תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קונגר
הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 04:05 
סמל אישי של המשתמש
לצערנו הוא כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 09:07 
KingAlpaca כתב:
הבעיה האחרונה שלנו?!
כל פעם שהוא על המגרש הוא העושה נזק הכי גדול.

בוודאי שהוא הבעייה האחרונה.
זה לא פעם ראשונה ולא אחרונה שנראה זר שלא מתאקלם בארץ (אנתוני מארשל, דיז'ון תומפסון, רמון מור וזה אצלנו).
ג'ון בתקופה מצוינת כבר חודשיים וברגע שהוא חוזר קונגר יוצא החוצה ועם ג'ון אנחנו מרוויחים שחקן טוב יותר מתחילת העונה.

אותי יותר מטריד שההגנה שלנו לא מסוגלת לעשות סטופים בתדירות של קבוצה שרוצה לנצח, שאנחנו קולעים 5 שלשות בלבד מ-31 ניסיונות ומשני שחקנים שונים ומטריד אותי ששחקנים אצלנו צוברים עבירות בקצב לא הגיוני, זה מטריד אותי הרבה יותר מקונגר ששבוע הבא לא ישחק.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2016, 11:40 
בוריס כתב:
KingAlpaca כתב:
הבעיה האחרונה שלנו?!

זה לא פעם ראשונה ולא אחרונה שנראה זר שלא מתאקלם בארץ (אנתוני מארשל, דיז'ון תומפסון, רמון מור וזה אצלנו).
ג'ון בתקופה מצוינת כבר חודשיים וברגע שהוא חוזר קונגר יוצא החוצה ועם ג'ון אנחנו מרוויחים שחקן טוב יותר מתחילת העונה.

אותי יותר מטריד שההגנה שלנו לא מסוגלת לעשות סטופים בתדירות של קבוצה שרוצה לנצח, שאנחנו קולעים 5 שלשות בלבד מ-31 ניסיונות ומשני שחקנים שונים ומטריד אותי ששחקנים אצלנו צוברים עבירות בקצב לא הגיוני, זה מטריד אותי הרבה יותר מקונגר ששבוע הבא לא ישחק.

עוד פעם אתה? שחקן שלא ראית משחק אחד שלו ביוון ואתה קובע שהוא שחקן מצוין?
אה, שכחתי. אתה טענת שגם וולי ג'אדג' שחקן מעולה תחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 02:47 
היה בסדר ביחס לרמה הנמוכה של המשחק, למרות שאני עדיין לא מרוצה מההגנה שלו שהיא מאוד נאיבית (משאיר את הבייסליין פתוח כל הזמן, אוכל הטעיות בקלות, עושה פאולים רכים מדי שנגמרים בסל, בא לעזרות מיותרות באזורית והשאיר שם את סטו דאגלס פנוי בפינה שזה זריקות של 60-70% לדעתי). אבל הבעיה הכי גדולה שלו זה שהוא לא מביא מספיק אנרגיות ואקטיביות למשחק. לכריס אוואנס היו יסודות כדורסל חלשים והבנת משחק רעה אבל הוא פיצה על זה באנרגיות, האסל ואינסטינקטים, לקונגר יש יסודות יותר טובים אבל הוא כל כך לא חי את המשחק שזה מתסכל (הרבה עניין של ביטחון). שוב, כשמדובר על המשבצת הזאת של הפורוורד האתלטי התרומה שלו צריכה להתחיל קודם כל בהאסל, בלרוץ ולקפוץ בכל מקום בפרקט, וזה לא קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 05:01 
סמל אישי של המשתמש
הבנאדם לא להט אבל יש לו מהלכים מאוד לא אנוכיים שלפעמים נראים מצחיק.לפעמים נדמה שהוא עדיין חושב שהוא בנבא ומעדיף לעשות מהלך יפה שנגמר בהחטאה או איבוד כדור מאשר מסירה או קליעה פשוטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 07:48 
רדנקו כתב:
בוריס כתב:
KingAlpaca כתב:
הבעיה האחרונה שלנו?!

עוד פעם אתה? שחקן שלא ראית משחק אחד שלו ביוון ואתה קובע שהוא שחקן מצוין?
אה, שכחתי. אתה טענת שגם וולי ג'אדג' שחקן מעולה תחילת העונה.

מה קשור מה שאני רושם ביולי עכשיו? למה להזכיר את וואלי ג'אדג', מה הוא קשור ?
שורה תחתונה הפועל החתימה זר שעל הנייר אמור היה לשדרג אותה אבל הגיע בכושר ירוד מכל הבחינות וזו תופעה נפוצה בליגה. לא התקדמנו כבר? מה נותנת הקטילה הזאת?
לפי דעתי הוא טוב יותר מכריס אוואנס, רנה רוז'ו, גילברט בראון, אדווין וכו אבל הוא פשוט הולך כאן לאיבוד.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
הגג שהוא נתן על טישמן במתפרצת היה מאוד משמעותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 23:51 
נכון.
אבל חוץ מזה לא תרם כלום הגנתית.
פשוט בור. עברו אותו בצעד ראשון כמות גדולה של פעמים. או שזה נגמר בסל קל או בעבירה שלו.
פשוט לא מצליח להתחבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 23:26 
יש יורש לקאונסיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 22:45 
היה היום נהדר. עשה הכל.
ואברהמי שוכח אותו על הספסל במחצית השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
עוד משחק טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
היה פנטסטי. אברהמי המטומטם פשוט ייבש אותו בסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קונגר
הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 22:47 
לא היתה לו טעות אחת היום. אחלה משחק שלו. שרון שכח אותו והעדיף לראות את אלן צולע על המגרש

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 23:15 
משחק מצויין שלו,
הלוואי וימשיך ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 23:16 
היה מצוין. לא ברור לי למה לא שיחק יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 01:31 
אני לא יודע מה יש לבחור הזה.
יש מהלכים שהשנה ביוון הוא היה מטביע את הכדור ואת השומר ואת ההורים שלו בטבעת ופה הוא לא מצליח לסיים.
והוא היה לא רע היום עם כמה מהלכי אנד וואן גדולים ואסיסט גדול לרוברט וגם הגנה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 02:29 
סמל אישי של המשתמש
נראה דווקא שחקן טוב בסך הכל חוץ מהסיומת המזעזעת מתחת לסל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 03:25 
סמל אישי של המשתמש
חזר לסורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2016, 07:51 
היה חלש מאוד.
גם בריבאונד האחרון היה יכול לתרום יותר.
ההחטאות שלו מתחת לסל זאת מחלה ביחד עם הפאול סל הקבוע שהוא נותן ליריבה.
אם סימונס פצוע אנחנו חייבים שהוא יראה את הדברים שהראה בחודש האחרון ולא את היכולת הרעה מאתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 00:17 
אם העלויות שלו לא גבוהות מדי, הייתי דווקא שוקל להשאיר אותו לעונה הבאה.
רואים שיש לו כדורסל, הוא אתלט, שומר טוב, נלחם, אפילו יד לא רעה לשלוש.
ההחטאות המטרידות בצבע זה לדעתי שאלה של ביטחון וקשיי התאקלמות (ורבוצה עקומה ומאמן פח). נראה לי שאם ישאר לעונה הבאה ויזרום עם הקבוצה מהתחלה, הוא יהיה אחלה. וזה שחקן שאתה יכול לשחק איתו 2-3-4.
אותו ואת ג'ף לבלבלב :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 11:33 
קשקשתא כתב:
אם העלויות שלו לא גבוהות מדי, הייתי דווקא שוקל להשאיר אותו לעונה הבאה.
רואים שיש לו כדורסל, הוא אתלט, שומר טוב, נלחם, אפילו יד לא רעה לשלוש.
ההחטאות המטרידות בצבע זה לדעתי שאלה של ביטחון וקשיי התאקלמות (ורבוצה עקומה ומאמן פח). נראה לי שאם ישאר לעונה הבאה ויזרום עם הקבוצה מהתחלה, הוא יהיה אחלה. וזה שחקן שאתה יכול לשחק איתו 2-3-4.
אותו ואת ג'ף לבלבלב :HEART2:

מה שאתה כותב כל כך מתאים לשם היוזר שלך. כל כך מתאים לאנשים שהתגלו לזרים ברמה אפס ומקווים ששחקן כל בינוני (ביום טוב שלו) ישאר לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
להשאיר? לעשות אותו קפטן, למה לא.
ההחתמה הכי כושלת שלנו בליגת העל אחרי תומפסון.

תכלס, מכל הביקורת על אברהמי, בסופו של דבר מה שהשפיע הכי הרבה על היכולת והתוצאות של הקבוצה זה ההחלטות לגבי הזרים - השחרור של אוואנס במקום וויליאמסון, ואחרי שכבר הבין את הטעות וחיפש 3-4 חדש, מה שהוא הביא בסוף זה שחקן כל כך עלוב כמו קונגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 12:41 
רחוק מאוד מלהיות שחקן עלוב.
שחקן מוכשר עם אופי די חלש. לצערי ראינו ממנו רק ניצוצות מדי פעם ולא יותר.
לא הייתי משאיר אותו בכל מקרה אבל באופן כללי הוא שחקן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 13:45 
לאור איך שרוברט נראה, וזה שכריס משחק עכשיו בערך בחצר של הבית שלו, ממש ממש לא ברור שהיה צריך לשחרר את ג'ון במקום כריס.
ואם ג'ון היה בריא עכשיו אני חושב שהיינו נראים הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 14:12 
אם אפשר להשאיר אותו ב 80-90 יחד עם ג'ף ולהשקיע בשאר הזרים ואז לעשות חילוף בהתאם זה מעולה.
מסכים שהפועל הייתה צריכה להתחזק בשחקן יותר טוב, אבל סה"כ מדובר בשחקן כדורסל טוב ואני בטוח שאם הוא יפתח את העונה אצלנו הוא יהיה זר ליגה טוב ומעלה. אני בעד להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 15:08 
בוריס כתב:
אם אפשר להשאיר אותו ב 80-90 יחד עם ג'ף ולהשקיע בשאר הזרים ואז לעשות חילוף בהתאם זה מעולה.
מסכים שהפועל הייתה צריכה להתחזק בשחקן יותר טוב, אבל סה"כ מדובר בשחקן כדורסל טוב ואני בטוח שאם הוא יפתח את העונה אצלנו הוא יהיה זר ליגה טוב ומעלה. אני בעד להשאיר אותו.

מה זה מעולה. גם העונה של הפועל הייתה מעולה.
אין הוכחה יותר טובה לפארסת הזרים של הפועל בליגת העל מאז שעלתה חזרה מאשר כל מיני קריאות להשאיר לעונה נוספת זרים, שהם כישלון, אבל לא כישלון כמו וינסנט קאונסיל.
זה הפועל תל אביב. הגיע הזמן שיהיו לה סטנדרטים מקצועיים שמתאימים להפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 15:39 
קונגר לא צריך להישאר. העונה שלו בהפועל היא כישלון חד משמעי.
למרות שיש לו כישרון ולמרות שראיתי אותו כבר בקריירה משחק הרבה יותר טוב, אין לו מקום בהפועל בעונה הבאה ולו בגלל הפריכות המנטלית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 15:48 
בוריס כתב:

זה שאתה חושב שזה זר ששווה להשאיר אותו או שזה זר ששווה 80-90 אלף מראה משהו על ההבנה שלך או יותר גרוע-על הסטנדרטים שאליהם הורגלו האוהדים של הפועל. לחשוב שזה מה שאפשר להביא בסכומים כאלה. לא יודע מה יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
גם בחינם לא הייתי מבזבז עליו מקום של זר.
לא שחקן עלוב? אני אשמח לדעת מה הופך אותו לכזה. קליעה בינונית. שומר גרוע. אתלט בינוני. אייקיו כדורסל נמוך. טכניקה בינונית. חלש מאוד פיזית ומנטלית. לא זוכר פורוורד אמריקאי שמסיים כל כך רע בצבע.

red pepper כתב:
לאור איך שרוברט נראה, וזה שכריס משחק עכשיו בערך בחצר של הבית שלו, ממש ממש לא ברור שהיה צריך לשחרר את ג'ון במקום כריס.
ואם ג'ון היה בריא עכשיו אני חושב שהיינו נראים הרבה יותר טוב.

לאור זה שוויליאמסון נתן בדיוק שלושה וחצי משחקים טובים לפני שהספיק להיפצע שוב, הרבה אחרי שהשאלה את מי חותכים הייתה על הפרק, אין שאלה מי היה צריך להיחתך.
ואם היה לנו במקום קונגר את אוואנס שיכול לשחק 32-33 דקות ברמה גבוהה ולשמור על גבוהים בלי בעיה, אז המצב שלנו היה הרבה יותר טוב.
לא להודות בכך גם בדיעבד זה מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 19:17 
יובל כתב:
גם בחינם לא הייתי מבזבז עליו מקום של זר.
לא שחקן עלוב? אני אשמח לדעת מה הופך אותו לכזה. קליעה בינונית. שומר גרוע. אתלט בינוני. אייקיו כדורסל נמוך. טכניקה בינונית. חלש מאוד פיזית ומנטלית. לא זוכר פורוורד אמריקאי שמסיים כל כך רע בצבע.

וואו איזה שטויות.
הקליעה שלו סבירה מאוד. הוא פתח באמת קטסטרופה עם 1 מ-9 משלוש בחמשת המשחקים הראשונים שלו ונראה לחלוטין לא בעניינים. אחרי זה הוא קצת תפס ביטחון ומאז הוא עם 10 מ-22 משלוש שזה כבר אחוזים מעולים.
הוא רחוק מלהיות שומר גרוע. הוא שומר נאיבי מדי ולא מאוד חכם אבל הוא זז מהר עם הרגליים ומשקיע המון מאמץ בהגנה. איפה הוא ואיפה אוואנס החור המהלך.
הוא אתלט עצום וזה בדיוק מראה כמה הוא חסר ביטחון. ביוון ואיטליה הבן אדם היה מטביע לשחקנים על הראש, פה הוא בקושי מנסה בכלל. שוב מראה כמה הוא חלש מנטלית. למרות זאת הוא עדיין רץ את המגרש מעולה.
הטכניקה שלו אולי בינונית אבל היא רמה מעל זו של אוואנס. הבן אדם קולע לא פעם סלים ברמה טכנית גבוהה ומוביל מתפרצות יפה מאוד.
שוב, אין ספק שהוא אכזבה אבל מפה ועד שחקן עלוב המרחק עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: