תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 15:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2067 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אצטדיון ביתי - בלומפילד ובכלל
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 08:06 
http://www.prateam.co.il/portfolio-view ... %9C%D7%93/

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 10:15 
האדום הצורר כתב:

מעצבן. בשביל מי עושים את זה ? בשביל מי ההוצאה הגדולה הזו ?
אנחנו בבת ים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
האדום הצורר כתב:

אנחנו בבת ים.

עוד לא ברור בכלל אם אנחנו בבת ים. למשל, יש לעבור את החרדימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 12:16 
גבעתיים כתב:
האדום הצורר כתב:

אנחנו בבת ים.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:

זו הדמיה מלפני שנתיים וחצי לשיפוץ שהיה אמור להסתיים בתחילת 2015/16. אני דיי בטוח שהפרויקט הזה כבר לא רלוונטי...
http://www.one.co.il/Article/15-16/1,1, ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
אני בהרגשה שהכל תרגיל מריחה של הראש עיר. הוא חרמן על הנדלן שם ובגלל זה האצטדיון יהרס והבניה תתעכב. ינסו לייצר מצב שהקבוצות ימצאו פתרונות זמניים שעם הזמן יהפכו לקבועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
זה גם חשש שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 18:59 
גילו כתב:
האדום הצורר כתב:

זו הדמיה מלפני שנתיים וחצי לשיפוץ שהיה אמור להסתיים בתחילת 2015/16. אני דיי בטוח שהפרויקט הזה כבר לא רלוונטי...

זה מפברואר השנה על בסיס אותה תוכנית:

http://sports.walla.co.il/item/2937955

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אצטדיון ביתי - בלומפילד ובכלל
הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 22:17 
האדום הצורר כתב:
גילו כתב:
האדום הצורר כתב:

זה מפברואר השנה על בסיס אותה תוכנית:

http://sports.walla.co.il/item/2937955

נראה שחסרות כמה פסקאות באמצע הכתבה הזו. מדברים על בלומפילד ובלי התראה מתיחסים למתי אמורה ההרחבה של פ"ת לקרות.

בכל מקרה, יש כאן מישהו עם חבר בעירייה שיכול לבדוק מה בדיוק מתוכנן? אגב, יש לאחרונה פרסומות ברדיו על חוק חופש המידע. אולי אפשר להגיש שאילתא רשמית לעירייה?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
עמותת האדומים עשויה לטרפד את מעברה של הפועל תל אביב מבלומפילד
לוואלה! ספורט נודע כי לעמותה, שמחזיקה ב-20 אחוז ממניות הקבוצה, יש זכות וטו על החלטת המועדון לעבור לאצטדיון שייבנה בבת ים. האדומים זקוקים לרוב של יותר מ-75 אחוז מחברי העמותה
http://sports.walla.co.il/item/2963842

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 13:32 
פחחחחח

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 16:06 
נכון ללפני שלושה שבועות, השיפוץ אמור לצאת לדרך אחרי ההופעה של אליס קופר ב-16 ביוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 16:34 
הסלע האדום כתב:
לוואלה! ספורט נודע כי לעמותה, שמחזיקה ב-20 אחוז ממניות הקבוצה, יש זכות וטו על החלטת המועדון לעבור לאצטדיון שייבנה בבת ים. האדומים זקוקים לרוב של יותר מ-75 אחוז מחברי העמותה

:ROSE:
ואם בשביל זה בלבד קמה העמותה זה היה שווה
לא זזים מבלומפילד. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 06:15 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
הסלע האדום כתב:

:ROSE:
ואם בשביל זה בלבד קמה העמותה זה היה שווה
לא זזים מבלומפילד. נקודה.

במידה והתהליך משתלם לנו כלכלית ויכול להיות גלגל הצלה למועדון צריך לעבור.
אסור להשלים עם מצב שהתלות בגחמות הלב של עיריית תל אביב והעומד בראשה תשפיע על העתיד שלנו.
שבעמותה ימשיכו להתעסק בלהתחפש לעלה תאנה של המלקק חיילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
אבל אם הפועל מחפשת משאב כלכלי קבוע כמו מרכז מסחרי, מה מכריח אותך שהמשאב הזה יהיה חלק מהאצטדיון החדש? למה אי אפשר, לצורך העניין, לשחק בבלומפילד המשופץ ובמקביל להשקיע את מאות מליוני השקלים שיועדו לאצטדיון, ברכישה או הקמה של מרכז מסחרי? ייתכן שאפילו בשטח נדלני אטרקטיבי יותר שאין בו האפשרות להקים אצטדיון ענק, אבל כן מרכז מסחרי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 07:01 
העונה נהננו מאיש עסקים מנהל כדורגל.
האם עכשיו נהנה מחובבי כדורגל שמתווים את הדרך העיסקית להפועל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 07:08 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
אבל אם הפועל מחפשת משאב כלכלי קבוע כמו מרכז מסחרי, מה מכריח אותך שהמשאב הזה יהיה חלק מהאצטדיון החדש? למה אי אפשר, לצורך העניין, לשחק בבלומפילד המשופץ ובמקביל להשקיע את מאות מליוני השקלים שיועדו לאצטדיון, ברכישה או הקמה של מרכז מסחרי? ייתכן שאפילו בשטח נדלני אטרקטיבי יותר שאין בו האפשרות להקים אצטדיון ענק, אבל כן מרכז מסחרי.

העניין הוא שמשנה לשנה המחירים שהעירייה גובה לשימוש באצטדיון רק הולכים ועולים בנוסף לעלויות אבטחה מופרכות. עיריית תל אביב הוכיחה יותר מפעם אחת מה הגישה שלה כלפינו.
במידה וניתן יהיה לקבל תנאי תשלום טובים במיוחד עם עירייה שתומכת בקבוצה ולא רק תוקעת מקלות בגלגלים ניתן יהיה להוריד מחירי מנויים ולהביא למספר מנויים גבוה במיוחד וכך אפשר ליצור מנוע כלכלי שירים את הקבוצה. אם באמת כך הדבר (ואני מניח שנשמע על זה היום בשיחה) עדיף לשים את הנוסטלגיה בצד ולהתקדם הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
mr.durden כתב:
רואה שחורות כתב:

העניין הוא שמשנה לשנה המחירים שהעירייה גובה לשימוש באצטדיון רק הולכים ועולים בנוסף לעלויות אבטחה מופרכות. עיריית תל אביב הוכיחה יותר מפעם אחת מה הגישה שלה כלפינו.
במידה וניתן יהיה לקבל תנאי תשלום טובים במיוחד עם עירייה שתומכת בקבוצה ולא רק תוקעת מקלות בגלגלים ניתן יהיה להוריד מחירי מנויים ולהביא למספר מנויים גבוה במיוחד וכך אפשר ליצור מנוע כלכלי שירים את הקבוצה. אם באמת כך הדבר (ואני מניח שנשמע על זה היום בשיחה) עדיף לשים את הנוסטלגיה בצד ולהתקדם הלאה.

ובמקביל שמענו שמדובר על חכירה בלבד ושכמו בלומפילד, גם האצטדיון החדש יעבור בסופו של דבר לידי העירייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
אולי די כבר עם ״העמותה תטרפד״?
אפילו בכתבה לא כתוב שיש תכנון לטרפד את המעבר, אלא רק שמותר להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע מה הסיכויים להתממשות פרויקט האיצטדיון בבת ים ואם כן מה בדיוק מתווה השכירות/חכירה/וואטאבר שאמור להיות שם. ולכן, גם לא גיבשתי דיעה רציונלית או אינסטינקט רגשי כלפי האפשרות הזו. אבל אני חייב לומר שהעמדה האוטומטית שמתחילה להישמע - בעיקר בפייסבוק, אני מודה - מצד כל מיני אוהדים, מוכרים וקולניים יותר או פחות, כנגד מעבר מבלומפילד, קצת מטרידה אותי. בעיקר בשל רדידות הטיעונים ("זה הבית", שחס וחלילה לא נעבור איצטדיון ומכבי יישארו שם, "מגרשים חדשים הם בלי נשמה", "נוסטלגיה"). חשבתי שהכאפות של העונות האחרונות הבהירו לאנשים שפה זה לא מתנ"ס ושהפועל חייבת לחזור להיות כוח משמעותי בכדורגל. אם אפשר לעשות את זה דרך איצטדיון חדש - אני לא מבין מה הבעיה. אולי יש גורמים וטיפוסים שחוששים למעמדם ונוכחותם בגרסה מסודרת יותר של המועדון (ואגב, אני ממש לא מתכוון לעמותה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2016, 23:19 
ערן כתב:
אני לא יודע מה הסיכויים להתממשות פרויקט האיצטדיון בבת ים ואם כן מה בדיוק מתווה השכירות/חכירה/וואטאבר שאמור להיות שם. ולכן, גם לא גיבשתי דיעה רציונלית או אינסטינקט רגשי כלפי האפשרות הזו. אבל אני חייב לומר שהעמדה האוטומטית שמתחילה להישמע - בעיקר בפייסבוק, אני מודה - מצד כל מיני אוהדים, מוכרים וקולניים יותר או פחות, כנגד מעבר מבלומפילד, קצת מטרידה אותי. בעיקר בשל רדידות הטיעונים ("זה הבית", שחס וחלילה לא נעבור איצטדיון ומכבי יישארו שם, "מגרשים חדשים הם בלי נשמה", "נוסטלגיה"). חשבתי שהכאפות של העונות האחרונות הבהירו לאנשים שפה זה לא מתנ"ס ושהפועל חייבת לחזור להיות כוח משמעותי בכדורגל. אם אפשר לעשות את זה דרך איצטדיון חדש - אני לא מבין מה הבעיה. אולי יש גורמים וטיפוסים שחוששים למעמדם ונוכחותם בגרסה מסודרת יותר של המועדון (ואגב, אני ממש לא מתכוון לעמותה).

חוץ מהמשפט האחרון - כל מילה.
לא חושב שאנשים שמתנגדים זה גורמים שחוששים למעמדם. יש באמת אוהדים ששבויים ברומנטיקה הזאת.
קשה לעזוב את בלומפילד אין ספק, אבל היתרונות יהיו גדולים מדי. חוץ מזה שאני מוכן לתת כליה כדי לחזור למגרש ביתי עם כסאות אדומים. נשבר לי הזין מהאפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2016, 22:45 
אבל שיהיו כמו בשער חמש, שאפשר לעמוד עליהם. כל כך חכם שלא ברור איך לא כולם עושים את זה.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
"השדרוג יעמיד את האצטדיון בסטנדרטים המעודכנים של אופ"א, שיאפשר קיום משחקים בינלאומיים הן של נבחרת ישראל והן במפעלים האירופאיים. רוב היציעים הקיימים ישופצו ויישארו על כנם, כאשר ייבנו שטחים חדשים מתחת ליציעים וייבנו מבנים נוספים כחלק מהיציע המערבי והיציע המזרחי. יותקנו מספר רב של תאי שירותים, אמצעי הנגשה לנכים, מערכות הסעדה שונות ומועדוני מנויים ל-VIP.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 16263.html

האם אני מפספס משהו או שאין בכלל הגדלה של היציעים? ולמה הציורים מראים גג כשהתיאור הטקסטואלי לא מזכיר את זה כלל?
או שספורט5 הרימו כתבה מצ'וקמקת לתפארת (כהרגלם) או שמישהו ממש לא סגור על מה שהולך לקרות בשנתיים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 15:08 
היחידים שמעט הרחיבו זה בוואלה - http://sports.walla.co.il/item/2965942
נאווי לשאלתך מגביהים את כל היציעים. בושה שאין גג בכל האצטדיון. פשוט בזבוז כספים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 15:10 
לפי ואן, הכמות תגדל מ-14400 ל-24000 צופים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 15:10 
פישונט כתב:
בושה שאין גג בכל האצטדיון. פשוט בזבוז כספים

או בקיצור -חולדאי בן זונה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
המועדון שלנו לא ימשיך לשרוד הרבה זמן. אנשים שחושבים מרגש ורומנטיקה במקום מחשבה אמיתית של מה טוב למועדון.
ממציאים אמירות שקריות בכל מיני פייסבוקים כאלו ואחרים על זה שחבורת עסקנים תשלוט בנו! ועל זה שכבירי יעזוב את הפועל וידרשו סכומים גבוהים יותר מבלומפילד על שכירות!
כמה בולשיט שמעתי זה לא יאומן שכבירי עצמו עוד לא סגר על מתווה מסוים והכל נמצא בחיתולים עוד.
מבינים שאיצטדיון משלנו בבת ים יכול לשדרג בצורה משמעותית את המועדון? מבינים שזה לא תקין שבמשחקים גדולים הפועל תפסיד כסף מעלויות אבטחה ושכירות? ממתי מועדון מפסיד כסף במשחקים גדולים במקום להרוויח בהם? רק אחרי שקללתם את חולדאי יום יום, תזכרו את הפרצוף המחייך השטני שלו טוב טוב כשלא יגיע אלינו רוכש ונדרש להמשיך לממן את העירייה הזאת ולהפסיד כסף ולצבור יותר חובות בגלל הרומנטיקה והאינטרסים של רבים אחרים שמשפיעים עליכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
המועדון שלנו לא ימשיך לשרוד הרבה זמן. אנשים שחושבים מרגש ורומנטיקה במקום מחשבה אמיתית של מה טוב למועדון.
ממציאים אמירות שקריות בכל מיני פייסבוקים כאלו ואחרים על זה שחבורת עסקנים תשלוט בנו! ועל זה שכבירי יעזוב את הפועל וידרשו סכומים גבוהים יותר מבלומפילד על שכירות!
כמה בולשיט שמעתי זה לא יאומן שכבירי עצמו עוד לא סגר על מתווה מסוים והכל נמצא בחיתולים עוד.
מבינים שאיצטדיון משלנו בבת ים יכול לשדרג בצורה משמעותית את המועדון? מבינים שזה לא תקין שבמשחקים גדולים הפועל תפסיד כסף מעלויות אבטחה ושכירות? ממתי מועדון מפסיד כסף במשחקים גדולים במקום להרוויח בהם? רק אחרי שתקללו את חולדאי תזכרו את הפרצוף המחייך השטני שלו טוב טוב כשלא יגיע אלינו רוכש ונדרש להמשיך לממן את העירייה הזאת ולהפסיד כסף.

עזוב רומנטיקה, עזוב רגשות.
דבר איתי מספרים ועובדות.
יש אישור לאיצטדיון בבת ים? יש קבלן? יש הצדקה כלכלית לאיצטדיון ב800 מיליון (משמע: החזר של ההשקעה בתקופת זמן סבירה)?
בינתיים יש רק חצץ וזיוני שכל של כולם. יש המון דיסאינפורמציה ולדעתי רק אנשים שמכירים את העסקה מבפנים יודעים להסביר מה הולך פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 15:52 
שמדברים על חולדאי כאילו הוא בא עם העירייה בילד אין
לא מובן מאליו שהוא ימשיך להיות ראש עיר גם בעוד 3, 6, ו10 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי - למה מעניין את הפועל ת"א אם יש אישור, קבלן והצדקה כלכלית לבניית האצטדיון?
אם אין אישור אז הפועל תשחק במושבה ותחזור לבלומפילד. אם אין הצדקה כלכלית לאצטדיון ב- 800 מיליון זו לא בעיה של הפועל ת"א אלא של אנשי העסקים שבנו את האצטדיון.
הפועל ת"א לא ניגשה למכרז. הפועל תשתמש באצטדיון, ומאחר והגוף שזכה במרכז שייך (עפ"י פרסומים) לבעל שליטה או עניין כזה או אחר בהפועל, היא תהנה מדמי שימוש נמוכים (או אפסיים). מה הבעיה שלך כאוהד? מה מעניין אותך כל היתר? אני לא מצליח להבין איך רק אוהדי הפועל מצליחים לדחוף את האף שלהם לשאלות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2067 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: