תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ג׳ף אלן
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 00:15 
ריבאונדר התקפה הכי טוב בליגה. הניתור השני שלו (אחרי הנחיתה מניתור ראשון) הכי טוב בליגה ברמה שאי אפשר להתמודד איתו בכלל. אגרסיביות מספר 1 בליגה. ורסטיליות הגנתית מספר 1 בליגה.
את הדברים שהוא עושה טוב הוא עושה כל כך טוב שזו פשוט רמה אחרת ממה שיש פה. זה בדיוק מסוג השחקנים שאתה בתור קבוצה ענייה יותר צריך לכוון אליהם כדי לגנוב משחקים מהקבוצות העשירות יותר, שחקנים שביום נתון יכולים לתת לך יתרון על כל קבוצה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 02:04 
היה חייב לשחק את ה2-3 דקות האחרונות של הרבע השני.ב2-3 דקות האלו הפסדנו את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 04:04 
סמל אישי של המשתמש
לא יעזור כלום, אין אף גבוה אחר בליגה (כולל מכבי וכולל הכל) שאיתו היינו מתמודדים ככה עם ירושלים ומגיעים כל כך קרוב.

נגיד מונרו/תומאס/אמינו היו עושים יותר בהתקפה (למרות שג'ף נתן חתיכת תפוקה בהתקפה בסדרה הזאת), אבל היו רומסים אותם בהגנה/ריבאונד. ועם כל הדיבורים על העבירות, אותם היו מוציאים בעבירות פשוט כי הם לא היו מסוגלים לעשות רבע ממה שג'ף עשה בהגנה בלי לצאת מהר מאוד בפאולים.

ג'ף התמודד סדרה שלמה לבד מול קו קדמי בלתי נגמר, שמר את גפני, שמר את הולמן, את אליהו, את דאנקן, את סמית', שמר פיק אנד רול בצורה מושלמת (ביי פאר הגבוה ששומר פיק אנד רול הכי טוב בארץ), שמר בפוסט, שמר אזורית, ואז בסוף כל התקפה גם הלך לריבאונד הגנה. ובמשחקים 4 ו-5 היו לו כמה ריבאונדים באמת מטורפים, הוא עלה לכדורים שעפו רחוק וגבוה (שהבוקס אאוט לא עוזר), הוא קפץ עם הולמן ואליהו/סמית' ביחד ותמיד הצליח לקחת או לתת טיפים לשחקן אחר שלנו, ריבאונדים שאני לא בטוח שנרשמו לזכותו למרות שזו הייתה עבודה מדהימה שלו. ואז בהתקפה עוד היה לו כוח לעלות לחסום ולהתגלגל, לסיים באחוזים גבוהים, לעשות נקודות בפוסט וכמובן להשאיר אותנו בחיים כל כך הרבה פעמים עם ריבאונד התקפה.

כשהוא בשיאו, רגוע ומרוכז, הוא מצ'אפ מול כל גבוה בליגה בשני צידי המגרש (או מול ארבעה גבוהים ביחד כמו שראינו בסדרה). יכול להתמודד וגם לנצח כל אחד. שחקן ורסטילי ושלם נטול חסרונות כל עוד הוא על המגרש, וגם עם אפסייד שלא תלוי ביריב וברמה שלו אלא בעיקר בעצמו, ולכן קלאסי לקבוצה שרוצה לגנוב משחק/סדרה/תואר מול קבוצה עדיפה ועשירה, כמו שפז אמר.

מן הסתם חייב להישאר, צריך להחתים אותו לחוזה של 1+1 (יש לו עוד שתי עונות בלי מיסוי). אמרתי כבר בינואר שצריך להחתים אותו כשהיה לנו אותו בכיס. מעבר לזה שהמחיר שלו עלה אני מניח, כל עוד אין הודעה שהוא ממשיך, פחד אלוהים שיגנבו אותו או יהיה איזה פיצוץ והוא יעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 06:42 
מסכים עם יובל. אם יש DNA של הפועל, אז הוא נמצא בגוף של ג'ף אלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 09:31 
השאלה היא האם ריאלי להשאיר אותו. סביר שיהיו עליו הרבה קופצים, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 12:05 
אדום תלאביבי כתב:

לא הרבה.
שחקן עם לא מעט חסרונות התנהגותיים שמתבטאים בממוצע עבירות גבוה (מה שגם מוריד לו את הסטטיסטיקה).
חוץ מזה הוא כבר בן 29. זה לא הגיל שבו מתקדמים מפה לקבוצות גדולות יותר.

בגדול אני חושב שיובל מעריך אותו קצת יתר על המידה, אבל אין ספק שמדובר בשחקן מעולה שחייב להישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 12:12 
לדעתי אם מישהו יחטוף אותו זה דווקא קבוצה בארץ. מאמין שיקבל 100 אלף שנה הבאה ומגיע לו. נקווה שזה יהיה אצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 12:17 
שחקן מצוין שחייב להשאר לדעתי.
חבל מאוד שאתמול 6 שניות לסיום המשחק בחר להמנע מלעשות עבירה על דונטה ואולי להציל את המשחק אבל זה כבר חלב שנשפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 13:01 
ראצ'ו כתב:
שחקן מצוין שחייב להשאר לדעתי.
חבל מאוד שאתמול 6 שניות לסיום המשחק בחר להמנע מלעשות עבירה על דונטה ואולי להציל את המשחק אבל זה כבר חלב שנשפך.

ראצ'ו הוא היה רחוק ובבוקס של אליהו.
מי שהיה חייב לעשות את העבירה זה מי שזרק והחטיא. במקום זאת הוא רץ במהירות להגנה כדי למנוע - מה בעצם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
נכון מאוד.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 13:29 
red pepper כתב:
לדעתי אם מישהו יחטוף אותו זה דווקא קבוצה בארץ. מאמין שיקבל 100 אלף שנה הבאה ומגיע לו. נקווה שזה יהיה אצלנו

במאה אלף דולר צריך להשאיר אותו אתמול בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 13:44 
רביב, ג'ף, מתן ועוד 7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 14:25 
בוואלה מפרסמים חד משמעית שהזרים הולכים הביתה.
אני מאוד מקווה שזה כדי להרדים את האחרות.
אלן חייב להישאר לפני הכל.
וגם עם כל ההפרעות שלו - הוא מטריף קבוצה, לא כמו נייט אבל עדיין מכניס אינטנסיביות שלא ראיתי משום זר שהיה בהפועל. לא רוצה קבוצה של יותר מדי ילדים טובים.
בסוף העונה נראינו כמו שנראינו הרבה בגלל שנייט הוא בדיוק ההיפך מילד טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 15:27 
אני חושב שעם הדיבורים על מטריף וכו' (שגם אני חוטא בהם ופה אני מבקר את עצמי גם) אנחנו מפספסים את התרומה המקצועית נטו של אלן. ריבאונד, הגנה חזקה, מהירות שמאפשרת לו לסיים מתפרצות, וכשהוא מקבל את הכדור קרוב לסל הוא מסיים לא רע בכלל.
הוא חייב להישאר. חייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 15:53 
ג'ף בכלל לא מוגבל התקפית כמו שעשו ממנו. הוא מתמקם נהדר בצבע ברמה שמעט גבוהים בליגה מסוגלים (במיוחד במשחק המעבר), יש לו עבודת רגליים מצוינת בפוסט, פיתח יופי של pump fakes מתחת לסל, והוא פינישר די יצירתי (לא מאוד, אבל יש לו כמה moves טובים להמנע מחסימה). בשני המשחקים האחרונים הוא 15/18 מהשדה ולא בכדי. הוא לא go to guy קלאסי והוא לא טכני כמו דריל מונרו או צ'ארלס תומאס אבל הוא רחוק שנות אור מלהיות נגר כמו ג'וש אוונס נניח, שהיה פינישר נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 15:58 
במשחקים האחרונים (ובעיקר בזה האחרון) הוא הראה יכולת התקפית שלא ראיתי ממנו עד היום. אם זה מייצג שינוי מסויים בראש וביכולות, אז זה נהדר.
אבל אי אפשר להתעלם מרוב העונה שבה חזינו בעיקר במופעי נגרות וחוסר יכולת לייצר סלים שאינם תוצאה של ריבאונד בהתקפה ופוטבק. ויותר חשוב - אפס אינטילגנציית משחק.
אבל כמו שאמרתי - המשחקים האחרונים נראו שונים לגמרי. הלואי שזה מייצג את מה שנראה בעתיד אם נצליח להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 16:09 
דווקא ג'וש אוונס הראה כמה מובים לא רעים כשקיבל את הכדור בפוסט. ארז פשוט לא האמין בו מספיק.

לגבי ג'ף, אין ספק שהוא נתן תצוגה התקפית אדירה בסדרה מה שפחות ראינו ממנו בעונה הסדירה.
אבל האמת היא שגם בעונה הסדירה הוא היה שחקן התקפה אנדרייטד בעיני. זה לא היה יפה או אלגנטי, אבל בעזרת האגרסיביות שלו והעוצמה הוא השיג לא מעט נקודות מתחת לסל. גם כשהוא מחטיא הוא לרוב לוקח את הריבאונד של עצמו ובסוף מסיים איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
היכולת שלו לקחת ריבאונד ביד אחת תוך כדי נעילה של הגבוה המתנגד מרשימה ממש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 16:22 
לג'וש היה איזה hook shot כזה שהיה לא מאוד מפותח, ובערך זהו. נכון שלפעמים כשהוא קיבל את הכדור מתחת לסל הוא הצליח לאלתר משהו, אבל הוא באמת שחקן שאני יכול לקרוא לו "נגר" בניגוד לג'ף.

וגם אני חושב שג'ף היה שחקן התקפה לא רע בכלל גם לאורך העונה הסדירה. הפלייאוף לא בא משום מקום. אולי כל נושא השלשות והעונשין (די הזוי לראות את ג'ף עם 4/6 לשלוש ו-10/13 מהעונשין בפלייאוף - בוא נגיד שעל זה לא הייתי בונה), אבל מבחינת היכולת להתמקם ולסיים מתחת לסל זה משהו שהוא עושה די טוב כל העונה. במשחקים שהיה מי שימסור לו כדורים טובים לצבע (בעיקר בלאט) הוא היה יעיל מאוד. שוב, לא סופרסטאר התקפי אבל בעיני רחוק מלהיות נגר. הוא שחקן עם קואורדינציה מדהימה לגבוה, גם עבודת הרגליים וגם הידיים הטובות שלו (תנסו להזכר כמה פעמים הוא עשה צעדים העונה או לא תפס כדור לעומת הגבוה הממוצע בליגה... יש לו רק 1.3 איב' למשחק) זה כבר לא שחקן שאפשר להגיד עליו שהוא נגר, וגם בהתנהלות עם הכדור יש לו כמה מימדים טכניים לא רעים בכלל.
אני באמת מאמין שאם לג'ף היה שכל והוא לא היה דפוק בראש, אם הוא היה קצת יותר coachable, הוא שחקן עם פוטנציאל יורוליג. לסוג השחקן שהוא ולדברים שהוא עושה יש ביקוש מאוד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא לא נשאר זה ביזיון בכל קנה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אם הוא לא נשאר זה ביזיון בכל קנה מידה.

1+

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 20:51 
להשוות אותו לאוונס זה הזיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 21:23 
אחלה. מי בדיוק השווה ביניהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
סימונס זה הסרטן הראשי.

אני לא חושב שאתה מבין מתי אמורים להשתמש במילה הזאת.
למשל:
שי אבוטבול - סרטן.
טרה סימונס - בן זונה גדול.
דמיטריוס קונגר - סתם שחקן נורא.

אתה מצליח לשים לב להבדל בין דרכי ההשפעה של כל אחד מהשלושה הנ"ל על הקבוצה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

נערך לאחרונה על ידי ItaiH6 בתאריך 03 יוני 2016, 15:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אדום תלאביבי כתב:

לא הרבה.
שחקן עם לא מעט חסרונות התנהגותיים שמתבטאים בממוצע עבירות גבוה (מה שגם מוריד לו את הסטטיסטיקה).
חוץ מזה הוא כבר בן 29. זה לא הגיל שבו מתקדמים מפה לקבוצות גדולות יותר.

בגדול אני חושב שיובל מעריך אותו קצת יתר על המידה, אבל אין ספק שמדובר בשחקן מעולה שחייב להישאר.

לא רק אצל אוהדי הפועל הזכרון הוא קצר.
העונה הזאת ובעיקר הסדרה הזאת בטוח הקפיצו לו את המחיר וסביר להניח שגם את הביקוש.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
KingAlpaca כתב:
סימונס זה הסרטן הראשי.

למשל:
שי אבוטבול - סרטן.

שי אבוטבול הוא סרטן למועדון,
סימונס הוא סרטן לקבוצה, לא כמו יינסי גייטס, אבל עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
ItaiH6 כתב:
KingAlpaca כתב:
סימונס זה הסרטן הראשי.

למשל:
שי אבוטבול - סרטן.

שי אבוטבול הוא סרטן למועדון,
סימונס הוא סרטן לקבוצה, לא כמו יינסי גייטס, אבל עדיין.

אין דבר כזה.
סרטן זה משהו שמכרסם את הגוף מבפנים עד להשמדת אחד מהם.
שום דבר שקשור למה שקורה על המגרש לא יכול להתאים להגדרה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
בטח שכן,
זאת הגדרה של קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 20:55 
אם אני חושב על הצבע שנה הבאה(4-5) אני רוצה לראות שם את איידן, ג'ף, מתן(כ-4), זר אתלט נוסף(סטייל וויליאמסון- סולידי). איידן, כפי שראינו, עושה יופי של עבודה על סנטרים שמנים ושחקנים חופרים כמו הולמן והראה ממש אחלה של חכמה הגנתית. ג'ף שחקן מעולה ואני מאמין שמאמן כמו רמי הדר יכול לסדר לו כמה ברגים בראש- הריבאונד, האגרסיביות, ההאסל, ה-100% על המגרש, זריזות רגליים שמאפשרות לו לשמור על גארדים, ניתור- זה דברים שלא מוותרים עליהם במחיר של ג'ף.
מתן בשביל שיקח את כל הדונטז למיניהם בהגנה.
הזר הנוסף- העיקר שלא יהיה סנטר כבד ומעיק סטייל הולמן וגייטס. אנחנו לא קבוצה שיכולה להרשות לעצמה עוד גייטס. מה שעשה את ההגנה שלנו בתקופה של ארז ליחסית טובה זו הסגירה האווירית של ג'וש. אבל גם שחקן סטייל ג'וש וגם ג'ף ביחד זה פחות מדי כשרון התקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2016, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
וואו, כמה דברים בעייתים רשמת פה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: