תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 11:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 452 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 23:26 
מסכים, רק שתלוי (מאוד) מה האופציות שיהיו מולו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 23:28 
ככל שעובר הזמן אני חושב שהוא אחלה מאמן,מבין את המשחק ,קצת חסר ניסיון שיש לו קושי להשתלט על הזרים .עושה טעויות בקבלת החלטות בלחץ ,אבל מבחינת התקדמות משתפר כל הזמן.גם אם הפועל מביאים שנה הבאה מאמן אחר מנוסה יותר , הייתי רוצה שישאר גם אם יחזור לתפקיד העוזר

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 23:31 
הוא קלאסי לתפקיד העוזר, כי בהגנה הוא לא רע, אבל בהתקפה יש לו יצירתיות ומעוף של מאמן נוער, וזה לא מתאים
לרמות האלה. ועוד לא דיברתי על בחירת הזרים ותיפקוד תחת לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
תנו לו להמשיך, שימו מנהל מקצועי מנוסה מעליו ויש לנו אחלה צוות.
אוהב את זה שהוא חי את המשחק ואת זה שאין לו אגו מול השחקנים כמו כל ה“צביקה שרפים“ בארץ.
האופציה המועדפת על כולם פה זה רמי הדר, אל תשכחו שגם בזמנו המינוי של רמי הדר בחיפה נראה הזוי.
אין ספק שלשרון יש עוד הרבה להשתפר וגם הוא יודע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 03:01 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
עושה עבודה ענקית. כמעט מושלמת. לוקח את הקבוצה הכי טובה בליגה, שכולם כבר הכתירו אותה לאלופה, ועושה לה בית ספר. אם לא השופטים הוא מוביל עליה היום 2:0.

אם אדלשטיין היה עושה את מה שאברהמי עושה בסדרה הזאת כבר היה יוצא מכרז לפסל מחוץ לדרייב-אין. רק שאדלשטיין מומחה בהתפרקות במאני-טיים.

אברהמי לעומת זאת מקבל אפס קרדיט וקללות על כל רבע טעות או על "טעות" (ייבש את רוברט בצדק ונתן לו רק שתי דקות בסוף המחצית על חשבון מנוחה לאיידן, מי היה יכול לדעת מראש שרוברט יעשה כל כך הרבה נזק בזמן כל כך קצר?). הקאבמק של ירושלים בסיום לא קשור אליו, הוא לקח פסקי זמן ועשה את ההתאמות שהוא היה יכול, השחקנים שלנו פשוט הפסיקו לשחק.

וירדתי מספיק על אברהמי לאורך העונה כשהגיע לו, לא שיש לי משהו בעדו.

:ROSE:
אני ממש, אבל ממש, מרוצה עד עכשיו מאברהמי בסדרה הזאת.
אמנם יש לו קוף של סדרות הטוב מ5 לאורך הקריירה אבל אני מאמין שהוא יצליח להוביל אותנו לפיינל פור (יחד עם רביב, מתן, איידן, תמיר, ג'ף, נייט ואולי אפילו קונגר ואולי סימונס).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 03:09 
זיכרון קצר זה כאן
מאמן לא מספיק טוב לשאיפותינו, בלי שום קשר לאיך או איפה העונה הזאת תסתיים
מאחל לו בהצלחה בהמשך

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 23 מאי 2016, 03:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 09:12 
אגב. ירד לי מפרנקו לגמרי.
לחשוב שפעם הייתי חולם עליו בלילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 09:38 
יובל כתב:
עושה עבודה ענקית. כמעט מושלמת. לוקח את הקבוצה הכי טובה בליגה, שכולם כבר הכתירו אותה לאלופה, ועושה לה בית ספר. אם לא השופטים הוא מוביל עליה היום 2:0.

אם אדלשטיין היה עושה את מה שאברהמי עושה בסדרה הזאת כבר היה יוצא מכרז לפסל מחוץ לדרייב-אין. רק שאדלשטיין מומחה בהתפרקות במאני-טיים.

אברהמי לעומת זאת מקבל אפס קרדיט וקללות על כל רבע טעות או על "טעות" (ייבש את רוברט בצדק ונתן לו רק שתי דקות בסוף המחצית על חשבון מנוחה לאיידן, מי היה יכול לדעת מראש שרוברט יעשה כל כך הרבה נזק בזמן כל כך קצר?). הקאבמק של ירושלים בסיום לא קשור אליו, הוא לקח פסקי זמן ועשה את ההתאמות שהוא היה יכול, השחקנים שלנו פשוט הפסיקו לשחק.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 09:50 
פרנקו מאמן מצוין וזו גם הצרה עם ירושלים. זה לא רק כישרון עדיף, הם באמת קבוצה.
רק מדגיש את העבודה המצוינת של שרון שמצליח בינתיים לשבור להם את משחק המסירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 10:09 
המחמאות שניתנו פה לאברהמי נכונות ומוצדקות. הכין את הקבוצה מצויין, והפועל באמת עומדת יפה.
לטעמי החסרון הכי בולט של שרון זה החילופים. ניהול הסגל.
אתמול היו שתי החלטות ברורות שגרמו לקיזוז ההפרש:
1. במחצית הראשונה ההכנסה של רוברט שתי דקות לסיום. מיותרת. כבר די הפסדנו אותו בסדרה הזו. זה היה ברור. וזה עלה באופן מיידי בשש נקודות.
2. ההחלטה להוריד לספסל את תמיר - כמעט עלתה במשחק. כשתמיר היה על המגרש וניהל את ההתקפות הפועל שיחקה מצויין. מרגע שהוא ירד הפועל חזרה לכדורסל של אחד על אחד. לדעתי אם תמיר היה עוד 2-3 דקות על המגרש לא היינו מגיעים למשחק צמוד.
אבל מעבר לכך: עושה עבודה מצויינת בסדרה הזו. אין ספק בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

אוי נו באמת. ההחלטה להמשיך לשחק עם סימונס ורובינסון ביחד בשלבים המכריעים של המשחק ואחרי שהם פשוט עשו לנו סבוטז׳ במשך דקות ארוכות כמעט עלתה לנו במשחק. מאמן שעושה ״עבודה מושלמת״ לא מאבד 18 נקודות יתרון בתוך חמש דקות. אם לא התעלות בלתי אנושית של רביב אנחנו מפסידים אתמול.
אז נכון, הוא שיחק אותה עם הקרדיט שנתן להרכב הישראלים, אבל במקום להמשיך עם הקרדיט הזה (או במלים אחרות: להמשיך עם מה שעבד מעולה גם אתמול וגם מול חיפה), הוא השתפן ונתן הבמה לשני שחקנים שפשוט עושים צחוק מהמקצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 10:20 
אחת הסיבות שיותר קל לנו לשחק מול ירושלים זה שהם לא משחקים כדורסל פיק אנד רול והפצצות מבחוץ כמו הכדורסל הסטנדרטי של הליגה. הם משחקים כדורסל קצת יותר מתוחכם שמבוסס יותר על משחק פנים ולמרות שאין לנו בשר בצבע אנחנו מצליחים להתמודד עם זה לא רע (אם זה בפתרונות הגנתיים מסוימים ואם זה בקריאת המשחק והעזרות של שחקנים אינדיבידואליים אצלנו, בעיקר מתן ואיידן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 10:21 
בלי וויליאמסון,עם ישראלים אלמוניים,עם נייט שעולה פצוע,גף שסוחב פציעה כבר שבועיים..איך אפשר לבוא אליו בטענות?הוא פשוט מוציא מים מהסלע.
ברור שהשחקנים יעשו טעויות,החמצן לא מגיע למוח.אין פריבילגיות לרוטציות כמו אצל ים.
איך שזה לא יגמר,כל הכבוד לשרון.ואני לא מחסידיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
פרנקו מוערך בקרב אוהדי ירושלים כמו קטש. וגם השחקנים לא כל כך מעריכים אותו ולכן עשו לו שביתה איטלקית במהלך העונה עד שאורי אלון אמר להם שהם לא משחקים עבור פרנקו אלא עבורו אז כדי שיתאפסו על עצמם.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 10:53 
גם אם נובס בשני המשחקים הבאים, זו סדרת הפלייאוף הכי טובה שלנו מאז שעלינו ליגה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 11:00 
נכון. הראשונה שהגענו בה לתיקו בשלב כלשהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
המחמאות שניתנו פה לאברהמי נכונות ומוצדקות. הכין את הקבוצה מצויין, והפועל באמת עומדת יפה.
לטעמי החסרון הכי בולט של שרון זה החילופים. ניהול הסגל.
אתמול היו שתי החלטות ברורות שגרמו לקיזוז ההפרש:
1. במחצית הראשונה ההכנסה של רוברט שתי דקות לסיום. מיותרת. כבר די הפסדנו אותו בסדרה הזו. זה היה ברור. וזה עלה באופן מיידי בשש נקודות.
2. ההחלטה להוריד לספסל את תמיר - כמעט עלתה במשחק. כשתמיר היה על המגרש וניהל את ההתקפות הפועל שיחקה מצויין. מרגע שהוא ירד הפועל חזרה לכדורסל של אחד על אחד. לדעתי אם תמיר היה עוד 2-3 דקות על המגרש לא היינו מגיעים למשחק צמוד.
אבל מעבר לכך: עושה עבודה מצויינת בסדרה הזו. אין ספק בכלל.

מסכים איתך לגבי הסעיף השני, אבל ההכנסה של רוברט היתה מתוזמנת וטובה. אברהמי ידע בדיוק כמונו שהוא כנראה יהיה בעיקר נזק (אם כי הוא היה נזק טהור אפילו בסטנדרטים שלו בזמן האחרון), אבל הוא רצה למנוע מאיידן לרדת למחצית עם שתי עבירות. בעיני זה השתלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 11:08 
אני מצטער, אבל גם אם תהיה סדרה לתפארת אני לא חושב שבאמת נצליח להדיח את ירושלים שהיא רמה מעל הליגה וגם מעל מכבי.
גם אם ניתן סדרה לתפארת, זה לא ישנה אלא העובדה שהקבוצה השנה היא
הקבוצה הכי שכונתית וחסרת משמעת שאני זוכר אי פעם בהפועל, קבוצה שיש בה רגעים, גם במשחק אתמול (ההפקרות ברבע האחרון) שאני פשוט מתבייש בה.
את זה אי אפשר להגיד על ירושלים ועל פרנקו, שנראים כמו קבוצה, גם כשהם לא פוגעים.

סימונס פשוט השתגע מאז שרובינסון הגיע. הוא מנסה לעשות קרוס אוברים ולעבור בין שחקנים, כאילו הוא טייריס רייס, ובכל פעם מאבד כדור. הוא זורק בתנועה עם שומר על הפרצוף ומחטיא מאה אחוז מהזריקות האלה, ואיפה המאמן שפשוט יאסור עליו לעשות את זה, ויגיד לו שבפעם הבאה שהוא משחק ככה הוא לא רואה מגרש (זה לא שחקן שיכול להתפוצץ ולדפוק 30 נקודות ששווה את החופש שנותנים לו).

ההפקרות של סימונס ורובינסון ברבע האחרון, ובעיקר זה שאחרי שהם ביזו את הקבוצה, הם חזרו מפסק הזמן, מראה
שאף אחד לא סופר את אברהמי.
חוסר המשמעת הקיצוני של אלן, ששוב, משחק אחרי משחק, לא מפנים את זה
שהוא הפך לשחקן מפתח שלנו בשני צידי המגרש, ומסתבך כמעט במכוון בעבירות מטופשות,
זה גם על הראש של אברהמי, שהיה חייב כמשימה מספר 1 להיכנס לראש של אלן, ולהגיד לו
אתה האיש שלי, והציפיות שלי ממך גבוהות בהרבה. הבעיה שגם הוא לא סופר את אברהמי.

נכון שצריך לתת לו קרדיט על האמונה באיידן שמתגלה כיהלום אמיתי ועל הספסול של רותברט, אבל ההתרפסות שלו בפני סימונס ורובינסון היא בעיני בלתי נסבלת.
הדבר הכי עצוב הוא שהפועל צריכה לפתוח את הרבע הרביעי ב-20 הפרש כדי להיות פייבוריטית לניצחון,
דווקא בגלל שבדיוק כשזה חשוב, בדקות הסיום, התוכנית המקצועית היא להפקיר את הקבוצה לחברים מהשכונה סימונס את רובינסון.

בסופו של דבר, נכשלנו בזה שהגענו למקום השמיני (במקום שלישי עד שביעי) לסדרה מול ירושלים, שהיא הקבוצה היחידה שאנחנו לא יכולים לעבור בסדרה, אלא רק במקרה הטוב, לספק כמה רגעים של כאילו וכמעט.
(אני באמת מאמין שאם היינו מסיימים 3-7 היינו יכולים לנצל את השיטה השנה ואולי לזכות באליפות)

בקיצור, הפועל היא קבוצה עם 3 זרים שכונתיים בצורה קיצונית, שאין עליהם מאמן שאפילו מנסה להשתלט עליהם ולתעל את הכישרון שלהם לטובת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
המאמן הכי חלש בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 12:08 
וכבר הביא הישג טוב יותר מקטש בשנה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
וכבר הביא הישג טוב יותר מקטש בשנה שעברה

וזה שקטש עדין מאמן בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 12:24 
לא קראתי אם דיברתם על זה או לא, אבל הטיימאאוט האחרון שלו הייתה החלטה אימפולסיבית ומטומטמת שככ קיוויתי
שלא תקרה, אך היא קרתה. עד שהוא מתחיל לקבל קצת צורה, חוסר הנסיון שלו פשוט רודף אחריו בלי הפסקה.
למה לתת לירושלים להתארגן על חטיפה מכדור מהצד כשכל שחקני 2 הקבוצות צפופים בחצי אחד? יש לך מספיק זמן
להעביר לשחקנים איזה תרגיל אתה רוצה ובטח שמספיק זמן למצוא זריקה. במקום זה טיימאאוט+ לחץ+ מומנטום לירושלים=איבוד מההוצאת כדור. :bang:
רואים שהוא מאוד מצליח לחבר את הקבוצה, רואים שהמרקם החברתי טוב, אין ספק שמשחקים אחד בשביל השני החבר'ה
וזה לא מובן מאליו באף קבוצה בליגה.
יש כמה בעיות שאי אפשר להתעלם מהן-
רוברט בראש ובראשונה. בואו נתחיל מזה שאפשר להוציא ממנו יותר וראינו שנה שעברה בנהריה שאם משתמשים בו נכון עם
הפנים לסל הוא יכול להיות אחלה כלי בהתקפה. אז מה הבעיה? אין ביטחון, הוא לא מחובר, הוא לא רוצה. פה שרון צריך להכנס לתמונה ולעבוד עליו שעות נוספות עד שהוא מפצח את הדבר הזה. לא הגיוני שהמאמן מגיע לפליאוף בתחושה של "השלמתי עם זה שהישראלי הגבוה הבכיר שלי לא טוב פה וזהו".
תשאר איתו שעות אחרי אימונים, ואם לא שרון אז מישהו מהצוות. מה שקורה עם רוברט זה מחדל אימון בזיוני.
הדבר השני זה השכונה שהוא נותן להם לעשות. אתמול הוא הקים את תמיר להכנס, נייט אמר לשרון "לא יוצא", אז שרון החזיר את
תמיר לספסל.
בנוגע לטרה- זה עוד מחדל אימון בעייתי. זה פאקינג לא אותו שחקן שהיה פה בחולון ים ומכבי. כמעט לא חודר, וכל מה שקשור להתקפות נגדנו שהכדור נע בין הרבה שחקנים, הוא חור. הוא שומר פוסט מצוין, גם עם הפנים וגם יודע לפוצץ בפנים אם צריך. אבל כל מהלך הגנתי שדורש קצת אינטילגנציה ורמות ריכוז גבוהות אנחנו מאבדים אותו.
עוד משהו שהיה בולט אתמול לטובה-
השחקנים היו מרוסנים ולמרות נסיונות של שחקני ירושלים ושריקות מוזרות, לא ראינו יותר מדי התלהמויות, בלי רגעי עצבים מיותרים וטכניות ובלתי ספורטיביות שאנחנו ככ לא צריכים. על זה שאפו לשרון, מקווה שזו הדרך שבסופה השכונה תיעלם בכלל.
בכל מקרה, המאמן הכי חלש בליגה ובושה שהוא מאמן אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 12:29 
hapoel15 כתב:
לא קראתי אם דיברתם על זה או לא, אבל הטיימאאוט האחרון שלו הייתה החלטה אימפולסיבית ומטומטמת שככ קיוויתי
שלא תקרה, אך היא קרתה. עד שהוא מתחיל לקבל קצת צורה, חוסר הנסיון שלו פשוט רודף אחריו בלי הפסקה.
למה לתת לירושלים להתארגן על חטיפה מכדור מהצד כשכל שחקני 2 הקבוצות צפופים בחצי אחד?

95 אחוז מהמאמנים בעולם היו לוקחים טיים אאוט במצב הזה. זה כמעט אוטומטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 12:40 
וגם היה פאול ברור של טימור על נייט שלא נשרק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 12:42 
purvis short כתב:
hapoel15 כתב:
למה לתת לירושלים להתארגן על חטיפה מכדור מהצד כשכל שחקני 2 הקבוצות צפופים בחצי אחד?

95 אחוז מהמאמנים בעולם היו לוקחים טיים אאוט במצב הזה. זה כמעט אוטומטי.

ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא. טיימאאוט במצב כזה לא נותן לך כלום. הקבוצה הזאת יוצאת מטיימאאוטים
כמו חבורה של נשים מוכות אז בשביל מה לקחת את הסיכון ולצופץ את המשחק לחצי אחד?
זה מה שככ עצבן אותי. שהוא לא מסוגל לעצור לחשוב רגע. איך שהכדור שם נכנס ישר הסתכלתי על שרון תוך כדי שאני מתפלל
שהוא יזהה את הסיטואציה הבעייתית וילמד מטעויות, אבל אז הוא צועק טיים אאוט כמו חתול.
לא עוצר לחשוב שניה, הכל נורא אוטומטי כמו שאמרת. עם הסיסטם ולא עם הראש. תחיה המשחק, תבין את הקבוצה,
תלמד מהטעויות...
אין עם מי לדבר או לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 12:59 
נותן או לא נותן.
95 אחוז מהמאמנים בעולם, במצב של 2 הפרש לזכותם, 18 שניות לסוף, אחרי שספגו סל, לוקחים טיים אאוט. זה כמעט אוטומטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אברהמי
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 13:01 
אבל אף אחד מהם לא חוזר מטיים אאוט כשכולם מסתכלים ולא מצליח להוציא כדור. ויש לך פאקינג נייט רובינסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 13:07 
אבל אחרי שאתה כבר ככ הרבה זמן נמצא במועדון הזה ומבין שיציאה מטיימאוטים זה אחד האויבים הגדולים שיש לנו,
במיוחד בבית, אני מצפה ממאמן שיראה את זה מראש קורה כמו שאני כאוהד שלא ממש מבין גדול בכדורסל ראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 13:10 
בשניה שירדת לטיימאאוט, אז מי שיחזור מהטיימאוט יותר טוב ינצח את הפוזשן הבא- ככה זה בכדורסל.
מי יחזור מהטיימאאוט יותר טוב? מי שמאמן עם נסיון וביצים ואחריות וכריזמה. מי יחזור מטיימאאוט בזיון? שרון אברהמי.
מה המסקנה? אל תעשה טיימאאוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 452 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: