תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 10:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 15:53 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
טקנו:
ציטוט:
4. איזה הכרה בדיוק יש בלהט"בים? זה שלא תולים אותם בככרות? רק לשם הפרופורציה - ישי שליסל, ישי שליסל 2.0, מצעד הבהמות של סמוטריץ' והפסטיבל שיש כל שנה סביב מצעד הגאווה בירושליים, הומואים מקבלים מכות ברחובות (רק בימים האחרונים שמענהו בפייסבוק על שני מקרים שונים), ואין שום הכרה חוקית בזוגיות שלהם. אז אוקיי לא תולים אותם בככרות ומצבם בישראל טוב ממצבם בסוריה. ואוו.
5. אוקיי, נראה כמה זמן זה יחזיק מעמד. לי זה נראה כמו נחלת העבר (למשל - הישגי ההייטק די תלויים בהישגי מערכת החינוך, כלומר העתיד שחור משחור).

ולגבי פסקת הסיום שלך - אם אתה חושב שהקשקושים על "רק עכברים בורחים מספינה טובעת" עושים עליי רושם כנראה שאתה לא מכיר אותי.
אני לא חושב שהמדינה קדושה, ולא חושב שאנחנו אמורים לשפוך את דמנו בשבילה (אולי כן, אבל במצב חירום ולא כדרך חיים).
אני גם לא חושב שלהגר זה יותר קל מלהישאר (רמז - אם זה היה יותר קל כולם היו עושים את זה).

ויותר מזה, הסיבה שאין לישראל סיכוי היא שהאנשים שאמורים להציל אותה מעצמה, כמוך, עסוקים יותר בלהתנגד אוטומטית למה שהסמול אומר מאשר בלקדם מציאות שהם חושבים שהיא ראויה (ראה, למשל, התנהלותך פה בפורום).

1. לא קראתי על המכות, אבל באותה מידה יש אלימות כלפי אחרים גם אם הם סטרייטים.
2. שלייסל וחבריו הם המיעוט והקיצון ולא הרוב והמרכז.
3. הומואים ולסביות יכולים להתנשק ברחוב, יכולים ללכת שלובי ידיים, בוא לת"א ותראה כמה ברים של הקהילה יש ואיזה סובלנות יש כלפיהם.
4. לא אמרתי שהכל מושלם אבל ישראל רחוקה מאד מלהיות מדינה פרימיטיבית וחשוכה כמו שטענת.
5. לא מנסה לעשות עלייך רושם, אתה בחרת להגר מסיבות אלו ואחרות וזה דבר מקובל בכל העולם, לא בא אלייך בטענה, כל אחד יעשה לפי ראות עיניו.
6. לא הבנתי למה הכנסת את עניין ההתנגדות שלי למה שהסמול אומר?!
7. מה הקשר לשמאל ולימין, אני שמח שאתה מחשיב אותי כימני ואולי אך כימני קיצוני אך האמת רחוקה מכך.

1. אני כן קראתי (כנראה שיש לי יותרפעילי להט"ב בפיד של הפייסבוק). בנוסף, אם גם סטרייטים מקבלים מכות ברחוב על פארש - אתה רק מחזק את הדיעה שלי שהחברה הישראלית בדרך להתפוררות מוחלטת.
2. אני ממש לא בטוח. זאת שאלה אמפירית שראוי לבחון בקפידה.
3. אתה אומר שהם יכולים, הם מספרים שכשהם עושים את זה הם מקבלים מכות.
אגב מקומות של הקהילה בתל אביב - הבר-נוער.
4. אתה יודע שגם מדינה שיש בה כמה נקודות אור יכולה להיות חשוכה יחסית? למשל אם אי אפשר להתחתן בה חתונה לא דתית. למשל אם אין סובלנות לאחר ולשונה.
נכון שיש מקומות עוד יותר גרועים מישראל, אבל אני לא חושב שלקחת אליפות בליגה ג' של זכויות האדם כשאתה מקדים את סעודיה וסוריה זה הישג שצריך להתגאות בו.
5. ואללק, תודה :ROSE:
6. הכנסתי את זה כי כבר דיברנו פתוח, וכי בעצם שאלת למה אני מיואש ממדינת ישראל, אז חשבתי שאולי כדאי לענות בכנות.
7. אני ממש לא חושב שאתה ימני קיצוני. להיפך, כמו שכתבתי, אני חושב שאנשים כמוך (כלומר האנשים הלא קיצונים, אלה שבמרכז, אלה שלא רצים אחרי אידאולוגיה קיצונית כזו או אחרת, מה שנקרא הרוב הדומם) היו אמורים להציל את המדינה.
האמת שזאת בדיוק הטרגדיה של ישראל - הרוב הדומם לא מתנגד לתופעות חמורות ביותר שהולכות ומשתלטות על המדינה. אם כבר, ההיפך הוא הנכון - הרוב הזה ממהר להתסער על כל מי שמנסה להאיר את התופעות האלה ולהאשים אותו בבגידה, בשנאת המדינה וכו' וכו'.

זה מזכיר את את הויכוח שלנו עם עניין הפריצות לבתים אחרי פרשת מלחם, בכל מקרה אני חושב שמה שקורה אצלך בפיד זה המיעוט, הומואים ולסביות לא סובלים מאלימות על בסיס יומיומי או על בסיס קבוע.
קטטות יש גם במועדוני לילה, קטטות כאלו כמו גם על רקע הומופובי יש בכל העולם... ישראל במקרה הזה לדעתי לא שונה משאר המדינות הנאורות ולא חשוכות ופרימיטיביות כהגדרתך.
אני מסתכל על ישראל ביחס לשאר מדינות במערב אירופה, בחלק מהתחומים אנחנו מפגרים ובחלק אחר אנחנו מתקדמים כמו כולם.
אם אני אשווה את ישראל למדינות שגובלות איתנו, אז המצב בכלל אחרת ועם זה בטוח שתסכים איתי.
אני לא מאשים בבגידה אנשים שהרימו ידיים וברחו\היגרו מפה, זאת זכותם.
אני אלחם על המדינה הזאת, אני לא ארים ידיים מהר מאד.
לי בניגוד לאחרים (כנראה) אין מה לחפש במדינות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 15:56 
דרך אגב - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4799786,00.html
הותר לפרסום שנעצר איש המנהרות של החמאס.
כנראה שעם כל פלאי הטכנולוגיה, בסוף השיטה הכי טובה לגילוי מנהרות היא מידע מאלו שהיו אחראים עליה.
ללא ספק, אחד ההישגים הגדולים של המערכת הצבאית, מעניין לראות את החמאס, זה שאינו מורתע, יגיב על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
טקנו, הסיום של דבריך זה בדיוק מה שאמר אתמול יאיר גולן. גם בגרמניה לפני 80 שנה הרוב הדומם נתן לתופעות של שנאה ואפליה על בסיס גזע לקרות ולשם המדינה הלכה.
אז אנחנו כנראה לא נגמור עם מחנות השמדה לערבים אבל תופעות השנאה, הרדיפה, החוקים השונים והזכויות השונות כבר כאן והם רק הולכים ומתעצמים. אם בן אדם שגר בקדומים הוא אזרח עם זכויות מלאות ובן אדם מעבר לכביש שגר בג'ית הוא תושב ללא זכויות אזרחיות אז העקרון הוא אותו עקרון והמוות לערבים הופך גם למוות לשמאלנים והדרך מכאן למדינת יהודה ומדינת ישראל קצרה מאוד.
זה תהליך שקיבל פוש רציני בצוק איתן ועבר את נקודת האל חזור בבחירות האחרונות. נשאר לשבת ולצפות בתהליך הזה קורה לנגד עינינו והרוב הדומם ממשיך להיות דומם, בעיקר כי הוא מאמין שאין לו באמת סיכוי לעשות משהו וגם כי ההנהגה בצד השני לא קיימת אז אין מישהו שמניף את דגל הקונטרה.

לירון, אתה מוזמן להמשיך לקבור את הראש בחור ולהתחפר בבועה, זה אחלה דבר וכנראה גם הדבר הטוב ביותר לעשות. אתה לא נלחם על שום דבר, אתה בדיוק כמו כולנו יושב בצד וצופה בתהליך הזה קורה. הפסדנו ממזמן, השאלה רק מתי גם אתה תבין את זה.

רק הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 16:01 
טקנו,

האם אתה חושב שמדינות אירופה מפגרות חשוכות כמו ישראל?

לפי הסקר הזה התשובה היא .... לא פחות :(

הנתונים מאתרף ILGA EUROPE http://www.ilga-europe.org/what-we-do/o ... ate-speech

What are the numbers?

There is a serious lack of systematic monitoring, documenting and data collection of hate and violence against LGBTI people. Nevertheless, the FRA’s first ever LGBT survey conducted in 2012 confirmed the universal nature of this problem:

26% of LGBT people who answered the survey had been attacked or threatened with violence in the last five years.

66% of respondents across all EU Member States were scared of holding hands in public with a same-sex partner.

For gay and bisexual men respondents the figure was about 75%.

עכשיו, לא שאני טוען שכאן זה אחרת, כאן זה בדיוק כמו בכל מקום
(אם תרצה אני יכול למצוא לך מקרים של אלימות ורצח להט"בים בכל אחת ממדינות אירופה וארה"ב)

אז נכון שעדיין יש את הנישואים החד מיניים שאינם מאושרים אצלינו, אבל גם לאירופה לקח עשרות שנים לקבל את זה ורק בתחילת שנות האלפיים זה הפך להיות משהו לגיטמי וחוקי (אז אולי אם עוד 20-30 שנה נצליח לנצח את החרדים זה יתאפשר גם כאן (למרות שאני בספק גדול).

וכן, כבר כתבתי שלדעתי המדינה הזאת בדרך לאבדון בעוד כמה שנים וזה בהחלט עצוב. (לא שאני חושב שיש דרך לא אלימה למנוע את זה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
טקנו:
ציטוט:
4. איזה הכרה בדיוק יש בלהט"בים? זה שלא תולים אותם בככרות? רק לשם הפרופורציה - ישי שליסל, ישי שליסל 2.0, מצעד הבהמות של סמוטריץ' והפסטיבל שיש כל שנה סביב מצעד הגאווה בירושליים, הומואים מקבלים מכות ברחובות (רק בימים האחרונים שמענהו בפייסבוק על שני מקרים שונים), ואין שום הכרה חוקית בזוגיות שלהם. אז אוקיי לא תולים אותם בככרות ומצבם בישראל טוב ממצבם בסוריה. ואוו.
5. אוקיי, נראה כמה זמן זה יחזיק מעמד. לי זה נראה כמו נחלת העבר (למשל - הישגי ההייטק די תלויים בהישגי מערכת החינוך, כלומר העתיד שחור משחור).

ולגבי פסקת הסיום שלך - אם אתה חושב שהקשקושים על "רק עכברים בורחים מספינה טובעת" עושים עליי רושם כנראה שאתה לא מכיר אותי.
אני לא חושב שהמדינה קדושה, ולא חושב שאנחנו אמורים לשפוך את דמנו בשבילה (אולי כן, אבל במצב חירום ולא כדרך חיים).
אני גם לא חושב שלהגר זה יותר קל מלהישאר (רמז - אם זה היה יותר קל כולם היו עושים את זה).

ויותר מזה, הסיבה שאין לישראל סיכוי היא שהאנשים שאמורים להציל אותה מעצמה, כמוך, עסוקים יותר בלהתנגד אוטומטית למה שהסמול אומר מאשר בלקדם מציאות שהם חושבים שהיא ראויה (ראה, למשל, התנהלותך פה בפורום).

3. הומואים ולסביות יכולים להתנשק ברחוב, יכולים ללכת שלובי ידיים, בוא לת"א ותראה כמה ברים של הקהילה יש ואיזה סובלנות יש כלפיהם.
4. לא אמרתי שהכל מושלם אבל ישראל רחוקה מאד מלהיות מדינה פרימיטיבית וחשוכה כמו שטענת.
5. לא מנסה לעשות עלייך רושם, אתה בחרת להגר מסיבות אלו ואחרות וזה דבר מקובל בכל העולם, לא בא אלייך בטענה, כל אחד יעשה לפי ראות עיניו.
7. מה הקשר לשמאל ולימין, אני שמח שאתה מחשיב אותי כימני ואולי אך כימני קיצוני אך האמת רחוקה מכך.

1. אני כן קראתי (כנראה שיש לי יותרפעילי להט"ב בפיד של הפייסבוק). בנוסף, אם גם סטרייטים מקבלים מכות ברחוב על פארש - אתה רק מחזק את הדיעה שלי שהחברה הישראלית בדרך להתפוררות מוחלטת.
4. אתה יודע שגם מדינה שיש בה כמה נקודות אור יכולה להיות חשוכה יחסית? למשל אם אי אפשר להתחתן בה חתונה לא דתית. למשל אם אין סובלנות לאחר ולשונה.
נכון שיש מקומות עוד יותר גרועים מישראל, אבל אני לא חושב שלקחת אליפות בליגה ג' של זכויות האדם כשאתה מקדים את סעודיה וסוריה זה הישג שצריך להתגאות בו.
6. הכנסתי את זה כי כבר דיברנו פתוח, וכי בעצם שאלת למה אני מיואש ממדינת ישראל, אז חשבתי שאולי כדאי לענות בכנות.
7. אני ממש לא חושב שאתה ימני קיצוני. להיפך, כמו שכתבתי, אני חושב שאנשים כמוך (כלומר האנשים הלא קיצונים, אלה שבמרכז, אלה שלא רצים אחרי אידאולוגיה קיצונית כזו או אחרת, מה שנקרא הרוב הדומם) היו אמורים להציל את המדינה.
האמת שזאת בדיוק הטרגדיה של ישראל - הרוב הדומם לא מתנגד לתופעות חמורות ביותר שהולכות ומשתלטות על המדינה. אם כבר, ההיפך הוא הנכון - הרוב הזה ממהר להתסער על כל מי שמנסה להאיר את התופעות האלה ולהאשים אותו בבגידה, בשנאת המדינה וכו' וכו'.

1. זה מזכיר את את הויכוח שלנו עם עניין הפריצות לבתים אחרי פרשת מלחם, בכל מקרה אני חושב שמה שקורה אצלך בפיד זה המיעוט, הומואים ולסביות לא סובלים מאלימות על בסיס יומיומי או על בסיס קבוע.
2. קטטות יש גם במועדוני לילה, קטטות כאלו כמו גם על רקע הומופובי יש בכל העולם... ישראל במקרה הזה לדעתי לא שונה משאר המדינות הנאורות ולא חשוכות ופרימיטיביות כהגדרתך.
3. אני מסתכל על ישראל ביחס לשאר מדינות במערב אירופה, בחלק מהתחומים אנחנו מפגרים ובחלק אחר אנחנו מתקדמים כמו כולם.
4. אם אני אשווה את ישראל למדינות שגובלות איתנו, אז המצב בכלל אחרת ועם זה בטוח שתסכים איתי.
5. אני לא מאשים בבגידה אנשים שהרימו ידיים וברחו\היגרו מפה, זאת זכותם.
6. אני אלחם על המדינה הזאת, אני לא ארים ידיים מהר מאד.
7. לי בניגוד לאחרים (כנראה) אין מה לחפש במדינות אחרות.

1. אז אתה אומר שזה שבפיד שלך לא הופיע משהו זה סוג של הוכחה שהמשהו הזה לא קיים?
זה כמו שאני אגיד שאם אותו דבר כן הופיע לי בפיד סימן שזאת תופעה שקורית לכולם כל יום.
2. לגבי אלימות כלפי להט"ב - צריך לבדוק. לא מכיר עוד הרבה מדינות שבהן יש מקרי רצח חוזרים ונשנים (או אפילו חד פעמיים) במצעדי גאווה, למשל.
בנוסף, אלימות ברחוב היא לא חזות הכול, וכמו שפירטתי קודם אין שום הכרה חוקית מסודרת בזכויות להט"ב.
3. כלומר בסך הכול אנחנו מפגרים אבל ההפרש לא עצום.
4. כבר אמרתי מה דעתי על זה שישראל זכתה באליפות ליגה ג' (מחוז המזרח התיכון) לזכויות אדם.
5. לא, לא. לא התכוונתי שמאשימים את המהגרים בבגידה, אלא שמוקיעים את מי שמצביע על הליקויים בישראל כבוגד (דוגמות: בצלם, שוברים שתיקה וכו').
6. תזכיר לי מה עשית בשנים האחרונות כדי להסיט את המדינה מהמסלול שהיא הולכת ומתדרדרת בו?
אני שואל רק כי בפורום התנגדת התנגדות נחרצת לכל מי שהעז אפילו לרמוז שיש בישראל בעיה כלשהי.
7. אז כנראה שאכלת אותה :SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
בנוסף להפרת הסכם זקפה חזקה 8, ממה שזכור לי במבצע שובו בנים הכוחות הישראלים עצרו גם המון(באזור 500?) ממשוחררי עסקת גלעד שליט, ואחד מהתנאים של החמאס היה שכולם ישוחררו. אמנם אי אפשר לדעת אם זה אכן נכלל בהסכם החשאי של זקפה חזקה 9, אבל בחודשים שלאחר מכן כמעט כולם(כולם?) שוחררו.

יש לך מקור לזקפה שלך ?

טעות שלי. קראתי על שחרורים בימים שאחרי זקפה חזקה 9, אבל כנראה שאו שהדיווחים היו מוטעים ונחמקו או שמדובר במספר זניח, ו54 ממשוחררי עסקת שליט שנעצרו בשובו אחים עדיין במעצר/בכלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 16:10 
אני לא מבין משהו בסיסי מאוד בטיעונים שלכם.
אתם מנסים להסביר לו למה פה זה אותו דבר כמו שם, ומביאים לו המון סטטיסטיקות והשוואות ולינקים.
זה לא דיון תיאורטי. הוא פעם גר פה והיום הוא גר שם, זאת אומרת שבניגוד לכולנו הוא באמת חווה את שני הדברים.
היה פה משתמש אחר שירד וחזר וסיפר שהיה לו מאוד קשה מחוץ לישראל, וגם אני *חושב* שלי אישית יהיה מאוד קשה לחיות בחו"ל מסיבות כאלה ואחרות, אבל טקנו לא דן כאן על מצבים היפותטיים אלא מספר על המציאות שלו.
אז בהנחה די סבירה שהוא לא מנהל חיי סבל תוך שהוא משקר לנו במצח נחושה, מה בדיוק המוטיבציה לשכנע אותו שכאן טוב כמו שם?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא לא חושב שלירון מנסה לשכנע אותי שנפלא לגור בישראל.
אם הייתי צריך לנחש, הייתי אומר שהוא בעיקר מנסה לשכנע את עצמו שישראל היא מה שהוא רוצה שהיא תהיה (או לפחות לא ממש שונה ממה שהוא אוהב לחשוב שהוא רוצה שהיא תהיה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 16:15 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
טקנו:
ציטוט:

1. זה מזכיר את את הויכוח שלנו עם עניין הפריצות לבתים אחרי פרשת מלחם, בכל מקרה אני חושב שמה שקורה אצלך בפיד זה המיעוט, הומואים ולסביות לא סובלים מאלימות על בסיס יומיומי או על בסיס קבוע.
2. קטטות יש גם במועדוני לילה, קטטות כאלו כמו גם על רקע הומופובי יש בכל העולם... ישראל במקרה הזה לדעתי לא שונה משאר המדינות הנאורות ולא חשוכות ופרימיטיביות כהגדרתך.
3. אני מסתכל על ישראל ביחס לשאר מדינות במערב אירופה, בחלק מהתחומים אנחנו מפגרים ובחלק אחר אנחנו מתקדמים כמו כולם.
4. אם אני אשווה את ישראל למדינות שגובלות איתנו, אז המצב בכלל אחרת ועם זה בטוח שתסכים איתי.
5. אני לא מאשים בבגידה אנשים שהרימו ידיים וברחו\היגרו מפה, זאת זכותם.
6. אני אלחם על המדינה הזאת, אני לא ארים ידיים מהר מאד.
7. לי בניגוד לאחרים (כנראה) אין מה לחפש במדינות אחרות.

1. אז אתה אומר שזה שבפיד שלך לא הופיע משהו זה סוג של הוכחה שהמשהו הזה לא קיים?
זה כמו שאני אגיד שאם אותו דבר כן הופיע לי בפיד סימן שזאת תופעה שקורית לכולם כל יום.
2. לגבי אלימות כלפי להט"ב - צריך לבדוק. לא מכיר עוד הרבה מדינות שבהן יש מקרי רצח חוזרים ונשנים (או אפילו חד פעמיים) במצעדי גאווה, למשל.
בנוסף, אלימות ברחוב היא לא חזות הכול, וכמו שפירטתי קודם אין שום הכרה חוקית מסודרת בזכויות להט"ב.
3. כלומר בסך הכול אנחנו מפגרים אבל ההפרש לא עצום.
4. כבר אמרתי מה דעתי על זה שישראל זכתה באליפות ליגה ג' (מחוז המזרח התיכון) לזכויות אדם.
5. לא, לא. לא התכוונתי שמאשימים את המהגרים בבגידה, אלא שמוקיעים את מי שמצביע על הליקויים בישראל כבוגד (דוגמות: בצלם, שוברים שתיקה וכו').
6. תזכיר לי מה עשית בשנים האחרונות כדי להסיט את המדינה מהמסלול שהיא הולכת ומתדרדרת בו?
אני שואל רק כי בפורום התנגדת התנגדות נחרצת לכל מי שהעז אפילו לרמוז שיש בישראל בעיה כלשהי.
7. אז כנראה שאכלת אותה :SMOKE:

1. לא אני לא טוען שזה לא קורה, אני טוען שזה קורה באותם ממדים כמו שאר האלימויות וביחס דיי זהה לשאר המדינות המתקדמות באירופה.
2. אם יש לך זמן, תבדוק :)
3. בחלק אנחנו בפיגור, בחלק אנחנו מתקדמים יותר
5. לא כולם בוגדים, חלקם מצדדים בכל שפעולותיהם יגרמו לתוצאות חיוביות בעוד אני חושב ההפך, שהם גורמים לתוצאות שליליות.
6. הכלים שלי דיי מצומצמים, אני כמו כל אזרחי משתמש בזכות הדמוקרטית שלי ומצביע בבחירות לפי שאני חושב שיכול לשנות פה משהו.
שקוראים לי להתייצב ולהילחם אני עושה את זה.
7. לא אכלתי אותה, אני מאושר פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
1. לא אני לא טוען שזה לא קורה, אני טוען שזה קורה באותם ממדים כמו שאר האלימויות וביחס דיי זהה לשאר המדינות המתקדמות באירופה.
5. לא כולם בוגדים, חלקם מצדדים בכל שפעולותיהם יגרמו לתוצאות חיוביות בעוד אני חושב ההפך, שהם גורמים לתוצאות שליליות.
6. הכלים שלי דיי מצומצמים, אני כמו כל אזרחי משתמש בזכות הדמוקרטית שלי ומצביע בבחירות לפי שאני חושב שיכול לשנות פה משהו.

1. על סמך מה אתה טוען את זה, אם מותר לשאול?
2. בדקתי. חיפשתי בגוגל "gay pride march murder". נחש מה? קיבלתי רק תוצאות על ישראל וישי שליסל.
3. קודם כתבת "בחלק מהתחומים אנחנו מפגרים ובחלק אחר אנחנו מתקדמים כמו כולם", כלומר בממוצע אנחנו בפיגור קטן.
עכשיו פתאום מצאת תחומים שבהם ישראל מתקדמת יותר ומעניקה יותר זכויות מאשר מדינות אירופה. באילו תחומים מדובר?
5. לא אמרתי שאת קורא להם בוגדים, אמרתי שהם מוקעים כבוגדים (אני לא יודע עליך בעולם האמיתי, אבל פה בפורום אתה הרבה יותר קרוב להצטרף למקהלת המאשימים בבגידה מאשר להקשיב למה שהארגונים האלה אומרים ולהגיב עניינית).
6. יש הפגנות, אפשר להיות אקטיביסט, אפשר להביע את העמדות שלך בפורום\פייסבוק, וכו' וכו'. יש המון דברים שאזרח בדמוקרטיה מתפקדת יכול לעשות כדי לקדם את העמדות שהוא מאמין בהן.
אבל כאמור, הבעיה של ישראל היא עם הפסיביות של הרוב הדומם.
7. אשריך :ROSE: הלוואי שזה לא ישתנה לעולם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 16:37 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

2. בדקתי. חיפשתי בגוגל "gay pride march murder". נחש מה? קיבלתי רק תוצאות על ישראל וישי שליסל.
3. קודם כתבת "בחלק מהתחומים אנחנו מפגרים ובחלק אחר אנחנו מתקדמים כמו כולם", כלומר בממוצע אנחנו בפיגור קטן.
עכשיו פתאום מצאת תחומים שבהם ישראל מתקדמת יותר ומעניקה יותר זכויות מאשר מדינות אירופה. באילו תחומים מדובר?
5. לא אמרתי שאת קורא להם בוגדים, אמרתי שהם מוקעים כבוגדים (אני לא יודע עליך בעולם האמיתי, אבל פה בפורום אתה הרבה יותר קרוב להצטרף למקהלת המאשימים בבגידה מאשר להקשיב למה שהארגונים האלה אומרים ולהגיב עניינית).
6. יש הפגנות, אפשר להיות אקטיביסט, אפשר להביע את העמדות שלך בפורום\פייסבוק, וכו' וכו'. יש המון דברים שאזרח בדמוקרטיה מתפקדת יכול לעשות כדי לקדם את העמדות שהוא מאמין בהן.

1. טוען את זה על סמך חדשות שאני קורא, לא ראיתי שבישראל יש יותר מקרי אלימות על רקע הומופובי מאשר מדינות אחרות.
2. ישי שלייסל וחבריו הם המיעוט והקיצונים שיש, קיצונים כאלו יש גם במדינות הנאורות באירופה.
3. איך הגעת לזה שבממוצע אנחנו בפיגור, אולי ההפך? בממוצע אנחנו מתקדמים יותר?
4. מדובר פה רק על זכויות אדם או גם על כלכלה\רפואה\הייטק\הנדסה וכו' ?
5. אפשר לעשות הרבה דברים, אני לא יוצא להפגין ולא משתתף בהפגנות, את הדעות שלי אני כותב פה בפורום (לא בפייסבוק).
כמו שאמרת, הרוב הוא דומם, הוא לא הקיצוני, כמו בכל מקום הקיצונים הם אלו ששומעים אותם כי הם אלו שעושים את הרעש, אבל זה לא אומר שהם הרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

1. טוען את זה על סמך חדשות שאני קורא, לא ראיתי שבישראל יש יותר מקרי אלימות על רקע הומופובי מאשר מדינות אחרות.
2. ישי שלייסל וחבריו הם המיעוט והקיצונים שיש, קיצונים כאלו יש גם במדינות הנאורות באירופה.
5. אפשר לעשות הרבה דברים, אני לא יוצא להפגין ולא משתתף בהפגנות, את הדעות שלי אני כותב פה בפורום (לא בפייסבוק).
כמו שאמרת, הרוב הוא דומם, הוא לא הקיצוני, כמו בכל מקום הקיצונים הם אלו ששומעים אותם כי הם אלו שעושים את הרעש, אבל זה לא אומר שהם הרוב.

1. אבל לפני שנייה כתבתי לך שישראל היא המקום היחיד שרוצחים בו הומואים במצעד הגאווה (!!!), בבר נוער וכו'. איפה באירופה רצחו לאחרונה הומואים כי הם הומואים?
אגב, באירופה, אפילו במדינות קתוליות כמו פורטוגל, הומואים יכולים פשוט ללכת להתחתן כמו כל אחד אחר. וזה בנוסף ומעל ומעבר לעובדה שלא רוצחים אותם.
2. אז זהו, שאין. איפה ראית לאחרונה פשע שנאה במצעד הגאווה בארץ כלשהי?
3. הגעתי לזה כי אתה כתבת שבחלק מהדברים אנחנו בפיגור ובחלק בשיוון עם העולם הנאור. מי שיודע חשבון יודע שבממצוע זה יוצא פיגור קטן.
אגב, טרם מנית את התחומים שישראל מתקדמת בהם יותר משאר מדינות המערב (קודם טענת שיש כאלה).
4. אני דיברתי כל הזמן על זכויות אדם, אתה דחפת את ההייטק כאילו שזה קשור בכלל למשהו.
אגב, גם לנאצים היתה טכנולוגיה מתקדמת מאוד יחסית לשאר העולם. אז? זה אומר שהם בעצם בסדר?
5. אם הדעות שלך הן מה שאתה כותב פה בפורום, צר לי להיות זה שמבשר לך, אבל יש הבדל גדול בין מה שאתה חושב על עצמך (העמדות והערכים שאתה מציין כשאתה נשאל על עמדותיך וערכיך) לבין מה שאתה באמת (העמדות והערכים שמשתקפים מדבריך כשאתה מדבר על המציאות היום יומית הקונקרטית).
וזה שהרוב הוא דומם זה אסון, לא נסיבה מקלה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
מה עם איזה כתבה על ציוני גבר שקורא לסגן הרמטכל בוגד?
לא הספקתי להתעמק בהשלכות של האמירה הבוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:

רק אחד קרא לו בוגד? תקרא את התגובות, ותבין שזה לא מקרי ואפילו מגובה ע"י ראש הממשלה שדרש ממנו לתקן את דבריו השגויים.....
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4799480,00.html

סוף סוף קלטתי את מי כמה משתמשים פה מזכירים לי:

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 19:06 
תתאבד כבר כתב:

אפרופו הנאום המכונן
הסתכלתי בטוקבים בווינט וכבר הכנתי את עצמי לדיכאון של תגובות הבוגד וכו
אבל דווקא לאוב הייתי מופתע לטובה
שהרבה אנשים גיבו אותו
הנאום שלו כלכך חשוב ומדויק שזה אבסורד שראש ממשלה בישראל מבקש ממנו לחזור בו

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
גם אני סימרוטיץ, הופתעתי לטובה. מצד שני, הצצתי רק בתגובות 1300-1350 :)
בכל אופן שר החינוך שלנו הוא מנוול גמור ואילו אנשי הצבא מחזיקים אותנו שפויים. מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
בפרשת החייל ובסיפור הנאום של גולן
נתניהו שבר את שיאי האפסיות של עצמו.
כבר אין מילים להגדיר את האדם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 20:30 
תתאבד כבר כתב:
בכל אופן שר החינוך שלנו הוא מנוול גמור ואילו אנשי הצבא מחזיקים אותנו שפויים. מדהים.

כי שר החינוך שלנו לוקה בהבנת הנשמע והוא לא הצליח להבין מה סגן הרמטכ"ל אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 20:39 
הוא הבין מצוין.
איש חכם שר החינוך, וגם החברה שלו שנשמעת כמו תיכוניסטית מפגרת.
שניהם אנשים חכמים, אקדמאים, שמבינים מצוין.
להאשים אותם בהבנת הנשמע או בטמטום פוטר אותם מאחריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 20:46 
אוקיי, שינוי כיוון.
אתמול מאוד שמחתי על הנאום ועל הבגרות שמפגינים מפקדי הצבא, לא לקחתי בחשבון בפזיזותי את ההשלכות.
נכתב בפייסבוק לאחר תקרית הרוצח אזריה, לא זוכר ע"י מי, שכל חייל וקצין צריך לראות לנגד עיניו בכל פעולה איך הוא מצמצם את הסיכוי שנראה סטטוס של אסא כשר.
נכשלנו במבחן אסא כשר.
לפטר את הגנרל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 20:47 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

1. אבל לפני שנייה כתבתי לך שישראל היא המקום היחיד שרוצחים בו הומואים במצעד הגאווה (!!!), בבר נוער וכו'. איפה באירופה רצחו לאחרונה הומואים כי הם הומואים?
אגב, באירופה, אפילו במדינות קתוליות כמו פורטוגל, הומואים יכולים פשוט ללכת להתחתן כמו כל אחד אחר. וזה בנוסף ומעל ומעבר לעובדה שלא רוצחים אותם.
2. אז זהו, שאין. איפה ראית לאחרונה פשע שנאה במצעד הגאווה בארץ כלשהי?
3. הגעתי לזה כי אתה כתבת שבחלק מהדברים אנחנו בפיגור ובחלק בשיוון עם העולם הנאור. מי שיודע חשבון יודע שבממצוע זה יוצא פיגור קטן.
אגב, טרם מנית את התחומים שישראל מתקדמת בהם יותר משאר מדינות המערב (קודם טענת שיש כאלה).
4. אני דיברתי כל הזמן על זכויות אדם, אתה דחפת את ההייטק כאילו שזה קשור בכלל למשהו.
אגב, גם לנאצים היתה טכנולוגיה מתקדמת מאוד יחסית לשאר העולם. אז? זה אומר שהם בעצם בסדר?
5. אם הדעות שלך הן מה שאתה כותב פה בפורום, צר לי להיות זה שמבשר לך, אבל יש הבדל גדול בין מה שאתה חושב על עצמך (העמדות והערכים שאתה מציין כשאתה נשאל על עמדותיך וערכיך) לבין מה שאתה באמת (העמדות והערכים שמשתקפים מדבריך כשאתה מדבר על המציאות היום יומית הקונקרטית).
וזה שהרוב הוא דומם זה אסון, לא נסיבה מקלה.

חשבתי לענות לך שוב בפירוט על כל סעיף, אבל אני כבר רואה לאן זה הולך.
אקצר ואומר שישראל מובילה במגוון תחומים, כמו טכנולוגיה, בטחון, רפואה ועוד.
אין עוד הרבה מדינות באירופה שחיות תחת איום תמידי של טילים ופיגועים, לכן שמשווים את ישראל לאירופה יש לקחת את הנתון הזה בחשבון.
האם בפורטוגל אין מקרי אלימות ביחס לקהילה הלהטבית?
ואין ספק שאתה מראה את האהבה שלך למדינה בדברים שאתה כותב...
האהבה פשוט נשפכת מהמקלדת שלך.
לא זוכר על דבר אחד טוב שאמרת על ישראל, מילה אחת טובה, איזה "כל הכבוד"
סתם ככה להגיד כל הכבוד לשב"כ שתפסו בכיר בחמאס שהיה אחראי על המנהרות ועל גילוי המנהרות.
אבל בגלל שאתה כל כך אוהב את המדינה והמדינה חשובה לך אתה מעדיף רק לציין את השלילי ולכלכך על המדינה בכל הזדמנות שיש לך.
מעניין מה אתה אומר על ישראל לאנשים זרים בפורטוגל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 20:48 
אבל בגלל זה הוא עזבבבבבבב
כי הוא לא רוצהה טילים ופיגועיםםםם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 20:54 
Noam כתב:
אבל בגלל זה הוא עזבבבבבבב
כי הוא לא רוצהה טילים ופיגועיםםםם

זה קטע חדש שמושכים את האותיות האחרונות?
מה זה מנסה להגיד? להצחיק? להטריל?
מתי משתמשים בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 20:59 
זה סימן לייאוש.
אבל בשביל הרקורד, זה לא ממך. מה שנקרא, באתי מיואש מהבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
1. אקצר ואומר שישראל מובילה במגוון תחומים, כמו טכנולוגיה, בטחון, רפואה ועוד.
2. אין עוד הרבה מדינות באירופה שחיות תחת איום תמידי של טילים ופיגועים, לכן שמשווים את ישראל לאירופה יש לקחת את הנתון הזה בחשבון.
3. האם בפורטוגל אין מקרי אלימות ביחס לקהילה הלהטבית?
4. ואין ספק שאתה מראה את האהבה שלך למדינה בדברים שאתה כותב...
5. לא זוכר על דבר אחד טוב שאמרת על ישראל, מילה אחת טובה, איזה "כל הכבוד"
סתם ככה להגיד כל הכבוד לשב"כ שתפסו בכיר בחמאס שהיה אחראי על המנהרות ועל גילוי המנהרות.
אבל בגלל שאתה כל כך אוהב את המדינה והמדינה חשובה לך אתה מעדיף רק לציין את השלילי ולכלכך על המדינה בכל הזדמנות שיש לך.
6. מעניין מה אתה אומר על ישראל לאנשים זרים בפורטוגל...

1. אוקיי, לישראל יש תעשיית נשק משגשגת. איך זה קשור לטענה שלי שישראל מפגרת בכל הנוגע לזכויות אדם?
2. גם אין עוד הרבה מקומות באירופה שכובשות מדינה שכנה ומשאירות את תושביה נטולי זכויות מזה חמישים שנה. אתה זה לא צריך לקחת בחשבון?
3. בדקתי, וב-15 השנים האחרונות היה מקרה אחד מפורסם (כמה נערים התעללו בטרנסית במשך שלושה ימים ובסוף רצחו אותה).
בישראל נרצחו באותה תקופה שלושה אנשים על רקע נטייה מינית ואוכלוסיית ישראל קטנה יותר.
אגב, בפורטוגל זוג להט"ב יכול פשוט להיכנס למשרד הרלוונטי להתחתן, בדיוק כמו שאני ואשתי עשינו.
4. בטח שמת לב שאני כותב הרבה על ישראל, אבל מעט מאוד על הונדורס. יודע למה? כי הונדורס על הזין שלי וישראל תופסת מקום גדול בלב שלי.
5. בשביל להדביק לבבות לשב"כ יש את פאביו. אני מעדיף להשקיע את האהבה שלי בדברים יותר חיובים.
6. אני אומר להם שישראל ירדה מהפסים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 23:04 
בני12 כתב:
תתאבד כבר כתב:

כי שר החינוך שלנו לוקה בהבנת הנשמע והוא לא הצליח להבין מה סגן הרמטכ"ל אומר.

וזה אחד הסממנים המובהקים למה שיאיר גולן אמר
שר חינוך שרת משפטים ושרת התרבות
אלו הסממנים הכי בולטים

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
2. אין עוד הרבה מדינות באירופה שחיות תחת איום תמידי של טילים ופיגועים, לכן שמשווים את ישראל לאירופה יש לקחת את הנתון הזה בחשבון.

1. אוקיי, לישראל יש תעשיית נשק משגשגת. איך זה קשור לטענה שלי שישראל מפגרת בכל הנוגע לזכויות אדם?
2. גם אין עוד הרבה מקומות באירופה שכובשות מדינה שכנה ומשאירות את תושביה נטולי זכויות מזה חמישים שנה. אתה זה לא צריך לקחת בחשבון?
3. בדקתי, וב-15 השנים האחרונות היה מקרה אחד מפורסם (כמה נערים התעללו בטרנסית במשך שלושה ימים ובסוף רצחו אותה).
בישראל נרצחו באותה תקופה שלושה אנשים על רקע נטייה מינית ואוכלוסיית ישראל קטנה יותר.
אגב, בפורטוגל זוג להט"ב יכול פשוט להיכנס למשרד הרלוונטי להתחתן, בדיוק כמו שאני ואשתי עשינו.
4. בטח שמת לב שאני כותב הרבה על ישראל, אבל מעט מאוד על הונדורס. יודע למה? כי הונדורס על הזין שלי וישראל תופסת מקום גדול בלב שלי.
5. בשביל להדביק לבבות לשב"כ יש את פאביו. אני מעדיף להשקיע את האהבה שלי בדברים יותר חיובים.

אם הוזכרה כבר תעשיית הנשק הישראלית המפוארת צריך להזכיר כמה מהמקומות שנהנו ממנה:
החונטה בארגנטינה
משטר האפרטהייד של דרום אפריקה
משטר פינושה בצ'ילה
אנשי טוטסי ואוטו שביצעו שואות זה בזה ברואנדה ובבורונדי

אני בטוח שיש עוד משטרים נאורים שזכו לאמברגו כלל עולמי והצליחו להפוך את תעשיית הנשק הישראלית לאימפריה שהיא.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 23:16 
כל הפייסבוק שלי משתף את הסטטוס של אסא כשר.
למה. איך. מה קורה פה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

אם הוזכרה כבר תעשיית הנשק הישראלית המפוארת צריך להזכיר כמה מהמקומות שנהנו ממנה:
החונטה בארגנטינה
משטר האפרטהייד של דרום אפריקה
משטר פינושה בצ'ילה
אנשי טוטסי ואוטו שביצעו שואות זה בזה ברואנדה ובבורונדי

אני בטוח שיש עוד משטרים נאורים שזכו לאמברגו כלל עולמי והצליחו להפוך את תעשיית הנשק הישראלית לאימפריה שהיא.

בבורונדי השואה עמודת להתחיל בכל רגע (אם לא התחילה כבר), לא?

עריכה: בדקתי בגוגל והשליט של בורונדי מת אתמול. יש מצב שהשואה בוטלה או לחילופין עלתה דרגה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 00:04 
זה השליט לשעבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: