tadmored כתב:
גאווה צהובה אתה בן אדם הזוי,
ואל דוד נמשיך עם הקו שלך ,זאת אומרת אם מחר שופט ,שר ,היועץ המשפטי ,פרקליט המדינה ועוד ועוד שידוע שאחד מהם אוהד מסור עד פנאטי של אחד מהקבוצות ונצפה בשירת טועמה מחבל,זה לא מענינו של ערוץ רקאנטי לתעד זאת ולשדר ?
אם זאת שרת הספורט ששרה "טועמה מחבל" זה בעייתי, אם זה השר לפיתוח הנגב והגליל במשרד רה"מ זה לא מזיז לי את הביצה ולא אמור להזיז אותה גם למי מכתבי הספורט.
כאשר לה פמליה עושה את מה שהיא עושה זה כן מענינם של כתבי הספורט להזכיר שמירי רגב נפגשה איתם וטענה שהם ילדים נחמדים, כי היא השרה הממונה.
כאשר יהיה שופט אשר ידון בסוגיה שקשורה לכדורגל (נגיד מקרה ראיקוביץ) והיו מוצאים שהוא שר במשחקי מכבי כמו אחרון האוהדים, אז זה כן היה מענינם.
מאחר ודסי פורר לא קשורה לספורט מלבד היותה אוהדת לא מענינה של תקשוורת הספורט מה היא שרה כשם שלא מענינה של התקשורת הספורט מה שכל אדם פרטי שמזוהה עם קבוצה כזאת או אחרת עושה בזמנו החופשי כל עוד זה לא קשור לספורט.
זה לפחות דעתי בנושא.
Eros Ramazzotti כתב:
זה לא משנה למה תפסו אותה ומי הביא לזה.
בשורה התחתונה אם היה מדובר במצב הפוך היינו מתרעמים ובצדק. היא עשתה טעות.
לא יודע כמה זה נורא מבחינת הפועל שהיא תשלם על הטעות הזו.
היא לא עשתה טעות, היא אוהדת וכולם ידעו את זה לפני שמינו אותה.
מי שהחליט למנות אוהדת פעילה לתפקיד שמציב אותה בניגוד ענינים טעה.
כמובן שהיא יכלה לסרב לזה בגלל ניגוד האינטרסים, ואם כבר זאת הטעות שלה. לבקש מאוהד לא לאהוד זה בלתי אפשרי.
נ.ב כמובן שהיא עשתה טעות שהיא התנצלה, כל מה שהיה הייתה צריכה להגיד זה שאני אוהדת כבר הרבה שנים, ובאיגוד ידעו זאת כאשר מינו אותי.
תביעותי ויצוגי המשפטי של האיגוד לא נפגע ורואים את זה גם בקנסות ובעונשים שמוטלים על הפועל ת"א במהלך השנה האחרונה, שהם זהים ומידתיים
לעבורות השונות אשר מתבצעות ע"י שאר כלל שחקני וקבוצות הליגה.