תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 14:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
ואללה. אז השואה שם לא בוטלה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
המחוזי דחה אותה ליוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ItaiH6 כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
חשבתי לענות לך שוב בפירוט על כל סעיף, אבל אני כבר רואה לאן זה הולך.
1. אקצר ואומר שישראל מובילה במגוון תחומים, כמו טכנולוגיה, בטחון, רפואה ועוד.
2. אין עוד הרבה מדינות באירופה שחיות תחת איום תמידי של טילים ופיגועים, לכן שמשווים את ישראל לאירופה יש לקחת את הנתון הזה בחשבון.
3. האם בפורטוגל אין מקרי אלימות ביחס לקהילה הלהטבית?
4. ואין ספק שאתה מראה את האהבה שלך למדינה בדברים שאתה כותב...
האהבה פשוט נשפכת מהמקלדת שלך.
5. לא זוכר על דבר אחד טוב שאמרת על ישראל, מילה אחת טובה, איזה "כל הכבוד"
סתם ככה להגיד כל הכבוד לשב"כ שתפסו בכיר בחמאס שהיה אחראי על המנהרות ועל גילוי המנהרות.
אבל בגלל שאתה כל כך אוהב את המדינה והמדינה חשובה לך אתה מעדיף רק לציין את השלילי ולכלכך על המדינה בכל הזדמנות שיש לך.
6. מעניין מה אתה אומר על ישראל לאנשים זרים בפורטוגל...

1. אוקיי, לישראל יש תעשיית נשק משגשגת. איך זה קשור לטענה שלי שישראל מפגרת בכל הנוגע לזכויות אדם?
2. גם אין עוד הרבה מקומות באירופה שכובשות מדינה שכנה ומשאירות את תושביה נטולי זכויות מזה חמישים שנה. אתה זה לא צריך לקחת בחשבון?
3. בדקתי, וב-15 השנים האחרונות היה מקרה אחד מפורסם (כמה נערים התעללו בטרנסית במשך שלושה ימים ובסוף רצחו אותה).
בישראל נרצחו באותה תקופה שלושה אנשים על רקע נטייה מינית ואוכלוסיית ישראל קטנה יותר.
אגב, בפורטוגל זוג להט"ב יכול פשוט להיכנס למשרד הרלוונטי להתחתן, בדיוק כמו שאני ואשתי עשינו.
4. בטח שמת לב שאני כותב הרבה על ישראל, אבל מעט מאוד על הונדורס. יודע למה? כי הונדורס על הזין שלי וישראל תופסת מקום גדול בלב שלי.
5. בשביל להדביק לבבות לשב"כ יש את פאביו. אני מעדיף להשקיע את האהבה שלי בדברים יותר חיובים.
6. אני אומר להם שישראל ירדה מהפסים.

אם הוזכרה כבר תעשיית הנשק הישראלית המפוארת צריך להזכיר כמה מהמקומות שנהנו ממנה:
החונטה בארגנטינה
משטר האפרטהייד של דרום אפריקה
משטר פינושה בצ'ילה
אנשי טוטסי ואוטו שביצעו שואות זה בזה ברואנדה ובבורונדי

אני בטוח שיש עוד משטרים נאורים שזכו לאמברגו כלל עולמי והצליחו להפוך את תעשיית הנשק הישראלית לאימפריה שהיא.

בבורונדי השואה עמודת להתחיל בכל רגע (אם לא התחילה כבר), לא?

עריכה: בדקתי בגוגל והשליט של בורונדי מת אתמול. יש מצב שהשואה בוטלה או לחילופין עלתה דרגה.

השואה שהאוטו עשו לטוטסי בבורונדי הייתה הגורם לשואה שעשו הטוטסי באוטו ברואנדה בזמנו, שני הצדדים באדיבות תעשיית הנשק הישראלית.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 06:22 
ItaiH6 כתב:
teknoboy כתב:
ItaiH6 כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
חשבתי לענות לך שוב בפירוט על כל סעיף, אבל אני כבר רואה לאן זה הולך.
1. אקצר ואומר שישראל מובילה במגוון תחומים, כמו טכנולוגיה, בטחון, רפואה ועוד.
2. אין עוד הרבה מדינות באירופה שחיות תחת איום תמידי של טילים ופיגועים, לכן שמשווים את ישראל לאירופה יש לקחת את הנתון הזה בחשבון.
3. האם בפורטוגל אין מקרי אלימות ביחס לקהילה הלהטבית?
4. ואין ספק שאתה מראה את האהבה שלך למדינה בדברים שאתה כותב...
האהבה פשוט נשפכת מהמקלדת שלך.
5. לא זוכר על דבר אחד טוב שאמרת על ישראל, מילה אחת טובה, איזה "כל הכבוד"
סתם ככה להגיד כל הכבוד לשב"כ שתפסו בכיר בחמאס שהיה אחראי על המנהרות ועל גילוי המנהרות.
אבל בגלל שאתה כל כך אוהב את המדינה והמדינה חשובה לך אתה מעדיף רק לציין את השלילי ולכלכך על המדינה בכל הזדמנות שיש לך.
6. מעניין מה אתה אומר על ישראל לאנשים זרים בפורטוגל...

1. אוקיי, לישראל יש תעשיית נשק משגשגת. איך זה קשור לטענה שלי שישראל מפגרת בכל הנוגע לזכויות אדם?
2. גם אין עוד הרבה מקומות באירופה שכובשות מדינה שכנה ומשאירות את תושביה נטולי זכויות מזה חמישים שנה. אתה זה לא צריך לקחת בחשבון?
3. בדקתי, וב-15 השנים האחרונות היה מקרה אחד מפורסם (כמה נערים התעללו בטרנסית במשך שלושה ימים ובסוף רצחו אותה).
בישראל נרצחו באותה תקופה שלושה אנשים על רקע נטייה מינית ואוכלוסיית ישראל קטנה יותר.
אגב, בפורטוגל זוג להט"ב יכול פשוט להיכנס למשרד הרלוונטי להתחתן, בדיוק כמו שאני ואשתי עשינו.
4. בטח שמת לב שאני כותב הרבה על ישראל, אבל מעט מאוד על הונדורס. יודע למה? כי הונדורס על הזין שלי וישראל תופסת מקום גדול בלב שלי.
5. בשביל להדביק לבבות לשב"כ יש את פאביו. אני מעדיף להשקיע את האהבה שלי בדברים יותר חיובים.
6. אני אומר להם שישראל ירדה מהפסים.

אם הוזכרה כבר תעשיית הנשק הישראלית המפוארת צריך להזכיר כמה מהמקומות שנהנו ממנה:
החונטה בארגנטינה
משטר האפרטהייד של דרום אפריקה
משטר פינושה בצ'ילה
אנשי טוטסי ואוטו שביצעו שואות זה בזה ברואנדה ובבורונדי

אני בטוח שיש עוד משטרים נאורים שזכו לאמברגו כלל עולמי והצליחו להפוך את תעשיית הנשק הישראלית לאימפריה שהיא.

בבורונדי השואה עמודת להתחיל בכל רגע (אם לא התחילה כבר), לא?

עריכה: בדקתי בגוגל והשליט של בורונדי מת אתמול. יש מצב שהשואה בוטלה או לחילופין עלתה דרגה.

השואה שהאוטו עשו לטוטסי בבורונדי הייתה הגורם לשואה שעשו הטוטסי באוטו ברואנדה בזמנו, שני הצדדים באדיבות תעשיית הנשק הישראלית.

הטוטסי עשו להוטו בברונדי וההוטו עשו לטוטסי ברואנדה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 07:07 
תגיד טקנו שאתה פוגש אנשים זרים ששואלים אותך על ישראל,
אתה מספר להם על כך שאנחנו רוצחים ערבים על בסיס יומיומי?
אתה מספר להם שהומואים ולסביות חיים בפחד בישראל?
ששואלים אותך על החיים בישראל, אתה אומר שמסוכן שם ושלא כדאי להתקשר למדינה?
ששאולים אותך איך מתייחסים לתיירים/זרים, אתה אומר שמתייחסים אליהם רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
בהמשך לנאום של אלוף יאיר גולן
אז טמקא מפרסמים כתבה על שבדית שעמדה לבדה וחסמה הפגנה של ניאונאצים.
והטוקבקיסטים חוגגים ומגדפים אותה.

והנה, טוקבק מספר 21 של אחד, שמו 'יונתן' שמסכם יפה:
אני לא מבין איך ייתכן שביום השואה, אחרי הטראומה שעברנו כעם, יש תגובות כאלו, של אנשים כאלו. אני נכד לניצול שואה יבדל'א מצד אחד, ונכד לפעיל בפנתרים השחורים יבדל'א מצד שני. הרשו לי רגע להתייחס ביום השואה 2016 לא לאיומים הרוגשים עלינו ולהפחדות של ראש הממשלה. נכון, גם ב-2016 רוצים לכלותנו כעם, כיהודים; וגם ב-2016 יש אנשים שעדיין מכחישים את התרחשותה של השואה ומעלילים עלילות דם מזעזעות. אבל ב-2016, בניגוד ל-1945, יש לנו צבא חזק ומוסרי ששומר עלינו, ואני אומר את זה בתור שמאלני ציוני ואוהב מדינתו. הבעיה הגדולה שלנו כיום היא התרבות הטוקבקיסטית המתלהמת שהשתלטה עלינו. בימים האחרונים נחשפתי לטוקבקים של אנשים שמצטערים ש'היטלר לא גמר את העבודה' והרג את האשכנזים; לאנשים שאומרים שלנאצים היו רעיונות נכונים, הם רק ביצעו אותם על העם הלא נכון; ולגזענים איסלמופובים שונאי אדם. לא בכדי אמר סגן הרמטכ'ל את מה שאמר, ולא בכדי סבא שלי ניצול השואה, לא בדיוק שמאלן שגם הצביע בעבר ליכוד, מוטרד היום גם מהשיח השונא והמתלהם וגם מחוסר השיוויון הכלכלי הקשה במדינה. אם יש לקח שאנחנו צריכים ללמוד מהשואה ולשנן, הוא לשמור תמיד על צלם אנוש, לא לשנוא בני אדם בגלל מי שהם ולקחת אחריות ולדאוג לשיוויון בין האזרחים ולרווחתם. והנה, ב-2016, ישראלים, שחלקם הם גם צאצאים של ניצולי שואה סביר להניח, תומכים באופן גלוי בניאו-נאצים ופאשיסטים, שאבותיהם טבחו באבותינו ללא רחמים, בשיטתיות ובבנאליות, מכיוון שאותם ניאו-נאצים פועלים נגד מוסלמים או מקסיקנים (ע'ע טראמפ; דרך אגב, מה מקסיקנים עשו לכם רע?). איך זה יכול להיות ש-71 שנים לאחר השואה, יהודים מזדהים עם מפלגות שמנהיגיהן מביעים והביעו עמדות בשבח הנאצים (ע'ע מפלגת החיירות והיידר), רק בגלל שהן אנטי-מוסלמיות, ומזדעזעים (בצדק) מכל חבר מועצה של מפלגת מרכז-שמאל בריטית בנורת'פורדשייר עילית שצייץ ציוץ גזעני על יוסי בניון בטוויטר? זו השאלה. השנאה מעוורת אתכם ומעבירה אתכם על דעתכם

http://m.ynet.co.il/Articles/4799971

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
בת תערובת מגזע לא מזוהה מטיפה מוסר לבני הארץ המקוריים, שמנסים להגן על ביתם תרבותם ומולדתם מפולשים זרים.

מחריד. וזה עברית במקור, לא תורגם ממיין קאמפ.
:SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

כשאתה פוגש זרים ששואלים אותך על ישראל,
אתה מספר להם שאנחנו מדכאים מליוני אנשים בלי תוכנית לסיים את זה?
אתה מספר להם שהומואים ולסביות לא יכולים להתחתן, לאמץ, להעביר חוק שימנע אפליה נגדם בקבלה לעבודה?
כששואלים אותך על החיים בישראל, אתה אומר שהכל פה תותים?
כששואלים אותך איך מתייחסים לתיירים/זרים, אתה אומר שלא דופקים את הראשונים במחירים במוניות ולא כולאים את האחרונים במתקני כליאה בדרום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

קודם כל לאנשים פה יש כמה דברים יותר מעניינים לדבר עליהם מאשר על מה שקורה בישראל.
הבודדים שמתעניינים בחורים נידחים במדבר יודעים פחות או יותר מה הולך בישראל כי - לא תאמין - יש פה גישה לאינטרנט.
כששואלים אותי באופן כללי על ישראל, אני עונה (כמו שכתבתי מקודם) שישראל השתגעה וצריך לאשפז אותה.
מעולם לא שאלו אותי על היחס ללהט"ב או על התדירות בה רוצחים ערבים או משהו דומה. באמת שישראל ופרטי הפרטים של החיים בה לא ממש מעניינים אנשים שרק שמעו על ישראל פעם בחדשות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 10:46 
אני עדיין לא מצליח להבין את הבסיס לשאלות התוכחה האלה

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
טקנו, הסיום של דבריך זה בדיוק מה שאמר אתמול יאיר גולן. גם בגרמניה לפני 80 שנה הרוב הדומם נתן לתופעות של שנאה ואפליה על בסיס גזע לקרות ולשם המדינה הלכה.
אז אנחנו כנראה לא נגמור עם מחנות השמדה לערבים אבל תופעות השנאה, הרדיפה, החוקים השונים והזכויות השונות כבר כאן והם רק הולכים ומתעצמים. אם בן אדם שגר בקדומים הוא אזרח עם זכויות מלאות ובן אדם מעבר לכביש שגר בג'ית הוא תושב ללא זכויות אזרחיות אז העקרון הוא אותו עקרון והמוות לערבים הופך גם למוות לשמאלנים והדרך מכאן למדינת יהודה ומדינת ישראל קצרה מאוד.
זה תהליך שקיבל פוש רציני בצוק איתן ועבר את נקודת האל חזור בבחירות האחרונות. נשאר לשבת ולצפות בתהליך הזה קורה לנגד עינינו והרוב הדומם ממשיך להיות דומם, בעיקר כי הוא מאמין שאין לו באמת סיכוי לעשות משהו וגם כי ההנהגה בצד השני לא קיימת אז אין מישהו שמניף את דגל הקונטרה.

לירון, אתה מוזמן להמשיך לקבור את הראש בחור ולהתחפר בבועה, זה אחלה דבר וכנראה גם הדבר הטוב ביותר לעשות. אתה לא נלחם על שום דבר, אתה בדיוק כמו כולנו יושב בצד וצופה בתהליך הזה קורה. הפסדנו ממזמן, השאלה רק מתי גם אתה תבין את זה.

רק הפועל

הבעיה היא שהרוב הדומם הזה שאתה מדבר עליו הוא לדעתי מיעוט די קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
טקנו,

האם אתה חושב שמדינות אירופה מפגרות חשוכות כמו ישראל?

לפי הסקר הזה התשובה היא .... לא פחות :(

הנתונים מאתרף ILGA EUROPE http://www.ilga-europe.org/what-we-do/o ... ate-speech

What are the numbers?

There is a serious lack of systematic monitoring, documenting and data collection of hate and violence against LGBTI people. Nevertheless, the FRA’s first ever LGBT survey conducted in 2012 confirmed the universal nature of this problem:

26% of LGBT people who answered the survey had been attacked or threatened with violence in the last five years.

66% of respondents across all EU Member States were scared of holding hands in public with a same-sex partner.

For gay and bisexual men respondents the figure was about 75%.

עכשיו, לא שאני טוען שכאן זה אחרת, כאן זה בדיוק כמו בכל מקום
(אם תרצה אני יכול למצוא לך מקרים של אלימות ורצח להט"בים בכל אחת ממדינות אירופה וארה"ב)

אז נכון שעדיין יש את הנישואים החד מיניים שאינם מאושרים אצלינו, אבל גם לאירופה לקח עשרות שנים לקבל את זה ורק בתחילת שנות האלפיים זה הפך להיות משהו לגיטמי וחוקי (אז אולי אם עוד 20-30 שנה נצליח לנצח את החרדים זה יתאפשר גם כאן (למרות שאני בספק גדול).

וכן, כבר כתבתי שלדעתי המדינה הזאת בדרך לאבדון בעוד כמה שנים וזה בהחלט עצוב. (לא שאני חושב שיש דרך לא אלימה למנוע את זה)

פוקרה, לגבי נושא הלהט"ב - ענית לעצמך.
נכון, יש פרימיטיבים אלימים וחשוכים בכל מקום. השאלה היא מה המדינה, כמדינה, עושה בנוגע לזה.
אז אולי רמת האלימות כלפי להט"ב דומה, אבל היחס של המדינה לזה שונה מאוד.
(בנוסף, אם תבדוק, תגלה שבאירופה נרצחים פחות להט"בים מאשר בישראל ביחס לכמות האוכלוסיה, וכשאני כותב פחות זה לא עשרה אחוז פחות אלא פי כמה וכמה פחות).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 11:55 
Noam כתב:

כדי להבהיר את הנקודה שטקנו מציין פעם אחר פעם רק את הדברים
השלילים שקורים פה והופך את זה לנורמה.
בכל מדינה יש דברים שלילים, יש אלימויות, יש התגרויות, הפגנות וכו
בחלק יותר ובחלק פחות, טקנו פעם אחר פעם מביע ביקורת ומציין את הדברים השלילים
גם אם הם קורים לא באופן תדיר לפי דבריו זה נשמע שזאת הנורמה ולא במקרים הקיצונים.
ולחשוב מה הינו עושים בלי בלוגים באינטרנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Noam כתב:

אתה מדגיש את הטוב כי אתה מסתפק במה שיש.
אני מדגיש את הרע כי אני שואף ליותר.
לטעמי אוננות הדדית על כמה שישראל יפה ופורחת ואיזה אחלה נשק אנחנו מוכרים לעולם זה לא מי יודע מה מועיל.
אני אתן לך דוגמה אחרת - זה כמו שתחליט שאין צורך לנקות את הבית, במקום זה אפשר לשבת בפינה הנקייה וליהנות מהחיים.

ועוד דבר - אני באמת חושב שהמצב הרבה יותר גרוע ממה שאתה חושב, ושאם לא תנקטו צעדים דרסטיים במיידי אז הלך עליכם לגמרי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 12:19 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
Noam כתב:

לטעמי אוננות הדדית על כמה שישראל יפה ופורחת ואיזה אחלה נשק אנחנו מוכרים לעולם זה לא מי יודע מה מועיל.
אני אתן לך דוגמה אחרת - זה כמו שתחליט שאין צורך לנקות את הבית, במקום זה אפשר לשבת בפינה הנקייה וליהנות מהחיים.

ועוד דבר - אני באמת חושב שהמצב הרבה יותר גרוע ממה שאתה חושב, ושאם לא תנקטו צעדים דרסטיים במיידי אז הלך עליכם לגמרי.

אני חושב שאם כל הבית נקי אבל יש פינה אחת מלוכלכת, אז לא צריך תמיד להזכיר שהפינה הזאת מתלכלכת מהר
לא צריך להסביר לכל אורח שיש פה פינה מלוכלכת, אפשר להראות לו ולהסביר לו שרוב הבית נקי ויפה.
שצריך להעביר ביקורת על המצב פה, גם אני וגם אחרים יודעים לעשות זאת.
אבל שצריך לפרגן? זה כבר קשה לך... ואני שואל מה כל כך קשה לפרגן למדינה שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
Noam כתב:

1. אני חושב שאם כל הבית נקי אבל יש פינה אחת מלוכלכת, אז לא צריך תמיד להזכיר שהפינה הזאת מתלכלכת מהר
2. לא צריך להסביר לכל אורח שיש פה פינה מלוכלכת, אפשר להראות לו ולהסביר לו שרוב הבית נקי ויפה.
3. שצריך להעביר ביקורת על המצב פה, גם אני וגם אחרים יודעים לעשות זאת.
4. אבל שצריך לפרגן? זה כבר קשה לך... ואני שואל מה כל כך קשה לפרגן למדינה שלנו?

1. אתה רוצה להגיד לי שאם יש לך בבית אזור מלוכלך (אתה אומר פינה מלוכלת, אני אומר לפחות חצי בית מטונף) אתה משאיר אותו מלוכלך כי יש מקום אחר שנקי ויפה? לא מאמין לך.
2. אני אישית לא עסוק בלהסביר לאנשים על ישראל, אני לא עובד במשרד החוץ. דבר שני כשאני מדבר איתך אני לא חושב שאני מדבר עם "אורח", יותר כמו שותף לדירה.
נגיד היינו שותפים בדירה, והיה לנו אזור בדירה שכל הזמן מצטברת בו ג'יפה. אתה חושב שהיינו מדברים על זה ומנסים לפתור את זה, או שבמקום זה היינו עוברים לדבר על איזה נקייה המרפסת?
3. מעניין, לא זכור לי שנתקלתי ממך בביקורת כזאת. מצד שני שמתי לב שכל מי שמשמיע ביקורת על ישראל, אתה מייד מצטרף למקהלה שמגנה אותו (שלא לומר מקללת אותו).
4. מה זה השטות הזאת? מה אכפת לך אם אני מפרגן או לא? למה זה חשוב לך שיפרגנו למשהו שאתה אוהב?
בא לך לפרגן, תפרגן. בא לך להסתכל רק על הפינה הנקייה ולא על הפינה המלוכלכת, לך על זה.
אבל אל תצפה שכולם יבחרו לטמון את הראש בחול כמוך, ובטח ובטח שאין לך סיבה לבוא בטענות למי שבוחר שלא לטמון את הראש בחול.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
האמת שלקח הרבה יותר זמן ממה שחשבתי עד שהדיון הפך לדיון על
HASBARA
זה גם הטיעון המרכזי של מנגחי האלוף גולן, אתה מספק נשק לעיתונים בחו"ל!!!!!!!!1111אחתאחת
אחרי שזה גם היה הטיעון המרכזי לדה לגיטימציה שעשו לארגון שוברים שתיקה ובצלם.

אסור לנהל בארץ דיונים עם גוון של ביקורת עצמית כי הHASBARA היא המלך.

ועוד להחזיק את המקל משני קצותיו, מצד אחד לטעון שאנחנו צריכים לעשות מה שטוב לנו בלי להתחשב בעולם, לא בארה"ב ולא בידידנו באירופה, כי הם כולם אנטישמים במסווה וכל הכבוד לביבי, לבנט ולליברמן שלא סופרים אותם.
ומצד שני להזדעזע כך פעם שמתעורר דיון שיכול להכתים את שמנו בקרבם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב לציין שאני מסרב להפוך את זה לדיון על HASBARA, אבל משום מה מתעקשים להחזיר אותי לשם כל הזמן (לשם ולזה שישראל מצטיינת בכמה תחומים, כמו למשל המצאות של דיסק-און-קי וייצוא נשק).
:SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 13:05 
סומך - אני דווקא חותם על כל מילה בנאום של גולן..
טקנו - ידעתי יפה מאד להביע ביקורת על המעשה של אלאור,
אל תפרגן אבל קשה לנהל דו שיח עם אחד שרק רואה שלילי ושחור,
בכלל לחיים זה לא דבר חיובי לראות רק שחור ושלילי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
סומך - אני דווקא חותם על כל מילה בנאום של גולן..
טקנו - ידעתי יפה מאד להביע ביקורת על המעשה של אלאור,
אל תפרגן אבל קשה לנהל דו שיח עם אחד שרק רואה שלילי ושחור,
בכלל לחיים זה לא דבר חיובי לראות רק שחור ושלילי...

לא התכוונתי אליך בהקשר של הנאום של גולן.
עדיין, אני חושב שטיעון ה'איך זה מציג אותנו בעולם' לא רלוונטי לדיון ומונע אפשרות לביקורת עצמית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 13:22 
בעניין הסברה, בשיחות עם אנשי ימין אני מוצא את שני הטיעונים הבאים אפקטיביים:
1) אתם מערערים על הרמה המוסרית של צה"ל. אתם משמיצים את צה"ל יותר מכל שוברים שתיקה ביחד. בוגדים (או וריאציה - אם צה"ל הוא הצבא המוסרי בעולם, אז יאיר גולן הוא סגן הרמטכ"ל המוסרי בעולם. איך אתם מעיזים להשמיץ אותו? בוגדים)

2) לאנשי ישראל היום - לאחר ששלדון אדלסון הודיע שיתמוך בטראמפ באותו היום בו דייויד דיוק מה-KKK שיבח אותו על כך שצמצם את כוחם של היהודים -אתם עיתון שמשרת את גדולי האנטישמים. משת"פים של שונאי יהודים. בושה לעם היהודי (ורק כי אני אדם עדין אני לא קורא להם יודנראט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 13:32 
אני לא איתך בקו.
ככל שעמישראל נוטה יותר לכיוון הסופר-פשיזם, אני יותר מאבד את הסבלנות שלי ופשוט אומר להם את האמת.
כאן בפורום אין נאצים, וגם יש מגבלות של האדמין.
במציאות אין אדמין. אתמול מישהי התחילה לזיין לי את המוח על המופתי ועל סמולנים בוגדים, אמרתי לה שהיא שקרנית ושגבלס היה גאה בה.
כמה אפשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אני לא איתך בקו.
ככל שעמישראל נוטה יותר לכיוון הסופר-פשיזם, אני יותר מאבד את הסבלנות שלי ופשוט אומר להם את האמת.

מה זה סופר-פשיזם? מושג חדש שהומצא במיוחד ליהודים? אז אנחנו כבר לא גרועים כמו הנאצים, אנחנו גרועים יותר מהנאצים.
נפלא.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 14:21 
סופר פאשיסט זה לא גרוע יותר מנאצי. וזה רחוק מלהיות אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
נאציזם זאת גירסא פרטנית וקיצונית יותר של פאשיזם, עד כמה שידוע לי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
1. טקנו - ידעתי יפה מאד להביע ביקורת על המעשה של אלאור,
2. אל תפרגן אבל קשה לנהל דו שיח עם אחד שרק רואה שלילי ושחור,
3. בכלל לחיים זה לא דבר חיובי לראות רק שחור ושלילי...

1. היה לי קצת זמן, אז הסתכלתי על תחילת האשכול. הביקורת שלך על החייל לא היתה במישור מוסרי, ערכי או אפילו משפטי. כל מה שהיה לך להגיד זה שלהרוג אדם שאינו מהווה סכנה זה "אידיוטי". אמנם לא פירטת מה אידיוטי בזה, אבל אחר כך ציינת שזה פוגע בתדמית של ישראל.
נו, לא ממש ביקורת יסודית, מהותית או רצינית.
2. בדרך כלל בדו-שיח יש שני צדדים, ולרוב כל אחד מהם רואה את המציאות אחרת. אפשר אפילו להגיד שזה כל הקטע. כאמור, אוננות הדדית זה משהו שאני חושב שעדיף להשאיר לזוגיות ולא לדחוף לפורום.
3. קודם כל אתה לא מכיר אותי בשיט מהמציאות, אז אין לך מושג על מה אתה מדבר.
דבר שני, השליליות שאתה מדבר עליה נובעת מזה שיש לי ביקורת על ישראל, ואני נאלץ להתמודד פה עם אנשים שמסרבים לראות את זה שיש בישראל בעיות ושיש מקום לביקורת, אז אני נאלץ לחזור על עצמי כמו תקליט שבור.
דבר שלישי, אולי זה לא הכי טוב לראות כל היום רק שלילי ושחור, אבל זה בטוח יותר פרודוקטיבי ופחות מפגר מלהסתכל על הפינה הנקייה היחידה בבית ולהגיד שמזל שאין מה לנקות.

אגב, אשמח אם בכל זאת תתייחס להודעה המפורטת שכתבתי לך קודם. מההימנעות שלך עולה חשש שאתה שוב מתחמק מדיון שלא נוח לך. :SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 14:32 
Officer Barbrady כתב:
Noam כתב:
אני לא איתך בקו.

מה זה סופר-פשיזם? מושג חדש שהומצא במיוחד ליהודים? אז אנחנו כבר לא גרועים כמו הנאצים, אנחנו גרועים יותר מהנאצים.
נפלא.

זה לא קשור לנאצים, וגם לא ליהודים.
זה להיות מאוד פשיסט. חלקם גם נאצים, חלקם לא.
בעקרון פשיזם מוכל בנאציזם, אבל בגלל שיש כל מיני רמות אני לא יודע אם אפשר בכלל לסדר את זה על ציר אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

מה לעשות שנאציזם זה הרפרנס ההיסטורי היחידי והבלעדי שאנשים בארץ מכירים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

יפה מאוד, אכן אפשר לומר שגרסה פרטנית של פאשיזם.
מה פירוש המילה "פרטנית"? זה אומר שזה סוג אחד מני רבים.
ומה זה אומר "אחד מני רבים"? שיש עוד סוגים רבים של פאשיזם שאינם נאציזם.
אתה רואה? התשובה היתה בגוף השאלה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 14:38 
חוץ מזה, וזה לא קשור בכלל, אתה עושה טעות חוזרת בהשוואתך בין היהדות לציונות.
אני לא חף מטענות כלפי היהדות, אבל אין שום קשר בינה ובין הדיון על הציונות.
הטעות הזאת היא טעות שנעשית ע"י הציונות ממניעי מניפולציה או טמטום, וע"י השמאל (העולמי) מאותם מניעים בתוספת בורות.
היות ואתה לא בור, לא מטומטם ולא מניפולטור, זאת ממש טרגדיה בעיניי שאתה נופל בטעות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: