תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 10:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 452 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 13:15 
ranjef כתב:
אבל אף אחד מהם לא חוזר מטיים אאוט כשכולם מסתכלים ולא מצליח להוציא כדור. ויש לך פאקינג נייט רובינסון

אוהו, יש כל כך הרבה מקרים כאלה. בלי סוף. ברמות הכי גבוהות. אני זוכר מקרה בגמר היורוליג של פאו נגד מכבי (בעונה שהגמר היה בערב יום הזיכרון) מכבי עשו קאמבק ופאו הגדולה של אובראדוביץ' איבדה כדור בהפרה של חמש שניות במצב קריטי, בהוצאת כדור מהחצי.
יש המון מקרים כאלה. זה לא קשור רק למאמן.
אני חושב שמתחתי פה בלי סוף ביקורת על אברהמי. ועדיין, לא כל דבר זה רק מאמן. כמו למשל הטענות לאברהמי לגבי רובינסון. אתם חושבים שמאמן אחר היה מרסן את נייט? זה נייט. לטוב ולרע. ומאמנים יותר גדולים לא ריסנו אותו. לא הכול מתנקז להחלטות של מאמן. ולא כל טיים אאוט הוא תרופת פלא לריצה של היריבה, או מבטיח שרמת הביצוע ביציאה ממנו תהיה טובה. זה כל כך הרבה יותר מורכב מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 13:31 
ושוב, היה פאול ברור של טימור על נייט בהוצאת הכדור שאם היה נשרק אז לא היה איבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 13:40 
purvis short כתב:
ranjef כתב:
אבל אף אחד מהם לא חוזר מטיים אאוט כשכולם מסתכלים ולא מצליח להוציא כדור. ויש לך פאקינג נייט רובינסון

אוהו, יש כל כך הרבה מקרים כאלה. בלי סוף. ברמות הכי גבוהות. אני זוכר מקרה בגמר היורוליג של פאו נגד מכבי (בעונה שהגמר היה בערב יום הזיכרון) מכבי עשו קאמבק ופאו הגדולה של אובראדוביץ' איבדה כדור בהפרה של חמש שניות במצב קריטי, בהוצאת כדור מהחצי.
יש המון מקרים כאלה. זה לא קשור רק למאמן.
אני חושב שמתחתי פה בלי סוף ביקורת על אברהמי. ועדיין, לא כל דבר זה רק מאמן. כמו למשל הטענות לאברהמי לגבי רובינסון. אתם חושבים שמאמן אחר היה מרסן את נייט? זה נייט. לטוב ולרע. ומאמנים יותר גדולים לא ריסנו אותו. לא הכול מתנקז להחלטות של מאמן. ולא כל טיים אאוט הוא תרופת פלא לריצה של היריבה, או מבטיח שרמת הביצוע ביציאה ממנו תהיה טובה. זה כל כך הרבה יותר מורכב מזה.

אני בטח לא חושב שטיים אאוט הוא פתרון לכל דבר, ואני חושב שגם מאמן אחר לא היה מרסן את נייט, ואם כן (כמו צביקה וסוואן) זה היה נגמר לרעת הקבוצה.
אבל כשיוצאים מטיים אאוט ככה, כולם מסתכלים על זה שמוציא כדור ומתפללים לטוב - זה רק על הראש של המאמן.
ומה הקטע העצוב - שב-99% אחוז מהפוזשנים שלנו שאחרי טיים אאוט, שרובם קריטיים, אנחנו נראים כמו ספורטק.
2.1 שניות לסוף, ירושלים הוציאו כדור בדיוק אותו דבר מהחצי עם אותו לחץ, וכמובן הוציאו בקלות אחרי שנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אברהמי
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 14:22 
וואו איזה הגזמות.
אני לא יודע אם שרון עדיין מספיק טוב להיות המאמן של הפועל בעונה הבאה ואני חושב שהוא ספג המון ביקורת מוצדקת במהלך העונה וגם אתמול הייתה לו אחריות בריצה של ירושלים בסוף אבל:
א. הפועל הגיעה מוכנה מאוד לסדרה הזו מבחינה מקצועית, הרבה יותר מאשר היריבה ממול.
ב. הקשקוש הזה שהוא לא מצליח ״להשתלט״ על נייט כל כך מנותק מהמציאות. נייט רובינסון הוא שחקן יוצא דופן באופן קיצוני מבחינת מבנה האישיות שלו. להשתלט/לחנך אותו בחודשיים שהוא פה זה בלתי אפשרי. לשרון היו 2 אופציות - או שהוא מתכסח איתו ובכך דיי בוודאות מפסיד אותו (ברמה שהוא כנראה היה כבר מזמן בחזרה בארה״ב), או שהוא הולך איתו, מוריד מהאגו ומבין שהסיכון עם נייט הוא גם הסיכוי להצליח. רוב מוחלט מהמאמנים בליגה וגם מאמנים שאימנו אותנו בעבר כבר היו מתפוצצים עם נייט מזמן ומאבדים אותו בווודאות. העובדה שנייט פה ומחוייב (עם כל השטויות שלו) היא בפירוש לזכותו של שרון.
ג. ב-18 שניות לסיום אחרי שקיבלת סל ואתה מוביל ב-2 הא׳ ב׳ זה לקחת טיים אאוט, לסדר את הוצאת החוץ ולדאוג שהשחקן שאתה רוצה בעונשין יקבל את הכדור (אולי גם לבצע חילוף לשחקני עונשין טובים יותר/להכניס עוד מוביל כדור וכו׳). על אחת כמה וכמה אחרי שבמשך עשר התקפות רצוף השחקנים שלך קיבלו החלטות נוראיות ואתה לא רוצה את סימונס שיוביל התקפה בטעות או איידן שיילך לקו. איבוד הכדור נבע אך ורק מעבירה ברורה שעשה בר טימור על נייט (כמו שרואים בסרטון שמסתובב ברשת) וההתעלמות של השופטים מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 15:47 
הייתי מוסיף ואומר
בא מאמן צעיר,חסר ניסיון ברמות הללו .יש שכר לימוד,
להשתלט על הזרים ולזכות באמונם לוקח זמן במיוחד למאמן טירון (שימו לב שהוא משחק עם הישראלים התוצאות במגרש טובות יותר),
כמו שכבר אמרתי,עם הזמן הוא משתפר,
אני הייתי שמח שנשאר בצוות המקצועי גם אם לא כמאמן ראשי

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
יובל כתב:
עושה עבודה ענקית. כמעט מושלמת. לוקח את הקבוצה הכי טובה בליגה, שכולם כבר הכתירו אותה לאלופה, ועושה לה בית ספר. אם לא השופטים הוא מוביל עליה היום 2:0.

אם אדלשטיין היה עושה את מה שאברהמי עושה בסדרה הזאת כבר היה יוצא מכרז לפסל מחוץ לדרייב-אין. רק שאדלשטיין מומחה בהתפרקות במאני-טיים.

אברהמי לעומת זאת מקבל אפס קרדיט וקללות על כל רבע טעות או על "טעות" (ייבש את רוברט בצדק ונתן לו רק שתי דקות בסוף המחצית על חשבון מנוחה לאיידן, מי היה יכול לדעת מראש שרוברט יעשה כל כך הרבה נזק בזמן כל כך קצר?). הקאבמק של ירושלים בסיום לא קשור אליו, הוא לקח פסקי זמן ועשה את ההתאמות שהוא היה יכול, השחקנים שלנו פשוט הפסיקו לשחק.

וירדתי מספיק על אברהמי לאורך העונה כשהגיע לו, לא שיש לי משהו בעדו.

אוי נו באמת. ההחלטה להמשיך לשחק עם סימונס ורובינסון ביחד בשלבים המכריעים של המשחק ואחרי שהם פשוט עשו לנו סבוטז׳ במשך דקות ארוכות כמעט עלתה לנו במשחק. מאמן שעושה ״עבודה מושלמת״ לא מאבד 18 נקודות יתרון בתוך חמש דקות. אם לא התעלות בלתי אנושית של רביב אנחנו מפסידים אתמול.
אז נכון, הוא שיחק אותה עם הקרדיט שנתן להרכב הישראלים, אבל במקום להמשיך עם הקרדיט הזה (או במלים אחרות: להמשיך עם מה שעבד מעולה גם אתמול וגם מול חיפה), הוא השתפן ונתן הבמה לשני שחקנים שפשוט עושים צחוק מהמקצוע.

רק שהוא הפסיק עם הקרדיט הזה רק אחרי שזה הפסיק לעבוד מעולה ותרצה או לא תרצה, כל מאמן שם את ההרכב החזק ביותר שיש לו בדקות האחרונות.
זאת לא אשמתו שהפציעה של רובינסון כנראה הייתה יותר קשה ממה שהוא רצה לחשוב ושסימונס בן זונה גדול.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 16:48 
tadmored כתב:
הייתי מוסיף ואומר
בא מאמן צעיר,חסר ניסיון ברמות הללו .יש שכר לימוד,
להשתלט על הזרים ולזכות באמונם לוקח זמן במיוחד למאמן טירון (שימו לב שהוא משחק עם הישראלים התוצאות במגרש טובות יותר),
כמו שכבר אמרתי,עם הזמן הוא משתפר,
אני הייתי שמח שנשאר בצוות המקצועי גם אם לא כמאמן ראשי

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 17:31 
ההכנה שלו ושל הצוות המקצועי למשחקים היתה פשוט מעולה.
ועדין - ברגעי הלחץ קבלת ההחלות שלו ובעיקר החילופים שלו הם נוראים.
חוסר היכולת שלו לגרום לשחקנים הזרים לעשות מה שהוא מבקש על המגרש היא מזעזעת.
בערך הפעם היחידה שאני זוכר שחזרנו מטיים אאוט ועשינו משהו מסודר היתה במשחק הקודם עם התרגיל הנהדר שנגמר בסל של רביב בדקה האחרונה.
גם אתמול - היינו בהפרש גדול במחצית השניה בזכות העובדה שבלאט הוליך את ההתקפות והתחיל אותן בפיק אנד רול שלו עם איידן. כל התקפה כזו הסתיימה במשהו טוב.
ואז החליט רביב שהוא רוצה להוליך את ההתקפות ומשם התקפה אחת זה עבד ואחר כך לא יצא מזה כלום ותוך דקה-דקה וחצי ירדנו ל-11.
ואז האדון אברהמי לקח פסק זמן ובמקום לומר לאדון רביב: "תמשיכו לשחק את מה שעבד, תן לבלאט לבצע את הפיק אנד רול ואתה תוכל לסיים את ההתקפות כמו שהיה עד עכשיו" הוא הוריד את בלאט לספסל והחליף חצי קבוצה והעלה 3 שחקנים קרים - אלן, סימונס ורובינסון.
אלן מיד חטף את החמישית ותוך שתי התקפות נוספות היינו בשש הפרש.
ככה מצליחים לאבד יתרון בשניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2016, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
אפס! כל הפליאוף הזה שופטים חוגגים עלינו והוא מתעסק בלריב עם שחקנים. חסר רק שהוא לא יבקש משפטים לשרוק עבירות נגדנו.

Sent from my D5803 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2016, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת... כאשר הוא משתולל על שופטים אתם בוכים שהוא מתעסק בשופטים ואנחנו מקבלים על זה טכניות ויתעסק באימון.

כאשר הוא מגיב לשחקנים שלנו ומנסה להחזיר אותם לתלם אתה בוכים שהוא לא מקבל טכניות על לריב עם השופטים וצועק על השחקנים.

אולי די...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
מסיר את הכובע. ניהול משחק מושלם, ואיזה ביצים להשאיר את כל הקנונים עם עבירות. מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הביקורת שיש לי אליו. כל הכבוד לו. ניהל את המשחק טוב לא התפתה לחילופים למרות העבירות והביא אותנו למשחק 5 בירושלים

Sent from my D5803 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:16 
ניהול משחק מעולה. מה עושים עכשיו.

Sent from my S5800 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
לא אוהב את חוסר הקרדיט לרוברט בהתחלה,
לא אוהב את מתן ב4,
לא אוהב את הקרדיט לטרה כשהוא מחריב,
אבל ניצחנו,
אז אני על הזין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:26 
ההחלטה שלו להשאיר את נייט ב-3 עבירות בתחילת הרבע השני הייתה החלטה אדירה. ההחלטה להחזיר את ג'ף עם 4 בשלב מוקדם יחסית גם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
ניהול משחק מעולה ונהדר. לא יודע מה לחשוב עליו לעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:28 
המאמן הכי מצליח בהפועל מאז ההקמה מחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:30 
כרגיל בסדרה הכין את השחקנים מעולה והפעם גם ניהל את המשחק מצוין, כולל במאני טיים.
אוכל אלף כובעים ונהנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
אם לא רמי הדר - להמשיך עם אברהמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:
ניהול משחק מעולה ונהדר. לא יודע מה לחשוב עליו לעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
לא אוהב את חוסר הקרדיט לרוברט בהתחלה,
לא אוהב את מתן ב4,
לא אוהב את הקרדיט לטרה כשהוא מחריב,
אבל ניצחנו,
אז אני על הזין.

חד משמעית

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:42 
אם לא שופטים, אברהמי היה מגיע לפיינל פור, כל הכבוד לו, דילמה לא פשוטה לקראת העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:47 
אברהמי גם לך מגיע
:ROSE: :HEART2:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:48 
יובל כתב:
אם לא רמי הדר - להמשיך עם אברהמי.

לא מסכים.
כל הכבוד לו על היום, אבל יש לו כיום את הקו האחורי הכי טוב בארץ, אולם ביתי הכי טוב בארץ, ועדיין ההתקפות שלנו אילתורים על גבי אילתורים שבמקרה מצליחים לפעמים. אני לא אעמוד בעוד עונה מלאה באיבודי 20 הפרש בדרך להפסד.
אם היתה לנו דרך ולא שכונה - היינו מסיימים במקום הרבה יותר טוב משמיני, כי הוא אימן כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
ההבדל הוא אחד בין שרון למאמנים עד עכשיו.
שרון לה החליט וחושב שהוא גדול מהמערכת. ולכן הוא הביא שחקן בעייתי אבל כזה שמנצח שמנצח משחקים.

מאז שנייט הגיע הפסדנו פעם אחת בבית,לירושלים במשחק שהוא לא שיחק.
כאשר הוא משחק אנחנו עם מאזן 8 : 5 כאשר הוא לא משחק אנחנו עם מאזן 9 : 15. כלומר איתו אנחנו הקבוצה השלישית הכי טובה בלעדיו אנחנו השלישית הכי גרועה. אם קטש או אדלשטיין היו מוכנים להודות בטעויות אז מצבינו בשנים הקודמות היה טוב בהרבה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 23:00 
בינתיים, בסדרה הזאת הוא לדעתי ללא ספק המאמן היותר טוב מבין השניים.
ואת השני אנשים פה מפנטזים להביא...

כמו שכבר כתבתי פעם פעמיים , אברהמי עשה העונה קפיצת מדרגה גדולה והוא בהחלט מאמן ליגת העל לגיטימי , אני מאמין שמישהו יהנה מהפירות של ההזדמנות שהוא קיבל השנה בהפועל , עוד ניצחון אחד העונה ויש מצב שאלו ניהייה אנחנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אם לא שופטים, אברהמי היה מגיע לפיינל פור, כל הכבוד לו, דילמה לא פשוטה לקראת העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 23:08 
ענק. הבן אדם היה צריך לנצח את הסדרה לולא השופטים והוא עם אפס כלים. מיליון פציעות כולל שני גבוהים שגמרו את העונה ועוד שלושת השחקנים המרכזיים שלך (רביב ג'ף וסימונס) שעולים חצי מתים. מול קבוצה עם תקציב גבוה פי 5.

אנשים פה כבר שכחו את הפלייאופים הקודמים שלנו שהיו כולם בגדר שטיח אדום ליריבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 23:16 
אם מאמן צעיר שמגיע באמצע העונה לקבוצה שמדשדשת בתחתית, מביא איתה לפליאוף ומגיע לחמישה משחקים מול הקבוצה הכי מוכשרת בליגה (ודני פרנקו) לא ממשיך לאמן גם בעונה
שלאחר מכן, אז מה הוא היה צריך לעשות כדי שיהיה לו סיכוי?

הוא הרוויח את הזכות לבנות קבוצה כמו שצריך ולהראות מה הוא יודע לעשות, מגמת השיפור שלו העונה נפלאה והוא חייב, חייב, להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 23:20 
הוא בא יותר קרוב לתחילת עונה מאשר אמצע עונה. מחזור רביעי זה מבחינתי תחילת עונה.
והוא העיף את אוונס, והביא את קונגר במקום באטל. את רובינסון הוא קיבל מתנה משמיים.
לא בטוח שיהיה כיף לראות אותו בוחר 4 זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 452 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: