תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 01:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בוא תבנה קבוצה לעונה הבאה
הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
רביב, מתן(בחוזה סביר, לא של ישראלי בכיר), שמחון, גינת, בלאט, איידן וצוף.
לצרף שלושה זרים שסיימו קולג׳ים. רכז, 2-3, 3-4 וג׳ף אלן(לא ב100 אלף דולר).
ולא אכפת לי לראות גם את טרה ממשיך. בסה״כ אם הפועל יצליחו להביא את גינת ועוד ישראלי טוב(שמחון) יש לנו את הישראלים הכי טובים בליגה שלא בירושלים ומכבי(חוץ מרביב שהוא הכי טוב בליגה כולל מכבי ומכבי י-ם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 11:49 
ננו מרקוביץ מאוד רצה לבוא להפועל לפני שנתיים (כשהחתימו את קטש). אין סיבה להחתים אותו כרגע. בלי קשר ליכולותיו המקצועיות, לליגה הישראלית לדעתי עדיף מאמן ישראלי. בוודאי ברמת התקציבים של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 12:06 
שבתאי יחבס כתב:
רביב, מתן(בחוזה סביר, לא של ישראלי בכיר), שמחון, גינת, בלאט, איידן וצוף.
לצרף שלושה זרים שסיימו קולג׳ים. רכז, 2-3, 3-4 וג׳ף אלן(לא ב100 אלף דולר).
ולא אכפת לי לראות גם את טרה ממשיך. בסה״כ אם הפועל יצליחו להביא את גינת ועוד ישראלי טוב(שמחון) יש לנו את הישראלים הכי טובים בליגה שלא בירושלים ומכבי(חוץ מרביב שהוא הכי טוב בליגה כולל מכבי ומכבי י-ם).

מה שאתה אומר פה זה להשקיע הרבה ברמי הדר, לשפוך המון המון כסף על ישראלים ולהזניח את תקציב הזרים.
הסגל הישראלי שרשמת הוא שווה המון כסף ובהתחשב שהמאמן שלנו לא יהיה זול (במידה וזה לא יהיה שרון/מאמן זול אחר שכנראה לא יתקבל פה בברכה) זה משאיר לנו לתקציב הזרים פחות ממה שהיה לנו עד עכשיו. הערכה כמובן.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 12:23 
למרות שמתן שיחק העונה בעיקר 4, אני חושב שאין טעם להחתים בנוסף למתן את שמחון. עמדות דומות מדיי. עדיף דגלאס - יותר זול, גם אם שחקן פחות טוב.
אני הייתי הולך על סגל ישראלי כזה: רביב, מתן, תמיר, סטו דגלאס, גינת ואיידן. מבחינת עלויות הוא סביר. הוא מגוון מאוד לחוק הרוסי. ולדעתי דווקא ישראלים משלימים באופיים כמו סטו דגלאס מתאימים יותר לליגה שלנו (לא צריך שני ישראלים בעלי אופי של סקוררים - שאת הסקורינג יביאו הזרים פלוס רביב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בוא תבנה קבוצה לעונה הבאה
הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 12:31 
הוא שחקן חופשי דאגלאס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 12:36 
red pepper כתב:
הוא שחקן חופשי דאגלאס?

עד כמה שאני יודע - כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
צריך לחשוב גם על העתיד. זו כנראה תהיה העונה האחרונה של מתן, ובכלל נראה שהוא ימשיך לשחק 4.
לא כל קיץ שחקן כמו שמחון פנוי(ולא שאני חושב שהוא סופרסטאר, עד שאני מסתכל על שאר הישראלים בליגה).
הפועל חייבת 3 ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 13:13 
למה חייבים 3 ישראלי? אפשר להביא זר. זו סתם ססמא. צריך ישראלים שיכולים לתת דקות בחוק הרוסי. אני מאוד מחזיק משמחון. אבל הוא לא זול והוא על העמדה של מתן. אז נראה לי שאפשר להחתים את דגלאס במחיר זול משמעותית ולהסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
יבזורי

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 13:43 
אם תמיר בלאט יהיה הגארד הראשון שלנו מהספסל אנחנו בבעיה
וראינו בסדרה הזאת שחוץ מנייט ורביב לא היה לנו אף מוליך כדור נורמלי
מעבר לרכז זר, הייתי שמח לראות שחקן כמו יועד בית יוסף או יחזקאל סקוורר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 14:18 
purvis short כתב:
למרות שמתן שיחק העונה בעיקר 4, אני חושב שאין טעם להחתים בנוסף למתן את שמחון. עמדות דומות מדיי. עדיף דגלאס - יותר זול, גם אם שחקן פחות טוב.
אני הייתי הולך על סגל ישראלי כזה: רביב, מתן, תמיר, סטו דגלאס, גינת ואיידן. מבחינת עלויות הוא סביר. הוא מגוון מאוד לחוק הרוסי. ולדעתי דווקא ישראלים משלימים באופיים כמו סטו דגלאס מתאימים יותר לליגה שלנו (לא צריך שני ישראלים בעלי אופי של סקוררים - שאת הסקורינג יביאו הזרים פלוס רביב)

אני גם חושב שעם החוק הרוסי והמצב בחוץ הסגל שרשמת הוא מעולה, דגלאס הוא רול פלייר מושלם שייתן לך הגנה למדי וקליעה ברמה גבוהה יחסית.
השאלה היא פרוויס, האם אתה חושב שלסגל ישראלי שכזה לא יהיו השלכות ככל שהעונה תתקדם לשלבים מכריעים ותצטרך דקות של שחקנים מנוסים קצת ולהיות '' רגוע יותר ''.
בטח ובטח שאף אחד לא מבטיח לך שהמתן שנקבל יהיה המתן של 2016 ולא של 14-15.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 16:09 
יש פה חסרונות. בסגל הזה אתה תלוי ביכולת של מתן. מה איידן וגינת יתנו בעונה מלאה בליגת העל זו שאלה. אבל אם יהיו ארבעה זרים טובים (ואפשר להקטין סיכונים על ידי החתמה של שחקנים ששיחקו העונה בליגה פלוס השארה של ג'ף), ואם שניים שחקני החוץ הזרים יהיו כאלה שיש להם יכולת לייצר נקודות (גארד פלוס שחקן בעמדה 2-3 סטייל טאקר) אז אתה אמור להסתדר. לא יודע, ככל שאני חושב על זה יותר, אני מגיע למסקנה שליד רביב דווקא השחקנים הישראלים המשלימים הם אלה שמתאימים. ניסינו העונה את רוברט, שהוא כביכול שחקן עם כישורים התקפיים וסקורר והכול, ולדעתי זה במובן מסויים דחק את הפועל להחתים שני גבוהים זרים שאף אחד מהם הוא לא סקורר. ואז נתקענו בלי סקורר באמת ברמה גבוהה מתחת לסל.
את הסקורינג ברמה גבוהה שיתנו רביב, זר ליד ג'ף, הקומבו גארד הזר והזר בעמדות 2-3. אם בכל רגע יהיו לך על המגרש שלושה מהשחקנים האלה אז תסתדר גם אם מסביבם יהיו גינת ודגלאס. זו דעתי.
בנוסף דגלאס הוא שחקן עם יכולות התקפיות. הוא קלעי מבחוץ. רביב - לא צריך להרחיב. וגם מתן, תמיר, איידן וגינת צריכים להסתדר ליד זרים טובים. זה המפתח.
בגדול - אני מעדיף במקום ישראלי בכיר וגיל אמיתי - להביא שלושה שהם שחקנים משלימים. שיתנו לי עומק.
לדעתי סגל ישראלי של: רביב, מתן, דגלאס, תמיר, איידן וגינת - זה לא רע בכלל. מגוון. יש לך עומק בעמדות הגבוהים, גם בקו החוץ יש לך אופציות (דגלאס שחקן שיכול לשחק לא מעט דקות. הוא איום מתמיד מבחוץ. יש לך מהספסל גם את תמיר). זה מה שהייתי עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 00:28 
הייתי מנסה להביא את כרם משעור או את אור סלומון כפורוורדים ישראלים, ואת נעימי, זליקוביץ' או קולמן כגארדים ישראלים.
עם כל הצער שבדבר, את הזרים אתה קובע בהתאם לישראלים שיש לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 04:15 
סמל אישי של המשתמש
בהנחה שנשארים רביב מתן בלאט ואיידן, זה אומר ככה:

2 שחקנים ישראלים עד 22 - בלאט, צוף
2 שחקנים ישראלים עד 25 - צריך למצוא (תומר גינת, כרם משעור, אולי אחד הצעירים האחרים ימלא את המשבצת)
4 זרים - ג'ף ועוד 3.

היות וצוף עדיין לא שחקן רוטציה ואם יגיעו 2 ישראלים עד 25 לרוטציה, כמו בדוגמא למעלה - זה שם אותנו עם 6-7 שחקני רוטציה. עם רביב מתן ואיידן זה אומר 9-10.
בעצם זה משאיר אותנו עם האפשרות להביא ישראלי אחד נוסף וגם הוא עד 25.

תסריט:
גארדים: רביב בלאט ישראלי וזר
פורוורדים: מתן גינת זר (3-4) זר (3)
4-5: ג'ף איידן זר (וגם מתן עם דקות ב4)

במצב כזה צוף משלים סגל. אשמח לקבל הסבר איך בדיוק אפשר להביא שחקנים כמו שמחון, דגלאס, אפילו נעימי. שלושתם עברו 25.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
ארבעת המופלאים כתב:

2 שחקנים ישראלים עד 25 - צריך למצוא (תומר גינת, כרם משעור, אולי אחד הצעירים האחרים ימלא את המשבצת)
4 זרים - ג'ף ועוד 3.

היות וצוף עדיין לא שחקן רוטציה ואם יגיעו 2 ישראלים עד 25 לרוטציה, כמו בדוגמא למעלה - זה שם אותנו עם 6-7 שחקני רוטציה. עם רביב מתן ואיידן זה אומר 9-10.

תסריט:

במצב כזה צוף משלים סגל. אשמח לקבל הסבר איך בדיוק אפשר להביא שחקנים כמו שמחון, דגלאס, אפילו נעימי. שלושתם עברו 25.

ניתוח די מדויק מה שאומר שאת מירב האנרגיה בחיפוש ובבניה יש להשקיע בזרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 09:07 
לא צריך להביא זר בעמדה 3. אלא שחקן שהוא 2-3. שיכול לשחק גם ליד מתן בקו האחורי בעמדה 2. כמו אלאנדו טאקר. כמו דרו קרופורד.
לגבי צוף בן משה - לטעמי צריך להיות מושאל לקבוצה בלאומית שבה הוא יוכל לשחק הרבה דקות ולהתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
פרוויס לא מסכים איתך. ה 3 שאתה מביא חייב להיות 3-2 אבל הוא 3 כהגדרה.

בכלל אם לא מביאים את יבזורי או מישהו בלבל הזה הגישה צריכה להיות להביא 4 זרים שישלימו חמישיה עם רביב, בטח כאשר אנחנו יודעים שהליגה היא ליגה של גארדים.
כלומר:
גארד זר.
רביב.
3 זר (שיכול להיות 2).
גף
4-5 זר.

כל פעם אחד הזרים ישב על הספסל לפי זהות הישראלי השני (שהוא לא רביב) רק ככה נוכל למקסם את הקבוצה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 12:42 
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 14:49 
ארבעת המופלאים כתב:

4 זרים - ג'ף ועוד 3.

תסריט:

אני אפתור לך את הבעיה - לפי חוק הצעירים צריך רק שחקן אחד עד גיל 25 (בנוסף לשני צעירים עד גיל 22).
בכל מקרה אין ממש סיכוי שתהיה לנו בעיה עם חוק הצעירים. שחקנים 11-12 אצלנו יהיו בכל מקרה צעירים ומכיוון שבלאט שחקן סגל בעשירייה הראשונה אז זה כבר סוגר לך את שלושת הצעירים אפילו אם יהיה שחקן אחר במקום גינת. זה חוק שמערים קשיים על קבוצת כמו מכבי וירושלים, לא עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
אופי החמישיה שהעלנו בסדרה נגד ירושלים יכול להיות בסיס לא רע גם לעונה הבאה -רביב עם גארד זר בקו האחורי, 3 זר שיכול גם להוביל כדור, מתן וג'ף בצבע.
הזר הנוסף יכול להיות בעמדות 4-5 ולהביא גארד ישראלי (דגלאס) שיכול לשחק גם הוא ב 1-2 , יחד עם בלאט, צוף, איידן וגינת זה סוגר סגל :
גארדים: רביב, זר, בלאט, דגלאס
פורוורדים: זר, מתן, צוף, גינת
סנטרים: ג'ף, זר, איידן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
מתן צריך להיות השחקן השמיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
מתן צריך לקבל מקום בהיררכיה לפי היכולת שלו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
זה במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
ארבעת המופלאים כתב:

4 זרים - ג'ף ועוד 3.

תסריט:

אני אפתור לך את הבעיה - לפי חוק הצעירים צריך רק שחקן אחד עד גיל 25 (בנוסף לשני צעירים עד גיל 22).
בכל מקרה אין ממש סיכוי שתהיה לנו בעיה עם חוק הצעירים. שחקנים 11-12 אצלנו יהיו בכל מקרה צעירים ומכיוון שבלאט שחקן סגל בעשירייה הראשונה אז זה כבר סוגר לך את שלושת הצעירים אפילו אם יהיה שחקן אחר במקום גינת. זה חוק שמערים קשיים על קבוצת כמו מכבי וירושלים, לא עלינו.

יפה.

זה אומר שיש מקום לישראלי בכיר חוץ מגינת.
מבחינתי העדיפות היא: יבזורי, שמחון. אחד מהם יהיה שיחוק.

אני בדרך לשדה. מצפה לפושים חיוביים בהיעדרי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
יונתן מור חוזר לתחילת האימונים.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2016, 17:14 
מקומון כלבו בחיפה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2016, 23:55 
רביב, טאקר ומתן על הפרקט
האם טוני גפני יכול להתאים תקציבית כ-4?
את מי הייתם רוצים עוד בחמישייה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 01:23 
להחתים את טוני גפני על תקן הגבוה הפחות סקורר שליד השחקן מטרה כשיש לך את ג'ף שרק צריך לפתוח לו את החוזה זה בערך מעשה שווה ערך כמו לקחת פטיש לדפוק אותו חזק בתוך הראש.
ועוד אני לא מתחיל לדבר על כסף שכל כך משקר פה.

מה גם, שעכשיו כשיש את מתן אני חושב שמלבד סנטר ורכז אנחנו לא צריכים עוד גבוה אלא שחקן חוץ גבוה עם קליעה שיוכל לשחק 4 מדי פעם, סטייל קמרון קלארק. ואני משער שזה כך או כך יהיה הזר הפחות יקר שלנו בגלל חשיבותן של העמדות האחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2016, 06:40 
אני מקווה שנגמלנו מעניין "הזר הפחות יקר". בטח עם הסגל הישראלי של הקבוצה שמחייב ארבעה זרים ברמה גבוהה ששלושה מהם יהיו סקוררים.
בכל מקרה - מאוד אוהב את גפני, אבל לקבוצה כמו הפועל הוא לא יתאים. יותר מדיי משלים באופי, ויש את מתן בעמדה 4, שאמור לתת בערך את אותם דברים. מה גם שגפני ומתן לא ממש יכולים לשחק יחד. בכל מקרה גפני שחקן יקר וזה לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2016, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/item/2977069
ציטוט:
דיווח בסרביה: "דרל וויליאמס בדרך לחתום בהפועל תל אביב"
הפורוורד-סנטר האמריקאי (26, 2.03) עשוי להיות הרכש הבא של שרון אברהמי ואפי בירנבוים לפי דיווח בתקשורת הסרבית. שיחק בעונה שעברה בפפינסטר הבלגית ופרטיזן בלגרד. צפו בביצועיו

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 284 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: