תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עונה הבאה...
הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 18:04 
Oleg Neduda כתב:
מקווה מאוד שהפיקו לקחים מהשנה האחרונה ולא ישקיעו אגורה על שחקנים משלימים. במקום כל מיני חסן אבו זיידים הייתי מעדיף בהרבה לתת צ'אנסים מהספסל לרז נחמיאס ורועי דיין.
להביא 4 זרים להרכב ואם אפשר ישראלי בכיר. את החורים עדיף שיסתמו עם הנוער מאשר לזרוק כסף על כלום

אני חושב שעם כל הכישלונות שהיו לנו ברכש העונה, עדיין השחקנים הכי חלשים בקבוצה כששיחקו היו ספורי (שחקן בית שהוא פה רק כי הוא שחקן בית) ומחאמיד (לא באשמתו אבל כדוגמא לשחקן נוער לא בשל). אלו השחקנים שנראו הכי פחות קשורים לרמה. יש הרבה שחקני רכש ישראלים שנתנו אולי פחות ממה שחשבנו כמו הרוש, רביעיית ההגנה הישראלית, רייכרט, אלטמן, נסאר (לא קיבל מספיק צ'אנסים אבל נניח) ועוד, אבל הם לפחות נראו כמו שחקני ליגה לגיטימיים בחלקים גדולים מהעונה.
אני מסכים שלא צריך לבזבז סתם כסף על עומק מיותר (בטח כשאנחנו לא אמורים לשחק באירופה), אבל גם לא הייתי בונה יותר מדי על כל מיני שחקני נוער שממהרים פה כל כך להפטר משחקנים לטובתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 18:07 
מה זה מאיפה הבאנו? ראיתי את אבו אל היג'א אצלנו די הרבה, גם בבוגרים וגם בנוער. בעיני הוא מגן מאוד מוכשר מבחינה התקפית ומזעזע מבחינה הגנתית. גיבוי בסדר גמור.
לורטה אין מקום בהפועל. כלומר יש לו על הספסל, אבל למה שנשלם משכורת של שחקן הרכב לשחקן ספסל ועוד כזה שבקושי משחק?

לגבי הזרים, ברור שזה הימור עם סיכויים נמוכים אבל זה לא שיש יותר מדי ברירות.
צריך לעשות את המקסימום כדי להביא ישראלים בעמדות שבהן יש ישראלים בשוק (קשר שמאלי ומגן ימני). בלם וקשר אמצע אין שום דבר שמתקרב למה שאנחנו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
שוער: הרוש (חתוכה)
מגן ימני: ורטה (אבו עביד)
בלמים: אבו עביד, זר (גוטליב, גיבוי מהנוער)
מגן שמאלי: שיימן (שולמייסטר/ישראלי זול)
קשר אחורי: ידין (ניקוליץ')
קשרים 50/50: ניקוליץ', זר (רייכרט, לקס)
אגפים: 2 מתוך יחזקאל, אלטמן, מוגרבי/עזרא/זר
חלוץ: שוינפלד (חלוץ בסדר גודל של לאלה/ארבייטמן/שלומי אזולאי/עמאשה/הירש, יחזקאל כגיבוי).

ככה פחות או יותר הייתי מקווה שהסגל יראה עם התקציב המסתמן. אם יש כסף אז עוד שחקן שיתן עומק לשלישיית הקישור לפני רייכרט. אולי רז כהן מכפ"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 18:21 
השחקן שהכי חשוב להחליף מההרכב של הפועל זה ורטה (עוד לא דיברנו על ההופעה האחרונה שלו ) העניין שהעמדה שלו פחות חשובה ולכן קודם צריך להחליף את גוטליב בזר
לגבי הרוש, לטעמי גם ככה גוטמן לא מת על הרוש, ככה שבכל מקרה לא נראה לי שנראה אותו בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 18:27 
הוקיץ' כתב:
מה זה מאיפה הבאנו? ראיתי את אבו אל היג'א אצלנו די הרבה, גם בבוגרים וגם בנוער. בעיני הוא מגן מאוד מוכשר מבחינה התקפית ומזעזע מבחינה הגנתית. גיבוי בסדר גמור.
לורטה אין מקום בהפועל. כלומר יש לו על הספסל, אבל למה שנשלם משכורת של שחקן הרכב לשחקן ספסל ועוד כזה שבקושי משחק?

לגבי הזרים, ברור שזה הימור עם סיכויים נמוכים אבל זה לא שיש יותר מדי ברירות.
צריך לעשות את המקסימום כדי להביא ישראלים בעמדות שבהן יש ישראלים בשוק (קשר שמאלי ומגן ימני). בלם וקשר אמצע אין שום דבר שמתקרב למה שאנחנו צריכים.

אין מקום לחור הגנתי כמו אבו אלהיג'ה בהפועל, לפחות כמו שהוא בשלב הזה של הקריירה שלו (שזה שחקן שלא מספיק טוב ללאומית). אם הוא לא ישחק כי גוטמן יעדיף את אבו עביד בימין במקומו (בצדק) אז זה כמו להיות בלי מגן מחליף. לא מבין איך מעלים את זה בתור אופציה כזאת נחשקת פה.

גם העונה ורטה היה אמור להיות שחקן ספסל כשאבו עביד מגן ימני פותח, אבל בפועל דברים הם גמישים לאורך העונה. העניין הוא שורטה שחקן שיכול להיות ברוטציה ואבו אלהיג'ה לא. לדעתי הוא צריך להשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
אבו אל היג'א כל כך חלש בראשון, גם בחלק ההתקפי.
נכון שהוא הבקיע פעמיים בכדורי עונשין, אבל מבחינת תמיכה בהתקפה בצד ימין הוא גרוע ועושה יותר נזק מתועלת. אם כבר צ'קול נתן בכמה משחקים תרומה נאה בחלק ההתקפי בצד שמאל.
בכלל, הדיון לא צריך להיות את מי כדאי להחזיר מראשון לגיבוי מהספסל, כי אין שם אחד כזה, אלא את מי להמשיך לשלוח לשם שיכול להתאים לקבוצת תחתית בלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 19:06 
לא ברור לי למה אני צריך לדעת איך הוא בראשון כדי לגבש דעה לגביו.
ראיתי אותו מספיק פעמים בהפועל כדי לדעת שהוא מספיק טוב בשביל להיות בספסל של הפועל (איזה רוטציה? מי עושה רוטציה בין מגנים ימניים?).
ורטה שחקן חלש ובזבוז של כסף. יש מספיק מגנים ימניים טובים ממנו בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 19:12 
כן, ברור שזה לא רלוונטי איך הוא משחק בקבוצת תחתית בליגה הלאומית העונה.
באיזה עולם בדיוק "לגבש דיעה" זה משהו חקוק בסלע שלא משתנה לפי המציאות? אולי בעולם של אידיאולוגים, בטח לא בעולם הכדורגל.
פשוט תגיד שלא תיתן לעובדות להפריע לך וככה אפשר להתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 19:17 
אתה רציני?
מדברים פה על שחקן צעיר שראיתי עשרות פעמיים בחיי כולל בעונה שעברה. לא על שחקן בן 35 שלא ראיתי ארבע שנים.
בא בן אדם אחד שטוען שהוא היה חלש העונה בלאומית ואני אמור לשנות את הדיעה שלי לגביו? מה הקשר בין זה לבין אידיאולוגיה?
רק דביל משנה את הדעה שלו לגבי שחקן על סמך "חוות דעת" שכזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 19:24 
רק דביל לא ישנה את דעתו לפי זה (במובן שיכניס את זה למכלול השיקולים שלו לגבי השחקן).
זה לא "מישהו אחד שטוען", זו עובדה שהוא איבד את המקום שלו בהרכב שם ועלה בחודשיים האחרונים רק פעמיים בהרכב בלית ברירה. בקבוצה שהיא פח זבל של הזבל. זה די קונצנזוס ממה שהבנתי שהוא חלש מאוד שם.
ואפשר לחשוב שבהפועל היה מדובר ברונאלדו, או שהוא שיחק פה בהרכב במשך 5 עונות. מדובר בשחקן בתחילת דרכו המקצוענית שרחוק מלהיות מוכח ברמות האלה, ועכשיו נקבע הכיוון של הקריירה שלו. הוא שיחק פה בפועל במשך חצי עונה (שבה ברקוביץ' דחף אותו) בהפועל שהיתה מזעזעת במיוחד וגם בה הוא היה חלש מאוד הגנתית ונראה לא בשל פיזית.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 08 מאי 2016, 19:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
איזה רוטציה? מי עושה רוטציה בין מגנים ימניים?

אני יכול לחשוב בדיוק על דוגמא אחת למאמן שעושה את זה :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 19:39 
אין לי מושג למה הוא איבד את מקומו שם, לא ממש יצא לי לראות את ראשון העונה.
גם אם נניח והוא אכן היה קטסטרופה שם זה לא משהו שאמור לשנות יותר מדי לגבי שחקן צעיר שראיתי מספיק פעמים כדי לגבש עליו דעה. לשחקנים צעירים יש תנודות ביכולת. זה קורה.
אני חושב (כנראה בניגוד אליך) שהוא מספיק טוב כדי להיות מגן ימני מחליף בהפועל. יותר מזה, זה שחקן שיש לי אינטרס לבנות אותו בניגוד לורטה.
אגב, איזה לא בשל פיזית? זה שחקן עם יכולות פיזיות טובות מאוד. אין לו שום בעיה מהבחינה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 19:44 
הוקיץ' כתב:
אין לי מושג למה הוא איבד את מקומו שם, לא ממש יצא לי לראות את ראשון העונה.
גם אם נניח והוא אכן היה קטסטרופה שם זה לא משהו שאמור לשנות יותר מדי לגבי שחקן צעיר שראיתי מספיק פעמים כדי לגבש עליו דעה. לשחקנים צעירים יש תנודות ביכולת. זה קורה.
אני חושב (כנראה בניגוד אליך) שהוא מספיק טוב כדי להיות מגן ימני מחליף בהפועל. יותר מזה, זה שחקן שיש לי אינטרס לבנות אותו בניגוד לורטה.
אגב, איזה לא בשל פיזית? זה שחקן עם יכולות פיזיות טובות מאוד. אין לו שום בעיה מהבחינה הזאת.

אתה ומנדיונדו כנראה היחידים שראיתם בו משהו.
שחקן חלש שיש לו מקום כמחליף רק אם השאיפות שלנו נשארות בתחום הפליאוף התחתון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 20:00 
פשוט שחקן חלש, בספק אם ברמה לליגת העל, ולא הייתי צריך את העונה שלו בראשון כדי להחליט את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
אבואלהיגא יכול לשחק עם רמזי ספורי סטנגה בבלגיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
מישהו ראה משחקים של מכבי הרצליה העונה? איך ג'ורדן פושה, יכול להיות גיבוי טוב לשונפלד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
גם לפי התקופה של אבו אל-היג'א בהפועל היה אפשר להתרשם שהוא לא מסוגל להיות מגן בליגת העל, חור הגנתי גדול מדי גם בשביל שחקן ספסל. אין מה להשוות בכלל בינו לבין ורטה, שחקן הרכב לגיטימי לקבוצת אמצע-תחתית ושחקן סגל לקבוצת צמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2016, 09:06 
בשביל קבוצה מצליחה מה שצריך זה ניהול שפוי צוות מקצועי ברמה והמשכיות.
מבחינתנו כרגע מה שחשוב זה שיש המשכיות בצוות המקצועי בראשות אלי גוטמן,
גם עם הסגל הנוכחי הפועל תהיה פלייאוף עליון עונה הבאה .
אם יש כסף לעשות מהפיכות סבבה יש מקום לבצע כזאת בעיקר בהגנה ,אך גם אם לא
ויהיו רק שינויים נקודתיים מה שהיה השנה לא יחזור על עצמו עונה הבאה.
אפילו לא קרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2016, 09:39 
bruno conti כתב:
בשביל קבוצה מצליחה מה שצריך זה ניהול שפוי צוות מקצועי ברמה והמשכיות.
מבחינתנו כרגע מה שחשוב זה שיש המשכיות בצוות המקצועי בראשות אלי גוטמן,
גם עם הסגל הנוכחי הפועל תהיה פלייאוף עליון עונה הבאה .
אם יש כסף לעשות מהפיכות סבבה יש מקום לבצע כזאת בעיקר בהגנה ,אך גם אם לא
ויהיו רק שינויים נקודתיים מה שהיה השנה לא יחזור על עצמו עונה הבאה.
אפילו לא קרוב

לגמרי.
בעוד מתלבטים שנים בסוגית המגנים במאמץ המטורף לפנות מין פרנקנשטיין התקפי-הגנתי-מושלם בהכל אני רגוע כל זמן שכבירי-גוטמן מנווטים.

1 קפדנים מוסיפים גם "שוינפלד כשיר ל-90 דקות". הבקיע 8 גולים ב-11 המשחקים האחרונים לעומת 6 זהבי. למרות שמקסוול היה פצוע בחלקם וגם לא שיחק בכל דקות המשחק. מעבר לכך, האיש והגובה זה SHOW. אורנג אוטנג.

2 למעט ההפסד נגד עכו, שבו הגענו למשחק זחוחים מניחוח המשחקים הקודמים, גוטמן שינה את הקבוצה לקבוצה טובה בזמן קצר. יש לו הרבה מה להוסיף.
לא הבנתי את ההגנה ב-2 המשחקים האחרונים, אבל בלם ואנחנו לפחות "סתם טובים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2016, 11:52 
בכל מה שנוגע לגוטמן, אין חכמות. בחודשיים מקבוצה מבורדקת וחסרת כל סדר ושיטה, הכניס סדר, היררכיה, שיטת משחק. בדיוק כמו שעשה בקדנציה הקודמת כשהחליף את לוזון. הבנאדם יודע לאמן ואת זה אי אפשר לקחת ממנו. יש לו גם חסרונות, בניגוד לרוב הליצני שעברו אצלנו, אצלו רואים תוצאות ומהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 10:09 
אם מאטוביץ' לא ממשיך בביתר הייתי מנסה להחתים אותו לעונה עם אופציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 10:54 
כן, מגן שמאלי בן 34 לעונה עם אופציה לבית אבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 12:14 
NARKOTIKA כתב:

אם הוא יקבל את האזרחות הוא ימשיך בביט"ר, אחרת יעזוב ואין לו מקום כזר בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 12:44 
לא רואה אותנו מוצאים מגן יותר טוב מזה בסביבות המחירים שכנראה נוכל להוציא בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 12:48 
אז לא צריך למצוא, יש את שיימן ומגן מהנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 13:14 
עד ההתרסקות של ביתר מאטוביץ' היה לדעתי המגן השמאלי הכי טוב בארץ, לקראת הסוף הוא נחלש כמו כל הקבוצה.
בשורה התחתונה השאלה היא כמה אתה סומך על שיימן. אני אישית לא רוצה להתחיל עוד עונה כשהוא המגן השמאלי הפותח שלנו (על שולמייסטר מהנוער בכלל אין על מה לדבר).
אם מאטוביץ' באמת לא ממשיך בביתר אז הייתי שמח להחתים אותו לטווח-קצר ולסגור את הפינה הזאת לפחות לשנה הקרובה. את רוב הכסף צריך לשים על בלם וקשר אחורי זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 14:04 
ג'ורדן פושה בהחלט מעניין. מישהו מכיר, ראה?

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

לא הבדל ענק, אבל בקיץ הוא יחגוג 33. 34 זה בקיץ 2017.
הובאן גם זקן וגם אליניב ברדה. מצד שני וינטרה...
אבל בכל אופן, לא כל כך עקבתי מה המצב שלו מבחינת כושר העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 22:06 
שיימן בסדר גמור. בכלל, אפשר להסתפק בבלם זר טוב ולהשאיר את ההגנה בזה (למרות שבפורום שדים המגינים תמיד גרועים. גם לדני אלבס היו קוראים פה חור בהגנה).

קשר זר התקפי לגיטימי של 5-6 גולים בעונה, חלוץ זר ליד שוינפלד של 9-10 גולים בעונה, ואולי דמארי, ויש לנו קבוצה אדירה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2016, 22:51 
האדום הצורר כתב:
שיימן בסדר גמור. בכלל, אפשר להסתפק בבלם זר טוב ולהשאיר את ההגנה בזה (למרות שבפורום שדים המגינים תמיד גרועים. גם לדני אלבס היו קוראים פה חור בהגנה).

קשר זר התקפי לגיטימי של 5-6 גולים בעונה, חלוץ זר ליד שוינפלד של 9-10 גולים בעונה, ואולי דמארי, ויש לנו קבוצה אדירה.

בדיוק מה שאני חושב.. לא צריך להשתגע, בלם,קשר התקפי וחלוץ זר זה מספיק. גם ככה היום אתה טוב יותר מכל קבוצות הפלייאוף התחתון ולא נופל מהקבוצות בעליון(למעט ב"ש ומכבי).
הכי חשוב שגוטמן יישאר ולחזק נקודתית ויהיה אפשר לתת עונה מעולה(כי אם ביתר הצליחו אין סיבה שאנחנו לא)

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: