תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 13:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ג׳ף אלן
הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד לו היום :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
כשהוא שקול ושולט בעצמו הוא פשוט שחקן עצום. חייב, חייב להישאר.

אם הוא רק יכל להיות שקול כל הזמן.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:41 
הוא לקח בסוף כמה ריבאונדים מעל הולמן שפשוט השאירו לו אבק... מדהים.
חייב להישאר כמו שאמרתי מהרגע שהגיע - כי לא נביא משהו שאפילו קרוב אליו בסכום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:55 
דובראש כתב:
purvis short כתב:
הוקיץ' כתב:
תראה לי קבוצה אחת עם 4 זרים טובים מאלן. עזוב, 3 זרים טובים מאלן.
לא רק העונה, קח אפילו 3 שנים אחורה. לא קיים.

ולגבי יפתח זיו, נו בחייאת. שחקן חביב והכל אבל אנחנו מדברים על גארד שקולע 27 אחוז מחוץ לקשת. זה השחקן שאנחנו רוצים לראות ליד רביב?
אם להרצליה היה רכז טוב במקומו הם כנראה היו עושים משהו קצת יותר מעניין העונה.

הבעיה היא שבהפועל תל אביב מדיי עונה יש שלושה זרים פחות טובים מאלן. ואיכשהו העונות בליגת העל לא משרות עליי ביטחון שבעונה הבאה יהיה אחרת. כי אני לא ממש רואה שיפור בסוגייה. אם כבר אז נסיגה.
בנוגע לישראלים: עם כל הביקורת על רוטברט - ואני לא הייתי משאיר אותו בעונה הבאה כי הוא מאכזב ולא שווה את הכסף - להגיע למסקנה שאיידן טוב ממנו או יהיה תורם יותר ממנו לאורך עונה שלמה, בעקבות כמה משחקים מעוררי הערכה - זו גישה שתוביל את הפועל לעוד עונה כושלת. אתם באמת הייתם בונים קבוצה עם איידן כישראלי השני בחמישייה?
רוטברט גם בעונה חלשה ומאכזבת עדיין תרם 10-11 נקודות ו6 ריבאונדים ב-22 דקות, והוא עדיין שחקן נבחרת (ושוב, לא הייתי משאיר אותו. אבל הגישה של "רוטברט אכזב, אז בואו נבנה על מישהו שעד כה מעולם לא נתן עונה מלאה סבירה בליגת העל" היא לא רצינית בעיני. ולאור ההתנהלות של הקבוצה בסוגיית הזרים היא עלולה להיגמר בכישלון גדול. צריך עוד ישראלי. סטו דגלאס זה רעיון לא רע. אבל בכל מקרה גם צריך לראות מה קורה עם מתן.

בנוגע לזרים: איך פוגעים? ראשית - מנסים להביא זרים ששיחקו העונה בארץ. ושנית מחליפים כשצריך ולא נותנים למאמן להתחיל עונה עם וולי ג'אדג' ומתברברים עם החלפות של שחקנים חלשים כמו טיילור באטל 20 מחזורים.

פאקה פאקה פאקה
תן שם של ישראלי

דביל. הוא נתן שם של ישראלי. אולי אם במקום לכתוב למהר לכתוב פקה פקה היית קורא גם היית מבחין בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 23:01 
18 נקודות, 15 ריבאונד.
7 מ-7 מהשדה, 1 מ-1 לשלוש.
מפלצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
וההטבעה שלו אחרי שירושלים הורידו את ההפרש ל-3 היה הסל הכי חשוב היום אחרי השלשה של נאור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
בקצב הזה, גם אם נרצה להשאיר אותו לא בטוח שנוכל.
בעמוד הראשון כתבתי שהוא אחד מחמשת הגבוהים בליגה, כנראה שגם עשיתי לו עוול.

עכשיו, אפשר לתת ביקורת עניינית על משחק ההתקפה שלו. מן הסתם הוא לא סקורר ואם נחתים אותו (טפו טפו טפו חסמה חמסה מלח מים) אז נצטרך לידו 4-5 סקורר, צ'ארלס תומאס כזה (חלום). אבל להגיד שאין לו כישרון, שהוא שחקן התקפה רע או ברמה של ליגה לאומית זה קשקוש לא מחובר למציאות. ג'ף הפך לשחקן משלים מעולה בהתקפה. למעשה, אם משווים אותו לשאר הגבוהים ה"הגנתיים" בליגה, אז חוץ מזה שהוא גם הגבוה ההגנתי הכי טוב בליגה הוא גם לא רואה ממטר את כולם בחלק ההתקפי, והוא גם הפך לשחקן התקפה יותר טוב ויותר יעיל מחלק מהגבוהים ה"התקפיים".

הוא עשה היום 8/8 מהשדה והיה אפשר לראות את כל הארסנל ההתקפי שלו במשחק הזה. קודם כל, הוא גבוה פיק-אנד-רול טוב מאוד. אמנם הוא לא סקורר שיקבל כדור אחרי פיק-אנד-רול ואז יעשה עוד מוב לפני עלייה לסל, אבל אם לא סוגרים אותו בזמן, עם האתלטיות שלו, הידיים שתופסות כל כדור והשיפור בקואורדינציה, הוא מתגלגל מהר מאוד לסל ומסיים בקלות. גם אי אפשר להחליף עליו, כי אמנם אין לו משחק פוסט טכני, אבל שחקנים קטנים ממנו לא יכולים להתמודד עם הפיזיות שלו, הוא למד לנעול בצבע ולהשיג סל או עבירה.
הוא אמנם לא טכני במיוחד ואין לו חוש סקורינג, אבל בזכות האתלטיות שלו (שרק הולכת ומשתבחת) ומוטת הידיים המפלצתית שלו, הוא פינישר מצוין באיזור הטבעת. גם כשהוא לא מטביע, האורך שלו עוזר לו לסיים בצבע.
הוא גם הראה העונה שהוא פיתח סוג של משחק פייס-אפ - שוב, לא אלגנטי במיוחד, אבל משתמש בכוח שלו, באתלטיות ובכדרור הלא-רע שלו. גם היום ברבע השלישי הוא לקח את גפני מההיי-פוסט לסל יפה. לא משהו לבנות עליו אבל זה עוד נדבך שלא היה קיים במשחק שלו בעבר.
כמובן שעל ריבאונד ההתקפה שלו אין יותר מדי מה לספר, הוא פשוט הטוב בליגה. נטו נקודות בונוס לקבוצה. קוטף ריבאונדים בכמויות וגם יודע לתרגם אותם לנקודות. פתאום נזכרתי איך בכל העונה שעברה בכינו על המחסור באתלטיות, כשהסימפטום הכי בולט שלו היה שגם כשלקחנו ריבאונד התקפה, לא תרגמנו את זה לנקודות כי היו לנו שחקנים לא אתלטיים בעליל שלא הצליחו לסיים כמו שצריך בצבע עמוס. זה אחד מאותם דברים שכשהם חסרים, זה זועק לשמיים, אבל כשיש אותם זה מובן מאליו ואף אחד לא מתייחס לזה. מי יודע איך נגמר המשחק היום אם ב-83:79, במקום שג'ף יקטוף עוד ריבאונד התקפה אחרי החטאה מזעזעת של סימונס ויטביע בקלות, אנחנו לא עושים סל וירושלים יוצאת להתקפה.
ואמנם השלשה היום הייתה בפוקס עם הקרש, אבל הוא הראה גם במשחק הבית הקודם וגם במשחקים קודמים העונה, שהוא יכול לתפור ג'אמפ-שוט פנוי אם אין ברירה.
אה, ודבר אחרון, השיפור העצום בקואורדינציה ואינטליגנציית המשחק שלו. בתחילת הקריירה ואפילו בעונה הקודמת בחיפה, הוא היה שחקן עם קבלת החלטות מזעזעת, שכל התקפה שנייה בערך עושה צעדים, פאול תוקף, מאבד את הכדור או לוקח זריקה מטומטמת. בשקט בשקט, כל אלה נעלמו כמעט לחלוטין וכמות האיבודים והפעולות המטומטמות צנחה בצורה דרסטית.

יחד עם ההגנה, ההאסל, הריבאונד, והגישה שבה הוא עולה לכל משחק, אין ספק בכלל שהוא זר בטופ של הליגה. אם בטעות הוא לא יהיה פה בעונה הבאה זה אסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 00:27 
לא נראה לי שיהיו עליו כל כך הרבה קופצים. הוא שחקן עם חתיכת "גיליון התנהגות" וגם גיליון רפואי לא מבוטל, הוא לא ממש צעיר עם אפסייד (בן 29), הרקורד שלו לא מרשים, המספרים שלו לא כאלה מרשימים (בעיקר בגלל הפאולים וחוסר היציבות). כבר שנים שאין עליו ממש קופצים והוא כל פעם נופל קצת בין הכיסאות, קשה לי להאמין שזה ישתנה.
מקווה מאוד שהוא ישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
דובראש כתב:
purvis short כתב:
הוקיץ' כתב:
תראה לי קבוצה אחת עם 4 זרים טובים מאלן. עזוב, 3 זרים טובים מאלן.
לא רק העונה, קח אפילו 3 שנים אחורה. לא קיים.

ולגבי יפתח זיו, נו בחייאת. שחקן חביב והכל אבל אנחנו מדברים על גארד שקולע 27 אחוז מחוץ לקשת. זה השחקן שאנחנו רוצים לראות ליד רביב?
אם להרצליה היה רכז טוב במקומו הם כנראה היו עושים משהו קצת יותר מעניין העונה.

הבעיה היא שבהפועל תל אביב מדיי עונה יש שלושה זרים פחות טובים מאלן. ואיכשהו העונות בליגת העל לא משרות עליי ביטחון שבעונה הבאה יהיה אחרת. כי אני לא ממש רואה שיפור בסוגייה. אם כבר אז נסיגה.
בנוגע לישראלים: עם כל הביקורת על רוטברט - ואני לא הייתי משאיר אותו בעונה הבאה כי הוא מאכזב ולא שווה את הכסף - להגיע למסקנה שאיידן טוב ממנו או יהיה תורם יותר ממנו לאורך עונה שלמה, בעקבות כמה משחקים מעוררי הערכה - זו גישה שתוביל את הפועל לעוד עונה כושלת. אתם באמת הייתם בונים קבוצה עם איידן כישראלי השני בחמישייה?
רוטברט גם בעונה חלשה ומאכזבת עדיין תרם 10-11 נקודות ו6 ריבאונדים ב-22 דקות, והוא עדיין שחקן נבחרת (ושוב, לא הייתי משאיר אותו. אבל הגישה של "רוטברט אכזב, אז בואו נבנה על מישהו שעד כה מעולם לא נתן עונה מלאה סבירה בליגת העל" היא לא רצינית בעיני. ולאור ההתנהלות של הקבוצה בסוגיית הזרים היא עלולה להיגמר בכישלון גדול. צריך עוד ישראלי. סטו דגלאס זה רעיון לא רע. אבל בכל מקרה גם צריך לראות מה קורה עם מתן.

בנוגע לזרים: איך פוגעים? ראשית - מנסים להביא זרים ששיחקו העונה בארץ. ושנית מחליפים כשצריך ולא נותנים למאמן להתחיל עונה עם וולי ג'אדג' ומתברברים עם החלפות של שחקנים חלשים כמו טיילור באטל 20 מחזורים.

פאקה פאקה פאקה
תן שם של ישראלי

דביל. הוא נתן שם של ישראלי. אולי אם במקום לכתוב למהר לכתוב פקה פקה היית קורא גם היית מבחין בזה.

ראיתי אבל הוא נתן רק שחקן אחד....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
בקצב הזה, גם אם נרצה להשאיר אותו לא בטוח שנוכל.
בעמוד הראשון כתבתי שהוא אחד מחמשת הגבוהים בליגה, כנראה שגם עשיתי לו עוול.

עכשיו, אפשר לתת ביקורת עניינית על משחק ההתקפה שלו. מן הסתם הוא לא סקורר ואם נחתים אותו (טפו טפו טפו חסמה חמסה מלח מים) אז נצטרך לידו 4-5 סקורר, צ'ארלס תומאס כזה (חלום). אבל להגיד שאין לו כישרון, שהוא שחקן התקפה רע או ברמה של ליגה לאומית זה קשקוש לא מחובר למציאות. ג'ף הפך לשחקן משלים מעולה בהתקפה. למעשה, אם משווים אותו לשאר הגבוהים ה"הגנתיים" בליגה, אז חוץ מזה שהוא גם הגבוה ההגנתי הכי טוב בליגה הוא גם לא רואה ממטר את כולם בחלק ההתקפי, והוא גם הפך לשחקן התקפה יותר טוב ויותר יעיל מחלק מהגבוהים ה"התקפיים".

הוא עשה היום 8/8 מהשדה והיה אפשר לראות את כל הארסנל ההתקפי שלו במשחק הזה. קודם כל, הוא גבוה פיק-אנד-רול טוב מאוד. אמנם הוא לא סקורר שיקבל כדור אחרי פיק-אנד-רול ואז יעשה עוד מוב לפני עלייה לסל, אבל אם לא סוגרים אותו בזמן, עם האתלטיות שלו, הידיים שתופסות כל כדור והשיפור בקואורדינציה, הוא מתגלגל מהר מאוד לסל ומסיים בקלות. גם אי אפשר להחליף עליו, כי אמנם אין לו משחק פוסט טכני, אבל שחקנים קטנים ממנו לא יכולים להתמודד עם הפיזיות שלו, הוא למד לנעול בצבע ולהשיג סל או עבירה.
הוא אמנם לא טכני במיוחד ואין לו חוש סקורינג, אבל בזכות האתלטיות שלו (שרק הולכת ומשתבחת) ומוטת הידיים המפלצתית שלו, הוא פינישר מצוין באיזור הטבעת. גם כשהוא לא מטביע, האורך שלו עוזר לו לסיים בצבע.
הוא גם הראה העונה שהוא פיתח סוג של משחק פייס-אפ - שוב, לא אלגנטי במיוחד, אבל משתמש בכוח שלו, באתלטיות ובכדרור הלא-רע שלו. גם היום ברבע השלישי הוא לקח את גפני מההיי-פוסט לסל יפה. לא משהו לבנות עליו אבל זה עוד נדבך שלא היה קיים במשחק שלו בעבר.
כמובן שעל ריבאונד ההתקפה שלו אין יותר מדי מה לספר, הוא פשוט הטוב בליגה. נטו נקודות בונוס לקבוצה. קוטף ריבאונדים בכמויות וגם יודע לתרגם אותם לנקודות. פתאום נזכרתי איך בכל העונה שעברה בכינו על המחסור באתלטיות, כשהסימפטום הכי בולט שלו היה שגם כשלקחנו ריבאונד התקפה, לא תרגמנו את זה לנקודות כי היו לנו שחקנים לא אתלטיים בעליל שלא הצליחו לסיים כמו שצריך בצבע עמוס. זה אחד מאותם דברים שכשהם חסרים, זה זועק לשמיים, אבל כשיש אותם זה מובן מאליו ואף אחד לא מתייחס לזה. מי יודע איך נגמר המשחק היום אם ב-83:79, במקום שג'ף יקטוף עוד ריבאונד התקפה אחרי החטאה מזעזעת של סימונס ויטביע בקלות, אנחנו לא עושים סל וירושלים יוצאת להתקפה.
ואמנם השלשה היום הייתה בפוקס עם הקרש, אבל הוא הראה גם במשחק הבית הקודם וגם במשחקים קודמים העונה, שהוא יכול לתפור ג'אמפ-שוט פנוי אם אין ברירה.
אה, ודבר אחרון, השיפור העצום בקואורדינציה ואינטליגנציית המשחק שלו. בתחילת הקריירה ואפילו בעונה הקודמת בחיפה, הוא היה שחקן עם קבלת החלטות מזעזעת, שכל התקפה שנייה בערך עושה צעדים, פאול תוקף, מאבד את הכדור או לוקח זריקה מטומטמת. בשקט בשקט, כל אלה נעלמו כמעט לחלוטין וכמות האיבודים והפעולות המטומטמות צנחה בצורה דרסטית.

יחד עם ההגנה, ההאסל, הריבאונד, והגישה שבה הוא עולה לכל משחק, אין ספק בכלל שהוא זר בטופ של הליגה. אם בטעות הוא לא יהיה פה בעונה הבאה זה אסון.

אגב, היה לו לידו 4/5 מצוין שנפצע בדיוק כשסוף סוף נכנס לעניינים. מי יודע איפה היינו יכולים להיות היום עם וויליאמסון במקום קונגר.

נערך לאחרונה על ידי Karl Marx בתאריך 30 מאי 2016, 09:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 08:54 
היה ענק אתמול, בעיקר בדקות האחרונות. שני הדאנקים שהוא הנחית על הראש של הולמן בסוף פשוט הוציאו לי-ם את כל הרוח מהמפרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 09:52 
המשחק הכי טוב של אלן בהפועל. ריבאונד אדיר, נתן תפוקה יפה מאוד בהתקפה, לא עשה שטויות והיה רגוע באופן יחסי.
קרדיט גדול לאברהמי שהוציא אותו בדיוק בזמן שהיה נראה שג'ף מתלהט לו.
נתן הצגה. והדאנק האחרון היה פשוט וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
המשחק הכי טוב של אלן בהפועל. ריבאונד אדיר, נתן תפוקה יפה מאוד בהתקפה, לא עשה שטויות והיה רגוע באופן יחסי.
קרדיט גדול לאברהמי שהוציא אותו בדיוק בזמן שהיה נראה שג'ף מתלהט לו.
נתן הצגה. והדאנק האחרון היה פשוט וואו.

לצערי הוא לא הוציא אותי בזמן. הוא קיבל עבירה ראשונה 2 או 3 דקות לחצי. התחננתי שיוציא אותו עד המחצית כי היה ברור שיקבל את השניה עוד לפניה.
כמובן שאחרי דקה קיבל עוד עבירה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 14:36 
אני חושב שהעניין הכי חשוב עם ג'ף זה שאת הדברים שהוא עושה טוב, הוא עושה ברמות הגבוהות באירופה. כשהוא טוב וכשהוא לא מתעסק בשטויות, הוא יכול להתמודד מול כל גבוה בליגה כולל מכבי וירושלים. הוא כמעט לא תלוי ביריבה אלא בעיקר בעצמו. בריבאונד בשני צדי המגרש, בהאסל, בהגנה על 5 עמדות, באינטנסיביות, באגרסיביות, בכל הדברים האלה הוא באמת שייך לטופ.

וויליאמסון למשל הוא גבוה טוב לליגה אבל שחקן עם תקרת זכוכית ברורה, שמאוד מתקשה מול שחקנים יותר גבוהים ואתלטיים. כשקצת עולים ברמה הוא לא מסוגל לסיים מתחת לסל ומאוד מתקשה בריבאונד. ג'ף זה ליגה אחרת, וברמה המקצועית הוא שחקן שיכול לעשות את ההבדל גם במשחקים הגדולים ומול הקבוצות החזקות. אני חושב שדוקא אם אנחנו באמת רוצים להשתדרג, חשוב מאוד שיהיה שחקן כזה בקבוצה. גם אם אי אפשר לבנות עליו ל-35 דקות כל ערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 16:32 
אגב, מה שהוא עשה להולמן ברבע האחרון זה פשוט מדהים. הוא לקח לו לפחות 5 ריבאונדים על הראש, אבל אשכרה על הראש (גם בהגנה וגם בהתקפה). זה מה שניצח את המשחק, וזה גם היה מה שהפסיד לנו את המשחק הראשון (יחד עם השופטים) כשרותבארט פעם אחר פעם הפסיד להולמן בכל מאבק בדקות האחרונות. אם היה לנו שם את ג'ף זה היה סיפור אחר לגמרי. בדיוק אותם שטיקים שהולמן עושה כל פעם לרותבארט במיקום על הריבאונד (נותן לו להתמקם לפניו ואז דוחף לו איזה באמפ קטן שמעיף אותו 3 קילומטר קדימה) הוא ניסה לעשות על ג'ף ולא הצליח אפילו פעם אחת.
אני בטוח שביום רביעי זה כבר יהיה סיפור שונה לגמרי, כנראה יסתבך בעבירות מוקדם ולא יהיה פקטור, אבל עדיין. צריך להעריך את התרומה המקצועית של ג'ף וגם את הצורך המקצועי שהוא ממלא. מי שחושב שרק גבוהים התקפיים מנצחים משחקים שיראה קצת את הפלייאוף ב-NBA עם סטיבן אדאמס, עם ביומבו, עם טריסטן תומפסון. לגבוהים כמו ג'ף יש מקום חשוב מאוד בכדורסל, הרבה יותר מיינסי גייטסים למיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
מה שלום הסרטן באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 17:18 
יינסי? נחתך משתי קבוצות העונה, בשני המקומות היו לו סטטיסטיקות בסדר אבל לא יכלו לראות אותו. לא שיחק כבר די הרבה זמן. נראה מה ירושלים יעשו איתו עונה הבאה, לדעתי הוא יושאל לאיזה אילת/חולון כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 17:18 
מקבל משכורת בליגה הגרמנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
אז גם שם הקהל לא נתן לו מספיק אנרגיות כדי להצליח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
יינסי? נחתך משתי קבוצות העונה, בשני המקומות היו לו סטטיסטיקות בסדר אבל לא יכלו לראות אותו. לא שיחק כבר די הרבה זמן. נראה מה ירושלים יעשו איתו עונה הבאה, לדעתי הוא יושאל לאיזה אילת/חולון כזה.

להביא!!!111

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 17:36 
יורם כתב:
אז גם שם הקהל לא נתן לו מספיק אנרגיות כדי להצליח?

אני בספק אם חצי קילו של אמפטמינים יתנו לו מספיק אנרגיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
מה שלום הסרטן באמת?

יינסי סרטן, רוטברט להוריד את היד של מי שישחרר אותו.
אתה ספק תעלומה, ספק הזיה.

עם יינסי במקום וויליאמסון או קונגר לצורך העניין אנחנו מקום 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
1. רוטברט זה רודי לעומת יינסי.
2. רוברט ישראלי, יינסי זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
לא לא לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 18:17 
רוטבארט זה הגרסה הישראלית של ינסי גייטס.
שניהם שחקנים שלא צריכים להיות בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
מה זה אמור להיות אכפת לי איזה דרכון יש לו? מעניין אותי חוזה ויכולת.
לא מכיר מספרים, אבל בתור ישראלי עם חוזה "בכיר" בתוספת מס, אני כמעט משוכנע שרוברט לוקח יותר.
מבחינת יכולת אני לא צריך לספק לך מי זה רוברט. יינסי לשם שינוי מגיע כל ערב ואני לא צריך לקרוא תהילים כדי להתפלל שהתרומה בהתקפה תכפר על השואה ההגנתית.
סבתא שלי שמתה ב-96 רמה מעל רוברט בהגנה, אז יינסי זה לפחות רמה וחצי מעל עם כמה שהוא מוגבל.

אם יינסי זה פח זבל, רוברט זה המיץ בפינה.
כבר חצי שנה גדולי המומחים צועקים "רק אם היה סקורר ליד ג'ף". היה לנו פאקינג סקורר שלידו היה כלום. בסגל הקיים עם יינסי במקום קונגר+רוברט אנחנו מקום שלישי קליל. בשביל ישראלי שלא תורם אני בכיף יכול לחיות עם איידן ואפילו צוף.
שורה תחתונה, אל תספר לי סיפורים שאחד זה סרטן ואחד זה לשבור את היד למי שמשחרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
מאוד מאוד מאוד מאוד מעניין הדרכון,
כל עוד יש חוקים שונים לדרכונים שונים.

יינסי זה סרטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 18:50 
שמוליקיפוד כתב:
KingAlpaca כתב:
מה שלום הסרטן באמת?

אם יינסי במקום וויליאמסון או קונגר לצורך העניין אנחנו מקום 3.

האמת מפתיע לראות אותך, משתמש שכל העונה יוצא נגד רוברט על חוסר מחויבות, חוסר לחימה, רכות, נו פאקטור ריבאונד- פתאום קורא לבואו של יינסי גייטס.
שכחתי ממנו כבר, מייחל ששחקנים כאלה לא יגיעו לקבוצה שלו ולא בכדי הבחור מובטל.

ומה זו היציאה הזאת עם לא משנה איזה דרכון יש לו? ברור שזה משנה.
בכדורסל היום, ובטח ובטח בחוק הרוסי אתה מצפה מזר דברים אחרים מאשר ישראלים.
שרוברט חתם ציפיתי שהוא יספק נקודות ולא מעבר, ידענו טוב מאוד שאנחנו מקבלים חור הגנתי וכמו שאמרנו כאן אנחנו מחפשים רול פלייר.
רוברט בקבוצה נורמטיבית בצמרת אמור להיות שחקן 5-6 בחשיבותו אחרי רביב ו 3-4 זרים (ובמשחקים מסוימים גם אחרי מתן).

מזרים אני מצפה דברים גדולים, שיובילו, שישפיעו- מישראלים אני מצפה להיות שחקנים משלימים לאותם לידרים- חוץ מרביב.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 20:08 
שמוליקיפוד כתב:
KingAlpaca כתב:
מה שלום הסרטן באמת?

עם יינסי במקום וויליאמסון או קונגר לצורך העניין אנחנו מקום 3.

פחחחח.
אם יש משהו שלא היה משדרג אותנו אפילו בקצת, זה זה.
שחקן שלא יכול לשחק לא עם רותבארט ולא עם ג׳ף, ושהיה מבטל את היתרונות הספורים שהיו לנו העונה.
אין לי מושג מאיפה הבאת את השטות הזאת. ממש ראינו איך שנה שעברה יינסי הביא אותנו למקום שלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא ביקש שישחק עם רוברט, במקומו.
שמוליקיפוד כתב:
אם יינסי זה פח זבל, רוברט זה המיץ בפינה.
כבר חצי שנה גדולי המומחים צועקים "רק אם היה סקורר ליד ג'ף". היה לנו פאקינג סקורר שלידו היה כלום. בסגל הקיים עם יינסי במקום קונגר+רוברט אנחנו מקום שלישי קליל. בשביל ישראלי שלא תורם אני בכיף יכול לחיות עם איידן ואפילו צוף.
שורה תחתונה, אל תספר לי סיפורים שאחד זה סרטן ואחד זה לשבור את היד למי שמשחרר.

אתה אמיתי? שנה שעברה סיימנו עם אותו מספר נצחונות כמו המקום השלישי עם סגל הרבה יותר חלש שמורכב מלארי אובנון(גדול הזורקים) דיז׳ון תומפסון (גדול המוכרים) והזיות כמו קלי ומיימון, בצירוף מאמן שלא יכול לנצח משחק צמוד.
גייטס היחדי שהגיע לפלייאוף ולא ירד מ20 נקודות בסדרה בתוספת מספר הצגות התקפיות במהלך העונה שבראש ירושלים בית ומכבי חוץ.

איך אפשר חצי שנה לבקש להאריך לג׳ף את החוזה בתנאי שישחק איתו סקורר ולפסול את יינסי. בסיטואציה נכונה הוא יכל להיות בול פגיעה ולצערנו שיחקו איתו שחקנים לא מתאימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: