תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
סליחה, אם ביקורת המקרא הקדושה אומרת את דברה היא ודאי צודקת.
גם אותי לימדו בבית הספר החילוני שבו למדתי כל מיני שטויות על התורה שלאחר מכן, רק כשלמדתי לעומק וקיבלתי הסברים ראציונלים, הבנתי שאין שם כלום
אבל שים לב למשהו יפה, כשביקורת המקרא אומרת משהו זה דבר קדוש כמובן, ברור שהם צודקים, הרי הם מומחים ומה לא. ואילו כשהתורה תגיד משהו, ברור שזו שטות מוחלטת. והאמת? זה הגיוני מאד. גם אני נהגתי ככה פשוט כי אנחנו יודעים שאם נבין שהתורה היא אמת נאלץ חו"ח לקיים מצוות ולמי בא עכשיו כל העול הזה? אז מסלפים ומתרצים ואומרים "אני מסורתי" כדי להרגיש טוב בלב ואולי אפילו מקיימים מצווה וחצי אבל תמיד נאמין לביקורת המקרא הקדושה, פשוט כי היא משחררת אותנו מכל עול, אנחנו לא חייבים לעשות שום דבר אם נקבל אותה

ויכוחים שגולשים לתחום ההיגיון ההפוך והנחות יסוד לא נכונות (על מה אתה מדבר? התורה זה הדבר היחיד פה שהוא 'קדוש' ושאסור להתווכח אותו וחייבים לקבל אותו כמות שהוא. ביקורת המקרא זה פשוט מחקרים על המקרא ושום דבר פה לא נכון באופן מוחלט ועם הכל אפשר להתווכח) הם קצת מעבר לכוחותי.

נסכם בכך, שאני חושב שהשימוש במונח "הוכחות שכלתניות" לתיאור הטענה שאלוהים אמיתי והוא אוהב רק אותנו, כי ככה כתוב בספר שהוא כתב, הוא קצת מופרז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
NARKOTIKA כתב:
הקב"ה לא חוזר על כלום בתורה. מי שכתב את התורה חוזר על זה.
אתה בוחר להאמין לבן אדם שכתב את התורה.
אתה מאמין בבן אדם. לא באל. מפה תתמודד.

לא לא
אתה תתמודד עם זה שהקב"ה ורק הוא הביא לנו את התורה
אתה תתמודד עם זה שיש חיים אחרי המוות
אני יודע, בהוכחות לוגיות פשוטות ניתן להסביר הכל
זו הבעיה שלך שבשלב הזה אתה לא מוכן לקבל זאת

אורנה תאמין במה שאתה רוצה, באמת זה אחלה.
אבל אל תעשה צחוק ותגיד שזה עניין שכלתני של הוכחות לוגיות. פשוט תגיד "אני מאמין כי אני מאמין וזהו, אין לי הוכחות לכלום אבל זה טבעה של אמונה". את זה הרבה יותר קל לכבד, מאשר ההיגיון ההפוך הזה שאתה מציג פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
סליחה, אם ביקורת המקרא הקדושה אומרת את דברה היא ודאי צודקת.
גם אותי לימדו בבית הספר החילוני שבו למדתי כל מיני שטויות על התורה שלאחר מכן, רק כשלמדתי לעומק וקיבלתי הסברים ראציונלים, הבנתי שאין שם כלום
אבל שים לב למשהו יפה, כשביקורת המקרא אומרת משהו זה דבר קדוש כמובן, ברור שהם צודקים, הרי הם מומחים ומה לא. ואילו כשהתורה תגיד משהו, ברור שזו שטות מוחלטת. והאמת? זה הגיוני מאד. גם אני נהגתי ככה פשוט כי אנחנו יודעים שאם נבין שהתורה היא אמת נאלץ חו"ח לקיים מצוות ולמי בא עכשיו כל העול הזה? אז מסלפים ומתרצים ואומרים "אני מסורתי" כדי להרגיש טוב בלב ואולי אפילו מקיימים מצווה וחצי אבל תמיד נאמין לביקורת המקרא הקדושה, פשוט כי היא משחררת אותנו מכל עול, אנחנו לא חייבים לעשות שום דבר אם נקבל אותה

ויכוחים שגולשים לתחום ההיגיון ההפוך והנחות יסוד לא נכונות (על מה אתה מדבר? התורה זה הדבר היחיד פה שהוא 'קדוש' ושאסור להתווכח אותו וחייבים לקבל אותו כמות שהוא. ביקורת המקרא זה פשוט מחקרים על המקרא ושום דבר פה לא נכון באופן מוחלט ועם הכל אפשר להתווכח) הם קצת מעבר לכוחותי.

נסכם בכך, שאני חושב שהשימוש במונח "הוכחות שכלתניות" לתיאור הטענה שאלוהים אמיתי והוא אוהב רק אותנו, כי ככה כתוב בספר שהוא כתב, הוא קצת מופרז

מי אמר שהוא אוהב רק אותנו? זה שיש כמה רבנים ציונים שעוקרים את התורה ומעוותים ומשניאים אותה על האדם הפשוט, זו בעיה אחת. כולם בניו, אלא שלנו הוא נתן את המצוות כדי שנתקדש ונלמד את העולם את האמונה באל אחד
ושוב, ההוכחות הן שכלתניות בלבד, רובן קשורות למדע שמגלה היום את התורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
NARKOTIKA כתב:

לא לא

אבל אל תעשה צחוק ותגיד שזה עניין שכלתני של הוכחות לוגיות. פשוט תגיד "אני מאמין כי אני מאמין וזהו, אין לי הוכחות לכלום אבל זה טבעה של אמונה". את זה הרבה יותר קל לכבד, מאשר ההיגיון ההפוך הזה שאתה מציג פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
NARKOTIKA כתב:

לא לא

אמרתי לך, לא מאמין כי ככה אמר לי אבא שלי או כי החלטתי שאם אני מהעם היהודי, ראוי שאאמין (יותר נכון אדע, אני לא מאמין בקיומו של השם, אני יודע את זה)
בדקתי את זה במשך זמן ולא התעלמתי מדברים שראיתי, זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 13:57 
אורנה אוסטפלד כתב:
פרימו לוי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
NARKOTIKA כתב:

לא לא

אמרתי לך, לא מאמין כי ככה אמר לי אבא שלי או כי החלטתי שאם אני מהעם היהודי, ראוי שאאמין (יותר נכון אדע, אני לא מאמין בקיומו של השם, אני יודע את זה)

אז לדבריך יש לך הוכחות לוגיות לקיומו של החבר הדימיוני (כן, זה שציווה עליכם כל מיני דברים מוזרים בעייני)???
אשמח לשמוע כי מעולם לא שמעתי כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
אגב, הייתי מתחיל לשפוך פה הוכחות אם הייתי יודע שזה יעזור או לא הייתי יודע שבקלות ניתן למצוא הכל היום ברשת
לצערי זה לא ממש יעזור אז נוותר עליהן בשלב הזה. כשהבאתי את יוסי שריד ז"ל מספר בקולו על מוות קליני שעבר ועל עליית נשמתו שיצאה מעל הגוף (את המילה נשמה הוא אמר, לא אני), סיפרו שזו חוויה פסיכולוגית ומה לא, לא חשוב שהוא סיפר שהוא ראה מחוץ לגוף באיזו דרך אשתו נוסעת לבית החולים בשעה שלמטה עיניו עצומות
כמובן שיש עוד אלפי מקרים מתועדים כאלה של יהודים וגויים אבל מי שיבחר להתעלם, שיהיה בריא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 14:00 
איך הוא הביא לך את התורה? הספר צנח לך מהשמיים לתוך הדירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
פרימו לוי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
NARKOTIKA כתב:

אז לדבריך יש לך הוכחות לוגיות לקיומו של החבר הדימיוני (כן, זה שציווה עליכם כל מיני דברים מוזרים בעייני)???
אשמח לשמוע כי מעולם לא שמעתי כאלו.

1. ראה תגובתי הבאה
2. מפליא אותי איך הפורום המת הזה בד"כ (אני משתדל לעקוב), מתעורר פתאום כשחלילה מישהו מדבר על אלוקים. האנטי שלכם פשוט מופלא אם כי גם מובן, בהחלט לא קל להאמין בתקופה הזו. זה מאבק יומיומי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 14:11 
אין לי שום בעיה עם אלוהים (כיוון שאינני מאמין בקיומו) כמו שאין לי שום בעיה עם מפלצת הספגטי המעופפת
יש לי המון בעיות עם אלו שמפרשים את דבריו וכופים אותם עלי ועל יתר הציבור החילוני.

אני גם בטוח שאם הוא היה קיים והיה חשוב לו שאני אאמין בו, מן הסתם היו בו הכוחות לגרום לי לכך,
לכן כל עוד הוא לא מביא אותי למקום הזה, אני יוצא מנקודת הנחה שהוא לא קיים
ואם אני טועה (בסך הכל שום דבר בחיים לא בטוח חוץ מהמוות (כרגע)), אנחנו פשוט לא מעניינים אחד את השני))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
אין לי שום בעיה עם אלוהים (כיוון שאינני מאמין בקיומו) כמו שאין לי שום בעיה עם מפלצת הספגטי המעופפת
יש לי המון בעיות עם אלו שמפרשים את דבריו וכופים אותם עלי ועל יתר הציבור החילוני.

אני גם בטוח שאם הוא היה קיים והיה חשוב לו שאני אאמין בו, מן הסתם היו בו הכוחות לגרום לי לכך,
לכן כל עוד הוא לא מביא אותי למקום הזה, אני יוצא מנקודת הנחה שהוא לא קיים
ואם אני טועה (בסך הכל שום דבר בחיים לא בטוח חוץ מהמוות (כרגע)), אנחנו פשוט לא מעניינים אחד את השני))

1. אני מתנגד מאד לכפייה
2. אם לא היה הסתר והכל היה גלוי, היכן היתה הבחירה החופשית? כולם היו ממילא מאמינים ולא חוטאים
3. אתה מאד מעניין אותו ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
אורנה, בתור מישהו שמחליף תחתונים לכבוד משחקי כדורגל ומאמין שיש לזה השפעה על התוצאה, אני לא מזלזל בך ולא מנסה לתקוף אותך.
אני לא אנטי כלפי חוסר רציונליות אלא כלפי התכחשות אליה. זה הכל.
ואין מה לעשות, טענות כמו שלך מקפיצות את הפיוז ישר וגם די קל להתווכח איתן אז זה עושה חשק להגיב עליהן :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:
אורנה, בתור מישהו שמחליף תחתונים לכבוד משחקי כדורגל ומאמין שיש לזה השפעה על התוצאה, אני לא מזלזל בך ולא מנסה לתקוף אותך.
אני לא אנטי כלפי חוסר רציונליות אלא כלפי התכחשות אליה. זה הכל.
ואין מה לעשות, טענות כמו שלך מקפיצות את הפיוז ישר וגם די קל להתווכח איתן אז זה עושה חשק להגיב עליהן :D

כאמור, אני אדם מאד ראציונלי (חוץ מהקטע הזה שגם אני לא החלפתי שנה את התחתון הסגול בעונת 2002-2003 (אל תדאג, כיבסתי אותו לפני כל משחק)) וכל ההוכחות שהביאו אותי להבנה שיש בורא והתורה אמת היו ראציונאליות לחלוטין
בכל מקרה זה אשכול בחירות אז לא נפריע לו יותר. אולי יום אחד נפתח אשכול הוכחות לקיומו של האל ואמיתות התורה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
NARKOTIKA כתב:

לא לא

המשפט המודגש גם מאוד לא נכון, וגם מסביר איך נפלת לשטויות האלה.
לא כל משפט מתחכם הוא "הסבר לוגי", ולא כל משפט שקשה להבין הוא עמוק ומלא משמעות (סביר יותר שהוא אידיוטי וריק מתוכן).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
בני12 כתב:
Officer Barbrady כתב:
האל הוא הסמכות היחידה, אז בוודאי שזה רלוונטי. התורה היא שלו, הוא נתן אותה לנו, אנחנו העם שלו.

ואז הוא התייאש מאיתנו ונתן אותה לנוצרים
ואז הוא התייאש מהנוצרים ונתן אותה למוסלמים
מהם הוא כנראה עדיין לא התייאש כי הוא לא העביר אותה הלאה

ממש לא. הקב"ה חוזר פעם אחר פעם בתורה שהוא עצמה הביא לנו שהוא לא יטוש לעולם את עמו ולא יחליף את התורה. הוא יעניש קשות כשלא נלך בדרכו (מופיע בפרשת השבוע באופן בולט) אך בשום פנים ואופן לא יחליף את עם קדשו
נרקו, לדבר עם הקב"ה יוכלו רק נביאים. יש מספיק הוכחות שכלתניות להפליא לקיומו של הקב"ה ולאמיתות התורה

אז מה אם הוא חוזר על עצמו כמה פעמים בתורה, אסור לו לחזור בעצמו?
מי אתה שתגיד לאלוהים שאסור לו להתחרט?
אתה אתה שתגביל אותו מלעבור לעם אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
בני12 כתב:
Officer Barbrady כתב:
האל הוא הסמכות היחידה, אז בוודאי שזה רלוונטי. התורה היא שלו, הוא נתן אותה לנו, אנחנו העם שלו.

ואז הוא התייאש מאיתנו ונתן אותה לנוצרים
ואז הוא התייאש מהנוצרים ונתן אותה למוסלמים
מהם הוא כנראה עדיין לא התייאש כי הוא לא העביר אותה הלאה

ממש לא. הקב"ה חוזר פעם אחר פעם בתורה שהוא עצמה הביא לנו שהוא לא יטוש לעולם את עמו ולא יחליף את התורה. הוא יעניש קשות כשלא נלך בדרכו (מופיע בפרשת השבוע באופן בולט) אך בשום פנים ואופן לא יחליף את עם קדשו
נרקו, לדבר עם הקב"ה יוכלו רק נביאים. יש מספיק הוכחות שכלתניות להפליא לקיומו של הקב"ה ולאמיתות התורה

אז מה אם הוא חוזר על עצמו כמה פעמים בתורה, אסור לו לחזור בעצמו?
מי אתה שתגיד לאלוהים שאסור לו להתחרט?
אתה אתה שתגביל אותו מלעבור לעם אחר?

מה זאת אומרת? הוא כתב בתורה שהוא לא יתחרט לעולם. איך הוא יכול להתחרט אם הוא אמר שהוא לא מתכוון להחרט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
דיי נו אין מצב שמתנהל כזה ויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 07:35 
בוא, נו, תן הוכחה ״לוגית״ או ״מדעית״ (לא שטות של יוסי שריד, לא חלומות, לא חזיונות ולא סיפורים). אני מת לשמוע איך מידע מספר שמתאר את הטבע בצורה כל כך שגויה, שהחכמים בו קידמו את הידע העולמי (בתחומים גשמיים, נו, מה נקרא מדעיים) בצורה כל כך מועטה (אסייג, יחסית) ושגדולי הדור בו מתעסקים בעיקר ב״האם מותר ללבוש חצאית מעל גובה הברכיים בטקס שבו שרות נשים בלבד״, איך הם מסוגלים להוכיח את קיומו של אלוהים בצורה שאדם כמוני ישתכנע.
אפילו שים לינק, אני אשתדל לקרוא

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
אורנה, כל הכבוד על המאמץ שאתה משקיע. מלמדנו רבי אלחנן וסרמן הי"ד, כי מי שנתן לתאוות העולם הזה להשתלט עליו, הוא משוחד ולעולם לא יכיר באמת גם אם היא תדפוק לו בדלת ותבקש כוס מים. וזה לשונו: "כי בדבר שהאדם משוחד, לא יוכל להכיר את האמת אם היא נגד רצונותיו... ומעתה אין תימה מהפילוסופים שכפרו בחידוש העולם, כי כפי גודל שכלם עוד גדלו יותר ויותר תאוותיהם להנאות העולם הזה, ושוחד כזה יש בכוחו להטות דעת אדם לומר כי שתי פעמים שתיים אינן ארבע, אלא חמש".

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי התבלבלת בנוגע לזהות האנשים שלא יודעים לחבר מספרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
הוא גם מתבלבל בקשר למאמץ שאורנה משקיע.
מהרגע שביקשו מאורנה לתת דוגמה אחת ל"הוכחות הלוגיות הרבות", הוא כל כך משקיע שהוא נעלם מהדיון.
:SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
הוא גם מתבלבל בקשר למאמץ שאורנה משקיע.
מהרגע שביקשו מאורנה לתת דוגמה אחת ל"הוכחות הלוגיות הרבות", הוא כל כך משקיע שהוא נעלם מהדיון.
:SMOKE:

בהתחלה הוא גם קבע שגם אם הוא יחשוף אותן לא נאמין לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
האמת היא ש"אורנה" הרגיש שהוא ישב יותר מדי מול המחשב אמש והתעסק בשטויות ובמשחק כדורגל טיפשי, לכן העדיף להימנע מלהתקרב לרשת היום ובמקום זה לעשות דברים יותר מועילים, עמכם הסליחה
האמת היא שכבר כתבתי פה שזה אשכול על בחירות ועדיף למצוא אשכול אחר להתעלק עליו, כמו כן ציינתי שבהנף מקלדת יוכל כל אחד למצוא כמה הוכחות שהוא רק רוצה
חוץ מזה שלאור הניסיון שלי עם אותו מקרה של יוסי שריד (אגב זו ממש לא אחת מאותן הוכחות לוגיות עליהן דיברתי), בו טענו שזו פסיכולוגיה וחלום ומה לא, הבנתי שמי שלא ירצה לראות, פשוט לא יראה כך שכל מאמץ לא שווה. וכן, החתול, לאור הניסיון המר זה ממש לא יעזור לצערי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
ידוע שאנשים שמחפשים הסברים הגיוניים לדברים לא מבינים בלוגיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 21:06 
אני לא באמת מבין את פשר הויכוח, אבל סתם מסקרנות.. כחלק מההוכחות הלוגיות יהיו הוכחות בשיטת הכלה דו-כיוונית?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 21:25 
איך לא מתגאים פה מזה שיש לנו סוף סוף ראש ממשלה ספרדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אני לא באמת מבין את פשר הויכוח, אבל סתם מסקרנות.. כחלק מההוכחות הלוגיות יהיו הוכחות בשיטת הכלה דו-כיוונית?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

אינדוקציה על מספר העורלות שהוסרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אורנה, בנוגע למקרה של יוסי שריד.
זה שהוא חווה חוויה על חושית או על טבעית, מוכיח שיש דברים שאנחנו לא מבינים, ואולי באמת יש משהו מעל מה שאנחנו מכירים.
אבל השאלה היא לא אם קיים כח כלשהו מעל הטבע, אלא אם הכח הזה הוא האלוהים שלך, ורוצה שתעשה כל מיני דברים כדי להכנס לגן עדן.

אני גם מחכה להוכחה לוגית ומבוססת לקיומו של האל שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2016, 09:48 
אדום נחמד כתב:
אגב, אורנה, בנוגע למקרה של יוסי שריד.
זה שהוא חווה חוויה על חושית או על טבעית, מוכיח שיש דברים שאנחנו לא מבינים, ואולי באמת יש משהו מעל מה שאנחנו מכירים.
אבל השאלה היא לא אם קיים כח כלשהו מעל הטבע, אלא אם הכח הזה הוא האלוהים שלך, ורוצה שתעשה כל מיני דברים כדי להכנס לגן עדן.

אני גם מחכה להוכחה לוגית ומבוססת לקיומו של האל שלך

ההוכחה צריכה להיות גם כזאת שמוכיחה שזה האלוהים של היהודים ולא של הנוצרים, המוסלמים או כל דת אחרת על פני כדור הארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: