תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 11:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מאי 2016, 19:06 
סתם בשביל הספורט
http://mobile.mako.co.il/news-military/ ... e41004.htm

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מאי 2016, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
ועדין הוא היחידי שהתנה כניסה לממשלה בלימודי הליבה וכו...

על כל מי שבממשלה אין מה לדבר.
על מפלגת העבודה שכבר שנים מנסה לשחד את החרדים אין מה לדבר.
גם מרץ לא דורשת לימודי ליבה ומוכנה לשבת עם החרדים בשביל הפנטזיה שהשמאל יהיה בשלטון ובדרך להמשיך לשעבד את המדינה לגחמות הרבנים.

זה לא שהצבעתי ואני גם כנראה לא אצביע לו אבל לפיד הוא בערך כל מה שמפלגת העבודה בשנים האחרונות שואפת להיות. מפלגת מרכז אשר שמה לה למטרה לדאוג ליהודי החילוני בארצו תך כדי הפסקת ההתרפסות בפני כל שועי הארץ והשלטון.

לשמוע את הזלזול חסר ההסברים ואת יהירות כלפיו מהצד השמאלי של המפה זה פטאתי ומביך הרבה יותר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 15 מאי 2016, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
אלדוד אתה לא אמיתי..
לפיד ימכור את אמא שלו בשביל להכנס לממשלה הבאה..
אלוהים ישמור..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2016, 21:24 
לימודי ליבה. די באמת די די די. כמה קל להכניס מנטרות לאנשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מאי 2016, 22:02 
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 מאי 2016, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לימודי ליבה. די באמת די די די. כמה קל להכניס מנטרות לאנשים

שום מנטרות. חבל שהשמאל הפוליטי מוכן להקריב את עתיד המדינה בשביל לזכות בשלטון. אם עוד לא ברור לך, עוד 20 שנה מחצית מכוח העבודה במשק חיי על קצבאות בשם הדת מבלי יכולת לצאת החוצה. אבל מה זה חשוב העיקר שאריה המושחט יכתיר בפעם הבאה רמטכל מהשמאל.

אדום נחמד כתב:
אלדוד אתה לא אמיתי..
לפיד ימכור את אמא שלו בשביל להכנס לממשלה הבאה..
אלוהים ישמור..

בנתיים מי שמוכר את העולם ואישתו זה מרץ והעבודה.

Noam כתב:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

והנה תגובה שמסכמת את הכל.
זילזול מופגן וחסר כל נימוק כי הוא לא שייך "לקליקה השמאלנית" שבא אני מאמין. הקליקה שכבר 30 שנה לא משפיעה על כלום במדינה כי כל מה שהיא משדרת זה התנשאות על האחר.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 15 מאי 2016, 22:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מאי 2016, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
תגיד, אתה זוכר ששנייה וחצי אחרי שהוא קיבל 19 מנדטים, הוא הקים ברית דם עם האחים היהודים, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2016, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
תגיד, אתה זוכר ששנייה וחצי אחרי שהוא קיבל 19 מנדטים, הוא הקים ברית דם עם האחים היהודים, כן?

כן ו....? אני זוכר גם שהברית הזאת לא צלחה אבל זאת הייתה הממשלה היחידה בשנים האחרונות שניסתה לישם דבר למען העתיד של כולנו ולא רק למען היושבים בכסאות.

ממשלה שלא סתם חצי מההשגים שלה טורפדו על ידי ראש הממשלה המכהן כדי שלא יפגיעו בו בכסא והחצי השני במהלך הסכמים קואלציונים עם החרדים. אלו שהשמאל מוכן היה לתת להם הכל רק כדי שיגידו לא ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2016, 22:42 
אתה משנן את המנטרות של יאיר כמו שרוני דניאל משנן את הודעות דו"צ.
זה קצת מצחיק אבל בעיקר עצוב.
אתה מומזן לחשוב שאני מתנשא ומזלזל. אני לא, אבל המרחק בינינו הוא כל כך גדול שאין לי שום מוטיבציה לנסות ולהסביר ולפתח דיון מיותר שלא ישנה כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2016, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי.. מרץ והעבודה מכרו את אמא שלהם? מה הם קיבלו בתמורה?
ומילא העבודה, שלא ברור איזה חלק בה מוכן ללכת עם הרצוג לממשלת אחדות (היי, אבל לפיד עשה את זה, אז למה זה מפריע לך?) אבל מרץ עומדת איתנה בעמדתה ולא מתחנפת בשביל קולות..

אתה מבין שבהערה שלך הזו רק שיפרת את מעמדך כאדם לא רציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
י.ל ימ״ש הוא הצורר של ימינו, כך מפי הגראי״ל שטיינמן בכבודו ובעצמו. טוב לו שיחזור לתקשורת, להגיש אולפן שישי ולהפליג בדמיונו בטורים הנפלאים שלו בידיעות אחרונות. מה לו ולפוליטיקה?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
הם ממש לא נפלאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 01:02 
הוא איש כל כך עלוב שהוא לא ראוי אפילו לתואר צורר.
בשביל להיקרא צורר צריך לצבור קרדיט כלשהו, מה הכלומניק עשה שמצדיק את הכינוי הזה? גייס עוד 150 חרדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
י.ל ימ״ש הוא הצורר של ימינו, כך מפי הגראי״ל שטיינמן בכבודו ובעצמו. טוב לו שיחזור לתקשורת, להגיש אולפן שישי ולהפליג בדמיונו בטורים הנפלאים שלו בידיעות אחרונות. מה לו ולפוליטיקה?

אני חייב לומר שאני קצת מפוחד מהאמירה הזו.
אני תוהה מה עלול לקרות לאדם, אשר קולקטיב די גדול (שמתנהג כעדר אחרי רועה) רואה בו כ'צורר'..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס אתה מדבר על מנטרות אבל לא אומר כלום. מי ששתוף מוח זה אתה, ובכלל כל האנטי לפיד.

אדום נחמד. גם מרץ וגם העבודה מוכנות לוותר על כל האני מאמין שלהם. הפרדת דת ומדינה, שוויון בנטל ועוד בשביל לשבת במששלה ולהקים אותה. זה שמרץ לא "מתחנפת" אבל מוכנה שכל המצביעים שלה ישלמו יותר מיסים בשביל שחברים של אריה יוכלו להמשיך ללמוד בכולל בשם ה"שלום" זה יריקה בפרצוף הרבה מעבר לכל מה שיאיר עושה. ואומר את זה מצביע מרץ שבקלפיות עד עכשיו פזל יותר לחדש מלעבודה.

אתם עסוקים בלזרוק משפטים כוללנים ריקים מתוכן. לא רוצים לנהל דיון סבבה אבל תציגו את עצמכם כליבראלים טם אתם פוסלים אדם מבלי להצליח להגיד למה. דר"א התשובה שלי פשוטה כי הוא נתפס אצלכם כקוריוז והוא מאים על ההגמוניה ה"שמאלנית" והאלטיסטית שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
בשביל להיקרא צורר צריך לצבור קרדיט כלשהו, מה הכלומניק עשה שמצדיק את הכינוי הזה? גייס עוד 150 חרדים?

אם תכניות לפיד היו מתקיימות אז החברים של שלי בוזי וזהבה היו צריכים ללכת לעבוד. ללכת לצבא, לקיים בעצמם את ה 12 ילדים שלהם ולא להסתמך על הכסף שלי ושלך. הם היו צריכים לדעת שיש דבר כזה נגזרת ואינטגרל ושאלוהים יודע הוא ספר של ג'וזף הלר ולא התשובה לייקום, שהיא אגב 42 אם אני זוכר נכון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

אדום נחמד. גם מרץ וגם העבודה מוכנות לוותר על כל האני מאמין שלהם. הפרדת דת ומדינה, שוויון בנטל ועוד בשביל לשבת במששלה ולהקים אותה. זה שמרץ לא "מתחנפת" אבל מוכנה שכל המצביעים שלה ישלמו יותר מיסים בשביל שחברים של אריה יוכלו להמשיך ללמוד בכולל בשם ה"שלום" זה יריקה בפרצוף הרבה מעבר לכל מה שיאיר עושה. ואומר את זה מצביע מרץ שבקלפיות עד עכשיו פזל יותר לחדש מלעבודה.

אמרת כבר ש'הן מוכנות', אבל לא הבנתי למה אתה חושב ככה.
עכשיו, כמו שאמרתי, מילא העבודה.. גם אני לא סומך עליהם. אבל על מה אתה מבסס את מה שאתה אומר על מרץ? מאיפה אתה יודע שמרץ יהיו מוכנים להתקפל בפני הרבנים בשביל להרכיב ממשלה?

אגב, מילא היית מבקר אותם משמאל, אבל יאיר לפיד כבר החל את תהליך ההתקרבות שלו לדתיים (שאגב, מלכתחילה הוא סימן אותם כאויב בשביל להביא מנדטים, ועל הדרך השניא אותם על העם - מעשה פופוליסטי להחריד). והייתי מהמר על כניסה שלו לממשלה עם החרדים הרבה לפני שהייתי מהמר על מרץ.
ובנוסף, הוא אמנם נלחם באיום הגדול שהם החרדים, אבל נתן גושפנקא ולמעשה הוא אחראי במידה רבה לכוחו של בנט, שמייצג מגזר הרבה יותר מאיים מהחרדים.

קיצור, אתה לא קוהרנטי וזה משונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
מרץ לפני הבחירות האחרונות הסכימו לשבת עם שס ויהדות התורה. האמת זהבה אפילו סירבה להצהיר שהיא דורשת לימודי ליבה וגיוס חובבה כתנאי למששלה כי כל אלו לא באמת משנים. לצערי השמאל הציוני היום מתענין בדבר אחד "פלשתין" וכל מה שיעזור לו לממש את ענינו בהם יזכה לתמיכה גם אם זה יריקה על מצביעיו. ואל תגיד שהיא לא אמרה את זה ושכל החלום לממשלת שמאל לא כלל אותם. חאלס לשקר לעצמך.
יאיר לפיד מעולם לא היה נגד הדת אלא נגד החרדים והמפלגות החרדיות שמנצלות את היותן לשון המזאנים כדי לסחוט דברים על חשבון הגב שלי ושלך. אם יאיר לפיד יכנס למששלה עם החרדים שלימודי הליבה, השוויון בנטל וכו לא יהיו חלק ממנה הוא בפירוש ירק בכל מי שהצביע לו. אבל עד אז יש לו את הזכות להיות היחיד שאמר שהוא לא יעשה את זה. כי מרץ והעבודה כבר עשו והצהירו שיעשו שוב.

נכון הוא נתן גושפנקא לבנט ואני לא בעדו כמו שאמרתי. אני גם לא בטוח שזה איום גדול יותר ומעבר לזה הדיון התחיל מזה שכתבתי שאני רוצה שבוזי יכנס לממשלה יחד עם לפיד (שזה במקום בנט והחרדים). אם תבדוק זאת הייתה תקוותי עוד טרם הבחירות בטענה שלשמאל אין מנדט ולכן האופציה היחידה למנוע ממשלת ימים חרדים היא ממשלת אחדות שיכפו לפיד וכחלון על המערכת הפוליטית.

ליכוד 30, עבודה 24, לפיד 9 וכחלון 8 זאת הממשלה האידיאלית במצב הקיים, והיא לא קיימת רק בגלל שיכולי אגו וטובת הכיסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:

אני תוהה מה עלול לקרות לאדם, אשר קולקטיב די גדול (שמתנהג כעדר אחרי רועה) רואה בו כ'צורר'..

כנראה מה שקרה ב-2000 שנים האחרונות- כלום. אנחנו לא נוצרים או מוסלמים, אנחנו מסמנים צורר ומפחדים ממנו פחד מוות. במקסימום נטיל ווטו על הצטרפות שלו לממשלה ונשלח אותו להירקב באופוזיציה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
צודק הם באמת לא הוציאו דין רודף...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
Noam כתב:

אם תכניות לפיד היו מתקיימות אז החברים של שלי בוזי וזהבה היו צריכים ללכת לעבוד. ללכת לצבא, לקיים בעצמם את ה 12 ילדים שלהם ולא להסתמך על הכסף שלי ושלך. הם היו צריכים לדעת שיש דבר כזה נגזרת ואינטגרל ושאלוהים יודע הוא ספר של ג'וזף הלר ולא התשובה לייקום, שהיא אגב 42 אם אני זוכר נכון .

אתה אולי לא מצביע לפיד, אבל אתה מדבר ומתנהג כמו אחד כזה. אתה מעדיף עשרות מיליארדי שקלים שיישפכו על ההתנחלויות והעמקת הכיבוש מאשר 3-4 מיליארד שישימו אוכל בפיות של ילדים חרדים. מזל שרוב השמאל הישראלי לא חושב כמוך בעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:

כנראה מה שקרה ב-2000 שנים האחרונות- כלום. אנחנו לא נוצרים או מוסלמים, אנחנו מסמנים צורר ומפחדים ממנו פחד מוות. במקסימום נטיל ווטו על הצטרפות שלו לממשלה ונשלח אותו להירקב באופוזיציה.

לא לא.
בכל קולקטיב גדול, בטח עדרי כמו דתיים, יש אלימים. צריך רק אחד. רק ישי שליסל אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
כוח עדרי דתי הוא באמת מסוכן, כשהוא גוי. כשהוא יהודי פחות. אתה מוזמן לבדוק מה עושים עדרי דת נוצרים בארה"ב ובמזרח אירופה להומוסקסואלים, רופאים שמבצעים הפלות וכו'. את עדרי הדת המוסלמים אני לא צריך להזכיר. אצלנו יש משוגע שדוקר ורוצח במצעדי הגאווה (תאר לך כמה פינגווינים קיימים בירושלים, איך זה שרק אותו אחד דקר במצעד? פעם דקר, 10 שנים אחרי דקר עוד פעם) וגם ממנו כל גדולי הדת מתנערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 10:03 
Officer Barbrady כתב:
el dudernio כתב:
Noam כתב:

אתה אולי לא מצביע לפיד, אבל אתה מדבר ומתנהג כמו אחד כזה. אתה מעדיף עשרות מיליארדי שקלים שיישפכו על ההתנחלויות והעמקת הכיבוש מאשר 3-4 מיליארד שישימו אוכל בפיות של ילדים חרדים. מזל שרוב השמאל הישראלי לא חושב כמוך בעניין הזה.

לא, אני מעדיף שאותם מיליארדי שקלים לא ילכו להתנחלויות או לחרדים אלא לטובת כלל הציבור במדינת ישראל.
הדבר הכי נוראי וטרגי במדינה שלנו כיום שזה ברור מאליו שכסף ש"לא ינתן" לחרדים ילך להתנחלויות או להפך.

לא הצבעתי מימי ללפיד, ולמרות שהוא פופליסט וליצן לא קטן, הוא היחידי שמנסה להלחם בסרטן (החרדים) הכי גדול במדינה הזאת וכשמלגת העבודה הופכת מיום ליום לבדיחה יותר גדולה, אני בכלל לא שולל לתת לו את הקול שלי בבחירות הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
el dudernio כתב:
Noam כתב:

א. יש לי בעיה עם זה שאני ודומי עובדים מ6 בבוקר עד 18 בערב ולוקחים ממני 40 אחוז מס בשביל שחלק גדול מהאוכלוסיה יוכל לא לעבוד. וכאשר הוא ירצה לעבוד הוא יכלה שלא לימדו אותו כלום בשביל להרויח מעבר לשכר מינימום בעבודות מזדמנות. אז כן יש לי בעיה עם המדיניות הקיימת שדואגת שהמצב הזה לא ישתנה ורק יחמיר עם הזמן. הלוואי שיקחו ממני 60 אחוז מס אבל ידאגו שכל האזרחים כאן יתחיל בתנאים שווים ולא שלכל אזרח במדינה יהיה תקרה לפי שיוכו המגדרי.

ב. אני ממש לא בעד לשלם להתנחלויות, ואם היית קורא את מה שאני כותב גם הייתי יודע את זה, אני לא יודע מה איום גדול יותר על עתידה של מדינת ישראל. אבל שני הדברים האלא שמובלים במששלה דתית לאומית עלולים להביא עלינו כלון וחורבן בית הרבה יותר מהר ממה שאנשים חושבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 11:38 
החרדים מאוד מאוד מאוד מאוד רחוקים מלהיות הבעיה הכי גדולה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
החרדים מאוד מאוד מאוד מאוד רחוקים מלהיות הבעיה הכי גדולה שלנו.

החרדים הם הבעיה האחרונה שלנו, יש המון בעיות ואוכלוסיות "בעייתיות" לפניהם.
הם בעיקר שימשו עד היום אמצעי להפרד ומשול ולהסטת תשומת הלב מהאליטות השולטות.
אני אגדיל ואומר, שבמרבית הדברים הבעיה מתחילה בכלל במפלגות הדתיות ולא החרדיות.

אבל, לדעתי יש בעייה מובנית אצל החרדים, או, יותר נכון, אצל המפלגות החרדיות.
והיא שלמרות שבבסיס חלק מהמפלגות הללו לא עוסקות בנושא השטחים והכיבוש או יכולות אפילו רעיונית להתנגד לנושא, מבחינה אסטרטגית, למפלגות החרדיות יש אינטרס מובנה לשמר את הכיבוש.
כי ברגע שלא יהיה פילוג בין המפלגות החילוניות בנושא המדיני, אז תוכל להיבנות קואלציה כלל חילונית שתשאיר את המפלגות החרדיות להרבה זמן מחוץ לקואליציה. הדבר המרכזי שמונע כבר שנים קואלציה כלל חילונית, שתוכל לשנות סדרי עולם בתחום המונפול של הרבנות, ההכשר, תחבורה ציבורית בשבת וכו', זה רק מפני שתמיד צריכים לקרוץ למפלגות החרדיות והדתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
Officer Barbrady כתב:
el dudernio כתב:
Noam כתב:

א. יש לי בעיה עם זה שאני ודומי עובדים מ6 בבוקר עד 18 בערב ולוקחים ממני 40 אחוז מס בשביל שחלק גדול מהאוכלוסיה יוכל לא לעבוד. וכאשר הוא ירצה לעבוד הוא יכלה שלא לימדו אותו כלום בשביל להרויח מעבר לשכר מינימום בעבודות מזדמנות. אז כן יש לי בעיה עם המדיניות הקיימת שדואגת שהמצב הזה לא ישתנה ורק יחמיר עם הזמן. הלוואי שיקחו ממני 60 אחוז מס אבל ידאגו שכל האזרחים כאן יתחיל בתנאים שווים ולא שלכל אזרח במדינה יהיה תקרה לפי שיוכו המגדרי.

ב. אני ממש לא בעד לשלם להתנחלויות, ואם היית קורא את מה שאני כותב גם הייתי יודע את זה, אני לא יודע מה איום גדול יותר על עתידה של מדינת ישראל. אבל שני הדברים האלא שמובלים במששלה דתית לאומית עלולים להביא עלינו כלון וחורבן בית הרבה יותר מהר ממה שאנשים חושבים.

הכל תלוי בזווית הראיה. חרדי שעובד ישאל למה כל כך הרבה מהכסף שלו הולך לסבסוד אוניברסיטאות ומכללות, תיאטראות ותרבות, שמכל השירותים האלה הוא והילדים שלו לא נהנים? ערבי ישאל למה הכסף שלו מממן את הרבנות, איש עסקים ישאל למה הוא מממן מובטלים, והיד עוד נטויה... את הכסף הציבורי מחלקים בפרלמנט, ואם כל קבוצה תתחיל להתלונן על כסף שמקבלת קבוצה אחרת- לא נצליח לנהל פה מדינה.
ההתנחלויות ונגזרותיהן שותות כל כך הרבה כסף, ואת הכסף הזה נתן י.ל בברית האחים שלו עם בנט. מי ששאל "איפה הכסף" מצא אותו והמשיך להעביר אותו בדיוק לאן שהוא היה עובר קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 15:17 
Officer Barbrady כתב:
el dudernio כתב:
Officer Barbrady כתב:
el dudernio כתב:
Noam כתב:

הכל תלוי בזווית הראיה. חרדי שעובד ישאל למה כל כך הרבה מהכסף שלו הולך לסבסוד אוניברסיטאות ומכללות, תיאטראות ותרבות, שמכל השירותים האלה הוא והילדים שלו לא נהנים? ערבי ישאל למה הכסף שלו מממן את הרבנות, איש עסקים ישאל למה הוא מממן מובטלים, והיד עוד נטויה... את הכסף הציבורי מחלקים בפרלמנט, ואם כל קבוצה תתחיל להתלונן על כסף שמקבלת קבוצה אחרת- לא נצליח לנהל פה מדינה.
ההתנחלויות ונגזרותיהן שותות כל כך הרבה כסף, ואת הכסף הזה נתן י.ל בברית האחים שלו עם בנט. מי ששאל "איפה הכסף" מצא אותו והמשיך להעביר אותו בדיוק לאן שהוא היה עובר קודם.

ההתנחלויות קיבלו כבר כספים רבים עוד לפני יאיר לפיד, הוא חתך לחרדים הרבה מהקצבאות שלא מגיעות להם ולכן הוא הפך בעיניהם לצורר,
מי יתן ויקומו עוד כמה צוררים כאלו שיפסיקו לחלוטין את התמיכה בכל אוכלוסיה או קבוצה שלא תורמת או מעוניינת לתרום למדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
"ויאמר מרדכי להשיב אל אסתר: אל תדמי בנפשך להמלט בית המלך מכל היהודים. כי אם החרש תחרישי, בעת הזאת רווח והצלה יעמוד ליהודים ממקום אחר".
אם י.ל יצליח במלחמתו בתורה ויפסיק את התמיכה באברכים - בתי המדרשות לא יהיו שוממים בכל מקרה, העזרה תבוא ממקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: