תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 01:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמיר "הגבר" בלאט
הודעהפורסם: 15 מאי 2016, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
האמת שזה כבר משחק שלישי רצוף מול חיפה בתקופת אברהמי (שניים ביתיים בליגה ואחד משחק אימון בחוץ) שהוא סטיית תקן מטורפת ביכולת שלנו העונה. בסוף הם יהיו בני יהודה שלנו בכדורסל.

בלאט היה טוב היום, האמת שעוד בדקות הראשונות שלו בליגת העל בעונה שעברה הוא שבר לחץ מצוין. לא הבנתי את הביקורת הספציפית הזאת כלפיו מכמה אנשים, הוא מוביל כדור טוב מאוד ושומר על הכדור יופי. הגנתית צריך לזכור שהיום הקבוצה שיחקה הרבה איזורית בדקות שלו וזה קצת החביא אותו.
הוא כן מוכיח שהוא שחקן ליגת על אבל יש לו בעיה של תקרה וזה לא חדש. אפילו היום היה אפשר לראות כמה התקרה של צוף (שבגיל 19 כבר יכול לשמור פה 3 עמדות) היא גבוהה יותר.

הוא מוביל כדור מעולה. מתגבר על טראפים ובעיקר לא מתפתה לעשות דברים שהוא לא מצטיין בהם.
באותו הקשר, מה שהכי מרשים בו היא קבלת ההחלטות שלו. הוא מוסר נהדר, קורא נכון את התנועה של ההגנה, ולוקח אך ורק זריקות סבירות.
כל הדברים האלה נכונים לצערי רק לחלק אחד של המגרש. בהגנה הוא עדיין בעיה, למרות המחויבות הגבוהה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2016, 12:37 
שחקן נבחרת לגיטימי תוך שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2016, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
רק שיפסיק עם הפלוטרים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2016, 16:35 
hapoel15 כתב:

אתה הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2016, 23:07 
הוקיץ' כתב:
hapoel15 כתב:

אתה הזוי.

בזה אני מסכים עם הוקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 01:17 
סמל אישי של המשתמש
כבר עכשיו שחקן ליגת העל לגיטימי. הוא שומר לא טוב, אבל זה לא דיל ברייקר.
עולה פה הנקודה שהחסרונות שלו הם לא משהו שהוא יכול לשפר בגילו, וזה לגמרי נכון.
מה שכן, חייבים לקחת בחשבון שהוא יכול להשתפר בצורה ניכרת בדברים היותר חזקים שלו בצורה שתחפה על החסרונות שלו.
אני אפילו לא מדבר על זה שההגנה שלו יכולה להשתפר גם בלי להשתפר כאתלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 02:41 
נבחרת בטח לא. אבל אחרי שראיתי היום שוב את סקוורר, אין ספק שבלאט רכז מחליף טוב ממנו כבר עכשיו.
סקוורר עם 0/8 מהשדה במשחק על החיים של נס ציונה ובעונה של 33% לשתיים ו-29% לשלוש, מדד 2.3 במעל 20 דקות משחק. גם מוביל כדור ומנהל משחק חלש מאוד ביחס לבלאט. ההגנה שלו לא שווה הרבה בסיטואציה כזאת.

בלאט עדיין לא בטופ של הרכזים המחליפים בליגה, אבל לשם כן יש לו את הפוטנציאל להגיע בשנים הקרובות. כל עוד הוא יקלע מבחוץ כמו העונה, הוא יהיה שחקן בעל ערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 09:01 
הוא עדין יכול לשפר הרבה דברים. את הפיזיות שלו. את הקליעה בג'אמפ. את הסיומת בחדירה. כבר היום הוא שחקן פיק אנד רול יוצא מהכלל ולא רק ביחס לגילו. וגם קלע נהדר כשהוא לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 09:26 
את ההבנה וקריאת המשחק יש לו ברמה טובה מאד, וזה היתרון הגדול שלו. על חלק גדול מהחסרונות שלו אפשר לעבוד. אתלט גדול הוא לא יהיה, הוא גם לא יצמח לגובה, אבל קליעה ועבודה על חיזוק הגוף זה בטח משהו שאפשר לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 09:35 
יש לו עוד לאן להשתפר אבל לא הרבה לדעתי.
לשחקנים צעירים בדרך כלל לוקח זמן להתפתח מבחינת הבנת משחק, מבחינה מנטלית, מבחינת קבלת החלטות, מבחינת הכרת היכולות שלהם וגם כמובן מבחינה פיזית.
בלאט מהבחינה הזו הגיע כבר די מוכן (שזה מדהים בכל קנה מידה אפשרי). הוא כמובן עוד יכול להשתפר מבחינה פיזית אבל שאר היכולות האתלטיות שלו כל כך נמוכות שזה כנראה לא באמת ירים את המשחק שלו בצורה משמעותית.
כבר היום יש כמה דברים שהוא עושה בצורה מצוינת. הוא קורא את המשחק, יודע לשמור על הכדור, קשה ללחוץ אותו, משחק פיק אנד רול נהדר וגם הקליעה שלו כשהוא פנוי גם כן מעולה.
הבעיה היא, מעבר להגנה שלו שהיא קטסטרופלית ואיכשהו נוטים להתעלם מזה, היא שהוא בכלל לא חודר. רדנקו דיבר על הסיומת בחדירה אבל האמת היא שהיכולות האתלטיות שלו כל כך נמוכות שהוא בקושי מצליח להגיע לסל גם ככה וזו בעיה רצינית.
אני כן חושב שהוא שחקן ליגת על מבחינת היכולת שלו להתמודד ברמות האלה, אבל אם משווים אותו לרכזים מחליפים אחרים בליגה הוא בין החלשים אם לא הכי חלש.

לגבי סקוורר, בעיני הוא טוב מבלאט.
זה נכון שהייתה לו עונה מזעזעת אבל בעונה שעברה הוא היה הרבה יותר טוב ואני אגב לא מחזיק ממנו בכלל.
מבחינה הגנתית (להזכירכם, חצי ממשחק הכדורסל) ההבדלים הם שמיים וארץ. סקוורר שומר טוב על רוב השחקנים, על חלקם הוא שומר אדיר.
אמנם העונה הוא היה חלש מהבחינה הזאת, אבל ברוב הקריירה שלו בליגת העל הוא תפר את השלשות הפנויות באחוזים גבוהים.
כמובן שגם לו בדומה לבלאט יש ביצים גדולות אם כי הבנת המשחק של בלאט בשתי רמות מעל שלו.
למרות זאת, כמו שאמרתי אני לא מחזיק מסקוורר ולא לשם אנחנו צריכים לשאוף בכל מקרה. גם אין לי ספק שבסופו של דבר בלאט יהיה טוב ממנו בהרבה אבל הוא עדיין לא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: