תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4069 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 136  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שאר הליגה 2016/2017
הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 23:49 
בניון הפך אבי נמני של מכבי חיפה.
כל חילוף עושה פרצופים של פרימדונה, ומתחיל לחתור תחת המאמן אחרי משחק אחד על הספסל.
ל(חלק מה)קהל נמאס, ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
בניון הפך אבי נמני של מכבי חיפה.
כל חילוף עושה פרצופים של פרימדונה, ומתחיל לחתור תחת המאמן אחרי משחק אחד על הספסל.
ל(חלק מה)קהל נמאס, ובצדק.

וואלה.
אז אני מקווה שישתלב מהר במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאר הליגה 2016/2017
הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 05:51 
הסיפור של בניון עם הקהל של חיפה קשור לסוכנות לייצוג שחקנים שהוא ואוואט פתחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שאר הליגה 2016/2017
הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 07:30 
Asafas כתב:
הסיפור של בניון עם הקהל של חיפה קשור לסוכנות לייצוג שחקנים שהוא ואוואט פתחו.

ואז מה קרה? הוא ניסה לעשות קופה על חשבון הדון בעודו עובד שלו?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאר הליגה 2016/2017
הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 09:05 
הקהל שם חושב שהוא מתעסק יותר בסוכנות ופחות בכדורגל ושהוא מנסה לדחוף שחקנים שלו ושל אוואט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 21:34 
לאלה סיכם לשנתיים נוספות בהפועל חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
מוגרבי סיכם בהפועל חיפה עוד פספוס מצידנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי חייבים להביא את רז כהן מכפס

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 14:20 
גרזן אדום כתב:
מוגרבי סיכם בהפועל חיפה עוד פספוס מצידנו

לא מצדיק, אבל נראה שגוטמן לא מת עליו.
יש זרים, יש יחזקאל וגוטמן כנראה רוצה יותר את חן עזרא (שלגביו יש לפחות שמועות למרות שקשה להביא אותו יותר מאשר את מוגרבי).

חוץ מזה מזכיר את פרשת ארביטמן של שחקן טוב שמעדיף אותנו ויואב כץ עושה משהו פשוט ומביא אותו כי אנחנו לא חדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
אם מביאים את עזרא זה לא נורא שלא מביאים את מוגרבי. אם מביאים את אמיר עגייב ולא אחד מהשניים הנ"ל, זה הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 15:34 
עגייב ועזרא זה היינו הך ושניהם לא מתקרבים למוגרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 16:04 
לאור הביקוש שיש על עזרא הייתי מציע לאנשים כאן להפנים
שבהפועל הוא לא יהיה.
עגייב עוד בסימן שאלה וגם סיכוי די נמוך לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:

לו זר היה נקלע לפורום הזה, יכול היה לחשוב שמוגרבי הזה הוא איזה סטאר, שחקן נבחרת, שובר שוויון, משהו שלא רואים בכל יום.
אם מוגרבי היה כזה שחקן כמו שחלקכם עשיתם ממנו, סביר להניח שהיה סגור עכשיו בחיפה/מכבי/בא"ש. לא אצל יואב כץ זה בטוח.
כנראה שיש סיבה לכך שסכנין לא מתאבדת כדי להשאירו והאלטרנטיבות שלו הן ק"ש ויואב כץ, כשאפילו קבוצה כמו הפועל לא יורקת לכיוון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
טיעון מחריד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
אני לא כל כך עקבתי אחרי מכבי חיפה. עד הקטע המסריח של משחק גמר הגביע מה בניון עשה לאוהדים?

מה שורמוט עשה לך, לא בדרבי, בגמר גביע.
שחקן גדול ילד זין ומגיע לו היחס שהוא מקבל מהקהל.

2 שחקנים בחרו לחגוג גביע השבוע - דקל קינן שלקח את הגביע והקדיש אותו לאוהד הרוג ובניון שלקח גביע ומחק אותו בשביל עוד קצת כותריות עצמיות והתעסקות ביוסי בניון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 18:26 
Charlie כתב:
הוקיץ' כתב:

לו זר היה נקלע לפורום הזה, יכול היה לחשוב שמוגרבי הזה הוא איזה סטאר, שחקן נבחרת, שובר שוויון, משהו שלא רואים בכל יום.
אם מוגרבי היה כזה שחקן כמו שחלקכם עשיתם ממנו, סביר להניח שהיה סגור עכשיו בחיפה/מכבי/בא"ש. לא אצל יואב כץ זה בטוח.
כנראה שיש סיבה לכך שסכנין לא מתאבדת כדי להשאירו והאלטרנטיבות שלו הן ק"ש ויואב כץ, כשאפילו קבוצה כמו הפועל לא יורקת לכיוון שלו.

לפי הלוגיקה המטופשת הזו כדאי שנרוץ להחתים את בניון וטב"ח הבלם. הרי כל הגדולות רדפו.
גם מהראן ראדי שיחק שנים בקבוצות תחתית או אמצע טבלה. אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 18:27 
אבו-דגל כתב:
סומך כתב:
אני לא כל כך עקבתי אחרי מכבי חיפה. עד הקטע המסריח של משחק גמר הגביע מה בניון עשה לאוהדים?

מה שורמוט עשה לך, לא בדרבי, בגמר גביע.
שחקן גדול ילד זין ומגיע לו היחס שהוא מקבל מהקהל.

2 שחקנים בחרו לחגוג גביע השבוע - דקל קינן שלקח את הגביע והקדיש אותו לאוהד הרוג ובניון שלקח גביע ומחק אותו בשביל עוד קצת כותריות עצמיות והתעסקות ביוסי בניון.

מה שבניון עשה גרוע פי כמה ממה שורמוט האפס מאופס עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 18:30 
יכול בקלות להבין את מי שמעדיף את חן עזרא על מוגרבי. מוגרבי שחקן כנף ימין ויושב בדיוק על המשבצת של שגיב. בצד שמאל אין לנו אף אחד, וכל האילתורים שעשינו שם במהלך השנה (בומבה, אלטמן, תורג'מן) נכשלו. חן עזרא זה שחקן קו שמאל קלאסי.

חוץ מזה, מוגרבי, שהוא באמת שחקן מצויין, הוא בעיקר שחקן שצריך שטחים וזה היה הסגנון של כל הקבצות שבהן הוא שיחק. הוא לא באמת שיחק בקבוצה שמחזיקה רוב הזמן בכדור ומשחקת מול הגנות צפופות. אני לא אומר שהוא לא ייתן מספרים גם בקבוצה כזו, אבל חן עזרא לעומתו נתן כבר מספרים די טובים בקבוצה שרוב הזמן הכדור אצלה.

כנראה שגוטמן מעדיף את עזרא ואין תקציב לשניהם. חבל שלא מצליחים למשוך קצת את מוגרבי שבוע שבועיים. בכל מקרה, אם הכוונה היא להביא זר וישראלי לקישור ההתקפי, אני הייתי מעדיף לשחק עם זר פחות ובמקום זה ללכת גם על מוגרבי וגם על עזרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
יכול בקלות להבין את מי שמעדיף את חן עזרא על מוגרבי. מוגרבי שחקן כנף ימין ויושב בדיוק על המשבצת של שגיב. בצד שמאל אין לנו אף אחד, וכל האילתורים שעשינו שם במהלך השנה (בומבה, אלטמן, תורג'מן) נכשלו. חן עזרא זה שחקן קו שמאל קלאסי.

חוץ מזה, מוגרבי, שהוא באמת שחקן מצויין, הוא בעיקר שחקן שצריך שטחים וזה היה הסגנון של כל הקבצות שבהן הוא שיחק. הוא לא באמת שיחק בקבוצה שמחזיקה רוב הזמן בכדור ומשחקת מול הגנות צפופות. אני לא אומר שהוא לא ייתן מספרים גם בקבוצה כזו, אבל חן עזרא לעומתו נתן כבר מספרים די טובים בקבוצה שרוב הזמן הכדור אצלה.

כנראה שגוטמן מעדיף את עזרא ואין תקציב לשניהם. חבל שלא מצליחים למשוך קצת את מוגרבי שבוע שבועיים. בכל מקרה, אם הכוונה היא להביא זר וישראלי לקישור ההתקפי, אני הייתי מעדיף לשחק עם זר פחות ובמקום זה ללכת גם על מוגרבי וגם על עזרא.

אין שום טעם בללכת על מוגרבי ועזרא כשיש לך את יחזקאל ואלטמן. כאילו, בעולם אוטופי של תקציב עתק וסגל רחב ברור שאין לי בעיה עם זה, אבל במצב הנוכחי ובהתחשב בעובדה שנמשיך לשחק עם קשר אחורי ושני קשרי 50-50 (כלומר, ללא קשר מתחת לחלוץ כמו ב4-5-1 קלאסי), אין צורך בעומס כזה של שחקנים בכירים על 2 עמדות. עדיף להקצות את המשאבים האלה למקומות אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 18:50 
אלטמן? מחליף שלישי במקרה הטוב.
אכזבת העונה מבחינתי. פשוט שחקן לא מספיק מוכשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 18:54 
Eros Ramazzotti כתב:
Oleg Neduda כתב:

אין שום טעם בללכת על מוגרבי ועזרא כשיש לך את יחזקאל ואלטמן. כאילו, בעולם אוטופי של תקציב עתק וסגל רחב ברור שאין לי בעיה עם זה, אבל במצב הנוכחי ובהתחשב בעובדה שנמשיך לשחק עם קשר אחורי ושני קשרי 50-50 (כלומר, ללא קשר מתחת לחלוץ כמו ב4-5-1 קלאסי), אין צורך בעומס כזה של שחקנים בכירים על 2 עמדות. עדיף להקצות את המשאבים האלה למקומות אחרים.

אלטמן היה גרוע מאוד כמעט בכל המשחקים ששיחק באגף וזה היגיון מקולקל להגיד שאין מה להביא גם את עזרא וגם את מוגרבי רק כי אלטמן שיחק בעמדה הזו (והיה גרוע מאוד). אלטמן הוכיח שהעמדה היחידה שהוא יכול לתרום בה היא קשר מתחת לחלוץ. בהנחה שגם השנה גוטמן ישחק עם שלישייה קידמית אלטמן ממש לא מתאים ואם היה אפשר הייתי שולח אותו הבייתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
אזעקה טרחנית

אתם באשכול "שאר הליגה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 12:37 
http://sports.walla.co.il/item/2966885

זה מאוד מצחיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
חן עזרא זה השחקן האחרון שהפועל צריכים, הכי גרוע שאפשר להביא, שני רק לבניון, למה לא קריאף?
מספיק עם הפרווה לייט הזה.

מה חן עזרא תרם העונה למכבי חיפה? כמה שערים הוא כבש? כמה בישל? כמה דריבלים שלא נגמרו באיבודי כדור היו לו?

עדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 19:27 
יאלה אכלתם את המוח, עזרא שחקן טוב שנתן תפוקה יפה ברעל שנקרא חיפה, אם יגיע זה יהיה מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 19:28 
חן עזרא אחלה שחקן ואם יש אפשרות להביא אותו ואת עגייב זה יהיה נפלא.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
Oleg Neduda כתב:

אלטמן היה גרוע מאוד כמעט בכל המשחקים ששיחק באגף וזה היגיון מקולקל להגיד שאין מה להביא גם את עזרא וגם את מוגרבי רק כי אלטמן שיחק בעמדה הזו (והיה גרוע מאוד). אלטמן הוכיח שהעמדה היחידה שהוא יכול לתרום בה היא קשר מתחת לחלוץ. בהנחה שגם השנה גוטמן ישחק עם שלישייה קידמית אלטמן ממש לא מתאים ואם היה אפשר הייתי שולח אותו הבייתה.

ממש לא הייתי שולח אותו הביתה, הייתי מנסה אותו בעמדת ה-50/50.
לטעמי יש לו נתונים להצליח בעמדה הזאת וגם אם לא הוא מחליף ראוי ושחקן סגל ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 20:05 
עזרא עגייב ודמארי?
חלום !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 20:14 
באיזו פלנטה חן עזרא אחלה של שחקן?
שחקן בינוני וטיפש שלא מתאים לקבוצה ששואפת לצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2016, 20:21 
שיחתום כבר בניון שלא יתפוצץ העסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4069 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 136  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: