תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 19:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 05:51 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אמיר כתב:
Officer Barbrady כתב:

אם זה כיבוש או פצמרים על ת"א - אני מעדיף כיבוש. אי אפשר להתעלם ממה שקרה אחרי ההתנתקות. אם תושבי המרכז (כאמור רוב היהודים בישראל) יהפכו לתושבי עוטף עזה, אפשר לסגור את המדינה.

מה שאתה אומר בעצם שהדרך היחידה שישראל יכולה להתקיים היא להחזיק מיליוני בני אדם בלי זכויות אדם בסיסיות.
אני אישית לא חושב שזה נכון, אבל אם כן, לישראל אין זכות קיום מוסרית.

אתה מאשים את ישראל בכך שהחברה (או הדת, אבל זה נושא שנוי במחלוקת) המוסלמית מקדשת מוות ולא מוכנה לקבל את האחר?

אז הטענה שלך שאי אפשר לתת למוסלמים זכויות אדם?
ואגב, איך מחליטים את זה?
יש מבחן לדת\קבוצה אתנית שהם צריכים ציון עובר בו לפני שהם מקבלים זכויות אדם?
זה תופס גם לקבוצות אחרות?
נניח אם יוצאי רומניה יתחילו לקדש את המוות יותר מדי, נשלול מהם את זכויות האדם שלהם?

נ.ב.
נראה לי שכדאי להמתין לפחות 24 שעות מיום הזכרון לפני שמתחילים לתת ציונים לחברות אחרות על זה שהן מקדשות את המוות, אבל זה רק אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנת אותי נכון. אני לא מתכוון להעניש את המוסלמים על התרבות שלהם שלא מקבלת אחרים. העובדה שהתרבות שלהם לא מקבלת אחרים גורמת להם להפנות אלימות כלפיי, האחר, וזה מאיים על הבטחון האישי שלי ושל מדינת ישראל. אם יוכיחו לי הפלשתינאים שהם מוכנים לקבל אותי כיישות לגיטימית ולחיות לצידי בשכנות לא אלימה (כמו, למשל, מקסיקו וארה"ב), אני נותן להם מחר מדינה עצמאית ומפנה להם את השטח.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 19:34 
רק שסטטוס קוו קיים רק בחלומות.
ומתישהו, עוד מעט, הם יגידו - הבנו, אין שתי מדינות, רוצים מדינה אחת עם זכויות שוות.
ואתה תתפתל ותתאמץ ותתקשה ובסוף תיתן זכויות שוות ותביא לקץ הציונות.
ההובלה של הליכוד למדינה דו לאומית הוא מעשה הבגידה הגדול בהיסטוריה של העם היהודי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2016, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
לא הבנת אותי נכון. אני לא מתכוון להעניש את המוסלמים על התרבות שלהם שלא מקבלת אחרים. העובדה שהתרבות שלהם לא מקבלת אחרים גורמת להם להפנות אלימות כלפיי, האחר, וזה מאיים על הבטחון האישי שלי ושל מדינת ישראל. אם יוכיחו לי הפלשתינאים שהם מוכנים לקבל אותי כיישות לגיטימית ולחיות לצידי בשכנות לא אלימה (כמו, למשל, מקסיקו וארה"ב), אני נותן להם מחר מדינה עצמאית ומפנה להם את השטח.

אני מבין אותך טוב מאד (לפחות אני חושב) אבל כמו שאמרתי לך - הטענה שזה שאנשים מסויימים מקבוצה אתנית נוקטים באלימות ו\או אולי ינקטו באלימות בעתיד מקנה לך את הזכות לשלול זכויות אדם לכל הקבוצה האתנית הנ"ל זה אחד לאחד הטיעון של האפרטהייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 05:49 
מחפש פוסט שהיה פה - משהו בסגנון של עדיף אלף בני דודים מת על אח אחד, עדיף מיליון אמהות מתות על זה שאני אמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 06:29 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
מחפש פוסט שהיה פה - משהו בסגנון של עדיף אלף בני דודים מת על אח אחד, עדיף מיליון אמהות מתות על זה שאני אמות

נראה לי שזה היה פוסט של אברי גלעד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 14:00 
סומך כתב:
20 כתב:

נראה לי שזה היה פוסט של אברי גלעד

הכוונה לפוסט תגובה לאברי גלעד שמישהו פירסם פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 14:04 
זה היה פוסט של אריאל וייסמן, והוא היה מבריק.
לצערי אין לי דרך למצוא אותו כרגע.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שפייסבוק מחקו לווייסמן את הפוסט בזמנו... בטח מסתובב צילומסך של זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 16 מאי 2016, 20:41 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
אגב, גם היום (שבת) היה מעניין בצה"ל.
אקורד הסיום של יעלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
הייתי קצת עסוק אתמול, אז לא יצא לי לבדוק.
קצת מפתיע שהאשכול לא עודכן עם הפיגוע בו היו מעורבים 4 שוטרי מג"ב וערבי בודד..

אבל אולי רביעייה זה כבר פיגוע חולייה ולא יחידים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 10:36 
תתבייש לך שאתה מדבר ככה נגד כוחות הבטחון.
כל הכבוד לצה"ל, כל הכבוד למשטרה, לשב"כ, למוסד, למג"ב ולמשרד החוץ שמחזקים את ההרתעה ושומרים עלינו לילה ויום מערבים שרוצים לזרוק את הזבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
האם היית אומר שהם הילדים של כולנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 10:45 
אני מגבה כל חייל ושוטר באשר הוא, וכך צריכה לעשות גם המדינה.

אבל ברצינות רגע, זה אחד המקרים היותר מחרידים ששמעתי עליהם מאז תחילת עידן הפדאיונים הציונים. מתחיל להתעורר חשש שאולי הפתרון היחיד למדינה הזאת הוא סגירה ומכירה לפירוק.
מזל שקראתי את ההודעה של המשטרה לפני שאכלתי ארוחת בוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
תתביישו לכם! רואים בבירור שהיה בשיניים שלו מטען חבלה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 13:45 
הדבר המפחיד באמת זה לדמיין כמה מקרים כאלה היו קורים אם לא היו מצלמות ועדים בכל רחוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
אם אין עדים ואין מצלמות - איך אתה יודע אם יש או אין? :WHOME:
ואם ערבי מקבל מכות משוטרי מג"ב באמצע יער, האם הוא משמיע קול צעקה? :WHOME:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
איך אוטואנטישמיות ואנטישמיות עובדות?
1. דמוניזציה ליהודים - אין צורך להרחיב.
2. ניסיון לייחס ליהודים מעשים מזוויעים שקריים - הכנת מצות מדם נוצרים, 10,000 הרוגים בצוק איתן, טענות לשואה וגסטפו.
3. ניסיון לביית יהודים - לנצר אותם או לחלופין לגרום להם לקבל מרות ולשלם דמי כופר (כפי שקרה במדינות האסלאם).
4. השלמה עם העובדה שהם קיימים, בתנאי שהם לעולם לא יהיו שווים לבני דתות אחרות - המדרגה השביעית במערת המכפלה, הטירוף שאוחז בכל מוסלמי ובאונסק"ו כשיהודי רוצה לעלות להר הבית.
5. נגזר מסעיף 4, כשיהודי עושה טעות, בגלל העובדה שהוא יהודי ולעולם לא יהיה שווה לבני הדתות האחרות, הטעות הזאת היא ייהרג ובל יעבור - התנקשות של יהודי בדיפלומט גרמני גוררת ליל הבדולח, אלימות משטרתית של בלשים על אזרח ערבי גוררת תגובות לפירוק המדינה והשוואה לנאצים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 16:31 
עפת על התמונה הזאת טקנו, תגוון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין שכאשר חייל מטומטם שצריך לשבת הרבה מאוד שנים בכלא הורג/רוצח מחבל מוזרם לשונאי ישראל גל של אנדרלין ושמחת חיים.
אני גם מבין שכאשר אנשי מג"ב אלימים ומטומטמים ושאני מקווה שישלמו מחיר מלא כמו שהיו משלמים נניח פלשינאים במקרה דומה, עושים לינץ' בבדואי מוזרם לשונאי ישראל גל של אנדרלין ושמחת חיים.

מקווה מאוד שימוצה עם החלאות מלוא הדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
ההודעה לעיל נכתבה על ידי אדם שפתח אשכול שמחה לאיד לאירופאים על ההתמודדות הקשה שלהם עם פליטים סורים, וייחל לפיגוע (ללא נפגעים בנפש) בבירות אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ההודעה לעיל נכתבה על ידי אדם שפתח אשכול שמחה לאיד לאירופאים על ההתמודדות הקשה שלהם עם פליטים סורים, וייחל לפיגוע (ללא נפגעים בנפש) בבירות אירופה.

הוא גם מבלבל בין הומור של מיואשים לבין שמחה (כמו זאת שאנשים חשים כשמה שהם ייחלו לו אכן קורה, למשל).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 18:51 
או שהוא סתם לא מבין שמטרילים אותו.
או אולי הכל ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
עו"ד ברק כהן בפייסבוק:
התקיפה החבלנית שביצעו שוטרים בעובד המרכול באבן גבירול בתל אביב לא הפתיעה אותי. לא עצמת האלימות ובמיוחד לא שיטת הפעולה שחוזרת על עצמה עד כדי שעמום.

זה מתחיל ב"השוטרים חשדו בנאשם". למה זה מתחיל כך ? מכיוון שאם אדם מתנהג בצורה חשודה קמה סמכות לחייב אותו להזדהות. אז השוטרים המסריחים כותבים בשקר איזה קשקוש שהעלה את החשד שלהם. דברים בנוסח "החשוד ראה את הניידת ושינה כיוון". "המבט שלו נראה לי מוזר". כל קשקוש כזה נחשב בעיני השופט המצוי מספיק כדי להצדיק קיומו של חשד. אז הנה יש לנו חשוד ומותר לנו לתבוע ממנו זיהוי.

זה עובר מיידית ל"החשוד סרב להזדהות". עכשיו זה לא משנה שאדם לא מבין מה רוצים ממנו. שהוא סתם יצא לזרוק את פח הזבל במשמרת או התהלך ברחוב. יש גם שוטרים מסריחים שגם בניגוד לחוק מחייבים הזדהות רק עם הצגת תעודת זהות. אזרח שמבקש הסבר למה הוא נדרש להזדהות כשלא עשה כלום ? כאן נכנס לפעולה הסירוב להזדהות. לך האזרח אסור לשאול שוטר חלאה שאלות. גם לא חלילה לבקש ממנו את מקור הסמכות שלו או פרטים.

מיד עם השלמת טכניקת הסירוב להזדהות עובר השוטר המזדיין ל"אתה מעוכב לחקירה". מה מעוכב ? מי מעוכב ? מה אתה רוצה מהחיים שלי !

המשפט הזה כבר מעביר אותנו ל"החשוד התנגד לעיכוב ולכן נעצר". איך נעצר ? זה בלי שום בעיה כולל שיניים שבורות, אף מדמם, חבלות בגוף ושאר פינוקים של "המנאייק ספא".

עכשיו קבלו את השלב הכי יפה אצל המנאייק. שלב הסיבובית. לא רק שפירקו לאזרח את הצורה, כותבים בשקר שה"חשוד תקף את השוטרים". החשודים מפורקים ממכות. החשוד בד"כ אזרח מבוהל ממילא שנמצא לבד. לשוטר המסריח מצטרפים עוד כמה מסריחים לחגוג בחלוקת אגרופים ובעיטות. אבל האזרח הוא זה שתקף.

בהמשך תובע מסריח נותן גיבוי לשקרים המהונדסים לתפארת. מגיש כתב אישום. שופט מסריח בתורו מאמין לשוטרים השקרנים ומרשיע בתקיפה. מח"ש כמובן פועלת כסניף המרכזי לטיוח תקיפות השוטרים אותנו.

וכך גבירותיי ורבותיי פועלת מכונת המהלומות של השוטרים אותנו, אזרחים שבסך הכל הלכו לעבודה, או הלכו ברחוב, או הלכו לטייל.

המפכ"ל שלהם, רוני אלשייך מסתובב בזמן האחרון בכל מני פורומים ומזיין את המח על הפסקת רדיפת האזרח הנורמטיבי. המשטרה שלו לא מפסיקה.

אולי הגיעה השעה שהאזרח הנורמטיבי ירדוף את השוטר - עבריין. בעצם לא אולי. בטוח. כי אם לא נרדוף אנחנו האזרחים את העבריינים במדים, בכך אנחנו סוללים את הנתיב המהיר לזרוע האכזרית של עבריין במדים ישירות לפנים היפות שלנו.

בתמונה : קטע מכתב אישום שהוגש נגד אזרחים תמימים שעברו את אותו התהליך המוכר.

--------------
בכל אופן, אני מופתע שאנשים פה מופתעים. דווקא אנחנו, אוכלוסיה שהחיכוך שלה עם המשטרה הוא גבוה מאוד (במשחקים מדי שבוע), מכירים מקרוב את הבריונות ואת האנרכיה ששוררת בתחום השיפוט שלה. אין דין ואין דיין. הכל מותר להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 21:25 
בממשלה הימנית ביותר בהיסטוריה של ישראל החזירה את גופת המחבל שנרצח ע"י אלאור אזריה למשפחתו, הלוויתו תתקיים מחר בחברון.
כמובן שהאחריות המיניסטריאלית למהלך היא של שר הבטחון, שאינו פחדן וסמולן כמו קודמו בתפקיד, ושל ראש הממשלה, שהוא אותו ראש ממשלה כמו קודמו בתפקיד.
הצל, קומוניסים (וכו'), לטיפולכם נודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
אכן עשו טעות ששחררו את גופת המחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אכן עשו טעות ששחררו את גופת המחבל.

האם אתה נקרופיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
האם אתה והשמאל הישראלי השמעתם טענות כאלה גם כלפי ארגוני הטרור שעושים את אותו דבר, או שהנקרופיליה שמורה ליהודים בלבד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: