תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כרטיסים לגמר הגביע האיטלקי
הודעהפורסם: 14 מאי 2016, 22:43 
טרם, בודק עוד כיוונים נוספים.
אבל בינתיים גיליתי שהמחירים למשחק דרך משרדי הנסיעות/כרטיסים הם קצת פחות יקרים מהמחירים בויאגוגו, שגם בנוסף לזה גם לוקח עמלה די גבוהה על כרטיס.
דווקא ב-footballticketpad המחיר שמצאתי הוא די בסדר ולא ראיתי שיש שם עמלה, אבל גם מוצעים שם כרטיס פה או כרטיס שם מבלי שתהיה האופציה להזמין שני כרטיסים לאותו המקום, וגם עוד לא הבנתי שם כ"כ את ההליך של קבלת הכרטיס ואני חושש שזה כרוך במשלוח ליעד ולא במשהו יותר נגיש ונוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 מאי 2016, 22:56 
תגיע למשחק תעמוד ליד הקופות, בדרך כלל אפשר למצוא מוכרים זולים יותר מכל האתרים למינהם. זה מגרש גדול ותמיד מישהו נתקע עם כרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2016, 17:53 
אבשה כתב:
טרם, בודק עוד כיוונים נוספים.
אבל בינתיים גיליתי שהמחירים למשחק דרך משרדי הנסיעות/כרטיסים הם קצת פחות יקרים מהמחירים בויאגוגו, שגם בנוסף לזה גם לוקח עמלה די גבוהה על כרטיס.
דווקא ב-footballticketpad המחיר שמצאתי הוא די בסדר ולא ראיתי שיש שם עמלה, אבל גם מוצעים שם כרטיס פה או כרטיס שם מבלי שתהיה האופציה להזמין שני כרטיסים לאותו המקום, וגם עוד לא הבנתי שם כ"כ את ההליך של קבלת הכרטיס ואני חושש שזה כרוך במשלוח ליעד ולא במשהו יותר נגיש ונוח.

תעדכן אותי אם יהיה משהוא רלוונטי.
אני גם מעוניין בכרטיסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2016, 15:12 
יאללה השגתי כרטיסים :HEART2:
קניתי ל-Distinti (אזור הקרן) ב-1,050 ש"ח לכרטיס. האמת שאפילו עוד לא בדקתי אם זה יציע של מילאן או יובה.
נכון, זה בכמעט 400% יותר מהמחיר המקורי לאותו היציע (215 ש"ח) שמלכתחילה כמעט בלתי ניתן היה להשיגו, אבל גם המחיר הזה היה הכי טוב שיש בזמן הנתון הזה והושג אחרי מרתון של דם, יזע ודמעות בימים האחרונים, שלוו באינפלציה מטורפת במחירים. בכל פעם שבאתי לסגור כרטיס מסוים וחשבתי שזהו, אז גיליתי שבתוך רגע המחירים שוב קפצו והתחילו להשתולל.
בסוף סגרתי ב-livetickets. למי שמחפש כרטיס יותר זול, אז בטיקטאינגו יש כרגע כרטיסים ב-950 שקל מאחורי השער, החלטתי שה-100 ש"ח הנוספים האלו שווים את זה.
באיסתא ספורט הכרטיסים קצת יותר יקרים, והכי יקרים בגלל העמלות הגבוהות זה דרך ויאגוגו, שעקב הקונספט שלו והמועד המתקרב הוא גם ככה אולי קצת סיכון לדעתי. ב-footballticketpad אני חושב שהמחירים קצת פחות גבוהים, אבל הם נראים לי עוד יותר פוטנציאל לסיכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2016, 16:20 
תהנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2016, 19:11 
תהנה ותספר חוויות שתחזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2016, 15:11 
קצת בדיליי, אבל הייתי חייב לכם קצת חוויות.
אז כאמור היה טירוף שלם עם הכרטיסים וכפועל יוצא היתה להם פאשלה עם הספק ולא נמצא לנו כרטיס מאחורי הקרנות למרות ששילמנו, וכמעט נשארנו בכלל בלי כרטיס, בסוף הם הצליחו למצוא לנו כרטיסים למאחורי השער דרך מועדון האוהדים של מילאן בישראל או משהו. אני אמור לקבל מהם זיכוי על ההפרש בשבוע הבא.
קודם כל התחבורה ברומא דפוקה בכל מה שנמצא קצת באופסייד מהמטרו, אז היה חתיכת סיפור להגיע לאולימפיקו ולחזור ממנו. האוטובוס לשם פשוט לא הגיע וכעבור שעה התייאשנו ולקחנו מונית (וגם אותה תפסנו בפוקס רק אחרי מלא זמן), ובסוף בכלל חזרנו ברגל את כל הדרך עד לתחנת המטרו במדרגות הספרדיות (כמעט שעה הליכה).
בכל אופן, כבר איזה שני קילומטר אם לא יותר מהאולימפיקו סגרו את כל הכבישים, אז הלכנו משם ברגל כל הדרך לאיצטדיון. רק כשהגענו לשם גילינו שזאת הדרך ליציעי מילאן בלבד ולמזלנו לשם גם היו הכרטיסים שלנו. לא ברור כמה רחוק היינו נאלצים ללכת בחזרה אם היו לנו כרטיסים ליציעי יובה.
ובכלל, מה שהלך שם בכניסה מבחינת בידוק ואבטחה זה משהו שבחיים לא נתקלתי בו, לא בשום דרבי ולא באף משחק נגד בית"ר או משחק עונה. עברנו איזה 6-5 מעגלי אבטחה ובידוק עד שנכנסו ליציע. והם ממש בדקו בקפדנות שהשם שלנו בכרטיס זהה למה שמופיע בדרכון. כנראה הם בודקים לכולם ככה תעודות למנוע כניסת אוהדים מורחקים וכו'.
כמובן שהחוויה האמיתית היתה באיצטדיון וביציעים.
מניח שהאולימפיקו הוא די בגדר בית קברות כשהוא לא מלא, אבל כשהוא מלא מדובר באיצטדיון עוצמתי ומדהים ובמיוחד עם הקהל של יובה ומילאן מאחורי שני השערים (כשכל האיצטדיון הוא במפלס אחד ענק ולא בקומות), כשלמטה למטה התרכזו דגלי ענק שמונפים לאורך כל המשחק ולא רק בהתחלה. כ"כ רחוק מהטרמפיאדה התיירותית של הקאמפ נואו ושות', ממש כמו אצלנו רק עם מסה ענקית (בתורים בכניסה אוהדי מילאן באדום נראו לי קצת כמו אוהדי הפועל מבחינת המראה והלבוש).
עוד משהו שהדהים אותי באולימפיקו זה המרחק מהמגרש ליציעים, כשמסביב ליציעים יש תעלה כזאת כמו בר"ג שיוצרת מחסום כפול ומונעת כל סיכוי מהאוהדים להצליח לפרוץ, ומבחינת קווי האורך, ניתן להכניס לשם בכיף מגרש כדורסל או קטרגל לאורך ולא לרוחב ויישאר מקום לעוד. ספסלי הקבוצות נמצאים בחצי הדרך בין המגרש לספסל, מה שגם כך יוצר למאמנים אזור טכני עצום, שימו לב בתמונה.
אגב, כל היציע לאורך המגרש בצד שממול העיתונאים והספסל ויציעי הכבוד ועמדות השידור (מימין בתמונות) היה גם של יובה עם האוהדים הרגועים/הטרמפיסטים שלה, ומילאן ישבו רק מאחורי השער, מעניין מדוע חוסר השיוויון הזה.
האיטלקים כנראה חזק בפטריוטיות, כי בתחילת המשחק שני הקהלים מאחורי השערים הרימו דגלים קטנים שיצרו מראה מרהיב של דגל איטליה לאורך כל היציע (יובה בוודאות, מילאן אני לא סגור על זה, אבל ביציע שלנו הרימו דגלונים כמו של אנגליה), וגם הרשתות של השערים והקונפטי בהרמת הגביע היו בצבעי הדגל. עריכה: רק עכשיו אני מבחין בתמונות שבזמן שביציעי יובה יצרו דגל איטלקי, ביציע של מילאן האוהדים כנראה שיצרו דגלים של המדינות של השחקנים הזרים שלהם - יפן בגלל הונדה, ברזיל כי אדריאנו וכו'. גם במהלך המשחק הם הניפו דגלים כאלו. כנראה שהם באמת כמונו בקטעים האלו.
וכמובן שהיתה גם פירוטכניקה. באיטליה זה מותר תחת פיקוח? כי אחרת אין לי שום מושג איך הם הצליחו עם כל האבטחה והבידוק המטורפים האלו.
ומסתבר שהקהל של מילאן גנב מאתנו מלא שירים (כנראה הותרנו עליו רושם עמוק ב-2002), למשל "שימון מזרחי תתאבד כבר", "הוו שואה למשטרה", "אייל בן עמי עולה עולה עולה" ועוד אחד שכבר שכחתי מה (אולי "אימפריה באדום, איתך בכל מקום").
על המשחק האיטלקי הטיפוסי עם גול בודד לאחר 111 דקות מן הסתם פחות היה מה לספר (1-0 יובה ודאבל שני שלהם ברצף למי שלא מעודכן. ואגב מישהו יודע למה בופון לא שיחק?), אבל מוראטה כמו מוראטה הזכיר לי נשכחות מיורו 2013 לצעירות בישראל עם הזכייה של ספרד, כשגם שם הוא תפקד על תקן הג'וקר שתמיד עולה מהספסל ומיד מבקיע. קצת חבל שלא ישבנו ביציע שבו היו החגיגות בסוף המשחק (לא חשוב של מי), אבל מילא.
סורי על האיכות הלא משהו של התמונות, אבל מקווה שזה מצליח להעביר קצת ממה שהיה שם. הייתי מעלה גם את הסרטונים מהקהל בפתיחה, אבל לדעתי אין פה איך לעשות זאת.

תמונה

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2016, 17:08 
בופון לא משחק בגביע.
כמו השוער בברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: