסת למען הילארי" ל"התקשורת לא בעד הילארי, אבל יש לזה סיבות טובות"?
והאימיילים זה כלום ושום דבר.
הפועל כתב:
אולי בכל זאת יש היגיון במהלכים של סנדרס
http://www.theguardian.com/us-news/2016 ... ?CMP=fb_gu

לסנדרס לא היה סיכוי ריאלי לזכות כבר לפני חודשיים (ואני לארג' איתו, תכלס כבר לפני 3 חודשים זה היה גמור). מה שהוא עשה מאז זה לבזבז מיליוני דולרים על קמפיין אבוד, מיליוני דולרים שהיו יכולים לעזור מאד מאד לקדם את הנושאים שהוא רץ עליהם במערכת הבחירות הזו.
כל מה שהוא השיג מאז זה לזרוק כסף לפח, לשכנע חלקים לא קטנים מציבור המצביעים שלו שגנבו להם את הבחירות ולעצבן חלקים לא קטנים במפלגה הדמוקרטית - שהיא בסופו של היום המפלגה היחידה בארה"ב שיכולה לקדם את הנושאים שסנדרס מדבר עליהם (וזה היה נכון גם אם הוא היה המועמד).

ושמע, אם הוא יפרוש ויתמוך בהילארי (מה שנראה שהולך לקרות) אז בקטנה. כן, הוא ביזבז כסף וזמן וכן הוא גרם לאנשים שצריכים להיות בעלי ברית פוליטית לריב בין עצמם, אבל זה קורה הרבה פעמים בפריימריז וזה לרוב לא משפיע יותר מדי.
אם הוא לא פורש אז שילך להזדיין.

וטקטית, לחכות עד הבחירות ב DC בשביל לפרוש רשמית זה מטופש, כי הילארי הולכת לאכול אותו חי שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 09:47 
אובמה הודיע אתמול על תמיכה בהילארי (יש מילה טובה ל-Endorsement?)
אליזבת' וורן, אבירת השמאל הפרוגרסיבי, הכריזה על תמיכה בהילארי

בדיעבד אני חושב שסאנדרס קידם היטב את הנושאים שלו והחליט נכון לא לפרוש במרץ וגם אחרי ניו יורק. האיום ב-Never Hillary הוא כל כך חזק שיהיה קשה לדמוקרטים לה עלם מהאג'נדה שלו. זה נכון שהוא שיצא טרחן וקונספירטור.

ולמכורים - יש כלי מגניב של 538 שמראה מה צריך לקרות בכל אחד מפלחי האוכלוסיה מבחינת אחוזי הצבעה ותמיכה כדי להביא לניצחון
http://projects.fivethirtyeight.com/201 ... -election/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:
אמיר, אל תשכח את פרשת המיילים שבטח תופסת מקום נרחב בסקר, וזה סיפור חדשותי שמחייב סיקור.

אז עברנו מ"התקשורת מתגייסת למען הילארי" ל"התקשורת לא בעד הילארי, אבל יש לזה סיבות טובות"?
והאימיילים זה כלום ושום דבר.
הפועל כתב:
אולי בכל זאת יש היגיון במהלכים של סנדרס
http://www.theguardian.com/us-news/2016 ... ?CMP=fb_gu

לסנדרס לא היה סיכוי ריאלי לזכות כבר לפני חודשיים (ואני לארג' איתו, תכלס כבר לפני 3 חודשים זה היה גמור). מה שהוא עשה מאז זה לבזבז מיליוני דולרים על קמפיין אבוד, מיליוני דולרים שהיו יכולים לעזור מאד מאד לקדם את הנושאים שהוא רץ עליהם במערכת הבחירות הזו.
כל מה שהוא השיג מאז זה לזרוק כסף לפח, לשכנע חלקים לא קטנים מציבור המצביעים שלו שגנבו להם את הבחירות ולעצבן חלקים לא קטנים במפלגה הדמוקרטית - שהיא בסופו של היום המפלגה היחידה בארה"ב שיכולה לקדם את הנושאים שסנדרס מדבר עליהם (וזה היה נכון גם אם הוא היה המועמד).

ושמע, אם הוא יפרוש ויתמוך בהילארי (מה שנראה שהולך לקרות) אז בקטנה. כן, הוא ביזבז כסף וזמן וכן הוא גרם לאנשים שצריכים להיות בעלי ברית פוליטית לריב בין עצמם, אבל זה קורה הרבה פעמים בפריימריז וזה לרוב לא משפיע יותר מדי.
אם הוא לא פורש אז שילך להזדיין.

וטקטית, לחכות עד הבחירות ב DC בשביל לפרוש רשמית זה מטופש, כי הילארי הולכת לאכול אותו חי שם.

אני רחוק מלהעריץ את סנדרס ותופעת ההערצה כלפיו - אבל בכסף שנתרם לו לבחירות (27 דולר לבנאדם!!!) הוא לא אמור להשתמש אך ורק לבחירות? (נדמה לי שאולי אפשר בקמפיינים עתידיים?).

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 22:42 
ראיתי בפיד שלי בפייסבוק קמפיין שקורא לסנדרס לרוץ מחוץ למפלגה. או כמו שהם היו צריכים לקרוא לזה, "וולקאם פרזידנט ראיין".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 יוני 2016, 22:58 
ידעתם שאמיר עובד בFBI? כן כן, במלוא גאונתו הבחור יודע שחקירה שמתנהלת בדלתות סגורות היא כלום ושום דבר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
אז מעכשיו כל פעם שמישהו חווה דעה על עוד פרשייה שנחקרת ע"י היועמ"ש ושבסוף לא ייצא ממנה כלום הוא בהכרח עובד שב"כ?

מה הם כל כך עצובים החובבי סאנדרס האלה, לפני שנה בכלל לא הייתה להם את הדילמה הזאת. שיתמכו בהילארי, יבלעו קצת רוק ויטיסו את המיליארדר הפדופיל לאלף עזעזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 12:49 
מפלצת 4 כתב:
ראיתי בפיד שלי בפייסבוק קמפיין שקורא לסנדרס לרוץ מחוץ למפלגה. או כמו שהם היו צריכים לקרוא לזה, "וולקאם פרזידנט ראיין".

איך ראיין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 12:59 
https://www.facebook.com/Reason.Magazine/videos/10153639649689117/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 14:00 
100%anti beitar כתב:

צודקות.
עדיף.. טראמפ :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 14:20 
לא נראה לי שמישהי שם חושבת ככה. יוצאות נגד הניכוס של המאבק הפמיניסטי על ידי פוליטיקאית מהזן הנחות ביותר שבסך הכל תמשיך לעשות כל מה שהגברים החלאות שלפניה עשו בתפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
שימשיכו את המאבק החשוב שלהן להעלות סופר רדיקלית לנשיאות ארצות הברית,
עד שהמהפכה הקומוניסטית תצליח, שיצביעו להילארי. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
לא ממש. אלה ליברטריאניות בעוד תעמולה של "כל ההבדל בין יתר הפוליטיקאים הם איך הם מתכוונים לשחק עם הכסף שנגנב מכם. בניגוד למפלגה הליברטריאנית, שמורכבת מכל מה שנחשב לימין רדיקלי ולא נובע מדת, אבל היא מעל כל הפוליטיקה הזאת".
אני גם חושב שבאופן כללי הליברטריאנים הם אנטי פמיניסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 15:08 
אני רחוק מלהיות ליברטריאן, אבל פה זה קצת פחות רלוונטי, יותר זה שהילרי מזעזעת מבחינת מדיניות חוץ https://www.facebook.com/ajplusenglish/videos/696407333834110/?hc_location=ufi
אם אפשר בבקשה נשיאה שתדאג שהמדינה המגעילה הזאת תפסיק להפיל משטרים דמוקרטיים בשם הדמוקרטיה זה יהיה נחמד. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2016, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
זה מאוד רלוונטי כשכמעט כל הטענות שהן העלו הן ליברטריאניות מהיסוד, בפרט "סוף סוף זאת תהיה אישה שמתעלמת מההתרחבות הענקית של נטל הרגולציה, והנטל הענקי של בזבוז על קצבאות", כששום טענה שהן לא העלו היא לא פמיניסטית(בפרט מה שאני ציטטתי, שלא קשה לראות איך זה התנגדות לכמה מהדברים הכי חשובים שהתנועות הפמיניסטיות נלחמות עליהם)-כי אלה ליברטריאניות, שמשחקות בסרטון תעמולה ליברטריאני, שהופק עבור מגזין ליברטריאני. אם תחפש את שם המגזין בגוגל, תקבל:
ציטוט:
Reason.com
https://reason.com/
Reason is a libertarian monthly print magazine covering politics, culture, and ideas through a provocative mix of news, analysis, commentary, and reviews.

באופן כללי, ליברטריאניזם לא בהכרח אנטי פמיניסטי, ואפילו יכול להיות פמיניסטי, רק שבפועל בערך כל התומכים של האידיאולוגיה הזאת הם אנטי פמיניסטים.
וגם ההתייחסות למדיניות החוץ של קלינטון בסרטון הליברטריאני היא אפסית, ורק כחלק מהאג'נדה של "צריך לנטרל את הכח של הממשלה(ולהעביר אותו לידיים של אלה שמחזיקים בכסף)".

כל הטענות על מדיניות החוץ של קלינטון היו רלוונטיות כשהיא התחרתה על המועמדות מול סנדרס. מאז שזה נגמר, זה היא או טראמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 05:37 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:

אני רחוק מלהעריץ את סנדרס ותופעת ההערצה כלפיו - אבל בכסף שנתרם לו לבחירות (27 דולר לבנאדם!!!) הוא לא אמור להשתמש אך ורק לבחירות? (נדמה לי שאולי אפשר בקמפיינים עתידיים?).

אפשר לתרום את הכסף או למפלגה או לגוף לא למטרות רווח שבהחלט יכולה להיות לו אג'נדה פוליטית.
הגלמוד מלוד כתב:
ידעתם שאמיר עובד בFBI? כן כן, במלוא גאונתו הבחור יודע שחקירה שמתנהלת בדלתות סגורות היא כלום ושום דבר!

אני לא עובד ב FBI, אני רק חושב שזה כלום ושום דבר בגלל שהיו חקירות מאד דומות על דברים מאד דומים למזכירי מדינה לפני קלינטון, ואף אחד מהם לא הלך לכלא, אף אחד מהם לא היה קרוב לזה. זה אגב גם ההערכה של פחות או יותר כל הכתבים הרציניים שמסקרים את הסיפור הזה ושל כל המומחים הרציניים שקראתי בנושא.
אתה מצד שני חושב שהיא הולכת לכלא בגלל שאתה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אבל ממש ממש רצית שסנדרס יהיה המועמד.

אבל יכול להיות שהילארי והממסד המושחת שיחדו את כולם כדי לזרות חול בעיניי הציבור ורק אתה (ופוקס ניוז) רואים את האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שסנדרס כן ילך על ריצה עצמאית? המון דיבורים על להמשיך את המהפכה וכו. מעניין אם זה הכיוון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא רץ לבד, זה כזה גרמניה 1932, שזה כבר מפחיד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
יכול להיות שסנדרס כן ילך על ריצה עצמאית? המון דיבורים על להמשיך את המהפכה וכו. מעניין אם זה הכיוון

לרוץ לבד הוא לא יכול, אין לו כסף להרשם כמועמד והוא החמיץ את הדדליין להרשמה כבר בלא מעט מדינות. מה שהוא יכול לעשות זה לרוץ על טיקט של מפלגה אחרת, כנראה הירוקים, שכנראה יסכימו לתת לו להיות מועמד (ג'יל סטיין כבר פחות או יותר הזמינה אותו לרוץ איתם).
אני מנחש שאין סיכוי גבוה שזה יקרה, אשתו של סנדרס אמרה במפורש שהוא לא ירוץ תחת מפלגה שלישית ואני חושב שסנדרס גם יודע שזה משהו שיחסל לא רק את הקריירה הפוליטית שלו אלא גם יפגע מאד באגף הפרוגרסיבי במפלגה הדמוקרטית.
וגם אם הוא ירוץ, לא נראה לי שזה ממש ישפיע על הבחירות, אם כל הרעש שכמה מפורעים עושים ב reddit, רוב האנשים עדיין זוכרים את ניידר, ואם לא, יזכירו להם (אני אגב חושב שניידר מקבל הרבה יותר אשמה ממה שמגיע לו על 2000, לדעתי רובה צריכה ללכת לאל גור שהריץ קמפיין מחורבן ברמה חריגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא רץ במפלגה שלישית, או שהוא ייכשל כשלון מטורף, או שטראמפ יהיה נשיא.
אני לא כ״כ רואה אופציה שלישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
מעניין איך משפיעים פיגועים על בחירות בארה"ב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
מטורללים שם.
מקווה שלא יעשו פוליטיזציה לאירוע ושיוגדר כמה שהוא באמת (תחושה שלי, אין קשר לאיסלאם קיצוני).

מחריד אגב. הזוי שבן אדם מתחמש כאילו יוצא למבצע צבאי בלי לעורר אף חשד.

עריכה:
הייתי תמים משתי בחינות: האחת, שקוויתי שמדובר במטורלל, עושה רושם שכבר סגורים על הכיוון האיסלאמיסטי, והשניה היא שקיוויתי שלא יעשו מזה רווח פוליטי כל כך מהר.

נערך לאחרונה על ידי תתאבד כבר בתאריך 12 יוני 2016, 20:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
מחריד אגב. הזוי שבן אדם מתחמש כאילו יוצא למבצע צבאי בלי לעורר אף חשד.

נראה לי שבפלורידה יש יותר כלי נשק לראש ממה שיש בצה"ל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
מעניין איך משפיעים פיגועים על בחירות בארה"ב...

איזה פיגוע?

אתה יודע איך קוראים לאירוע כזה אצל המלכה?
יום ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
50 הרוגים :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 19:08 
דאעש לוקח אחריות לפיגוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
יתרום הרבה לזעם הלבן של דונלד.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
כותרת האשכול מקבלת משמעות נכונה ואמתית.
רצח מתועב של קיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
המשמעות תמיד הייתה נכונה ואמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
הפועל כתב:

לרוץ לבד הוא לא יכול, אין לו כסף להרשם כמועמד והוא החמיץ את הדדליין להרשמה כבר בלא מעט מדינות. מה שהוא יכול לעשות זה לרוץ על טיקט של מפלגה אחרת, כנראה הירוקים, שכנראה יסכימו לתת לו להיות מועמד (ג'יל סטיין כבר פחות או יותר הזמינה אותו לרוץ איתם).
אני מנחש שאין סיכוי גבוה שזה יקרה, אשתו של סנדרס אמרה במפורש שהוא לא ירוץ תחת מפלגה שלישית ואני חושב שסנדרס גם יודע שזה משהו שיחסל לא רק את הקריירה הפוליטית שלו אלא גם יפגע מאד באגף הפרוגרסיבי במפלגה הדמוקרטית.
וגם אם הוא ירוץ, לא נראה לי שזה ממש ישפיע על הבחירות, אם כל הרעש שכמה מפורעים עושים ב reddit, רוב האנשים עדיין זוכרים את ניידר, ואם לא, יזכירו להם (אני אגב חושב שניידר מקבל הרבה יותר אשמה ממה שמגיע לו על 2000, לדעתי רובה צריכה ללכת לאל גור שהריץ קמפיין מחורבן ברמה חריגה).

מצד שני הוא כבר בן 75, ולא תהיה לו עוד הזדמנות להשפיע ברמה הארצית. ונראה שההצלחה המפתיעה של הקמפיין שלו גורמת להרבה אנשים לחשוב שאולי הוא כן יכול לעשות שינוי רציני, ולא להמשיך את הסטטוס קוו הנוכחי (והבאמת די מושחת) במערכת הפוליטית האמריקאית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 05:50 
Officer Barbrady כתב:
יתרום הרבה לזעם הלבן של דונלד.

אני בספק אם תהיה לזה השפעה אמיתית אבל טרמפ רץ כמועמד של מפלגה שמסיתה נגד הקהילה הזאת יום ולילה, שלא לדבר על המשמעות של הפיגוע הזה לגבי הזכות של אנשים לקנות מכונות יריה, שזאת סוגייה מרכזית בקמפיין של הילארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: