NARKOTIKA כתב:
אתה כרגיל חכם בדיעבד, אבל גם מתעלם מעובדות.
העובדות הן שמכבי רצו אותו עוד בינואר. אם עניין אותו סעיף שחרור הוא היה מקבל סעיף שחרור.
קיוו לטוב אבל אף אחד לא חשב שהוא יצליח ככה. כדי לא לתת סעיף שחרור אתה צריך לפצות בשכר גבוה ואת זה לא כל מועדון יכול להרשות לעצמו.
אני רק מזכיר שבפברואר כתבת שעדיף לשלוח חזרה את שוינפלד, ניקוליץ' וחאמזה כי לא הביאו חלוץ זר ובמילא נרד ליגה.
ה"עובדות" שאתה מדבר עליהן הן קשקוש מהסיבה הפשוטה שאם מכבי היו באמת רוצים אותו הם היו לוקחים אותו בלי הרבה בעיות.
הם לא לקחו אותו כי כנראה לא האמינו (בדיוק כמוני) שהרקורד הכושל שלו מצדיק את התשלום למרות התקציב הגדול שלהם.
בכל מקרה, גוטמן וההנהלה כן האמינו ולכן אם כבר שמו את הכסף היו צריכים להסתכל קדימה וזה לא עניין של בדיעבד כי זה צריך להיות בנוגע לכל שחקן שמגיע.
מה שאני טוען הוא שבהנהלה צריכים להבין מה שכל ילד בכיתה ד' שמשחק מנג'ר מבין- סעיף שחרור זה משהו רציני שמשפיע על המועדון ואסור להתייחס אליו בקלות דעת כמו שלדעתי קורה היום (סתם דוגמא, אם אני לא טועה גם לאבו עביד וגם לאלטמן יש סעיפי שחרור מצחיקים והם יכולים להשתחרר מתי שבא להם).
בנוגע לטענות שלי בפברואר- לאורך כל העונה טענתי שבלי חלוץ נורמלי אין לנו מה לחפש בליגה..
אנשים הסבירו לי שכל עוד אין "מגנים תוקפים" ו-"קשרים עושי משחק" וכו' וכו' אז חלוצים לא יעזרו. עובדה שכשהגיע שוינפלד הוא הצליח לשים גולים מרבעי מצבים והשאיר אותנו בליגה למרות שהקבוצה שיחקה חרא.
מה שכן, לא האמנתי ששחקן עם רקורד כל כך גרוע ייתן את התפוקה שנתן ולכן האמנתי שכל עוד לא נוחת פה חלוץ מוכח אז חבל על הזמן ועל כל הרכש שהביאו בינואר.