הוקיץ' כתב:
bruno conti כתב:
הוקיץ׳,
מה שאולג כתב.
רק אוסיף שאני לא קבעתי נחרצות מי מהם יותר טוב אלא שעזרא לדעתי
יותר מתאים לנו ברמת התפקיד הנסיון ונקודת הזמן בקריירה וכמובן בהתחשב לסגל הקיים אצלנו(שגיב...)
לגבי מה שכתבת על כך שמסתכלים רק על העבר של השחקן אז יש עוד פרמטרים שמסתכלים עליהם.
אי אפשר או לא נכון להשוות בין השנתיים של מוגרבי בסכנין לשנתיים של עזרא בחיפה , כמעט ואין לזה משמעות.
אם וכאשר עזרא יהיה בהפועל שנה הבאה המספרים שלו יעלו בוודאות מהסיבה הפשוטה שהוא ישחק יותר , ואני
מרשה לעצמי לומר שיהיו לו מספרים יותר גבוהים גם משל מוגרבי בחיפה בדיוק מהסיבה הזאת שהוא יהיה
בהפועל מה שמוגרבי היה בסכנין...(לפחות מה שמייעדים לו)
עניתי למה שאולג כתב.
אי אפשר להשוות? מי שהיה קורא את ההודעה שלך היה חושב שעזרא שיחק בברצלונה ומוגרבי בבית"ר כפר סבא, בעוד שבמציאות הם שיחקו בשתי קבוצות שוות לחלוטין ברמתן.
והסיבה שעזרא שיחק הרבה פחות העונה זה לא בגלל שיש לחיפה סגל כזה עמוק אלא בגלל שהוא היה חלש מאוד. חיפה שינו הרכב בערך כל מחזור כי אף אחד שם לא סיפק את הסחורה.
אי אפשר להשוות מכיוון שמדובר בשני מועדונים בסדר גודל שונה לחלוטין עם ציפיות שונות ומטרות שונות.
קח דוגמה את דייגו קוסטה היה אליל באתלטיקו קבוצה דרג ב כולם עפו עליו הלך לצ'לסי
ונעלם מהמפה .כמובן שיש גם דוגמאות הפוכות, מה שאני מנסה לומר זה שאין חוקיות בדברים האלה
ולפעמים עדיף שחקן רעב שמת להוכיח את עצמו משחקן שנתן שתי עונות מקסימליות ועבר לקבוצה גדולה.
בכל מקרה אם מדברים על צורך עזרא יותר סוג שחקן של מה שאנחנו צריכים ממוגרבי שבצד שלו יש לנו את שגיב.
ובסוף הוא יילך לאלונה אז כל זה לא באמת משנה...